|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
30.10.2007 22:41:46   
Anitka
Čer!

Same dobre novice danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juhej. Tudi moj pregled je minil v redu. Najprej smo poslušali srček. Me je sestra prej opozorila, da naj ne bom razočarana, če se slučajno ne bo slišalo, amapk je takoj za tem našla utripček. Sem kar solzne očke dobila.

Izvidi iz laboratorija so tudi vsi v redu. Muckam se mi ni treba izogibati, ker sem toxo baje že prebolela. Sicer pa sedaj nestrpno odštevam dneve do naslednjega torka, ko me popoldne čaka NS.

Sem malce še povprašala kako je kaj s stikom z nalezljivimi otroškimi boleznimi glede na to, da delam v vrtcu. Pa mi je dejala, da glede na to da sem vodene koze že prebolela se le-teh ne rabim bat. Je pa potem še kakšna škrlatinka nevarnejša pa kakšne viroze sploh v zgodnji nosečnosti.

Na naslednji pregled pa sem naročena 27.11., torej čez štiri tedne.

Sva šla potem z dragim malce nabavljat. V C&A sem si nabavila dvoje nosečniške hlače (kavbojke in ene take športne hlače).user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
30.10.2007 22:49:12   
kodrana
ojla.

na hitro se javim.
Anitka in vse ostale user posted image  za pregled.

najin pika je tudi že fajna pika. velika 2,3cm. točno 9T. user posted image bije. zametki za rokice in nogice so. user posted image  vse ok. slabo mi je pa tuduser posted image . danes sem celo bruhala. hvala, ker ste držale pesti.user posted image

sem se hotela na nuhalno naročit in sem cel dan klicala.. noben se ni hotel javit na drugi strani.user posted image  nekaj časa je bilo celo zasedeno. a ste ve mogle tud full klicarit? za znoret. hočem se naročit dr. strahovi v domžale.

lepo pančajte.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
31.10.2007 4:52:30   
Katina
aurora28, jaz sem bila na NS v Domžalah. Ob rojstvu otroka bom stara 39 let, zato sem se odločila, da se o izvidih z NS prepričam še na AC. K sreči so izvidi iz NS dobra popotnica za to, da me mogoče ne bo tolk strah kakšni bodo rezultati. Če me bo prijela panika, si še vedno lahko premislim.
Občutki, ko vidiš svojega user posted image na UZ so nepopisni.
Anitka in Kodrana user posted image user posted image user posted image za vaše user posted image !
Kodrana - dobiti ZD Domžale je pa loterija, ko jih končno dobiš na telefon se ti zdi, kot da si zadel glavni dobitek. Čeprav moram reči, da ko si pred ordinacijo pri sestrah vidiš, da dvignejo vsak telefon. Mogoče imajo premalo linij, da se jih komaj dobi.

Mi2 sva včeraj povedala naši 10letni hčeri. Vem, da je že prej slutila in sem kar pričakovala njeno reakcijo. Še dobro, če ne bi me zelo prizadelo, da je bruhnila v jok in govorila, da si ne želi ne bratca ne sestrice. Žal mi je, da ni med tistimi, ki si sorojencev želijo, vendar si s partnerjem tudi zasluživa, da živiva svoje življenje tako, kot ustreza nama. Upam, da bo čez čas sprejela, ko pa bo user posted image tu, bo postal del družine in se bo že navadila. Kaj je vzrok odklanjanju noče povedati. Pozna kdo kakšen tak primer in kako se spopasti z njim?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
31.10.2007 8:46:40   
aurora28
Dobro jutro souser posted image !    user posted image Sonček že sije.
Anitka in Kodrana, pa seveda še Katina enkrat iskrene čestitke za vaše user posted image in user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katina mislim, da je tvoja 10 letna hčera prišla v obdobje ko se boji, da ne bo več deležna vajine 100 % pozornosti in zato odklanja novega prihajajočega člana. Saj jo bo minilo, če ne prej ko bo videla to malo bitjece in dobro bi bilo, da bi jo ti uvajala v nego otročka in ji govorila, da je ona starejša sestrica in bo čuvala na ta malo-malega in skrbela zanj-zanjo...boš videla, da se bo kmalu omehčala, ker bo videla, da ima ona (10 letna hči) zelo pomembno vlogo. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
31.10.2007 9:03:12   
Pepita
Dobro jutro vsem in user posted image za vse lepe novičke.
Jaz pa sem včeraj imela NS in najino dete se ni hotelo prav obrniti, da bi lahko dr. izmerila. Sem šla vmes na sprehod, pila veliko vode, da sem mislila, da mi bo mehur razneslo, božala trebuh, ga trepljala, na koncu že moledovala pa nič ... pikec se ni obrnil (bo bikec po horoskopu). Sem pa hecala user posted image , da ima že čisto njegov značaj. Imam pa zelo nizko maternico, tako, da je imel/-a glavico pod mojo sramno kostjo in je to vse skupaj še oteževalo. Sem pa očitno 1 t manj noseča, kot pa naj bi bila po M. Po UZ sem nekje 12 t in 3 dni. V glavnem dr. Pelkičeva se je zelo potrudila, kar 3x sem šla nazaj v ordinacijo, pa kaj, ko nismo žleli sodelovati. Tako, da mi je prestavila in imam v ponedeljek 5.11.  spet. Pravi, da ko bo dete še malo zrastlo se bo laže videlo.
Drugače je bilo pa super videti njegove akrobacije, ves čas je obraz obračal proti nam, pa se roko trepljal po čelu, kot bi nam osle kazal. Smo se tako nasmejali.
Meni se še vedno NIČ ne vidi, nosim še vse svoje hlače, in samo po dolgem sedenju ma mogoče malo začne tiščat, jaz bi pa že tako rada kaj pokazala. Sem včeraj šla gledat nosečniške stvari pa si nisem še nič kupila. Bom v ponedeljek, ker ne vem, če bom dalj zdržala.
Danes je pa "helovin" grem zdaj po buče, da si dam malo duška. Zvečer gremo pa s prijatelji v kino neko grozljivko gledat, upam, da me ne bo preveč prestrašilo.
Lep današnji in jutrišnji dan vsem.

Nekoč anonimna user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
31.10.2007 16:04:19   
Estrella*
Ja kje se pa skrivate vse majčice? Nikjer nobene na spregled???

No, bila sem na pokopališču, kjer sem malo uredila grob staršev in sestre. Moram priznati, da me je kar pobralo. Nič kaj rožnato se ne počutim in bom verjetno šla malo počivat.

Uživajte v preostanku dneva!

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
31.10.2007 16:08:26   
Estrella*
Anitka, Katina, kodrana in Pepita- čestitke za opravljene preglede! Vesele novice so renično pravi balzam za nas, ki še čakamo.....user posted image
Pepita- držimo pestke, do ponedeljka! Še dobro, da so prazniki vmes, bo hitreje minilo.Malo je sramežljiv tvoj pikc, pa se bo že opogumil in pokazal v vsej svoji veličini.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
31.10.2007 17:03:02   
aurora28
Pepita ta tvoj pikec ga pa biksa user posted image user posted image , glavno, da je vse v redu z njim. user posted image Mogoče se bo pa danes obrnil ko boš zvečer gledala grozljivko user posted image , kaj pa greste gledat?
Midva pa letos nimava buče, sva si pa vso stanovanje lepo pospravila, prižgala svečke, spekla skutino pito in uživamo. user posted image Prav fino vzdušje je pri nas doma. Sem prejle kazala moji psički, kje je dojenček in kazala na trebuh in je vsa vesela gledala kje je kdo user posted image user posted image . Taka faca je in drži se me kot klop.

Neposredna povezava do sporočila: 1733
31.10.2007 19:18:35   
Katina
No pri naši dami so se stvari zelo hitro pomirile. Zgleda, da je pomagalo, da je zadevo prespala. Zdaj pravi le še, da bi raje bratca kot sestrico in da ne bi dvojčkov, ker si je sama želela biti dvojčica. Zanima jo kdaj bom izvedela za spol in polno podrobnosti. Glede na to, da sem prvo reakcijo kar pričakovala, tako hitre otoplitve odnosov nisem. Prav vesela sem, da se je tako obrnilo. Jupiiiiiuser posted image .

Pepita tile naši user posted image    so že pravi mali nagajivčki. Po eni strani je pa super, da je tako ponagajal, ker ga boš kmalu še enkrat videla na UZ.

Si zamislite, da včasih ni bilo UZ. Jaz sem pa vsa nesrečna, ker grem na UZ na 4 tedne?!*#$

Pobožajte svoje bušije.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
1.11.2007 17:31:28   
aurora28
Kje se skrivate vse? 

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
1.11.2007 21:16:33   
Naja30
Ku ku! Jaz sem tu! user posted image

Dan preživela bolj klavrno. Slabost me je lovila, pa ves čas sem skakala za tamalo, ker je moj delal user posted image  Pa še zaspat ni hotla, lumpa. user posted image
Zdaj pa imam malo večerne relaksacije, čeprav me že mika it v posteljo in spaaaaat user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
1.11.2007 21:20:56   
.muki.
Taula, kdaj predvidoma dobiš rezultate krvnih preiskav?  Močno stiskam pesti zate, ker vem kako mučno je tole čakanje, čeprav si ne priznaš te žge in nervira globoko v notranjosti.
Meni so krvni rezultati zelo izboljšali situacijo. Tveganje 1:215 ki je bilo po opravljeni NS se je spremenilo na 1:2577 za kar je G rekla da je zelo dobro in da me ne bo poslala na AC.
Katina tudi tebi pripada dvojni presejalni test, kdaj ga imaš?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
2.11.2007 6:35:06   
Estrella*
Jutro!
Danes je res lepo jutro. Je kar škoda , da moram biti v službi.
Včeraj sem se po dolgem času malo relaksirala. Slabosti so minile, bolečine in špikanje v trebušču tudi tako, da je kar lažje dihati. Sedaj čakam smo še naslednji petek na NS.
Uživajte!

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
2.11.2007 7:30:57   
Katina
.muki. ne, meni ne pripada dvojni preselani test, ker grem na AC, ki mi jo bodo opravili zastonj. Pri mojih letih lahko izbiraš med NS in AC. Ker je slednja 10x dražja sem šla na NS samoplačniško.

teodoral praviš da so slabosti minile. Ali to pomeni, da ti že več dni skupaj ni bilo slabo? Meni so se občasne slabosti pojavile dokaj pozno, predvsem takrat, ko je med obroki minilo preveč časa. Včeraj mi recimo sploh ni bilo slabo.

Sicer sem pa naslednja dva dni sama. Upam, da se bom le zbrala skupaj in začela učiti,ker imam v sredo izpit. Vreme zunaj je tako lepo, da sem kar dobre volje.

Neposredna povezava do sporočila: 1739
2.11.2007 7:35:33   
Estrella*
Katina- imela sem rahle slabosti oz. bol tiščanje v trebuhu in občutek kot, da sem bila skoz sita. Bruhala nisem.Začelo se je točno 7t in trajalo dobrih 14 dni.  Sedj se je nehalo, že več kot 10 dni imam mir in srčno upam, da je to to. V prvih dveh user posted image  nisem imela nikakršnih problemov in sem bila kar presenečena, da se mi je v tretje to dogajalo. 

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
2.11.2007 8:41:57   
TamaraJ
Dobro jutro nosečke..

Jaz sem v službi. Grrr. Se pa res tolažim s tem, da je jutri sobota. men se tako spi. Sem si zdajle eno turško skuhala, ker mi ne samo paše, ampak se res rabim zbudit, ker kar mal spim na mizi user posted image . Kako ste drugače nosečke?

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 1741
2.11.2007 9:11:05   
Estrella*
TamaraJ- sva že dve v službi. Imam vsaj malo časa, da skočim na RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
2.11.2007 10:32:35   
kodrana
ojla punce.

mene čaka čistilna akcija, saj je stanovanje že res potrebno..

končno sem se naročila na nuhalno, ki jo imam v čet. 22.nov., ob 16.15. v zd. domažale pri dr. strahovi.

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 1743
2.11.2007 12:10:53   
aurora28
Oj so user posted image ! Joj kak je danes lep sončen dan in jaz sem že na vse zgodaj ob 8. uri bila na zavodu za zaposlovanje. Ej kolk to ene papirologije, da se prijaviš, pa oddaš zahtevek za denarno nadomestilo... sem bila skoraj eno uro tam.
Slabosti...mene občasno še kaj prime, ampak me počasi že minevajo. Zdaj lahko vsaj pijem majhno kavico 1x dnevno. user posted image user posted image

Eno vprašanje za vse vas: Kakšne spodnjice nosite? Jaz lahko nosim samo visoke bokserice, ker me ostale navadne spodnje hlačke preveč vežejo spodaj po trebuhu in lahko imam samo tiste za bice do popka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
2.11.2007 12:51:35   
kodrana
aurora potem te slabosti še držijo? o joj, upam da se bodo pri meni prej končale. ker mi je za znoret včasih. posebej zvečer.
meni je pomembno, da imam bombažne spodnjice. je pa res, da nosim boksarice oz. pol boksarice, za enkrat še z nizkim pasom. ampak jaz sem kar nekja manj noseča od tebe.. buši se mi še ne pozna..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
2.11.2007 13:03:25   
Čmrlika
hojla majčice!
Me nekaj časa ni bilo- sem užival na slovenski obali...in zdaj sem čisto izgubila stik,tooooolkooooooo ste čvekale, da raje vcsega niti ne berem....
no, upam, da imam še vedno dovoljenje biti privas, kljub temu, da smo se prestavili na april...???user posted image
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki imama problem s spodnjicami...prej ni bilo varijante, da imama glačke z niskim pasom, zdaj pa......druga pesem, ne prenesem da me kaj tišči, tako, da sem zdaj na  obvezno bombažnih in nizkih spodnjicah.
od moje NS, ki je bila super okej je minilo komaj  9 dni, jaz pa sem totalno že v tem, da bi šla mojo pikico spet gledat...mi je ful grozen občutek, ker še kr nimam občutka kaj se dogaja...user posted image  ko bi le že bila malo več noseča, da bi že lahko prve gibe čutila...
Povejte mi še nekaj....Je imela katera oziroma ima povišane levkocite....jaz jih imam namreč ful in sem zaskrblena, ker čakam izvid urinskega testa, ker sem imela prisotne bakterije... pomagajte...user posted image  če bo kaj hujšega bom dobila antibiotike...tega pa se kr bojim....
lp vsem! 

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
2.11.2007 13:05:45   
Taula
Pozdravljene.

Nekaj dni me ni in same lepe novice.user posted image user posted image

Jaz imam žal slabe novice. Danes sem dobila izvide dvojnega hormonskega testa, ki je moje tveganje iz NS poslabšal do konca in mi pripada že brezplačni AC. Nekaj časa sem jezna ko user posted image , večino časa pa samo user posted image . Na AC grem lahko šele v 16 tednu, potem pa še čakanje..torej me čakata 2 meseca pekla. Itak vem kaj me na koncu čaka.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
2.11.2007 13:20:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Pozdravljene.

Nekaj dni me ni in same lepe novice.user posted image user posted image

Jaz imam žal slabe novice. Danes sem dobila izvide dvojnega hormonskega testa, ki je moje tveganje iz NS poslabšal do konca in mi pripada že brezplačni AC. Nekaj časa sem jezna ko user posted image , večino časa pa samo user posted image . Na AC grem lahko šele v 16 tednu, potem pa še čakanje..torej me čakata 2 meseca pekla. Itak vem kaj me na koncu čaka.user posted image

user posted image user posted image user posted image  draga moja upam s tabo do konca.user posted image  Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
2.11.2007 13:49:49   
narava
taula, drzi se, kot je rekla taly:  upanje umre zadnje!! s tvojo pikico bo vse v redu, bos videla, ko bos junija 2008 s pikico prisesano na dojko brala stari forum in svoje stare poste! think positive - act positive! user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
2.11.2007 13:56:55   
kodrana
Taula tako me je stisnilo pri srcu, ko sme prebrala tvoj post. user posted image  
verjamem, da mora bit grozno in mučno tole čakanje. a treba je verjet, da bo vse ok. Taula s tabo smo user posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.