|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
4.11.2007 15:41:34   
kodrana
aurora dabroston se jemlje do dopolnjenega 12T. ne rabiš ga več jemat, ker dabroston nadomešča progesteron, ki ga izloča rumeno telesce. po 12T pa prevzame posteljica vlogo, da vzdržuje plod in tako se dabroston ne rabi več..
saj meni bo tudi ostala skoraj ena škatla.. pa kaj. mi ej g. rekla naj nekaj dni pred !2T jemljem samo po dva, potem začnem samo po en progesteron, potem pri 12T pa konec.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
4.11.2007 17:19:53   
aurora28
Kodrana bom G jutri poklicala in ga vprašala. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
4.11.2007 17:26:05   
Naty*
Anitka ja pri nas je bil tak lep sončen dan! Sam škoda, da sm šele zdele pršla na RR, drugač bi ti ga ekspresno poslala user posted image .

aurora28 mi trije z user posted image   in user posted image  smo bli tud na sprehodu, je blo prav fajn, sam ko me je spet trebuh bolel pa še bruhala sm ko smo pršl nazaj. Sam je vseen pasalo user posted image . Sej skupine kjer pojem ne poznaš, ker mamo špile bolj na primorskem in notranjskem (drgač Mustangi). Spletne strani pa tud nimamo (sm se spomnla, da si enkrat že vprašala), ker iskreno povedano, se noben še ni zraven spravu . Mogoče bom js kej ustvarla, ko bom na porodniški pa bom mela časuser posted image . Itak nas večinoma kličejo taki, ki so nas kje slišali, tko da se ne tržimo na veliko. Delamo to zarad veselja, če bi hotl več služit, bi mogl dat pa kej tud za reklamo.

kodrana baje fantje nočjo nadomestne pevke user posted image , sicer poje moj user posted image , tko da vokal je, bojo pač samo z moškim vokalom eno leto. Ok....sej zate bi naredili izjemo, ampak kaj ko sva v istem aneuser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
4.11.2007 18:13:49   
kodrana
aurora sem prebrala navodila in piše, da se do 20T jemlje.. ne vemuser posted image  men se zdi logično, da do 12T. meni je bilo tudi tako rečeno. no, mogoče je pri tebi kaj drugače. pokliči g. ti bo res najbolje znal on povedat.

Naty* verjamem, da nočjo druge pevke.. bodo raje na tebe počakali. sej je prov. sam, da bo šlo brez ženskega vokala. Anitki sem pa jaz sončeka poslala. upam,da ga je dobilauser posted image .
Naty* ampak, da ti ej še vedno tako slabo?! božica. mene zdajle že kar fino slabi. a kaj čmo. vse za zdrave pikice.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
4.11.2007 18:31:30   
Anitka
Punce hvala za poslane sončke. A žal se je sonček nekje na poti do mene izgubil. Morda ga dobim pa jutri.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
4.11.2007 19:53:56   
Svojeglava
Jaz sem tudi jemala D, pregled sem imela v 11t in me je G vprašal koliko jih še imam, sem povedala, da še cca škatlo in pol in mi je rekel no še tole do konca potem bo pa dovolj, tako da sem zaključila na začetku 14 tedna.

No zdajle pa gremo pred TV... če ima katera HBO je ob 20:00 film NEBEŠKO KRALJESTVO. Baje je super, jaz še nisem gledala...

Veliko sreče jutri na pregledih.

Držte se.

lp
svojeglava

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
4.11.2007 20:56:51   
modrooka
Punce,

tudi jaz imam jutri NS. Prosim, spomnite se kaj name!

Pepita, Natali99, Naty* - mislila bom na vas! user posted image user posted image user posted image

Se javim!

Lep večer vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil modrooka -- 4.11.2007 20:59:46 >

Lep dan!

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
5.11.2007 7:56:30   
Estrella*
Jutro!

Kako smo danes? Tako lepo vreme je, da je res škoda biti zaprt v labu. Držim pesti za današnje GP in NS. Pa hito javite!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
5.11.2007 8:27:48   
Taula
Pozdravljene.

Najprej user posted image user posted image user posted image za preglede danes.

Glede Dabrostona...meni je G in pa na NS rekla naj ga jemljem do 12 tedna, vendar naj na koncu zmanjšam dozo..iz dveh na eno na dan. Jemlje se lahko uradno do 20 tedna, ampak do takrat naj bi ga jemale tiste ki so imele ful težav.

Drugače sem se že naročila na AC. Imam in datum v Lj in Postojni..samo odločim se kam bom šla. Moram prašati mojo G keri datum bolj priporoča, ker se mi zdi da je v Postojni nekam zgodaj.user posted image  No ja...bi bilo fajn iti čimprej, da se čimprej rešim skrbi.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
5.11.2007 8:39:20   
Katina
Naty* jaz jemljem Eltroxin in jih moram jemat na tešče. Z zajtrkom pa počakam cca 1/2 ure. Tudi meni je včasih slabo, če ne jem redno na 3 ure. Pred cca 14 dnevi sem dala kri za TSH in čakam na pošto, da vidim rezultate. Pravijo, da bolj pogosto pregledujejo kri - mislim, da na 6-8 tednov. Če bo na izvidu pisalo kdaj naj se javim naslednjič ti sporočim. Kakšne težave s ščitnico pa imaš ti? Meni so pred 1,5 letom zaradi suma na raka odvzeli eno polovico ščitnice, tako, da bom morala jemati tablete do konca življenja.

Taula kdaj imaš datum v LJ? Jaz sem danes klicala, pa so mi rekli, da dajejo datume šele po 14. uri.

Vsem, ki imate danes NS in GP veliko sreče!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
5.11.2007 8:39:54   
aurora28
Dobro jutro souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...!

user posted image Vse ki vas danes čakajo GP in NS želim veliko sreče in držim pesti za vas in vaše user posted image . Javite čimprej. user posted image

Jaz sem se ravno nazajtrkovala in sem že klicala mojega G, ampak je trenutno v operacijski in ga bom kasneje poklicala. Res me zanima če moram pojesti D do konca imam ga pa še za 10 dni. user posted image

Jaz bi se tudi morala učiti, pa se mi ne lubi...sem se prijavila na strokovni izpit iz ZUP-a in ga imam v decembru. Včeraj sem že malo delala in si z barvnimi flomastri barvala pomembne stavke in zaključila na 10 strani. user posted image user posted image Mah bo že, malo bo lažje ker imam prihodnji teden še prej priprave na strokovni izpit in kasneje izpit, ampak bi si rada prej prebrala, da ne bom prišla na priprave kot telebajsekuser posted image user posted image .

V četrtek grem v materinsko šolo in imamo temo POROD in gre moj user posted image z menoj. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
5.11.2007 8:44:07   
anonimna thumbs up
Dobro jutro, drage moje user posted image

Me kar nekaj časa ni bilo gor (beri: počitnice in zato sem imela omejen dostop do računalnika user posted image user posted image ), zato niti ne vem, o čem vse ste se menile. Bom poskusila malo za nazaj prebrati, zaenkrat pa vsem pošiljam pozdravčke user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
5.11.2007 8:44:23   
Taula
Taula kdaj imaš datum v LJ? Jaz sem danes klicala, pa so mi rekli, da dajejo datume šele po 14. uri.

Jaz sem klicala 20 min nazaj, dobila eno prijazno sestro in mi je vse razložila.user posted image  V lj bi me vzeli 30.11 v Postojni pa 20.11.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
5.11.2007 8:50:31   
sesil
dobro jutro
jaz bi pa imela eno vprašanje za tiste aktivne. sicer smo mi bolj malo aktivni, ma kadar smo mene takoj po user posted image  tako špika in boli da se prav sprašujem če je to ok. sicer je za zdržat, ni pa prijetno. ima še katera take težave?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
5.11.2007 8:58:59   
Katina
Taula, ne morem verjet! Jaz sem klicala malo čez 8 in mi je sestra rekla, da lahko dobim datum po 14. uri na isti tel. št. na katero sem klicala 522-61-69. Si ti klicala na to št.? Glede na to, da Pušenjak dela ob petkih in na moje tedne tudi jaz računam na datum 30.11.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
5.11.2007 9:00:31   
anonimna thumbs up
Taula, samo ne tako črnogledo! Ko boš dobila razveseljive rezultate z AC, se ti bo odvalila skala s srca, ne samo kamen user posted image  Ti pa verjamem, da si trenutno v res nezavidljivi situaciji user posted image  Veš, da bomo vse mislile nate in držale pesti oz. to že počnemo user posted image user posted image user posted image

katy82, uf, ti pa le pazi nase!! user posted image user posted image

Vesela sem za vse vesele novičke v času moje odsotnosti user posted image user posted image user posted image  Krasno brati user posted image

Za vse, ki vas danes čakajo pregledi (pri svojem G ali NS) stiskam pesti user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam, na katero naj se obrnem user posted image  Bi pa prosila, da pri ažuriranju seznama pri meni popravite zaporedno nosečnost (sem noseča 4.), na meritev NS pa grem 20.11.

Aja, TamaraJ, kam greš ti na NS?? Firbčna jaz user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
5.11.2007 9:04:46   
Taula
Taula, ne morem verjet! Jaz sem klicala malo čez 8 in mi je sestra rekla, da lahko dobim datum po 14. uri na isti tel. št. na katero sem klicala 522-61-69. Si ti klicala na to št.? Glede na to, da Pušenjak dela ob petkih in na moje tedne tudi jaz računam na datum 30.11.

Klicala sem na isto št ja. In je lepo vse povedala kaj rabim in kolk časa bom v bolnici in mi dala urouser posted image  Kateri teden pa boš 30.11?

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
5.11.2007 9:53:44   
TamaraJ
Pozdravljene mamice in mamice to be...

Nisem imela časa v zadnjih dneh kaj pretirano spremljat foruma in bom danes tekom dneva mal za nazaj prebrala. No, vso srečo tistim, ki imajo danes preglede. Upam na same dobre novičke.

Anonimna thumbs up... NS imam 20.11. v Dravljah. Klicala sem za Dr. Pušenjaka, ampak glede na to, da pride datum na torek...in sem nekje nazaj prebrala, da baje dela samo v petkih... Ne, vem. Mogoče me bo pregledal tudi kdo drug. Upam samo na uspešen pregled. In še 15 dniii. Joj, kako dolgo se mi zdi.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
5.11.2007 10:00:45   
Taula
TamaraJ...meni se pa zdi da on dela ob torkih v Dravljah, ker dela ACje ob petkih na kliniki.user posted image
No ja..v vsakem primeru ti bo delal NS strokovnjak.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
5.11.2007 10:07:51   
petrahh
Pozdravljene user posted image

No po 2 tednih se zopet oglašam. Vidim, da me niste nič pogrešale user posted image  user posted image
Sem počivala ker sem imela zelo močne krče.

Zopet ste bile pridne v pisanju user posted image

Na hitro sem preletela zamujeno in zaseledila nakaj veselih in nekaj žalostnih novic.

Čestitke za vse dobre novice user posted image , za ostele pa mi je zelo žal vendar ne obupajte!
Za vse tiste ki pa še imate preglede pa držim pesti.
Aurora28, sem pogledala tvoje podatke z NS, in sva kar na istem, pa še PDP maš iti, super pa vse  user posted image .

Lep sončen dan!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
5.11.2007 10:14:36   
Estrella*
TamaraJ- jaz sem se naročila v Dravljah 13.11 torek za NS pri dr. Pušenjaku. Tako, da kolikor jaz vem ob torkih dela.
Še 8 dni....

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
5.11.2007 10:17:25   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Pozdravljene mamice in mamice to be...

Nisem imela časa v zadnjih dneh kaj pretirano spremljat foruma in bom danes tekom dneva mal za nazaj prebrala. No, vso srečo tistim, ki imajo danes preglede. Upam na same dobre novičke.

Anonimna thumbs up... NS imam 20.11. v Dravljah. Klicala sem za Dr. Pušenjaka, ampak glede na to, da pride datum na torek...in sem nekje nazaj prebrala, da baje dela samo v petkih... Ne, vem. Mogoče me bo pregledal tudi kdo drug. Upam samo na uspešen pregled. In še 15 dniii. Joj, kako dolgo se mi zdi.

Ej, dr. Pušenjak dela NS v Dravljah ob torkih!!! user posted image  Ob kateri uri si pa naročena? Jaz sem prosila za čim kasneje, ker mož drugače ne utegne, zato sem dobila uro ob 18h user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
5.11.2007 10:18:13   
aurora28
Petrahh od česa pa si imela krče in kaj so ti rekli, je zdaj bolje? Upam, da je. Kaj ti piješ kaj donat mg, ker baje zelo dobro preventivno skrbi, da ne prihaja do krčev v maternici. Ja PDP imava na isti dan, se bosta najina otročka rodila na praznik user posted image user posted image

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
5.11.2007 10:18:13   
anonimna thumbs up
petrahh, lepo pazi nase in na user posted image , me pa držimo pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
5.11.2007 10:18:18   
TamaraJ
Ja Taula, upam, da mi bo delal Pušenjak, saj sem zato klicala na številko, kjer se baje naročiš pri njemu. Seveda pa kdorkoli mi bo delal v Dravljah velja za strokovnjaka. V bistvu se mi gre, da vidim svoje dete, kako raste. Nočem preveč razmišljat o čemu drugemu. V četrtek imam pregled in je vse kar si želim, da je moja pikica OK.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.