|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
26.10.2007 11:34:26   
...Martina...
Taula srečno!!!

Novi pregled imam 9.11. Kje je še.... Upam da zrase.

Ena mi je rekla, da lahko imam ovulacijo dvakrat in da sem po drugi zanosila, in da če je punčka, da se oplodi v petih dnevih po sp.odnosu. Mogočče da zaradi tega vse to.

lp

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
26.10.2007 11:36:47   
aurora28
O Martina na moj rojstni dan boš imela pregled, no če pa je tako potem pa boš imela srečo in boš videla, da bo tvoja pikica že postala prava pika. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1602
26.10.2007 11:53:43   
Taula
Hvala vsem. user posted image Upam da bo vse ok, da je beba zdrava in da me ne bodo prenaročili.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
26.10.2007 14:11:03   
TamaraJ
Samo na hitro sem vas preletela danes...

Mettyy...žal mi je. Ne pozabi nas, kot je napisala Taula; če nas boš rabila, se kar oglasi. Ne bom preveč pisala, ker vem kako se počutiš. Sem to doživela v začetku leta. Ampak upanje nikoli ne umre in me smo borke, ki jim ni para. In gremo naprej.

Punce, čuvajte svoje trebuščke, otročke, ki jih že imate doma, svoje drage soproge... Vsak trenutek je dragocen in naj bo napolnjen z ljubeznijo.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
26.10.2007 14:11:51   
TamaraJ
Za vse tiste, ki imate danes preglede... držim pesti. Do konca!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
26.10.2007 14:38:12   
Anitka
Mettyy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je, da moraš skozi to. Želim ti, da v tvoje življenje spet kamlu posije sonček sreče. Tvoj angelček pa naj te čuva na vseh tvojih poteh.

Taula dobro opravi.

Eh Anonimna thums up pri nekaterih G se res dogaja svašta. Verjetno bo danes res kriva polna luna. Sicer pa glavno, da je z user posted image vse o.k.

Martina kda jsi pa imela zadnjo M? Držim pestke, da ti čas do 9.11. hitro mine in da ti bo takrat user posted image veselo mahal-a.

No in punce moje končno je tu vikend. Pa še urco bomo prestavili in v nedeljo eno uro dlje spali user posted image user posted image user posted image user posted image Bo pa zvečer tako hitro tema.

Lepo se mejte, čuvajte sebe in bušije in se beremo,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
26.10.2007 16:16:09   
...Martina...
Punce hvala, ker se tako zavzamete za moj problemčekuser posted image .
Anitka, prvi dan zadnje m. sem imela 5.8.07.

lep vikend

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
26.10.2007 16:25:45   
Estrella*
Ja ravno sem ažurirala naš seznamček in je javil napako. Ne sprejme sporočila. Kaj je spet s tem forumom????Bom poskusila jutri.
Martina- sem prepričana, da je z bebico vse OK.  Velikost je dokaj relativna, saj jo je težko natančno določit.

DRUGI TEDEN, ČAKAMO REZULTATE NASLEDNJIH MAJČIC:

29.10.2008

user posted image  Aurora28 NS
user posted image BOJANC 1P

30.10.2008

user posted image Anonimnauser posted image NS
user posted image Bobika NS
user posted image Anitka 2P
user posted image Kodrana 2P

Kaj pa Taula, Naja3 in Pikica 25, kako je bilo pri vas????

Neposredna povezava do sporočila: 1608
26.10.2007 16:41:27   
.muki.
Martina, jaz sem imela zadnjo M 3.8. in imam PDP po novem 9.5.2008. Je pa verjetno velikost ploda odvisna tudi od tega koliko dni imaš med mentruacijo.

NS sem imela v torek in zelo slab rezultat. Vratna svetlina je znašala cca 2, tako da sem imela tveganje 1.250, danes pa sem zvedela še rezultate dvojnega presejalnega testa in nov izračun pride 1.2577, tako da mi ne bo treba na AC. Se mi je kar kamen odvalil od user posted image .

Prebrala pa sem tudi žalostni novici KAHLO in mettyy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Držita se vajina pikica bo gotovo prišla. Vesta jaz verjamem da je moja enkrat pobegnila ker še ni bil pravi čas zanjo in da se je odločila, da je zdaj pravi trenutek in bo močna, ter se bo borila da bo spoznala bratca in starše, ki čakajo nanjo.

Neposredna povezava do sporočila: 1609
26.10.2007 16:56:00   
StBarbara
ojla punce,

jaz vas dobesedno ne dohajam, tok ste pridne s pisanjem.

Na hitro sem preletela in videla žaloste novice od KAHLO in Mettyy user posted image  user posted image . Ne dajte se punci user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  

Pri meni vse po starem, slabo mi je še vedno, čeprav bistveno manj. NS imam šele čez 3 dolge tedne, do takrat bom pa itak na trnjih kako in kaj.

A je katera, ki še ni imela toxe?

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
26.10.2007 17:00:32   
Taula
Muki koliko si pa stara če ni skrivnost? Jaz sem danes imela NS....rezultat je v zg. meji normale še za moja leta, tako da sem šla na presejalni test na polikliniko. V albumu je slika 3d bebice.user posted image  Je ko vesoljček.user posted image
Drugače je rekla, da je problem ker popkovina poteka ravno tam, ko je merila ns in ne ve ali je rezultata tak zaradi popkovine, ali tveganja. Bebica je drugače migala, notranji organi so ok, nos, okončine tudi...samo tale popkovina nas je ****. Bomo videli kaj bo pokazal test..se bo vleklo, ker so še prazniki vmes.user posted image  Priznam da me skrbi, moj user posted image je pa prepričan da je kriva popkovina. Upam da res.user posted image  Če ne druge greva na AC še.

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
26.10.2007 17:38:30   
aurora28
Taula  ta prava bebica je user posted image , sem vesela zate, da je vse ok z bebico in tudi sama mislim, da je verjetno kriva popkovnica.

Taula: Kako to da si kar že danes šla na dvojni presajalni test? A to lahko greš kar takoj in še nekaj ti je napotnico za presajalni test dala tvoja osebna G in kdaj ti jo je dala?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
26.10.2007 17:41:50   
Taula
Sem prašala v Dravljah pa je rekla da je samoplačniško, da nič ne rabiš napotnice. Tako da sem šla kar direkt na Polikliniko in dala kri. Plačala sem 29 evrov. Rezultati bodo po praznikih..dobi jih najprej G ki je delal NS, nato napišejo mnenje in pošljejo meni. Komaj čakam...se bo vleklo.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
26.10.2007 17:45:55   
Naja30
Končno se tudi jaz spet oglašam po dolgem času. Brala sem vas, za pisat mi pa ni bilo, ker je itak ves čas isto - slabosti slabosti slabosti user posted image  No danes sem pa končno dočakala, da vidim svojo pikico na prvem pregledu. Vse je ok, velika je 38mm in veselo pleše tam notri.user posted image  Ja, zdaj kar naj, ko ima še veliko prostora, kasneje bo težje.
V glavnem, vse je potekalo lepo, le visok pritisk imam. Moram ga tudi doma kontrolirat.
Zdaj se pa moram naročiti na NS in iti še na ta lep UZ. Koliko je zdaj cena?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
26.10.2007 17:51:03   
StBarbara
Taula itak, da bo vse uredi.
Sicer boš pa pomirjena, ko boš rezultate dobila.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
26.10.2007 17:54:32   
.muki.
Taula, jaz spadam že med ''stare mame'' in sem imela NS in dvojni presejalni test že vključen v osnovni pregled. Po 37 letu imaš pa še AC brezplačno.
Sem pa pravkar dopolnila 36 tako da se mi je z bresplačnim pregledom ravno izšlo.
Taula tudi pri meni je bila popkovnica tista ki nam je grozno nagajala.
Najprej G ni dobro videla, potem sva naredili vaginalni UZ, da se je prepričala če je res to popkovnica. Potem pa nikakor nisva dobro videla kje je nuhalna , ker ima pikica popkovino ovito okoli vratu. Mislim da je naredila okoli 40 slik, vsaj jaz jih imam 18, nekaj pa jih je obdržala G. Je rekla da takšnega primera še pa ni imela in takšne zoprne lege. Sem morala it v laboratorij in potem še enkrat priti nazaj, da sva videle če se bo pikica kaj prestavila in bo kaj lažje.
Potem pa sem pol ure kašljala kot zmešana, da je pikico malo dvigovalo in da sva potem razločili kaj je podlaga in kaj svetlina. Ker pa je popkovnica sekala svetlino jo je morala meriti na dveh koncih in potem računati povprečje. Na eni strani je bila zelo ozka, na drugi pa 2,2- 2,4.

Drugače pa so mi v laboratoriju rekli da so rezultati po 7-ih dneh, samo moja G je klicala v LJ, da je že danes dobila rezultate, da se mi ni treba cele praznike sekirat.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
26.10.2007 17:56:41   
Estrella*
Naja3 user posted image user posted image user posted image  Res velik ta user posted image ! NS je 50eur. Če se ni vmes že kaj pšodražilo. Sedaj gre vse gor.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
26.10.2007 20:42:26   
Taula
Hvala bejbe.user posted image
Upam da je popkovnica nagajala, oz. da bo presejalni test boljši.
Drugače pa AC, magari samoplačniško čeprav je meni kar drag.user posted image

NS je v Dravljah 50 evrov, če želiš CD je 60. Midva sva vzela CD, nama je zapekla film otroka na 3d, plus dala slike 3d in 2d-meritve glave, dolžine, organov. Mi ni žal, ker je film tolk cute.user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
26.10.2007 22:11:16   
Naty*
Čestitke vsem, ki ste sporočile dobre novičke! Danes vas je kar preveč, da bi naštevala poimensko, hvalabogu, da je vse vredu. Tistim, ki pa še čakate rezultate testov pa veliko sreče in user posted image user posted image user posted image , pa sej bo itak vse vredu. To vam sam vaši malčki že zdele mal ponagajajo, da sprobajo vaše živčke user posted image .

mettyy user posted image user posted image  žal mi je zate.... Verjetno je to nočna mora vseh, ki smo trenutno na tem forumu in tebi se je zgodila. Tu ni besed, ki bi lahko odvzele bolečino. Imamo samo srečo, da smo ljudje narejeni tako močni, da te bolečine preživimo... Takoj ko bo možno spet poskušajta in boš videla, da bo takrat tudi pri tebi vse vredu. Eni moramo očitno čez mnogo preizkušenj, da si zaslužimo tiste male štručke. user posted image

anonimna thumbs up, če te to kaj tolaži...tud js sm si mogla zdej sama kupit materinsko knjižico user posted image . Mislim, da je bla okrog 5 ali 6 EUR. Predrago glede na to, da nekje dobiš zastonjuser posted image .

...Martina... mogoče, da v Postojni glih zato zdej naročajo v 13. ali 14. tednu. Mogoče so mel veliko takih primerov, ko so bli plodeki v 11. ali 12. premajhni (ok to ugibam). Zato bo čez 14 že tud pri tebi vse videt tko kot je treba user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
27.10.2007 3:32:10   
Katina
mettyy vsakič, ko preberem kaj takega me stisne pri srcu   . Vendar vem, da smo tu na forumu same borke. Tudi tebe nekje čaka pikica, ki bo zrasla v user posted image in vama s partnerjem polepšala življenje. Mogoče zdaj ni bil pravi čas, vendar ta čas zagotovo pride. Pridi nas kaj pogledat, če ti bo pa hudo smo ti vse pripravljene pomagat.

...Martina... , Taula kaj se dogaja s to NS? Že tko smo vse živčne če bo vse OK, potem pa še naši pikci nagajajo! Prepričana sem, da bo vse v redu, samo čakanje pa ubija. Držim pesti za dobre rezultate. Tudi jaz imam NS pri 11t 5/7. Upam, da me ne pošljejo domov oz. da me pošljejo z dobrimi rezultati, ker sem že med fosilkami.

Vse ki vam prestavljajo rok izven maja vabim, da ostanete pri majčicah. Mislim, da smo skupaj že predebatirale strahove, neumnosti ..., tako da ste naše. user posted image

anonimna thrumbs up: a se ti ne zdi, da kljub polni luni tvoj G malo pretirava s "prijaznostjo"? Si morda pomislila, da bi ga zamenjala z nekom bolj prijaznim? Ko se boš naročala drugam povej zakaj nisi zadovoljna z njim in mislim, da te bodo brez problemov naročili kam drugam. Že tako smo vse panične kako bo z našimiuser posted image , tako da nam takih G res ni treba prenašati! Premisli.

Drugače pa imam jaz NS 30.10. in komaj čakam, da vam z olajšanjem kaj napišem.

Če sem po pomoti katero izpustila, se ji opravičujem. Ko ste pa tako pridne s pisanjem, da vas komaj sledim.

Mirno nočko vsem skupaj še naprej in lep vikend. Četudi bo deževen si ga lahko naredimo lepega.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
27.10.2007 9:44:45   
anonimna thumbs up
Dobro jutro še tukaj user posted image

Se mi zdi prav hecno, ko "visim" na obeh temah (junijke in majčice user posted image ). Recimo, da sem uradno res junijka (po uradnem G izračunu), ampak: a gre kdo stavit z mano, da bom majčica user posted image

Ej, Katina, bi takoj menjala, če bi bil v mojem kraju še kak drug G user posted image  Pa ga ni... Saj bi se vozila v LJ, ampak mi je pri dveh otrocih to predaleč in vzame preveč časa. Sem se pa vseeno odločila za NS, ker dr. Pušenjaka že zelo dobro poznam in vem, da bo vse premeril, mi vse razložil in bom pomirjena. In tudi user posted image  bom videla! Mojega G pa naj user posted image  gleda! Na rutinske preglede bom že hodila, če bi se kaj zakompliciralo, bom pa itak dobila napotnico za LJ user posted image

...Martina..., boš videla, ko boš šla naslednjič na UZ, se bo vse lepo videlo, otroček bo pridno zrasel in boš vsa vesela poročala o samih lepih rečeh user posted image

Taula, tvoj user posted image  je pa že zdaj pravi lump user posted image  Se je odločil, da bo mamici ponagajal. Boš videla, da bo vse ok user posted image

Naja3, super user posted image user posted image  Pritisk pa le pridno kontroliraj.

.muki., ne ti s "staro mamo" user posted image

Prijeten vikend vsem, uživajte user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
27.10.2007 11:18:02   
Anonimen
Zgodil se je točno to kar sem se bala. Včeraj sem imela NS in ko je G začela pregled se je izkazalo, da je otroček umrl že pred 3 tedni. Res ne znam opisat kako me boli, ne vem zakaj je osoda tako krivična do mene, v prejšji nosečnost smrt otroka v 31 tednu, včeraj spet...
Tako da imam šele v torek čiščenje pa genetski pregled. Res, res ne vem ZAKAJ JAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 1622
27.10.2007 11:23:40   
filipinka
Ojla! Taula in Martina! Ravno mi je pripovedovala kolegica, da je slišala, da je kar dosti ginekologov proti merjenju NS, ker dostikrat rezultati niso realni. Se pravi, da delajo mamice živčne, obenem pa ( citiram ) zaradi napačnih rezultatov umre dosti ZDRAVIH pikic. Tako, da vama rečem ne sekirajta se! Bodita polni optimizma in v veselem pričakovanju svojega otroka!user posted image
Tudi se mi zdi, če malo pogledaš okrog sebe, ali je res toliko otrok z Downovim sindromom? Do sedaj, v svojih 30 letih življenja sem jih videla relativno malo. Ampak, četudi bi se nam rodil, bi ga imele ravno tako rade in ga ne bi dale od sebe za nobeno ceno!
Tako, da svetlo gledat v prihodnost!user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
27.10.2007 11:24:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25

Zgodil se je točno to kar sem se bala. Včeraj sem imela NS in ko je G začela pregled se je izkazalo, da je otroček umrl že pred 3 tedni. Res ne znam opisat kako me boli, ne vem zakaj je osoda tako krivična do mene, v prejšji nosečnost smrt otroka v 31 tednu, včeraj spet...
Tako da imam šele v torek čiščenje pa genetski pregled. Res, res ne vem ZAKAJ JAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  drži se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
27.10.2007 11:25:51   
filipinka
Pikica 25...res mi je žal zate! Vsaka beseda je tukaj odveč!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!