|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
31.10.2007 7:57:04   
Minka Pobalinka
A še vse spite?? user posted image

Jaz sem pa v službi.. pa jutri tudi.. pa še soboto imam delovno. user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 626
31.10.2007 9:26:18   
tincci
Minka, a še delaš po 4 ure?

Neposredna povezava do sporočila: 627
31.10.2007 9:30:57   
tincci
Aja, jaz sem doma, moj spi, ker je bil v nočni, Hanka pa celo sobo opremlja z nalepkami. Tako imam mir, sem ji kar knjigico z 700 nalepkami kupillauser posted image

Danes gremo na rojstni dan od prijateljice, zvečer prižgemo bučo, jutri pa fešta za 2 letiuser posted image Na meniju je polentna pitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 628
31.10.2007 10:30:28   
Minka Pobalinka
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Minka, a še delaš po 4 ure?

Ne.. že od julija sem po 8.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 629
31.10.2007 11:27:47   
NinaŠ
Minka, če ne bi povedala, bi rekla, da sta to dva različna fanta user posted image ...razlika je očitna user posted image . Saj bo tudi Petarda imela novega sina, ko ostriže Lukca user posted image .

Mi smo danes kar doma, ker sem nekako računala, da bo cel dan dež user posted image , ne vem kje sem prebrala tako vremensko napoved. No zdajle smo s sprehoda.... ...popoldne bomo pa kar not, saj je ful pihat spet začelo user posted image . Bomo pa zato nutelino torto naredil user posted image user posted image

...pa verjetno kar fajn kolegice, k ji še objemčka pošiljaš

saj jo poznaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 630
31.10.2007 11:30:39   
NinaŠ
sem ji kar knjigico z 700 nalepkami kupilla

daj mi povej kje si jo kupila in katero? Da jo dam Tini in Anžetu imam tudi jaz kaki 2 uri mir user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 631
31.10.2007 11:33:20   
NinaŠ
Danes zjutraj smo že eno pisemce Dedku Mrazu napisali user posted image user posted image user posted image user posted image ...sta se drobižka spet sfajtala za Legice, (pa jih sploh nimamo malo user posted image ) user posted image user posted image user posted image    in smo s pisemcem pomirili strasti user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 632
31.10.2007 12:30:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

sem ji kar knjigico z 700 nalepkami kupilla

daj mi povej kje si jo kupila in katero? Da jo dam Tini in Anžetu imam tudi jaz kaki 2 uri mir user posted image

Mene tudi zanima user posted image

Sem pa zadnjič kupila v eni trgovini te nalepke, ko je treba s plastičnim svinčnikom podrgnit in se prilepi na papir. Ful lepe, Levji kralj, Pu, Miki miška,.... po 1 cent user posted image  Saj bubi še ne zna, ampak mu je pa zanimivo, da jaz podrgnem (kao narišem user posted image ), on pa potem čez pobarva user posted image  Pa za tak denar jih res ni škoda, če jih takoj počečka.

Pa še poročilo od včeraj: Muller ima do 3.11. 20% popusta na vse igrače. Pa kar fajn izbiro. Govorim seveda za Avstrijo. Izdali so tudi veliki katalog igrač
http://www.mueller.de/

Pa Trio ima ta teden 20% dol na Lego program. Poleg tega, da so cene celo bolj ugodne kot v Toysu user posted image  In jaz tega do zdaj nisem vedela user posted image  Samo Trio ima bolj bogo spletno stran in tega ne oglašujejo user posted image  Sem pa že poleti nekaj kupovala in so imeli 10% dol na otroško opremo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 633
31.10.2007 12:44:45   
tincci
Kupila sem na pošti, od firme www.pot.si, naslov Girl to go. odlična stvar, da ne rabim skos nalepke kupovat, stalo je pa 2.75 EUR.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 634
31.10.2007 14:27:01   
til
Bravo Ada user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

Kako si kaj Minka? Mark pa je res pravi dečko in se mi zdi da je full velik user posted image

Mi gremo pa zdele na noč čarovnic na Bogenšperk. Mogoče me bo pa še zamikal da se poročim user posted image user posted image user posted image .

Čao!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 635
31.10.2007 16:06:14   
ada2
halo bejbeuser posted image

en delovni praznični dan je za mano, še jutri, pa je konec praznikov. imamo pa zdaj prvič praznike deljene. prej smo vedno za praznik delali cel dan, tako jih je vsaj nekaj bilo fraj za praznik, zdaj pa itak vsi delamo.

joj, jaz bi tudi legice nabavila, pa čeprav jih imamo že polno kišto, še od mene, ko sem bila mala. ampak so tako fajn...

a je mogoče katera pri DM-ju nabavljala katere foto izdelke, razen fotoknjige? sem gledala, da imajo luštne skodelice, pa prevleke za blazine, pa karte, pa torbe, pa medvedke....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 636
31.10.2007 16:08:26   
NinaŠ
Aaaa, smo zdaj vsi skupaj spali 3 ure user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...zdaj se šele kosilo kuha user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 637
31.10.2007 16:19:55   
Urša
Pri nas je pa čisto BZ danes, je ati bolan in nismo šli nikamor. user posted image  Z Niko sva šle v trgovino po bučo, pa jih je zmanjkalo. user posted image  Sva kupile pa čokoladne duhce in bodo po večerji na sporedu, ko se bomo oblekli v rjuhe in strašili atija. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 638
31.10.2007 16:22:41   
Urša

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 639
31.10.2007 19:31:38   
petarda
Veselo noč čarovnic vam želimo vsi z dolenjskega konca user posted image  

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 1.11.2007 13:26:57 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 640
31.10.2007 19:51:18   
NinaŠ
Smo šli na "nočni" sprehod user posted image , da smo si buče ogledali (ker mi smo jo letos tudi pozabili kupiti user posted image ). Tina je potem želela spat k mojim staršem in smo jo dostavili tja... no zdaj pa s z Anžetom igrava z avtučki user posted image ...itak da mu še ni do spanja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 641
31.10.2007 20:03:32   
*bubi*
Čeeer! user posted image

Bo katera čvekala danes al ste vse nad halovinom navdušene? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 642
31.10.2007 20:06:04   
*bubi*
Jaz bom probala kako vabilo za RD ustvarit.

Dajte mi povedat, boste praznovali ločeno - 1x bolj familija, 1x prijatelji z malimi otroki? Pri nas bo verjetno tako, vse skupaj ne bo obvladljivo user posted image  Nimamo takega fajn placa kot Naty, da bi lahko big party naredili. Pa ravno na nedeljo pade RD, tak da bo cel vikend pestro user posted image

Kaj pa torte? Zdaj grem malo ideje po netu iskat.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 643
31.10.2007 20:08:01   
*bubi*

S pravo številko seveda user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 1.11.2007 13:27:13 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 644
31.10.2007 20:08:56   
*bubi*
Ta mi je FUL lepa, ampak ni preveč aktualna user posted image  

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 1.11.2007 13:27:30 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 645
31.10.2007 20:11:09   
NinaŠ
boste praznovali ločeno - 1x bolj familija, 1x prijatelji z malimi otroki?

ja ločeno, vseh skupaj nikakor ne stlačim v stanovanje user posted image
Torta bo pa vsekakor telebajsek user posted image ...kateri še ne vem, to bo pa Tina odločila.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 646
31.10.2007 20:13:54   
NinaŠ
Sem brskala po Müllerjevem katalogu... ...samo kaj ko cene veljajo le za A in D user posted image . Pa spet mi je najbližji šele v Celovcu user posted image . Pismo, če bi imela kak dan čas, bi se še res tja zapeljala, sam kaj ko imam zdaj dva meseca čist noro službo. Slovenska spletna stran pa sploh ne deluje user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 647
31.10.2007 20:17:36   
NinaŠ
Tale zadnja torta mi je tud všeč user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 648
31.10.2007 20:20:48   
*bubi*
Nodi ali Pu?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 649
31.10.2007 20:21:51   
*bubi*
Pri nas je Pu itak aktualen, od risank pa zdaj Nodi in Bombažki. Ampak nisem še našla niti ene torte z bombažki user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.