Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 8:25:07
|
|
|
|
Urša
|
Hana, vse naj naj za 2. svečko!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 8:26:24
|
|
|
|
Teni_
|
Vse najboljše, Hana, še od nas. SE pridružujem čestitki od petarde in še enkrat poudarjam VELIKO zdravja.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 9:17:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Vse najboljše Hana
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 9:18:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
No, zgleda da ste mi vse ušle. sem mogla, po sili razmer Anže ni hotel spat (ja itak če je popoldne 3 ure spal), pa sem mogla se z njim uležt - pa seveda sem verjetno prej ko on zaspala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 10:11:33
|
|
|
|
petja
|
Hana, stara sablja, vse najboljše!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 11:13:26
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 11:27:11
|
|
|
|
Urša
|
A mi da kera kakšen link za downloadat program za izdelavo vabil, kamor lahko fotke not vnašaš?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 11:35:18
|
|
|
|
Naty_ka
|
HANA! A nima še ena novemberka danes RD? Ivana (od Vančo) vse najboljše tudi tebi!
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 12:44:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A mi da kera kakšen link za downloadat program za izdelavo vabil, kamor lahko fotke not vnašaš? Jaz sem ravno včeraj z Mule potegnila Photo Frame Show, kjer lahko fotkam dodajaš okvirčke, ful lušna zadeva. Pa take slikice lahko potem na desktop prilimaš. 15-dnevno verzijo lahko z uradne strani snameš. Potem pa to v Word prilimaš in naprintaš. Jaz bom na tak način naredila. Sem dala v album 2 slikici. Naš desktop je še bolj poletni Geslo pa itak veste.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.11.2007 12:45:26 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 12:52:26
|
|
|
|
tincci
|
Hvala Mamo priprave na žurko, tako da več jutri. Je pa čisto prehlajena
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 14:29:37
|
|
|
|
ada2
|
Hana vse najboljše
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 14:32:33
|
|
|
|
ŽELJA2
|
H A N A V S E N A J B O L J Š E !!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 15:57:11
|
|
|
|
petarda
|
Zakaj pa je bil moj post z žabico zjutraj tretji na strani, danes pa zadnji A so spet zmanjkala sporočila? ...lahko prosim preveriš? Ker tisti post 673 na prejšnji strani, ko Naty ploska...je bil zjutraj nova stran...danes je pa čist na drugi poziciji
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 17:25:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Možno, da so moje torte ven zbrisali
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 17:26:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, so.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 19:23:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Možno, da so moje torte ven zbrisali Zakaj pa? Jaz jih sploh še nisem uspela pogledati ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 20:17:56
|
|
|
|
nincy
|
HANA, vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 20:25:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Možno, da so moje torte ven zbrisali Zakaj pa? Jaz jih sploh še nisem uspela pogledati ... Verjetno je delala reklamo pa se je nekdo spotaknil v to
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 20:30:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
Sicer pa dober večer. Ste prižgale danes svečke na grobovih? Mi smo jih. Seveda smo tudi sprobali če so pokrovi kaj vroči, ker na besedo se pri nas ne verjame. Meni se ta 1. november prav dopade. Običajno srečam ljudi, ki jih res redko (nekatere tudi samo za 1. nov.) pa tudi žlahto. Pa kakšno rečemo, maše pa itak ne posluša nihče Pa koliko kolegic je letos nosečih. Aaaaaaaaaaaaaaaa. Kriza. Pa vse imajo rok letos decembra ali pa drugo leto marca. To še bomo žokali dečiko...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 20:30:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Možno, da so moje torte ven zbrisali Zakaj pa? Jaz jih sploh še nisem uspela pogledati ... Verjetno je delala reklamo pa se je nekdo spotaknil v to ne, jaz bi prej rekla, da so bile nekatere slikce prevelike
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 20:33:21
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Možno, da so moje torte ven zbrisali Zakaj pa? Jaz jih sploh še nisem uspela pogledati ... Verjetno je delala reklamo pa se je nekdo spotaknil v to ne, jaz bi prej rekla, da so bile nekatere slikce prevelike Aja. Jaz na to sploh nisem pomislila. Ups...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 20:35:10
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz pa zdaj grem slikice od morja gledat. Mi je svakinja prinesla cd (teh še nisem videla ker jih je ona slikala z njenim fotoaparatom)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 20:35:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Seveda smo tudi sprobali če so pokrovi kaj vroči, enako, le tri dni nazaj, ker smo šli takrat svečke prižgat, ker 1.novembrske gužve na pokopališčih ne maram preveč [quotePa koliko kolegic je letos nosečih. mojih tudi, le da imajo moje 3 rok novembra 2 decembra in 1 februarja ...očitno je bila plodna pomlad
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 20:36:13
|
|
|
|
tincci
|
Super žurka, Hana je sicer čist bolna, ampak je zelo uživala. Na torti je imela ognjemet pa dežničke, pa krožniče in kozarčke od Barbi, pa vsem je ona razdelila po kos torte, pa baloni uni k smo živalce delali, pa piščalke in njena nova pridobitev, motor od Peg peregota, tko da zdej samo še GAS dela Kaj vse se da naredit z malo domišljije, vsem je bla všeč polentna torta tako, in dons ne bomo nič spali 1. ker je čist prehlajena, 2. ker sem dala malo sliv notri. Ampak samo enkrat smo 2 Ampak sem šele letos dojela, da ma res malo čuden dan za rojstni dan Meni je blo sicer super rodit, vse je bilo čisto mirno, tako kot dons, meni je res tak izi miren dan, ampak za feštat je pa malo smešen. Itak bo pa med vikendom praznovala, ko bo večja, ampak vsak 1. november bo pa torta pa domača fešta Skratka, kul. Sicer pa vas ta mesec vse to čaka.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 20:38:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pismo jaz moram pa PC preštartat, ker mi nenormalnoprepočasi dela . Sem hotela današnje fotke pregledat in kako prilimat, pa bom pop , če se bo vse takoooo počasi odpiralo.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.