Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 14:24:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sita sem tega šihta ...kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo?????? Ko ugotoviš.. ni NUJNO javi. Tudi jaz se namreč sprašujem isto.. Najboljše, da zanosiš, greš na porodniško….vsaj za leto dni si rešena J evo ideja naše preljube P ....sam pol pa ne vem, če ne bi z veseljem na šiht hodila
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 14:37:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sita sem tega šihta ...kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo?????? Najprej , potem je treba nekaj mesecev počakat in potrpet v službi (ali pa na bolniški) - in evo, celo leto si lahko doma in prejemaš plačo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 14:38:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Očitno nisem prva, ki sem na to pomislila
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 14:41:44
|
|
|
|
Urša
|
Na to pa tudi jaz občasno pomislim, ja.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 14:42:58
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Očitno nisem prva, ki sem na to pomislila Ja nisi.. verjemi.. samo kaj, ko mati narava včasih ne deluje v tako, kot si mi splaniramo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 14:56:03
|
|
|
|
ada2
|
hvala za pestke in pikapolonice, je pomagalo
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 15:17:48
|
|
|
|
ada2
|
no, da vam še povem zakaj ste morale pesti držat: danes sem imela v službi sestanek pri direktorici glede soglasja za sp. in sem ga dobila , oz. nimam še v rokah, ampak mi je zagotovila, da ga dobim do konca drugega tedna. in to pomeni, da bom še pred novim letom lahko odprla svoj sp. , poleg tega mi je še omenila, da me imajo v načrtu ponucat (oz. moje znanje ) tudi v službi, v kolikor bi nadgradili program fizioterapije, kar spet pomeni, da se mi po novem letu obeta delno napredovanje
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 15:27:56
|
|
|
|
ada2
|
glede flaške: Adam si jo je danes strl, ker mu je padla iz rok in je dno odletelo . zdaj pa ne vem, ali naj grem novo kupit, ali naj ga kar odvadim imel jo je pa samo za mleko oz. kakav zjutraj in zvečer. drugače je itak že dolgo vse iz kozarca pil. Teni, naj te potolažim, jaz tudi delam med prazniki in sicer vse dni. kaj češ, ni praznikov za nas. sicer pa sem se to že navadila, papraznični dodatek tudi nekaj malega nanese
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 15:48:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
super Ada sem ful vesela zate
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 17:03:00
|
|
|
|
Urša
|
Ada, super novica!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 17:15:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Očitno nisem prva, ki sem na to pomislila Ja nisi.. verjemi.. samo kaj, ko mati narava včasih ne deluje v tako, kot si mi splaniramo. o, to pa še predobro vem Ada, upam, da se bo vse skupaj kmalu poznalo v proračunu
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 18:31:50
|
|
|
|
amy26
|
kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo?????? vam bom v bližnji prihodnosti na to vprašanje jaz odgovorila , vendar še malo počakajte
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 19:31:02
|
|
|
|
tincci
|
Boš še enkrat mami, AMY?????
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 19:39:03
|
|
|
|
amy26
|
Boš še enkrat mami, AMY????? tincci, kje pa si ne predstavljam da bi bila še enkrat no ja če še bo kak bo kasneje torej najmanj še dve leti pavze nekaj drugega se mi je odprlo oz.sem sama delala na tem, kaj in kako pa v kratkem povem, nočem nekaj prehitro govoriti pol ti pa vse v vodo pade
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 20:24:47
|
|
|
|
tincci
|
Aaa, sej sem potem dojela, da bi znal bit kaj drugega
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 21:04:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo?????? vam bom v bližnji prihodnosti na to vprašanje jaz odgovorila , vendar še malo počakajte Amy, sploh ni panike, bom že še počakala, če bo le res tudi zame izvedlivo . Uf, sam sem pa fejst firbčna, ker že nekaj časa na "nekaj" namiguješ
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 21:06:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada si kupila novo flaško? Jaz se kar ne morem pripravit, da bi Tini ukinila večerno flaško vode in jutranjo čaja - sploh ko s to jutranjo uspem spanec tudi za kako uro podaljšat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 23:46:54
|
|
|
|
petarda
|
sploh ko s to jutranjo uspem spanec tudi za kako uro podaljšat V tem primeru se tudi jaz nebi mogla pripavit ... Drgač pa za Ado. No...vidiš, da je prišel trenutek tudi zate Amy....če maš kak dober plan, ne bom čakala do Snovika ...se bom kar zdaj med prazniki kaj okoli pripeljala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 23:50:15
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas je tudi pestro v službi, tak, da sem prišla domov ob 19.uri....pod tuš, bruhat in spat ... zdaj sem OK, ampak prav jezna sama nase, ker se pustim, da stres tako vpliva name dobra stran službe pa je....da sem dobila izplačan drugi del regresa na katerega sem sploh pozabila, da ga moram dobiti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 23:53:47
|
|
|
|
petarda
|
Najboljše, da zanosiš, greš na porodniško….vsaj za leto dni si rešena J evo ideja naše preljube P jao, jao....jaz pa dvakrat berem...pa dvakrat sem mislila, da ti je P.....Pediatrinja tako svetovala ....in sem si mislila, očitno sta kolegice, da ti je po mailu to pisala...ker vidim, da je prekopirano od nekod ...pa verjetno kar fajn kolegice, k ji še objemčka pošiljaš jao, jao....boljš, da grem spat...očitno še nisem dobro
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 23:56:22
|
|
|
|
petarda
|
Minka....lepo je spet videti tvojega lepotca na avatarju ...a ma še tako čupo, al ste ga kaj ostrigli? Men že vsi težijo, da bi bilo treba petardita mal ostrič
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 5:59:36
|
|
|
|
ada2
|
lep praznik vsem, jaz samo še čajček z lekadolom spijem in šibam delat, ker delo plemeniti
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 6:38:56
|
|
|
|
amy26
|
Amy....če maš kak dober plan, ne bom čakala do Snovika ...se bom kar zdaj med prazniki kaj okoli pripeljala Petarda, ti se kar oglasi pri nas bi bila ful vesela bomo v glavnem doma, imaš pa tudi mojo gsm pa pokliči. Te pa čisto razumem, kako je če si pod stresom v službi, bo že, se boš morala še malo utrditi. Vidim da je že dosti novemberčkov brez dude, to bo pri nas težko speljati, ker če bi dudo od Aleksa odnesla miška bi vzel pa Elino , pa zadnjič ko smo se vozili z avtom k enim na obisk je nazaj grede komaj zdržal da je prišel domov, tečen kr neki, ker ni bilo dude in njegove pelenice, ja njegove ninice(tetra pelenica). Pa zjutraj mu še vedno obvezno dajem na flaško piti kakav oz. mleko, ker ko ga spije se potem še kakšno uro igra v pojstli s kockami, jaz pa ta čas lahko v miru rihtam Elo ali pa še malo poležim oz. brskam po internetu
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 7:42:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Kaj boste počeli danes? Mi bomo doma, popoldan bi se radi šli v Habakuk kopat. Komaj čakam
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 7:49:44
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Minka....lepo je spet videti tvojega lepotca na avatarju ...a ma še tako čupo, al ste ga kaj ostrigli? Ja smo ga julija ostrigli.. Pred striženjem .. In po striženju..
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.