s u g a r
|
a kdo ve kako je jutri v avstriji in italiji? verjetno nimajo praznika, ali pač? IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 Jutri v avstriji ni praznika, je pa v četrtek (Allerheiligen). Javljam, da smo se končno pozdravili (no jaz sem se tud, moja dva fanta sta že par dni ok). Včeraj sta že okol harala in nabavila nekaj novih stvari za malega polža. Ima novo igralno blazino (smešno , ve jih dajete proč mi jo pa kupimo), uglavnem vzela sta eno ful velko iz BB k je uporabna kao za cca. do 13 meseca. Zanimiva je cca. 1.5 ure pol pa bi on spet puzzle trgal in grizel. Sem pa prav vesela, ker sem lahko mal rzreducirala igrače, zdej itak bl k ropota, bl k daleč leti bolše je. Dojim še - čeprav je bilo mleka manj (boleze pač naredi svoje), ni blo treba dodajat. Je pa zadnjič prvič okusil (k sm pekla štrudl), okus jabolčka - dala sem mu mal za polizat. In reakcija fuuuuuuj kva mi to daješ - tako se je začudil, da je bil prav smešen. No zdej pa me mal skrbi , ah bomo že. Avta še nimamo - nč pametnega. To pa je, k dragi ni z vsem zadovoljen. Kul men nič ne manjka, če kej rabim bom že dobla avto, brez pa tud ne bom umrla. Spimo - še vedno ne. Se zbuja 3 na noč, ura kaj pa vem nič kaj bistvenega ni drugače. Zbuja se pa zato, ker bi se cartal - madoniš, ok zdej je bil boln, ok, ampak tkole se ne bomo šli. Če bi bil lačen bi razumela , no enkrat na noč je lakota velika, 2x pa mal poziza in zaspi. No pa sej ni panike, pač ustajamo - saj vemo da imamo otročka . Danes sem bila na kontroli za ledvico in nič dobrega nisem izvedela. Ko preneham dojiti moram na zelo obsežno preiskavo s kontrastom (zato moram nehat prej dojit) potem pa posvet o operaciji. No nič nisem vesela teh novic, bom raje počakala, da damo skoz dojenje, želim si le da mi prej ledvica ne neha delat - sej itak ne bom nič čutila, če mi bo nehala. . Uglavnem imam dokončno potrjeno prirojeno zožitev sečevodov s tem oviran pretok iz ledvice in obrnejeno ledvico, zato hidronefrozo. Jupi. No to je novga pr nas. Same dobre novičke je mami dans prdelala. Ampak mi se ne damo. Pupike - mali se je zbudil in rita je tud polna tako da gremo pložka poštimat. Pridne bodite. Majchi pošljem zs. za filmček. papa - tipkamo.