|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
28.10.2007 20:10:22   
rožica81
Hvala babe žabe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
28.10.2007 20:17:12   
Majchi
Joj Putka, upam, da mi rata, ker ima tale moja kozmetičarka tud dojenčka in se nikol čist fiksne ure ne moreva zmenit. Sva zmenjene okrog 10ih, 10.30. Upam, da mi rata do 12ih narisat tam.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
28.10.2007 21:16:37   
felicia
user posted image

ojla kaj smo se že zmenile za jutri?

A potem pri majchi v lokalu? Ob 12.00 približno. Sej nič ne obljubim ker jeuser posted image   doma pa bomo bolj družinski no sej še vedno lohka pokličem Majchi pa ji zatežim, kje je pa kdaj pa kako itd. hehehehuser posted image .

No našuser posted image  je šel ob pol devetih spat sam je tako malo pojedel čez dan da bo ponoči pomoje žur. Sva se z mojim pričkala kdo bo vstajal sem jaz hotla da jaz on pa da on in pol pridem h seb in si rečem matr sem kura kar naj vstaja če hoče jaz pa še da bi se on spočil- kok sem jaz dobra žena!

No a ste vse že šle spat al kaj? Vas je premik ure čisto zmatral?

Rožica- ti se kar skašlji na RR pa upam da bo kmalu bolje zate in za user posted image .

Tejč- upam da ni nič resnega z malčico! 

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
28.10.2007 21:18:52   
Putka
Lahko noč! Katja je še pokonc, Vesna že pol ure spiuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
28.10.2007 21:22:35   
felicia
Putka me zapušča v svet sanj! lahko noč pa lepe sanje!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
28.10.2007 21:33:31   
kaya2007
Predvidevam, da nekje v enem tednu bi moral vpliv premika ure izginit.

no, mi smo kar že zdaj čisto prešaltali, zgleda da bo vse ok!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
28.10.2007 21:41:57   
felicia
ja nič potem pa lahko no babe žabe

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
28.10.2007 22:01:04   
kjava
Velja, Putka user posted image !

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
29.10.2007 7:18:35   
Majchi
Jutro!

Pri nas smo še vedno po ta stari uri. Se je zbudila ob 2 ponoči, in pa ob 6ih zjutraj, namesto ob 7ih. Zdaj sem jo nazaj uspavala, ampak po mojem ne bo dlje kot do 8ih.
Fora je pa v tem, da sem jaz tud še po ta stari uriuser posted image . Sem šla včeri spat že ob 21.30, dons sem bila pa pred 6 budnauser posted image .

No, zdej se grem pa zrihtat, zajtrk pojest, še par stvari uredit, potem bo pa že Lana vriskala. Potem pa upam, da čimprej h kozmetičarki, da bom do 12ih gotova. Se slišmo!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
29.10.2007 9:26:44   
Cappy96
Jutro!

Pri nas se pozna 1 ura razlike. Zadnji teden se je Lana zbujala med 7 in 8, od včeraj pa ob 6.15. Včeraj zvečer je pa že ob osmih spala in je blo kar malo čudno, ker nismo imeli na urniku uspavanja do 23 al pa pol polnoči. Je bil kar nekam dolg večer!
Moj user posted image  pa ima ta teden dopust. K bi vsaj vreme zdržal, da bi lahko kam šli.

Za nazaj sem vse prebrala:
rogljiček, čestitke za zmago na natečaju user posted image user posted image user posted image  
Pa kakšna frajerka je Reya!

BAMBINA_, Lana se tud zvija nazaj, sam ne skoz. Vsake tolk časa se spomni in začne. To dela takrat, ko je jezna, al pa ko hoče svojo voljo uveljavit. Smo bli pa tud mi zaradi tega napoteni v RA in na nft. Tejč, s tem ne mislim rečt, da je Maša za razvojno. Ker kolkr se jst z mamicami pogovarjam, se kar veliko dojenčkov zvija (tud jst sem bla taka trma), sam nas so pač poslali.
Pa upam, da ste zdravi! user posted image  

Putka, bravo za magisterij! Si pa res pridna, kapo dol! Sem si tud resort od prijateljice ogledala. Lepo, ni kej.

Lp vsem!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
29.10.2007 9:33:38   
kaya2007
joj joj, kaja pa dons celo noč ni spala, čist sem crknjena! to se je zdaj prvič zgodilo, a mislite da je zmešana zaradi ure??? upam da se ne bo ponovilo!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
29.10.2007 11:04:05   
Putka
Še kera pride? Jaz grem v Trzin, pa čeprav bom sama! Bom šla še lučke za kuhinjo pogledatuser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
29.10.2007 12:20:13   
kaya2007
kje v trzinu? jaz moram letat naokoli, da uredim papirje za čoln, tko da bom mogoče šla kaj mimo...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
29.10.2007 12:40:40   
petrazg
Oj punce moje... da vam še jaz malo napišem... Saj berem vas dokaj redno, samo za odpisat mi pa časa zmanjkuje. Prejšnji teden smo imeli pri nas doma nor in v petek sem bila že čisto obupana in na koncu moči... user posted image  Res, vse se je dogajalo na enkrat in nisem imela časa skoraj ne dihat. Anže ga nekaj sračka ponoči, tako da spimo bolj slabo, oči avte menjava (jst moram pa okrog laufat pa prepise, homulogacijo, zavarovanja, registracije urejat), v Celje mi vsak dan nekaj pohištva pripeljejo (kot da smo v butiku naročevali user posted image ), v službi smo imeli inšpektorje, punca, ki je risala kuhinje je naredila v dveh mesecih več škode kot koristi (vsaka kuhinja je narisana narobe - stranke se ena za drugo pritožujejo), povrhu vsega pa je bil naš "zlati" očka od ponedeljka do četrtka do 8 v službi user posted image ... Dogajalo se je vse in še več... In v petek sem bila tako crknjena, da nisem naredila nič... oz. z Anžetom sva bila na dooolgem sprehodu s prijateljco in z njeno princesko, ob 3sem šla v službo, kjer sem zdržala celih 15 minut... Potem sem pa šla še malo v BC pogledat (tako kot Cappy samo pogledat), pa sem spet full zapravila za našega maega sončka... pa še Majchi sem srečala... potem pa domov k Anžetu... Morala sem se malo skašlati. pa se opravičit ker se vam toliko nisem javila, samo res nisem imela energije... Vas pa pogrešam babike in vaše malčke zelo...

Ponoči se po novem zbujamo ob 2, 4 in 6.30 smo lačni, in nikakor se ne more najesti, tako da počasi res ne vem več. Zdaj sem Anžetu že dva večera po žlički dajala rižolino, ki ga zelo lepo je in kar nekja ga tudi poje, samo spi pa čisto nič dlje. Včeraj sem mu poskusila dati tudi jabolko, pa je delal take grimase kot da bi mu ponujala nekaj neužitnega. user posted image user posted image user posted image  Bomo še danes enkrat poskusli...

Grem tole poslat, pa napisat nadaljevanje...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
29.10.2007 12:47:16   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: lex

P.S. Alina je dans pojedla 1/2 banane - a je al ni to veliko?

To je srednjeuser posted image ! Nel poje še en jabolk zravn-mešano, ker ga nočem navadit na preveč sladko!

Hvala za čestitke, jaz jih pa pošiljam Tevžu in Katji! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z uro nimamo težav- smo tri dni prej prešaltali, ko je spal od 23.00 do 10.00! Pa trikrat dojenje, seveda!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
29.10.2007 12:48:01   
felicia
petrazg-  če boste rabičli koga za prepise jih mi delamo tako da ti lahko to zrihtam pča še poceni smo!

kAR zadeva spanja smo na istem in moj mali je tudi neki tečkouser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
29.10.2007 12:58:14   
petrazg
Nadaljevanje sledi... (bolje tako kot da me spet ven flikne)...

No, pri nas smo sedaj končno dočakali da se Anže obrača iz trebuščka na hrbet in obratno. Sedaj je očitno osvojil in ga loviva po previjali kot kakšno vrtavko. Zdaj ga pa res ne smeva pustiti niti za sekundo več samega. Kupila sem mu puzle za na tla in na moje presenečenje mu je full všeč in prav uživa na tleh, med igračami... Puza se še ne, samo vrti se tako malo v krogu, pa rito vzdiguje... lumpa mali...

Bom poskusila malo pokomentirat, samo ne me kregat če bom kaj pomešala...

Stolček za hranjenje - naš mali full uživa v njemu in radovedno gleda naokoli. Je na višjem in ima več stvari pod kontrolo user posted image ... ležalnik je zaradi tega pri nas odpadel... ni šans več da bi bil notri... Imamo pa stolček Prima pappa in zaenkart se mi zdi zelo dober nakup. So bili pa tudi pri nas podobni komentarji kot pri Majchi ( a nisi našla dražjega user posted image )... dedci pač.

Zobki - pri nas damo vse v usta, rokice včasih cele, ampak nič še ne kaže da bi bil kakšen zobek na poti...

Ura - pri nas gre sedaj eno uro kasneje spat, zbujamo se pa tako ali tako...

Putka - user posted image user posted image user posted image  za vso energijo, ki jo imaš. Te prav občudujem. Naslednji teden se vama s Katjo sigurno spet pridruživa na sprehodu...

Cappy - ti se le pazi, da nam spet ne zboliš. V ponedeljke spet plavamo...user posted image

Majchi - user posted image  za stolček... je bila tudi meni zelena barva zelo  všeč, samo mi nikamor ne bi pasala.

Rožica - saj se bo počasi vse samo od sebe uredilo. user posted image  za Naceta...

Lex - pridna punca...user posted image user posted image user posted image

Me kličejo kosilu... se vam še zvečer javim...

papa

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
29.10.2007 13:03:30   
petrazg
Še na hitro, saj je še juhica vroča....

Čestitke Matevžu, pa Nelu in Tevžu, pa Katji user posted image user posted image user posted image ....

Felicia -  a nisi mogla prej povedat user posted image .... sem sedaj že vse zrihtala.... user posted image  Smotka jst, se nisem nate spomnila... bi bilo vse lažje... Ampak kdor nima v glavi.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
29.10.2007 13:25:50   
kjava
Čestitke Katji, Tevžu in Nelu za pol leta!  A mate kej torte? Če ne, jo mate pa tuki user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
29.10.2007 13:27:27   
felicia
user posted image

VSEM SLAVLJENČKOM NAJ NAJ

petrazg- pa kdaj drugičuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
29.10.2007 15:32:40   
petrinja
VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE OB 6 MESEČNICI NELU, TEVŽU IN KATJIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Zdej bo pa res že prav veselo, saj bodo prav vsi naši mali srčki v novembru praznovali s tortico s pol svečke na njejuser posted image .

PetraZg-ko je natrpano in ko ti gre res že vse prav pošteno na živce, se spomni da ne bo to trajalo vedno, in da čisto za vsakim dežjem res posije sonceuser posted image . Ti se kar probaj sedaj ko je nov teden malo vzet kakšno ''minutko''zase in delaj kar te malo spočije- pa tudi če samo stiskaš svojega medvedka Anžetauser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
29.10.2007 20:27:50   
felicia
dobbr većčer kak ste kej? Mene cel dan neki glava boli sej ne morš verjet. Zdej gledam pirate s karibov 3 zaenkrat kar v redu.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
29.10.2007 20:29:42   
felicia
oj majchi ste se danes dobile? A si za klepet al greš na zasluženi počutek?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
29.10.2007 21:08:25   
Cappy96
Katja, Nel in Tevž....... ČESTITKE še od naju z Lano user posted image user posted image user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
29.10.2007 21:21:54   
Putka
Evo nas! Od kar sem šla z Majchi na kavo okrog letam. Sem šla po 4ih mesecih mal v službo Katjo pokazat - je bila ful pohvaljena. Pa ves čas je čebljala in se smejalauser posted image . Pa na latino aerobiki sva bile s Petrinjouser posted image , jutri me bo rit bolela, Petrinji gre pa zelo dobro.

Še od mene čestitke za Nela in Tevža, od Katje:
user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.