|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
29.10.2007 21:29:22   
Putka
Majchi, super film o plavanju! Če lahko, prilepi link še za ostale. Pri ta prvem otroku sem se pa kar ustrašila.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
29.10.2007 21:35:18   
lex
vsem polletnikom VSE NAJBOLJŠE!!!!!user posted image  za vse vas, da se boste posladkaliuser posted image
Evo več se mi ne da pisat ker grem spat user posted image  mi teče - ne teče LIJE iz nosa, glava me boli in cel dan sem bila sama z njimauser posted image , tako da je moja energija popolna ničla.
Lahko noč!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
29.10.2007 21:50:57   
BAMBINA_
Ojla!
Najprej naj tiste pol banane komentiram user posted image . A to je bil en cel obrok? Griša za zajtrk poje npr. 1 breskvo, pol banane, zmešano z žlico ali dvema riževe kašice, s 60 ml mleka. To ga nasiti za pribl. 3 ure in pol. Za kosilo pa npr. eno srednje veliko bučko, pol korenčka, žlico ali dve riževe kašice s 60 ml mleka. Naslednjič je lačen čez približno 4 ure. S pol banane bi zdržal cele pol ure user posted image user posted image Res je požrešneš.
Zdaj smo tudi mi že uspeli kolikor toliko prešaltati na novo uro.
Danes je bil Griša na NFT. Malo mi je pokazala handling pa nekaj vaj. Griša niti 1x ni zajokal. Pravzaprav je s fizioterapevtko prav prijazno ves čas čebljal. Hodili bomo 1x/teden. Pravi, da to ni nič kritičnega, da ga pa malo zavira pri fizičnem razvoju in da mu bomo s tem pač pomagali hitreje osvojiti npr. obračanje itd. Skratka, vse pohvale fizioterapevtki, ker ima res občutek za ravnanje z dojenčki user posted image user posted image . Potem smo šli z mami na sprehod. Tak čudovit jesenski dan je pač treba izkoristiti, saj jih najbrž ne bo več prav veliko. Seveda je bilo treba iti še malo v šopinge. Me je pa danes prav prijetno presenetila Petrazg. Smo šli na kavo. Njen Anžetek je pa res tak luštkan, pa radoveden fantek user posted image user posted image Prav fajn je takole počvekati s teboj Petrazg! Ampak časa je itaq vedno premalo. Ah, seveda sta tudi najina lumpa malo čvekala, pa si prešlatala rokice. In Anže je prav začudeno gledal Grišo, ko se je jokal user posted image Facek mali.
Aja, da ne pozabim Cappy a si bila danes v celjskem Intersparu ali ne? Se mi je zdelo, da si bila ti, pa voziček, pa en fejst moški. user posted image

user posted image Tevž user posted image , Katja user posted image Nelson user posted image  
vse najboljše za dopolnjenega pol leta!! 

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
30.10.2007 8:36:32   
kaya2007
Jutro! mi imamo tudi danes fizioterapijo, hodimo ponavadi 1x na 14 dni...pa kaja tudi še nikoli ni jokala, tko da ne vem kaj delajo z otroki na drugih terapijah user posted image  sem pa zadnje čase precej šlampasta, od zadnej terapije doma skoraj nič nisva telovadile user posted image  ampak se mi zdi da tamala vseeno napreduje, zadnjič se je že sama obrnila na trebuh.
škoda ker tok dežuje...no, dons smo bolje spali, očitno jo je res ura zmedla včeraj. in spet ima obdobje ko manj je (mogoče tudi zaradi ure?), upam da se bo poboljšala.
Sem še nekaj hotla napisat, pa v luftu pozabim...full fino, da so prazniki pred vrati! joj, ampak vseeno moram seminarsko na fax dokončat, pa se mi tooook ne da, kar odlašam! sam imam drug teden predtavitev, tko da bo kar treba.

Lepo se imejte na ta deževen dan user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
30.10.2007 8:39:56   
Majchi
Dobro jutro!

Mi smo dons vstali ob 7.30 (tudi mamiuser posted image ). Se je pa včeraj zvečer zbudila že ob 22.30, potem pa še ob 1ih-obakrat za dojenje. Tega nikoli ne naredi. Prva runda hranjenja je ponavadi od 2 naprej enkrat, druga pa zjutraj med 6 in 7. Tko da ne vem, kaj meša štrene našmu otročku.

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Majchi, super film o plavanju! Če lahko, prilepi link še za ostale. Pri ta prvem otroku sem se pa kar ustrašila.

Putka, saj sem hotla dat link, pa ne znam, ker sem po mailu dobila tale filmček. Če znaš, daj ti prosim! Po mailu sem pa poslala samo tistim, od katerih imam maile. Sem pa malo spremenila mnenje o potapljanju dojenčkov, ko je zadnjič Klemen na plavanju omenil... Sicer pa predsodki so še vedno.

Vsem majčkom, ki ste včeraj dopolnili pol leta, pa tudi midve z Lano želiva vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !
Saj bi že včeraj zvečer voščila, ampak nisem prišla do računalnika, ker je moj dragi igrice igraluser posted image . Pa sem si mislila, naj mu bo, ker itak vedno jaz kraljujem za PC-jem. Tako da Felicia, vseeno hvala za povabilo na čvekuser posted image . Sem pa gledala Lov na rdeči oktober, ker ga še nisem in je bil hvala bogu po dolgem času en dober film.

Vav Bambina, Griša je pa res jedecuser posted image user posted image ! Bravo! Itak še pojma nimam, kok je to, ampak zdaj, ko ste primerjave delale, mi je približno jasno, da Griša vse šišauser posted image . Bravo mali!

Lex, pocajti se user posted image !
Tejč, tebi in tvojima puncama pa tudi pošiljam user posted image user posted image ! Zrihtite se, da gremo v ponedeljek na plavanje al pa na kakšno kavo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
30.10.2007 8:43:43   
Majchi
Kaya, vidim, da si še študentka? Jih je kar nekaj takšnih pridnih punce tukile med majčicami. Rožica ima samo še diplomo, Putka samo še magistrsko, Petrazg in jaz sva tudi nekje sredi magisterija, pa mislim, da je Lukrecija ful o izpitih pisala še med nosečnostjo, ampak se nič več ne javlja.
V glavnem, jaz imam zadevo že 2 leti "on hold", pa bo tud treba nekega dne dokončat.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
30.10.2007 9:22:11   
Putka
Kjava je tudi študentka..

Kakšen danuser posted image , čakam da Katja zaspi, ker bom še jaz zraven. Pa smrka in iz noska ji teče..

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
30.10.2007 9:47:58   
Majchi
Jaz tud čakam, da Lana zaspi. Je že tok sitna! Taki dnevi so mi tooook bedni, ko ne moreš it ven niti za pol ure. A bo popoldne kaj boljš?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
30.10.2007 10:14:19   
Putka
Majchi, nisem mogla filma gor prilepit, Sicer se da v shrani.si, pa prvi da je prevelikuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
30.10.2007 11:07:13   
lex
mi imamo pa še suho vreme, pa ne moremo ven ker je imala Alina ponoči malo vročine in si ne upam it ven z njo, zgleda da sva jo z Aleksom okužlauser posted image user posted image . Ima pa Aleks bolj dan za risanke. Ati pa pride šele ob 7h zvečer iz Ljubljane, tak da ga bo fant pomomoje čist okupiral ko pride, ga včeraj sploh ni videluser posted image . No pravkar je bil tu moj boter in sta Alini prinesla darilo: račko napolnjeno s sivko, ki jo daš v mikrovalovno ali v pečico in jo segreješ, da daš otroku na prsi. Ful fajn diši in mislim, dsa jo bom kar sprobala, na sebiuser posted image  ker je za prehlad.
Nič imam alam -čav. Aja 1/2 banane ji je držala približno 2 uri

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
30.10.2007 11:12:02   
petrinja
smo že odspali prvo rundo, in tudi že pojedli dopoldansko sadno malico -slivo. jutri pa cvetača. za obroke je fajn tam nekje cca 100ml, tako da če imaš tiste posodice za shranjevanje ( Avent, Tommee Tippee,...), potem, ko zmisksaš in daš noter, vidiš koliko približno tudi poje. sam zaenkrat so te '' manjše '' doze kar v redu. Če pa seveda hoče še, mu pa daš neuser posted image . Ne preveč komplicirat mamice ( razen tebi Rožica je pa dovoljenouser posted image  ).

Putka, hvala user posted image . Te danes kaj mišice bolijouser posted image ?  Jaz sam pravim da je super da malo premigamo svoje telo, saj imamo samo enega, in če mi ne bomo lepo delali z njim, kdo pa bo? in vsaka minuta, ki si jo utrgamo samo zase je več kot dobrodošlauser posted image .

Majchi, kaj pa prikazuje ta film? plavajo dojenčki pod vodo, ali kaj drugega?

Tejč, upam da nimate spet kakšnega rotavirusa, ki sedaj res baje zelo razsaja. user posted image user posted image user posted image user posted image  pozdravčkite se.

Ančka!-kako je kaj Tevž? Že kaj bolje je? Ali pa mu je slučajno že kakšen zobek pokukal na plan? Povej, povej...

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
30.10.2007 11:32:40   
Majchi
Filmček prikazuje otroke do 1 leta, kako izplavajo v primeru padca v vodo. Pribrca na površje, se obrne na hrbet in "lebdi" oz. plava mrtvaka. Se pravi, dihala gledajo ven iz vode. In to je kao refleksno. Celo jokajo lahko zraven.

Pošljite mi maile na zs, da vam pošljem. Je res zanimivo videt. Petrinja, teb moram pa še slikico od Matevžka poslat (zadnjič po plavanju, ko je mali zaspaluser posted image ).

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
30.10.2007 11:56:19   
rožica81
Sicer z zamudo, pa vseeno...

VSE NAJBOLJŠE TEVŽU, NELU IN KATJI  user posted image  user posted image  user posted image  

Res je bedno vreme... user posted image  Sem šla že na pokopališče... Ah, pa kar naprej en sveče stran meče (take, za katere jaz samo vložke kupujem). Pol moram pa vse skupaj kupovat. user posted image  Ko bi le vedela, kdo to je. Sem pa res že firbčna in mal zoprna, ker je vsako leto isto user posted image  Ah, brezveze.

Nace pa sedaj hruško je (beri že 2 dni, pa še kak dan jo bo) in mu je všeč. Je pač bolj sladka, a ne user posted image  Poje pa skoraj celo, pol ga pa še podojim. Ali pa prej, kakor je.

Petrinja, a vidva imata že cel obrok brez mleka? Kako gre pa Putka vama s Katjo pri GH?
Bambina, Griša je pa res pravi jedec in pol user posted image  Super! Jaz komaj čakam, da začnem malo mešat tole hrano, da ne bo tako pusto. Aja, pa saj je verjetno samo meni pusto, Nacetu ne user posted image

Majchi, ti pošljem zs.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
30.10.2007 12:38:15   
kjava
Živ!
Midva z Andrejem sva se pa lotila žemeljce pečt, sem najdla en recept na kulinariki. Me prav zanima kakšne bojo user posted image . Erika pa pridno pančka, pa ne vem, kaj naj ji dam pol za jest, verjetno bo spet korenček pa cvetača.

Bambina, Griša pa res veliko poje!

Vreme je pa res smotano, sam kaj čmo, jesensko pač. Se bi ful lahko učila, pa se sploh ne morem spravit zraven.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
30.10.2007 12:38:51   
Putka
lex, mislim da je pol banane za začetek lep uspeh! Ker Katja par žličk "poje", bolj ven pljuva in to je to. Nič nima za 2 uri dosti. Sva še vedno 99% na mleku. Ji pa zdajle maldo kolerabo kuham. Sem ji dala surovo za drgnit, kuhala pa cvetačo. No in se spomnim, da ji bo mogoče kuhana bolj všečuser posted image . Bom poročala.

Rožica, jaz kašice brez mleka delam, razen rižolino, ki ga itak ne je.

Sebi pa delam mineštro iz stročnic pa nek meso sem not ruknila.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
30.10.2007 13:21:42   
kaya2007
ja, še študiram...sem zadnji letnik in sem še po porodu delala izpite, da sem naredila pogoj za vpis. upam da bo šlo vse po planu in da bom v tem študijskem letu vse lepo zaključila! pol bom pa še videla za magisterij, če bom našla kaj kar me zanima bom verjetno šla še naprej.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
30.10.2007 14:28:56   
Cappy96
Hej!

BAMBINA_, sva se neki gledale včeraj v City-ju!? Pišuka, drugič me kar rukn mal pod rebra! Bi šle lohk še me na kavo! Tolk si mi bla znana, pa mam preslab spomin za obraze user posted image . Običajno v napačnega skočim, tistega k pa dejansko poznam, pa zgrešim!
Preden sem se preselila, sem bla doma skor na pol poti med Lj in Ce. Zdej mam mal dlje, sam mi je Celje prov simpatično mesto in grem rada tja.
Moj bo pa tud mal zrastu, k mu bom povedala, da je fejst user posted image  !

Drgač pa Lana še ni spala od zjutraj user posted image  (razen mal dremuckala med dojenjem). Je že kar tečkasta na momente. Pa ful zgovorna je ratala. Že drugi dan neumorno čeblja. Prej med kosilom je ponavljala baba, baba,....pol pa pozabi, pa spet kej novega poštudira.

Zdej bomo šli pa mal k nam. Upam, da jo bo vsaj vožnja mal uspavala.

Imejte se lepo, kljub temu dežku!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
30.10.2007 14:50:46   
felicia
ojla
evo mis mo bili cel dan neki v šopingu, vse je prerastu pižamice pa kapco. Pa stolčke smo šli ggledat smo bolj za trip trap varianto. A katera ve kje so najbolj ugodni?

Drugač je pa zjutri ob 5 -ih vstaluser posted image . Čist sva zmatrana oba. Ma sej bo.

se še oglasim.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
30.10.2007 15:15:41   
juniorka
Nekaj o dežju jamrate..pr nas je zjutraj sonček sijal- ob 10.30user posted image - zame še jutro! Zdaj je pa ravno fajn za šetnjo, ker ni vetra!
Sva na fizioterapiji slišala, da je Nel čisto po knjigi- glede sedenja namreč, pri 6m, ker lepo sam sedi, edino, ko je kaj zanimivega in se na hitro obrne, ga še malo zaneseuser posted image ! Tako da bomo mi tudi na trip-trap prešaltali, samo ne vem, kaj naj dam na varovalo, da ne bo preveč pogrizenouser posted image !
Moj mož pride komaj 14.- ne vem, a sem že napisala! Tako da bova še okoli jagala sama!
Glede oglašanja, poleg a-ta, te-ta, pa-pa, ba-ba še ni duha o mamauser posted image ! Seveda, saj me ima skoz zravn, me je že naveličanuser posted image user posted image ! Bo še spat začel boljš, da si mal spočije od meneuser posted image !
Sva bila zunaj, pa je eden sokrajan labradorca iskal, z imenom Zlatkouser posted image , sem se morala nasmejat imenu, pravi, da se včasih celo noč potepa, pol pa kr zaspi pr eni hiši in ga je težko najtuser posted image  Torej, pri nas se je izgubil Zlatkouser posted image user posted image user posted image , mi je še zdaj smešno! 

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
30.10.2007 15:32:04   
juniorka
magični lonček-a ga ktera uporablja? Našemu je ok samo za tolčenjeuser posted image ! Mu preveč teče al kajuser posted image  Po slamici pa ni problema, bi se pa nacejal, tako se mu dopade, samo roke mu moram držat, drugače od slamce nič ne ostaneuser posted image !

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
30.10.2007 16:45:34   
Majchi
Joj Juniorka, si me nasmejala zdele. Saj si ni težko predstavljat, kako mora to zgledat, ko imamo zdele vse podobne situacije doma. Jaz se vsak dan sam smejem, take poka tale naša tamala. Z mojim jo zvečer po kopanju in dojenju še kar mal v dnevni zadržujeva in jo gledava, ona ima pa cel nastop. Kot da bi vedla, kako zelo jo občudujeva in take dela, da dol padeš. Od smejanja, cviljenja, premetavanja, pa do vseh možnih glasovuser posted image . Zraven naju pa še divje lasa, grabi za žnable, tolče po obrazu, vleče za uhane,...user posted image
Najbolj smešna fora, ki jo ima zdele mi je pa ta, da ko ji na previjalni odvijem plenico, dvigne glavo oz. naredi trebušnjak (vedno!), kot da bi hotla pogledat, kaj je pridelalauser posted image .

Magičnega lončka še nimamo. Pri nas so še vedno kar magične joške v igriuser posted image .

Felicia, midva sva tud trip trape gledala, pa se mi zdijo ful dragi, glede na to, da jih je en sam les in nič drugega. No, v bistvu sva samo ene dva pogledala v BC, pa so čist mal cenejši od običajnih stolčkov, tko da sva pol kar prima pappo vzela. Mogoče bi se mogla mal bolj razgledat.
Je pa Lana smešna notri, ko sploh še čez mizico ne vidi. Umaknit je pa nočem, ker potem jo bom mogla pa privezovat. Zaenkrat še ni panike, ne more nikamor. Nekaj časa pa kar zdrži. Na mizico ji dam igrače, potem se pa sama gor vleče, da bi jih dosegla.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
30.10.2007 16:53:26   
felicia
mojmu niso všeč peg peregovi stolčki ali chiccotovi- žal. On bi samo lesene je tak tip človeka kaj čem. Zdej je mulo zaspal pa upam da dlje kot 20 minut je že cel dan skor pokonci! Pri nas se tudi dogaja od cvijlenja do jeze na igrače ali celo name! pa trebušjaki pa vlečenje za lase pa nasmehi vse je prav lepo- sam jaz sem včasih tako zmatrana od tega ker je tolk pokonc pa zahteva vso pozornost, včasih se mi res utrga in sem na robu joka- sam ta nasmeh in mir ko spi me tako potolaži in razpoloži, da je takoj zatem vse vredu. ah ti naši otročki. Zdej grem pa filmček gledat od majchi.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
30.10.2007 17:14:56   
kaya2007
a kdo ve kako je jutri v avstriji in italiji? verjetno nimajo praznika, ali pač?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
30.10.2007 18:01:17   
lex
trip trap je ZAKON. Jaz sem ga vzela pri Aleksu v paketu. pri 6 mesecih ko je začel sedet je lahko čisto OK sedel not. Da se prestavljati po rasti otroka in ga uporablja še sedaj. Sprednja varovala smo mu pobrali dol in se lahko sam vsede k mizi, oddide ITD. Tudi Alina ga dobi. ta je še primojih starših in jo čaka (ga je Aleks dobil za darilo ob rojstvu in ga nisem hotela menjat. Do zdaj je služil pri nas, sedaj pride  nam).
Sem ga pa kupila tudi za prijateljico, ki je sedaj rodila in sva se pogovarjali, da bi mela ta stolček in da ga še ni kupila. No kolikor sem gledala (ni orginal, ampak glede na to, da imamo enega orginal in enega slovenskega ni nobene razlike) sem ga kupila na SOnčku in je najugodnejši trenutno (gledala sem po internetu, ker sem ga naročila tisti moment ko sem SMS dobila). Ti verjetno imaš še malo časa, zato se malo poglobi. Ampak se popolnoma strinjam s tvojim možem. Meni je najbolj pomembno, da nima zraven mizice, da lahko otrok od vsega začetka je pri mizi poleg tebe - upam, da nisem katere užalila ampak takšno je moje mnenje. Pa še najboljše i najlažje ga je tako hranit.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
30.10.2007 19:13:01   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
Torej, pri nas se je izgubil Zlatkouser posted image user posted image user posted image
Simpatično ime za zlatega prinašalca/labradorja (skoraj isto, žlahta). Saj naš kuža je pa Božo, pa je tudi folku simpatično. Upam, da najdejo Zlatka.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.