Majchi
|
Joj Juniorka, si me nasmejala zdele. Saj si ni težko predstavljat, kako mora to zgledat, ko imamo zdele vse podobne situacije doma. Jaz se vsak dan sam smejem, take poka tale naša tamala. Z mojim jo zvečer po kopanju in dojenju še kar mal v dnevni zadržujeva in jo gledava, ona ima pa cel nastop. Kot da bi vedla, kako zelo jo občudujeva in take dela, da dol padeš. Od smejanja, cviljenja, premetavanja, pa do vseh možnih glasov . Zraven naju pa še divje lasa, grabi za žnable, tolče po obrazu, vleče za uhane,... Najbolj smešna fora, ki jo ima zdele mi je pa ta, da ko ji na previjalni odvijem plenico, dvigne glavo oz. naredi trebušnjak (vedno!), kot da bi hotla pogledat, kaj je pridelala . Magičnega lončka še nimamo. Pri nas so še vedno kar magične joške v igri . Felicia, midva sva tud trip trape gledala, pa se mi zdijo ful dragi, glede na to, da jih je en sam les in nič drugega. No, v bistvu sva samo ene dva pogledala v BC, pa so čist mal cenejši od običajnih stolčkov, tko da sva pol kar prima pappo vzela. Mogoče bi se mogla mal bolj razgledat. Je pa Lana smešna notri, ko sploh še čez mizico ne vidi. Umaknit je pa nočem, ker potem jo bom mogla pa privezovat. Zaenkrat še ni panike, ne more nikamor. Nekaj časa pa kar zdrži. Na mizico ji dam igrače, potem se pa sama gor vleče, da bi jih dosegla.
|