Eca
|
Hej! Jaz se predam.....tako ste pridne, toliko napišete, jaz pa ne uspem niti brati več . Danes smo bili v Avstriji - sem si kupila ene pol škorenjčke za 70eur , da bodo pasali k enemu fansi plaščku, ki sem si ga kupila letos pozimi na razprodaji - ko sem imela trebuh. Sem res asica, da kupujem drage stvari, ko sem noseča . Prejšnji teden sem si še kupila en volnen črn kostim + eno volneno jakno, ki paše k kostimu za pokombinirat. Zdaj čakam priliko, da lahko to oblečem. Evo, pa sem se považla. Pravzaprav sploh nisem hotela tega napisat . Aja, no ko smo se vozili v A je Mark rekel, da se peljemo k mojim staršem, pa še moja sestra je bila zraven. Potem je bil ves čas siten. Popoldan so moji starši prišli po sestro in valda se je Mark zapalil, da gre z njimi - na počitnice. Sprva nisem bila navdušena, predvsem zato, ker sva bila včeraj pri zdravniku in se je njegov nedolžen prehlad razvil v "ne vem kaj" in je dobil ospen za 10 dni. Ker je drugače ok (nič vročine in nič tečen, samo kašlja in šmrka) sem potem popustila. Evo, pa bom imela do nedelje več časa, da vas berem. Dorian priden, slini se grozno. Sem že mislila, da bolj ne gre . Mogoče bodo le zobki, čeprav ni nič za otipat in videt. Z gosto hrano sva malo prekinila - no poje vsak dan tisti rižolino z banano od Bebija. Čisto vsak dan, ko se pripravljam, da bom nekaj skuhala zanj, nekaj vpade in ga potem na hitro nahranim z mlekom ali rižolinom. Sem prav jezna nase. Midva bova verjetno res dočakala teh 6 mesecev, da začnema z gh zaradi mamine prezaposlenosti. Predvčerajšnjim sem opazila da ima po prsih ene rdeče pikice. Sumim, da od vsakodnevnega kopanja, saj nismo nobene hrane uvajali. Včeraj smo kopanje preskočili in so se malo not potegnile. Danes sva ga spet kopala (če pa otrok tako uživa, mu pa res ne morem odvzet tega veselja) in me prav zanima kaj bo jutri. A je katera tudi imela kaj podobnega? Čestitke vsem 6mesečnikom . Jaz sem tudi prehlajena, šmrkam, grlo boli, glava boli,.... mi je včeraj že šlo na bolje, pa danes spet kašljam, šmrkam.....bacili pač. Pa še spanje me muči, kot da bi jaz bila v Kanadi in ne moj mož. Čez dan se mi spi, ponoči štejem ovčke, malo podremavam.....vsi pridno spijo, jaz pa . Zjutraj, ko vsi vstanejo pa bi jaz sladko zaspala. Grem, bom izkoristila priliko in malo prebrala za nazaj, pa potem še mogoče kaj napišem . Lepo se imejte. Eca p.s. Na kanarske bova šla novembra, čakava ugodno last minute ponudbo - to pomeni let iz Graca. Morava si malo odpočit .