rožica81
|
VSE NAJBOLJŠE ERIKA IN NACE Pa hvala vsem za čestitke Danes je Nace prvič sam zaspal zvečer. Se je napokal rižolinota, še pri meni ful pojedel, sedaj pa spančka Uf, sem ful ponosna nanj. Pa sedaj jeva cvetačo, ampak sama mu ne gre dol (saj je res zanič), tako da jo zmešam z jabolčkom, pa še kar laufa. Ancka, jaz te res občudujem. Po vsem, kar si napisala in kar sva se zadnjič pogovarjali, ti lahko rečem, da ti bo pubertetnik še zelooo hvaležen (pa ta mlajši tudi, no, ta srednji). Samo sam mora do tega pridt, to pa zna še trajati, a ne. Še vedno pa rabi mamo, pa vse kaže, da si ti bolj njegova mama, kot pa ona. Super si, le zdrži, tudi puberteta mine Putka in Petrinja, res sta super, da sta tkole aktivni Jaz sem se pa danes odločila, da bom počasi začela z diplomsko. Malo in po malo, če bo šlo. Moram, ker imam ful željo, da se tega čim prej rešim, grem v službo (no, najti jo bo tudi še treba), itd... Če bo Nace tkole pridno spal, se bo kar dalo. Upam, no. juniorka, a tvoj je pa kar podaljšal obisk doma? Še malo, saj tudi 14. bomo kmalu, a ne? A prideš kaj na Gorenjsko? Lep večer, punce
|