|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
31.10.2007 22:47:13   
Majchi
Ja, pri nas tud kašljamo že kar nekaj časa, ampak sem jo jaz kar hitro pogruntala, da se dela. Najbolj jo po grlu žgečka takrat, ko jo mažem s kremo po obrazuuser posted image .

Putka, lepo si vse tole napisala. Pri nas se precej podobno dogaja. Iz trebuha nazaj na hrbet še vedno ne zna, sedi že kar dobro, stoji pa kot štangauser posted image . Noge čist trde naredi.

Kaya, tole s hlačami pa ne vem no. A naj te potolažimuser posted image ? Lahko ti knjigo od Montija priporočimuser posted image . No, saj nočem bit zlobna, sem bla tud sama na istem. Zdaj je že boljše, hočem pa še boljše. Zraven pa občudujem Putko in Petrinjo, ki sta resno zastavile telovadbouser posted image . To pa men prov nič ne diši.

Aja Putka, Anže od Peterzg je še na mleku. Nekaj je sicer probavala rižolino, ampak hrane pa men se zdi, da še ne.

Kje pa je naša Feličica danes?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
31.10.2007 22:49:20   
Majchi
Kaya, ta čoln je pa oreng mašinica. Superuser posted image . Poleti se bo tud Kaja lahko vozila.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
31.10.2007 23:00:12   
kaya2007
ja, saj smo že letos probali in je bila navdušena nad čolnom user posted image

do telovadbe pa tudi meni ni user posted image  optimistično čakam, da bojo kile šle same od sebe dol...ampak za trebuh bi res morala delat vaje, ker so mi šle mišice čist narazen in mi ne gre nazaj. Trenutno imam 54 kil, ampak bi jih morala vsaj 5 zgubit, če ne še kakšno več.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
1.11.2007 9:01:45   
Putka
Danes smo pa pozno vstale! Ob pol devetih. Očka je v službi cel dan, smo sameuser posted image . Kasneje gremo na Rožnik na kosilo. Če se nam kdo pridruži ste dobrodošli! Da ne bomo same po gozdu lutale. Čist resno mislim, ob ene 11h gremo.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
1.11.2007 9:49:30   
Majchi
Danes pa 6 mesecev praznujeta Nace in Erika. Čestitke malčkomauser posted image !

Putka, mi gremo ravno ob 11ih na kavo s kolegi. Zdele pa Lano silim spat, pa se dere. Zaspana pa za umret. Hudiček majhen!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
1.11.2007 10:05:42   
juniorka
Nace in Erika! Vsakemu pošiljam user posted image s pol svečke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako gre čas, a ne? Še malo, pa bomo tortice s celo svečko imel!

Eca, drugič pa še mene zravn vzami v šoping, da bom še kaj zase kupila, ker jaz samo za malega zapravljamuser posted image !

Bambina, Nel se tudi za ušeska prijema in vleče, pa ga nič ne boli, ampak sem brala, da je lahko to eden od znakov, da bodo kmalu zobkiuser posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
1.11.2007 12:55:23   
tejč
Dan.
Danes sem malo prvonovembrske volje, pa ne mi zamerit, saj veste, Pika je pred nedavnim odšla, pa mi je malo težko pri srcu, pa še na grob ne gremo, tako da...user posted image user posted image
Ker smo bili do srede na Dolenjskem, smo se odločili, da ne bomo spet v čet dol rinili, ker se samo fjakamo gor in dol, tamale pa skoz na cesti in pol jih vsi po rokah vlačjo in ohinsploh majo ritem zmešan. Tako da bomo šli na grob svečo prižgat raje bolj v mirnem trenutku. Sploh si ne predstavljam, da bi danes prav dolgo tam viseli s puncami, tako da bo res lažje kdaj drugič. Priznam pa, da se malo krivo počutim...

Pika,
jaz vem, da je tebi vseeno, če ti prižgem svečko na grob ali na net...
Vem, da si z nami...
Lepo te pozdravljam. Vsi skupaj te kar pogrešamo...
Posebej takrat, ko mi misli preplavijo spomini...
Pogrešam te, ko sedimo z mami na kavi na terasi, pogrešam, ko pridem k vam..
Tvoji dve punci sta ok, ne skrbi...
Bodi pridna, draga tetka.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
1.11.2007 13:02:25   
tejč
Majchi, hvala za mejl...

Putka, Maša je še samo na joški.user posted image  Jo učim na flaško, pa najbrž ne bo nič, kot pri Ajši, direkt kozarec...MA, saj bo! Saj še nismo tako veliki... Z GH pa še tudi nisva začeli. Še čakam, se nam ne mudi.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
1.11.2007 13:22:11   
kjava
Tejč, maš prav, da greš rajši enkrat drugič na grob. Veš da ti Pika ne bo zamerila. Drži se user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
1.11.2007 20:46:55   
Putka
Smo bile skoraj na drugi strani, c c c. user posted image Tako je Skopušnik v zabavniku delal.

Na Rožniku je bilo super, če je katera za sprehod čez Tivoli naslednji teden, pa zelo okusna kosila imajo gor. In flancateuser posted image . Monti danes ne gre, prej sem vanilijev sladoled z malinami fasala (zmrznjene maline, na malo žganja pogreteuser posted image .

Še od mene čestitke Nacetu in Eriki!
        user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
1.11.2007 21:03:14   
kaya2007
c c c. Tako je Skopušnik v zabavniku delal.

res je hi hi

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
1.11.2007 21:08:54   
felicia
user posted image še od mene čestitke Nacetu in Eriki!

Ja evo me končno, je bil moj doma pa smo bili bolj družinsko. Zdej sva se pa mal spičla pa sem spet na RRuser posted image . Sem pa vidla, da se o čolnih pogovarjate no mi mamo tudi beograd sport gumenjak in se ponosno furamo po morju heheheh. Je pa moj delu lansko leto izpit za čoln tako da po moje ne bomo ostali na temu beogradu.

Drugač pa se Urošu dogajajo čist vse iste stvari kot pri vaših mulčki- se tudi malo čoha po desnem ušesku sam ko ga jaz malo prečekiram se mi pa smeji tako da po moje ni neko vnetje, mogoče ga malo ušesek srbi. Obrača se še ne ker mu itak ni zanimivo biti na trebuhu. Se pa smejčka pa vame se zapodi s svojo prazno čeljustjo kot da bi me hotel ugrizniti hahahaha. Od zelenjave zdaj jemo kolerabo, korenček, malo pora, cvetačo ampak mora biti to v juhci tako da ni preveč pirejasto.

No jutri bova cel dan sama. greva v mullirja verjetno. sam da bo sonče čeprav hudičevo mrzlo piha!user posted image

No se še pišemo!

Aja Putka hvala sem že dobila tisto punco sem se že zmenila.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
1.11.2007 21:13:40   
felicia
Tejč lepo da si nazaj smo te kar pogrešale!

Drugač je pa mali pri meni čist si neki prešaltal urnik spanja- zbudi se namreč zjutaj ob 5.00 in do pol sedmih noče zaspat, ga moram previt ker je seveda pokakan pa se z njim pogovarjat potem ga nahranit in šele čez uro in pol greva spet spat pa še ponoči mi se zbuja nimam pojma kaj je to!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
1.11.2007 21:16:50   
ancka1
Čer punčare moje! user posted image

Mi smo imeli danes malo bolj tečkasto jokavi dan. Upam, da ne bo kaj hujšega, ker je imel Tevž prejle malenkost povišano T (37,6). Ampak je pojedel večerjo in zaspal. Upam, da bo mirna noč in se bo jutri moj sonček zbudli nasmejan. Ne vem pa, kaj je štos...v hotelu je mali spal veliko bolje kot doma. Sploh ni bilo tistih stokcev za dudo ipd. Je pojedel in nato nazaj zaspal. Le ura ga je malo nesla. No njega ne, on je pač bil auf ob 7 namesto o 8. Neslo je nas. user posted image  No, potem sva ugotavljala, kam je bila posteljica tam obrnjena in je bila ravno kontra kot doma. Smo spremenili in upajmo na kakšno spremembo.
Kaj je še novega....user posted image  ta velik mi povzroča same preglavice. Me bo čisto ob pamet spravil. Sedaj je začel zganjati še ljubosumje nad Tevžem ipd. Pa nekako prikrito mi je začel očitati mojo skrb za Tevža, čeprav ta velikih niti malo ne zapostavljam. Moj se pa itak ta velikima še več posveča kot Tevžu, ker imata kup obveznosti. Svoji lastni mami ne upa niti pisniti, pa čeprav se ravno za njeno naklonjenost bori že celo življenje, ona ga pa ne šlivi. In sedaj sem jaz krivec za vse očitno. Jezik ima pa tudi tako strupen...ker se midva s Tevžem nisva šla vsak dan kopat, on pa se je posledično včasih dolgočasil na bazenu, mi je zabrusil:"Kaj pa sploh hodš z nami, če se tud kopat ne greš?" TOO MUCH tale puberteta!!!!

Si moram pa še en dan čas vzet, da malo bolj zavzeto preberem stvari za nazaj. Sem bolj diagonalno šla skozi.

Sedaj grem pa še malo pred TV pa nekaj pojest. Imam tak apetit, da je groza. Se sploh ne morem masat. Po drugi strani sem pa tako nezadovoljna s svojim videzom. user posted image  Sem še aerobiko kar na stranski tir pahnila. Ampak sem se že za naslednji teden zmenila s taščo za varstvo in se ponovno poženem.

Nočko, drage moje!!!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
1.11.2007 21:21:19   
felicia
Jaz bom tudi morala neki narest za svoje telo ker mi tale moj trebušečk niti pod razno ni všeč tak. sam tako nimam časa pa ne da se mi. Ma sej.
Ancka1- nisem sploh pomislila na to da bi lahko položaj posteljce imel nek vpliv na spanje zdej si me spomnila, bo treba probat tudi pri nas kaj obrnit da vidimo kako bo to šlo.

No zdej pa grem se še mal poležat pred tv pa na drnohanje!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
1.11.2007 21:45:49   
Putka
Takole punce. S Petrinjo (no, zadnjič sem šla drugam) sva bile na latino, pa na stepu včeraj. Felicia, saj Sunny ni tako daleč, se zapelji do mene pa je. Urošu pa naj očka flaško da!.

Ančka, ne daj se. Se je pa res treba v jezik ugriznit s temi pubertetniki. Ampak, če ti tako prijavi, je pa dovolj star, da razume da imajo DOJENČKI svoje potrebe in prioritete!

Lahko noč.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
1.11.2007 21:59:01   
lex
No mi imamo tudi sport beograd čoln in gor 18ko tomosauser posted image user posted image user posted image , gre kot raketa. Sicer ga nisva imela samo na morju že 3 leta, sva ga mislila drugo leto definitivno peljati zraven, pa po vsej verjetnosti sploh ne bomo šli na morje. Naj vam zaupam novičko, ki se bo po vsej verjetnosti "zgubila med posti", ker tega še nihče ne ve. In ker ste vse iz drugih koncev in nimate to komu povedati naprejuser posted image  jaz pa to moram nekomu povedati, ker me bo drugače razneslo. No novica je ta, da sem včeraj zjutraj naredila test in gor zagledala user posted image . Ja 3 bom imela v ZELO kratkem času. odločila sva se, da ga obdrživa sploh brez vprašanja, ker to ni v najinem načinu življenja. Ampak jaz pa doživljam zelo nihajoča čustva. po eni strani sem vedno govorila, da bom imela 3, po drugi da bom imela 3 ko bo Alina suha in ne bom imela več dveh v plenicah. Ampak zarečenega kruha se največ poje. Najbolj "grozno" mi je pa to, da bova spomladi še začela zidat. mah bodo pa babice prišla na svoj račun in bodo malo pomagale.
Se opravičujem, ampak nekomu sem morala povedat, torej raje vam kot pa da se kje zagovorimuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
1.11.2007 22:01:37   
lex
nace in Erika VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
1.11.2007 22:04:16   
rožica81
VSE NAJBOLJŠE ERIKA IN NACE user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Pa hvala vsem za čestitke user posted image

Danes je Nace prvič sam zaspal zvečer. Se je napokal rižolinota, še pri meni ful pojedel, sedaj pa spančka user posted image  Uf, sem ful ponosna nanj. Pa sedaj jeva cvetačo, ampak sama mu ne gre dol (saj je res zanič), tako da jo zmešam z jabolčkom, pa še kar laufa. user posted image

Ancka, jaz te res občudujem.  user posted image  Po vsem, kar si napisala in kar sva se zadnjič pogovarjali, ti lahko rečem, da ti bo pubertetnik še zelooo hvaležen (pa ta mlajši tudi, no, ta srednji). Samo sam mora do tega pridt, to pa zna še trajati, a ne. Še vedno pa rabi mamo, pa vse kaže, da si ti bolj njegova mama, kot pa ona. Super si, le zdrži, tudi puberteta mine user posted image  user posted image

Putka in Petrinja, res sta super, da sta tkole aktivni user posted image  user posted image  

Jaz sem se pa danes odločila, da bom počasi začela z diplomsko. Malo in po malo, če bo šlo. Moram, ker imam ful željo, da se tega čim prej rešim, grem v službo (no, najti jo bo tudi še treba), itd... Če bo Nace tkole pridno spal, se bo kar dalo. Upam, no.

juniorka, a tvoj je pa kar podaljšal obisk doma? Še malo, saj tudi 14. bomo kmalu, a ne?
A prideš kaj na Gorenjsko?

Lep večer, punce user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
1.11.2007 22:05:29   
Majchi
Lex, saj ne morem verjetuser posted image user posted image !!! Iskrene čestitke za user posted image ! Kdaj pa ta dojenček pride? Sam, da nam ne boš ušla!
Fuuul si pogumna! Bravo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
1.11.2007 22:08:10   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: lex

No novica je ta, da sem včeraj zjutraj naredila test in gor zagledala user posted image .

LEX, PA SUPER!!!!!! ISKRENE ČESTITKE!!!! o hudooooo, kako sem vesela zate!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Kako daleč pa si? Kako se pa počutiš? A zdej boš šla pa spet na forum Nosečnost - Čvekanje v pričakovanju user posted image  joooj, res sem ful vesela! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
1.11.2007 22:14:45   
lex
hvala za čestitke. No dojenček naj bi prišel okoli 7.7.08 (škoda da ni 7.7.07user posted image user posted image user posted image ). Ušla vam pa zagotovo NE BOM, ker ste tolk super. Mogoče ne bom toliko čekirala majčica, ampak juljike 08, ampak ve ste še vedno na prvem mestu (s februarčicami se nismo tolko zaklepetale, ker nisem sodelovala med nosečnostjo z njimi). OJOJ saj ne morem verjet, pomoje bom vse pomomešala vas z Aleksovimi novičkami, katere druge z Alininimi in ene druge spet s tretjim Ampak saj mi bi bo oproščeno (a neuser posted image )user posted image
Zaenkrat se počutim fizično čist OK, le lulat morem kar naprej hodituser posted image , psihično pa čist aut. naju je total prehitelo in ni bilo načrtovano. Ampak imava 2 tako lepa otroka, da bi bilo škoda da ne bi bilo še tretjegauser posted image . A ne?user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
1.11.2007 22:47:11   
Majchi
Joj Lex, res lepo! Ko sem prebrala tvojo novico, mi je bilo tako, kot na koncu nosečnosti, ko smo ena za drugo šle rojevat naše majčke, in potem dobivale sms-e in obvestila. Vsaka taka vest me je ful vznemirila, pozitivno seveda. In zdele mi je čist isti feeling.
Verjamem, da si psihično čist zmedena, ampak saj imaš nas. Ti kar na RR pridi, pa povej, kaj te muči. Približno vem, kakšni feelingi te prevevajo, ker sem jaz kakšna dva meseca nazaj isto test delala in v glavi so se mi podile vse možne variante. No, pri nas je bil negativen, kar nama je bilo obema boljše, čeprav si želiva še enega. Mal časa še rabiva.

Vidva pa kar pogumno! Na koncu bo vse ok. Verjetno bodo tudi težki trenutki, ampak pogled na 3 sončke bo ziher pregnal vseuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
2.11.2007 7:35:18   
felicia
lex- user posted image  za novičko in brez skrbi se ni izgubila med posti. Kako je to lepo brat. Zdej razumem zakaj ne bo nič morja, novi dve pridobitvi hiša pa še user posted image . To bo veselo! Pogumno naprej! Zdej boš 3x bolj srečna!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
2.11.2007 7:41:41   
Cappy96
Lex user posted image , čestitam za user posted image ! Želim ti lepo in čim lažjo nosečnost!
Uživaj v pričakovanju svojega tretjega čmrljčka!
Pa res ne pozabi na nas in le poročaj, kaj dogaja!
Vse lepo.....user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.