|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
30.10.2007 14:35:53   
Snorklja
Pozdravljene punce....

ful ste pridne s čvekanjem. Vas kr občudujem, da imate toliko časauser posted image .
Tudi mi pridno papcamo. Jaka je pravi mali lakotnik, ker pa je zelo živahen se mu nekako na kilaži niti pretirano ne pozna.
Najin jedilnik zgleda nekako takole:
-zajterk:
sadje (mešano-jabolko, hruška, banana, borovnice, maline, robide, slive), kosmiči (različni), doatek jogurta ali skute, pol stisnjene pomaranče ali pa grozdja
_kosilo:
krompir ali riž ali polnozrnate testenine, prepražen por ali čebula, različna zelenjava (včasih samo ena vrsta, drugič mešano - bučke, cvetača, brokoli, paradižnik, paprika, grah, špinača...), 3x tedensko pa dodam malo mesa, uparablam tudi maslo, olivno olje, kislo smetano, dišavnice
-popoldanska malica:
gres, polenta z dodatkom sadja ali pa zelenjave, sadna skuta ali pa sadje z dodatkom keksa

Zjutraj in za spati pa se še dojiva.

LP od naju,
Snorklja & Jaka.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
30.10.2007 15:15:01   
K_a_t_i
slumpo, jaz sem kupila žametne škorenjce (cele, tudi podplat) od h&m, podložene z mucko. Men so super! Za hodit sicer niso (bomo kupli prave čevlje, ko bo shodil user posted image ), so pa že kr en čas nepogrešljiv del Žigove opreme za ven. Jih ne zamenjam!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 15:20:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Snorklja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
30.10.2007 15:41:05   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
jaz sem kupila žametne škorenjce (cele, tudi podplat) od h&m, podložene z mucko. Men so super! Za hodit sicer niso (bomo kupli prave čevlje, ko bo shodil user posted image ), so pa že kr en čas nepogrešljiv del Žigove opreme za ven. Jih ne zamenjam!

mi tudi imamo take dvojne in so super...samo pri nas še ni takega mraza, pa smo jih samo enkrat sprobali

meaa - super,da si se zmenla s šefom za delo, pa upam, da bo res tako kot sta se dogovorila

dskubin - a imava midve podobno službo,ko veš toliko o teh prekrških...???

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
30.10.2007 16:09:34   
K_a_t_i
Pitalica kvizko - monte vanilija - notri so lešniki. So ful alergeni (najbrž grejo v skupino oreščkov user posted image )? A je kera že dala? Mam doma... No sej, težka meni padla, če bom morala sama pojest user posted image .

Naš tamal se je pa zdej naspal in je cuker user posted image .

Ja pa na plavanje sva se vpisala - od 7.11. dalje v Atlantisu, ob sredah ob 13h. Če gre še kera, naj me rufne.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
30.10.2007 16:25:04   
cv105
Pitalica kvizko - monte vanilija - notri so lešniki. So ful alergeni (najbrž grejo v skupino oreščkov )? A je kera že dala? Mam doma... No sej, težka meni padla, če bom morala sama pojest .

tebi dober tek ... Žigi pa raje kaj drugega privošči user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
30.10.2007 16:34:11   
erna14
cv105-hvala za pikepoke,aja slabe veze mam jaz tam gor tuki tud scijeuser posted image

no midva sva ze nazaj teza 6 mesecev 8610 pazi to,teza danes 8900user posted image  ampak je rekla da je uredu se vid da ni "podhranjen" user posted image  no zrastl smo pa, pol mesca nazaj naj bi imel 67,5 cm danes pa 71,5user posted image  uredu jeuser posted image user posted image  zdaj pa drzim pesti da nebo kake reakcije

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
30.10.2007 17:01:16   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Sej po moje me morte bit že site s tem jamranjem.user posted image  Ah, če vam kej ni prov, me pa blokirajte.user posted image

Men je pa ful dober brat, ker vidim kok uživaš, da boste lahko kmalu v svoji hiški user posted image ž

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Naslednjič 13.11.

jaz tudi user posted image

kaki- men je tud dober, posebej vanilijev user posted image , Žigu ga pa še nisem dala

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Jure je vsak dan bolj priden zaspanko.user posted image Pa smo le dočakali!user posted image

Jaz sem tud vesela, da si to dočakala. Upam, da se kmalu ne premisli user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
30.10.2007 18:17:53   
erna14
a mi kkaksna pove kako tamale ohlajate v vodi.a date isto v vodo 37 stopinj potem pa mrzlo dolivate ali kako?za vsak slucajuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
30.10.2007 18:31:01   
cv105
ojla, a je še katera zdaj na SVET-u, a-kanal slišala, da cepljenje proti rotavirusu stane 15 €? Ko smo bili z Maksom prvič pri P, je bilo rečeno, da dve cepljenji staneta 150 €... možno, da sem kaj pobrkljala ampak ...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
30.10.2007 18:51:48   
erna14
po kokem casu se pojaavi ponaavad reakcija pr ceplenju

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
30.10.2007 18:53:30   
Anonimen
Sezamuser posted image in Žigauser posted image !

Kahlica - mi imamo tjulna kahlico, ki poje, pa sem ga včeri dala za štos gor in se mu je zdelo 100 na uro!
user posted image

user posted image

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 1187
30.10.2007 19:18:35   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

a mi kkaksna pove kako tamale ohlajate v vodi.a date isto v vodo 37 stopinj potem pa mrzlo dolivate ali kako?za vsak slucajuser posted image

Jaz sem v čebriček nalila vodo eno stopinjo manj, kot je imel temp in sem ga nekaj časa imela not. Itak je malo vode in se že sama malo ohlaja.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
30.10.2007 19:55:43   
erna14
sezam -hvala,zlata siuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
30.10.2007 19:57:00   
thaiss
erna ZS

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
30.10.2007 20:00:09   
cv105
erna: men je P rekla, da se reakcija lahko pokaže v 72 urah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
30.10.2007 20:14:44   
erna14
ojoj tok casa zdej bom vsa zivcna 3 dni user posted image user posted image user posted image user posted image .upam da bo vse cool zaenkrat brez vrocine.hvala tudi tebiuser posted image user posted image ,v zahvalo ti posiljam za jutr user posted image ,user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
30.10.2007 20:39:59   
cv105
v zahvalo ti posiljam za jutr ,

ej, hvala tebi ... faca si user posted image  

nočko

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
30.10.2007 20:42:27   
Žabika
erna: midva dava v čebriček vodo cca 36, pa potem počasi dolivava mrzlo vodo, da pridemo na cca 32. Vse skupaj pa traja okoli 10 minut.

današnja tečnoba: tudi Hana je bila do 11h, ko sva odšli od doma kar neki tečna, potem pa se je še malo polepšala in bila v nadaljevanju samo še dobre volje. Sej kako ne bi bila, če sta jo pa babi pa dedi crkljala.

kaki: po moje prej zapira, kot odpira. Hana ga je včeraj jedla, in danes ni kakala. No danes ji ga je pa babi spet pol pofutrala, tako da me prav zanima, kdaj bo kakala.

Še slikci:
Pred frizerjem - malo prestrašena:
user posted image
Po frizerju - vidno zadovoljna:
user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
30.10.2007 20:47:22   
tinaaja
Erna, ponavadi se pojavijo v 12 urah, trajanje naj bi bilo od 48-72 ur.. Ce v 24 urah ni reakcije, je velika verjetnost, da je ne bo. Drzim pesti..

Nasa pika je cist boga danes... Mislim, da bo zgornji zobek zelo kmalu zunaj, se mi zdi,da se vidi ena mala bela spicka.. itak noce pokazat... Cel dan ga je srackala - vcasih v stilu smiljenja sami sebi user posted image , drugic ihta, tretjic huronski jok,... Pa skoz bi bila reva po rokah.. Upam, da kmalu prebije in da se bo boljs pocutila - pa jaz z njo user posted image

Jjasna, Jure je pa pravi pobc user posted image ihaiha ihaha user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 21:06:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
30.10.2007 21:17:36   
erna14
punce hvala zlate steuser posted image user posted image

tinaaja-upam da kmalu prileze zobek vn,sicer pa pomoje je tud vreme mal krivo
mea-user posted image user posted image user posted image joj bozcek lan kaj njega se nebo doletelouser posted image
zabika-user posted image  lepa hana,cort slikce
cv105-nocko

NOCKO TUDI OSTALIM

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
30.10.2007 21:23:01   
thaiss
Matia mi že tri večere zaporedoam noče jestuser posted image  Ne rižolinota, ne čokolinota, ne flaše.. ma ničuser posted image  Zato pa ponoči zahteva duplo hranjenjeuser posted image user posted image

erna user posted image  da nebo reakcije
hana user posted image  user posted image  prava pozerkauser posted image
meaa user posted image  za Lana, da bo čimrej zdrav!!!

Danes sem šla v službo, ker je moja sodelavka dala odpoved. Moj preljubiuser posted image  direktor pa pričakuje da pridem jaz delat, in to že naslednji  teden... tip je totalno u pizuser posted image  Ni ga keša da bi šla zdej delat, pa tut če me po koncu porodniške skensla!!!!!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
30.10.2007 21:28:33   
tinaaja
kok jih dr. house danes seka user posted image user posted image user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
30.10.2007 21:33:45   
tinaaja
Moj preljubi direktor pa pričakuje da pridem jaz delat, in to že naslednji teden...

haloooo... in ti pa noces, kok si cudna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?