|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
30.10.2007 9:56:58   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Uf, jaz sem pa skoraj 100%, da na pirini kašici piše, da vsebuje gluten.

http://www.alnatura.de/e15100.php?produktid=145&artikelgruppe=1395&warengruppe=1028

pise, da ima guten

ups, my mistake. no, saj je še nismo kupili, pa bi sigurno prebrala preden bi jo kupila, ampak vseeno hvala za popravek!

Riž-koruza Milupa: BC, Mercator Center, DM.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
30.10.2007 10:12:37   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

unih, ki res divjajo, pa ne ujamejo

To pa čist vsi rečejo, noben se pa (v trenutku, ko to govorijo) ne zaveda, da je lahko samo/glih teh par km razlika med življenjem in smrtjo. To je žalostno.

user posted image user posted image user posted image lepo povedano, se podpišem pod tole

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
30.10.2007 10:21:18   
pocka
Taja je tudi sitka danes, ma po mojem je to skozlano vreme krivo. Zdaj  mi jo je uspelo uspavat, z zizo seveda, bomo videli kako dolgo bo spala. Ampak, skoraj vedno,ko je moj iz nočne in mora bit malo več tišine doma, je zunaj dež in ne moreva nikamor in pol je sitna in jokca...Murphy.

vprašanje -  ker naša ni najbolj navdušena nad sadjem, bi rada probala še kako drugo,če bi ji bolj pasalo. Razmišljam o malinah ali borovnicah, kakonaj jih pripravim.Bi bilo z rižolinotom in mojim mlekom ok ali je ta kombinacija user posted image ? Žal še ne smemo skutic in jogurtkov, tako da smo bolj omejeni z izbiro.

Sem se odločila,da bom danes skuhala bučno juho in jo dala tudi Taji za kosilo.Bom poročala o rezultatu.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
30.10.2007 10:29:44   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

unih, ki res divjajo, pa ne ujamejo
To pa čist vsi rečejo, noben se pa (v trenutku, ko to govorijo) ne zaveda, da je lahko samo/glih teh par km razlika med življenjem in smrtjo. To je žalostno.

lepo povedano, se podpišem pod tole
sej mate prov no...  mi gre pa vseen na živce, ker sem ena redkih, ki na tistem odseku vedno zmanjšam hitrost (in me pol vsi prehitevajo), ne gledam pa na števc, da je glih točn 50... no zdej bom.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
30.10.2007 10:45:46   
K_a_t_i
Še ena mami žurerja na broju! user posted image

Zbudu se je ob 23h pa smo se do 24h nosil, sam to me ni motil, ker se mi zdi, da ga je neki šravfal pa itak še nisem zaspala. Ampak runda ob 3h je bla pa za user posted image user posted image . Tamal je kr okol gledu, čist naspan!!! Ko sem ga po dojenju dala nazaj v posteljco se mi je pa režal pa z glavo levo-desno pa se pogovarjal. Pol se je še konkretno poseral... user posted image  Ob pol 5h nam je le ratalo zaspati nazaj.

Pocka, jst si maline in borovnice še najbolj predstavljam kar same user posted image . Mogoče pa kakšna kombinacija z ovsenimi kosmiči ne bi bila slaba. Ali pa kornflakes, tvoje mleko in borovničke/maline.

ZBUDU SE JE?!?! user posted image user posted image  Later.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
30.10.2007 10:45:53   
tinaaja
No Pocka, nasa je tud zaspala, upam, da se zbudi vsa vesela user posted image user posted image tazgale stanja se pa ne spomnim, da bi kdaj imela... prej je bilo pol ok, ko sem jo dala pred ogledalo in je beco grizla svoj copat in se gledala v ogledalu. jaz sem pa izkoristila minute in privlekla silkepil, da me slucajno v gozdu kaksen lovec za srno ne zamenja user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
30.10.2007 11:05:11   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
sej mate prov no... mi gre pa vseen na živce, ker sem ena redkih, ki na tistem odseku vedno zmanjšam hitrost (in me pol vsi prehitevajo), ne gledam pa na števc, da je glih točn 50... no zdej bom.

Sej vem, kaj si mislila povedat. Tudi mene včasih zanese in se pol zamislim, ko pogledam na števc, k teh 10km/h se v avtu res ne zdi nič, v resnici so pa zlo pomembni (skozi celo Izolo imamo celo omejitev 40, zdej si pa misli, kolk jih res cinca tko počasi). Ampak če bi me pa slučajno ujeli pri prekršku, bi (sicer tudi s težavo, ampak kljub temu) brez besed požrla svojo neumnost in plačala kazen. Nikol ne bom pozabla, kako sem pred leti rojstnodnevno darilo (so bli šoldi, pa tko sem jih bla vesela) darovala državni blagajni user posted image . Ej, ampak ne boste verjeli, kolk se jih celo pritoži (ja, ldje mamo jajca, kadar jih ne rabimo) ravno z besedami, ki si jih ti napisala, kao sej oni da vedno vozijo počasi (pa celo priče imajo user posted image ) in kolk jih še bolj divja. Pa ni res, da uni, ki divjajo, da jih nikol ne ujamejo. Ni res. Imajo enako možnost, da bojo ustavljeni, kot vsi drugi. Resnično, ampak žalostno pa je, da oni pa res majo jajca, k večina se jih ne pritoži, ampak enostavno ne plača. Obstajajo ljudje s 100+ prometnimi prekrški (takimi manjšimi), ki enostavno ne plačajo, hitrost našega kur*** sistema pa jim omogoča, da pol večina od tega zastara, zato pa je tko, kot je.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
jaz sem pa izkoristila minute in privlekla silkepil, da me slucajno v gozdu kaksen lovec za srno ne zamenja

Meni pa že Draž pr temu pomaga user posted image , kako bo mogla bit zadovoljna moja nevesta, ker bo v nulo obvladal user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.10.2007 11:06:14 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
30.10.2007 11:05:24   
K_a_t_i
No, kwa sem še hotla... Ja, ful sem bla navdušena nad izrazitimi opisi plesnivih jogurtov - k sem lih enga v rokah držala in se mi je kr želodec zraven obračal user posted image .

Žiga je jokav user posted image . Sej, kdo pa ne bi bil pri takem slabem spanju. Grem se igrat.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
30.10.2007 11:08:57   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

No, kwa sem še hotla... Ja, ful sem bla navdušena nad izrazitimi opisi plesnivih jogurtov - k sem lih enga v rokah držala in se mi je kr želodec zraven obračal user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  se kdajuser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
30.10.2007 12:18:52   
Anonimen
Mi smo pa šli spat ob 19.30, ker je bil že čista koma, pa je pančku skoraj do 9 ure. Seveda ne v kosu, ampka... nekaj spanja je pa le bilo. Sedaj pa že uro pa pol spi.user posted image Tko, da mi sploh nismo občutili spremembo ure in Jure je vsak dan bolj priden zaspanko.user posted image Pa smo le dočakali!user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1160
30.10.2007 12:44:32   
tinaaja
No, pri nas je nekdo rabil ornk spanckat... se je prej zbudila sla k njej ,nazaj uspavala in sem pol se jaz ostala v pojstli.. Ta mala spi ze vec kot 2 uri user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
30.10.2007 12:44:56   
sezam
Da se vam malo javim. Smo še kar bolančkani user posted image . Včeraj se mu je polpoldana vročina kljub svečki kar skoz gibala tam med 39 in 39.5, po trebuščku in hrbtu je imel rdeče pikce in malo več je kakal. Zato sem ga peljala pokazat P. Dala naju je v laboratorij na bris grla (ker se ji je zdel malo rdeč) in nato še pregled krvi, ker je bil bris neg. Tudi na krvi ni pokazalo nič. Tako, da zaenkrat nisva dobila nobene prave diagnoze. Prehlad? Ponoči je se je malo pre 2h zbudil z 40.4 temparature, tako da sem ga šla kopat in mu dala svečko. Nato mu je temp začela padat in je bila zjutraj le 37.7. Ob 11 h je bila spet 39 in sem mu dala šeenkrat svečko. Sedaj bomo pa videli. Če temp do petka ne izgine, greva šeenkat k P. Sranje je, ker so ravno prazniki pred vrati. zato nama je dala tudi sabo krvne izvide, če bi bilo treba slučajno kaj v dežurno user posted image . Upam, da se mu stanje umiri in je to res le kaka viroza. Kaka danes zaenkrat normalno in tudi pikic ni več user posted image

Je pa včeraj pogledal ven 2. zobek (spodaj desna dvojkica, od prej imamo pa levo enkico - kar smešen izgleda) user posted image  Sem P vprašala, če je temp. lahko povezana z zobkom, pa ej rekla, da je previsoka temp za to.

Moram pa naša dva pohvalit, da jih ni nič zmešala tale prestavitev ure. Spimo isto kot prej user posted image user posted image

Grem zdej za kosilo pripravit, da grem pol po Ano user posted image . Mali mi pa že eno uro spi user posted image

Kasnej preberem do konca user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
30.10.2007 12:53:51   
tinaaja
No jjasna, ti pa tok privoscim user posted image komaj cakam, da spoznava tega tvojga lepotca user posted image

Me pa "veseli", da so tudi vasi mal hmm ne najbl razpolozeni, da je torej kriv beden dan ne pa kaksna bolezen...

Brina je vstala, mislim, da ze kaka, seveda v svezo plenico user posted image grem si pogret tusko kavo, ki sem jo skuhala pred 2 urama, predem sem zakomirala z zaspanko

Grem pol stetstirat kondom za vozicek, me zanima kako bo B navdusena nad njim user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
30.10.2007 13:09:29   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Jure je vsak dan bolj priden zaspanko.

user posted image  user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
30.10.2007 13:10:34   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Jure je vsak dan bolj priden zaspanko.

user posted image  user posted image user posted image

jjasna, do srednje dole ga bos ze na kolenih prosila, da naj vstane s pojstlje user posted image user posted image user posted image

Sezam, upam,da se zravje porihtauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
30.10.2007 13:24:53   
skačica
jaz ti tudi privoščim jjasnauser posted image user posted image user posted image , ker vem, da si bila kar precej boga. Očitno se je vaše nespanje preselilo k namuser posted image .

Iza je bolj spremenljive volje tako kot vreme, trenutno pančka brez moje zize, čakam na alarm, ker ne verjamem, da bo dolgo zdžala. Upam, da je vse skupaj zaradi zobka in da bo kmalu zunaj, ker sem tud jaz neznansko utrujena. Sicer pa prihajata dva dneva, ko bo tudi ati doma in bomo skupaj uživali.

Izi izpuščajčki izginjajo, jutri jih ne bo več, očitno je bila res 6. bolezen.

pikca- verjamem, da te razjezi, če te pohapsajo policaji. Men gre tud to na živce, še sreča da se bolj poredko zgodi.

sezam-user posted image user posted image user posted image  za Žiga, da se čimprej pozdravi. So pa res eni revčki tile naši marčki.

Grem na avtonet avto zase iskat, moj mož je namreč mojega prodal in sem trenutno pešuser posted image . Bom kar takega vzela kot ga ima tinaajin mož,ene 3 leta star, zame bo fajn pa še diesel bo. Ta veliko kravo itak mož vozi, jaz rabim bolj malo jajčko.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
30.10.2007 13:46:08   
erna14
sezam-joj jaz sem tud jezna zarad teh viroz,sem morala tamalga cel teden drzat stran od civilizacije ker mava dons cepljenje ,da se ni kje kakega user posted image  nalezu.upam da se hitr pocajtateuser posted image user posted image
skacica-mah mogoce je pa tole nespanje samo zacasno vsaj upam a ves saj ce tko pomislis ti tud vedno uredu ne spis in so vcasih noci malo boljse vcasih malo slabse,mislim da je tako tud pr nasih malckihuser posted image
jjasna-user posted image user posted image user posted image  super koncno da se bos tud ti lahko naspala
tejcica-pozabla sm povedat,po vseh slabih obcutkih k si mi ji dajala zarad pucanja sem jaz vceri okna pomilauser posted image user posted image user posted image
naomi-kako ste pr vasi hisi kaj z zdravjem?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
30.10.2007 13:50:20   
cv105
hojlala,

nekam ste podivjale s tem pisanjem ... kmaj dohajam ... user posted image user posted image user posted image

dopoldne sva bila pri dveh fantičkih na obisku ... še malo, pa se bodo lahko skupaj igrali ... sicer sta leto in dve starejša od Maksa ... prav luštni so bli vsi na kupu user posted image

mali spi ... po novem se zbudi ob sedmih user posted image user posted image user posted image  ... sem proti premikanju ure ... prej smo spali do 8.30 ali 9.00

zunaj dež user posted image

dobila gajbo kakija ... moram počakat, da dozori ... jaz ga ne jem ... Maks - zjutraj, opoldne in zvečer - kaki venomer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, čau

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
30.10.2007 13:59:45   
erna14
cv105-pr nas je pa soncekuser posted image user posted image ups nc vec mal prej je se bil zdej pa vn  pogledam pa user posted image oblacno.svasta

nc midva bova pocasi sla inekciji naproti.drzte pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
30.10.2007 14:07:57   
cv105
erna: user posted image user posted image  ... a maš kakšne veze kje gor, kjer vreme delajo ? Mi bi tut sončka user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
30.10.2007 14:08:13   
slumpo
eno vprašanje na hitro...

kje naj kupim kakšne tople čevelce za našega malega....ali jih imajo samo v cicibanu ali še kje drugje....sej po moje ni treba mu obuvat kakšnih takih ki so pol že ko hodijo ...samo nekaj toplega pa mora imet na nogah ...ma kar zmrznjene nogice...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
30.10.2007 14:11:55   
skačica
slumpo....dobro vprašanje, tud jaz čakam na odgovoreuser posted image . Sicer mi čakamo na snugse, ki sem jih naročila pri škratku, upam, da čimprej pridejo, ker ne vem kaj naj Izi nataknem na nogice, če je bolj hladno.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
30.10.2007 14:23:20   
thaiss
Skačica user posted image  user posted image  za zobarja!!
kahlica- tudi mi o tem še ne razmišljamo, planica je zakonuser posted image

tinaaja user posted image user posted image  no comment za račun. Glede trme pa isto, tako izsiljuje da je joj, pol se pa začne še nazaj metat... kaj še bo?????

Lejci sporoči izvide, upam da so ok. Ta sestra je pa orank nežna z bebijiuser posted image
Jure je pa pravi zaspanko user posted image  user posted image  JJasna zdej si pa lahko malo odpočiješ!!!
Sezam user posted image user posted image  za Žiga, da bo čiprej zdrav!!!

Kaki - a mogoče zapira???

slumpo- tople čeveljčke imajo v Pikapolonici, v tanovem katalogu sem jih vidla. Mi tudi čakamo Snugse!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
30.10.2007 14:29:22   
slumpo
ja sem videla te od pikapolonice....tok so grdi da je ufffffffffffff

kako naročiš te Snugse...ali jih je še mogoče

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
30.10.2007 14:34:46   
tinaaja
Bom kar takega vzela kot ga ima tinaajin mož,ene 3 leta star, zame bo fajn pa še diesel bo. Ta veliko kravo itak mož vozi, jaz rabim bolj malo jajčko.

user posted image user posted image bi  ti skoraj lahko njegov avto ponudila, ker sva ga hotla zamenjat za grand senica ali espaca, ampak gleda na danasnji racun na servisu bo ena velika krava doma dovolj.. je ze ta dovolj pozresna user posted image

slumpo- sooshooes za notri so zakon, tople nogavice spodaj in akcija. za zunaj pa je thaiss napisala.. mi imamo ene od chiccota..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?