dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca sej mate prov no... mi gre pa vseen na živce, ker sem ena redkih, ki na tistem odseku vedno zmanjšam hitrost (in me pol vsi prehitevajo), ne gledam pa na števc, da je glih točn 50... no zdej bom. Sej vem, kaj si mislila povedat. Tudi mene včasih zanese in se pol zamislim, ko pogledam na števc, k teh 10km/h se v avtu res ne zdi nič, v resnici so pa zlo pomembni (skozi celo Izolo imamo celo omejitev 40, zdej si pa misli, kolk jih res cinca tko počasi). Ampak če bi me pa slučajno ujeli pri prekršku, bi (sicer tudi s težavo, ampak kljub temu) brez besed požrla svojo neumnost in plačala kazen. Nikol ne bom pozabla, kako sem pred leti rojstnodnevno darilo (so bli šoldi, pa tko sem jih bla vesela) darovala državni blagajni . Ej, ampak ne boste verjeli, kolk se jih celo pritoži (ja, ldje mamo jajca, kadar jih ne rabimo) ravno z besedami, ki si jih ti napisala, kao sej oni da vedno vozijo počasi (pa celo priče imajo ) in kolk jih še bolj divja. Pa ni res, da uni, ki divjajo, da jih nikol ne ujamejo. Ni res. Imajo enako možnost, da bojo ustavljeni, kot vsi drugi. Resnično, ampak žalostno pa je, da oni pa res majo jajca, k večina se jih ne pritoži, ampak enostavno ne plača. Obstajajo ljudje s 100+ prometnimi prekrški (takimi manjšimi), ki enostavno ne plačajo, hitrost našega kur*** sistema pa jim omogoča, da pol večina od tega zastara, zato pa je tko, kot je. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja jaz sem pa izkoristila minute in privlekla silkepil, da me slucajno v gozdu kaksen lovec za srno ne zamenja Meni pa že Draž pr temu pomaga , kako bo mogla bit zadovoljna moja nevesta, ker bo v nulo obvladal
< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.10.2007 11:06:14 >
|