|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
30.10.2007 7:22:19   
Pikca
Jutro,
mi smo tudi že dobro uro auf... prej sta se zbujala ob 7h, zdaj pa ob 6huser posted image , no zdele je tamal nazaj zaspal, tavelko je pa moj odpeljal k babi (si je izbrala počitnice pri babici, kjer jo strežejo odspred in odzad).

Ful dobre kuharske ideje ste napisale, nimam kaj dodat, glede na to, da Jernej je samo rižolino (in druge podobne kašice) z mojim mlekom in polento z juhico oz. zelenjavo (korenček, cvetača, brokoli, koleraba), včasih banano in slivovo Hipp kašico. Bom probala kaki in mogoče danes skuham bučno juhouser posted image
Prosene kače ni maral, ajdovo bom pa tudi probala... ampak našega ful moti, če so kaki koščki notri, recimo riža sploh ne je, edin, če bi zmiksala.

dušenje oz. pečenje - to smo dosti delali za Živo, ker je veliko raje jedla kot kuhano. Zelo rada je imela piščanca po provansalsko (mešanica začimb). Za tamalega če nismo začeli.

no evo, se je že zbudu, ta ura tudi nas matra, nadaljujem kasneje...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
30.10.2007 7:51:07   
pocka
jutro

nam je pa uspelo spati do 7 user posted image user posted image user posted image , ampak jaz bi šeee...

tejčica - joj boga ti, ma sej prej al slej se ti bo pa ratalo naspatuser posted image

tinaaja - kdaj pa odpotujete?

jogurti - meni se je to zgodilo z enim iz eurospina, sem tudi našla plesen, ampak šele pol ko sem prila že do dna lončka, tudi nisem vedla al bi bruhala al kaj bi user posted image . Ga ne kupim nikad više.

pikca - a vaša si ja pe kar all inclusive paket izbrala user posted image

žabika - upam,da se ta tvoja napoved vremena uresničiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.10.2007 7:55:57   
draja
Jutro!

No, pa da še jaz pojamram: šla sem spat ob 23-ih, ob 23:10 je bila že prva budnica in nato spet ob 00:05, 1:10, 2-eh, 3:15, 5:20, 5:55 ko je hotela vstati, pol je pa mal čez 6 le zaspala do 7-ih. zamenja katera? Najbrž neuser posted image .

Tko da Tejčica hvala za kavo!

Meaa mislim, da ti je Kati že vse napisala. To ni služenje denarja, ampak zapravljanje denarja in predvsem DRAGOCENEGA časa.

Hrana Živa je pa res pridna za papcanje GH, ampak gremo raje zelo počasi. Sploh ker se bojim izgubiti mleko, ker še ne vemo, če smo alergični na adaptirano mleko.
Papamo pa takole:
ponoči: dojenje (od 2-6-krat)
zjutraj: NIČ (se noče dojit)
malica okrog 10:30: en dan sadje: kuhano jabolko, kuhana hruška, banana + kosmiči prosene kaše od alnature ali pa riževi kosmiči od Milupe (tudi do 200 ml); drug dan polenta + cvetača, korenček, koleraba, špinača (tudi do 200 ml, pa je ful gosto)
kosilo okorg 13-ih, 14-ih: dojenje (forsiram vsaj eno dojenje čez dan, čeprav se doji zelo malo, kvečjemu 2 minutki, raje še manjuser posted image )
malica okrog 16:30: riž, koruza od Milupe z mojim mlekom (cca. 80-10 ml)
zvečer: dojenje.

Čez dan je v bistvu samo 4-krat,od tega trikrat zaresuser posted image .

Tako! Odlašam z uvedbo kosila v obliki GH, ker se bojim popolnoma ukiniti dojenje čez dan, da ne bi zgubila mleka. Z zelenjavo vedno je polento, ker to res obožuje. Krompirja ne upam dati, ker ima težave že če ga jaz jem, riža pa še nisem dala, ker je riževe kosmiče s sadjem ali mojim mlekom.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.10.2007 7:59:42   
draja
pocka - user posted image user posted image  you did it again! predolge poste sem začela zjutraj pisatuser posted image

Tejčica mislim, da si ti spraševala glede pirinih kosmičev? Jaz mislim, da ni nobenih ovir, če ste seveda že uvedli gluten. Ker alnatura ima pirine kosmiče za po 4. mesecu, samo da so pač odstranili gluten. Pira je res zelo zdrava in mi bomo tudi naslednjič, ko grem v DM kupili tisto pirino kašico od alnature (nismo še pri glutenu).

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.10.2007 8:09:53   
tejčica
Barči, kako je z Žanom? Kaj pravi P?user posted image

Tinaaja, super da ste včeraj dobro opravili in držimo pesti za dobre izvide.user posted image
Pocka, fuuuul luštkane slikice. Sploh prva je za v okvir.user posted image

Kaki - vidim da nas je kar dosti mamic ki kakija ne maramo otročki pa so nor nanj. Jaz ga sploh probala nisem, mi je že na pogled blajki kaki. Taja jih maže enega za drugim, Vidu pa se tudi dopade.

Sezam, kako je z Žigom?user posted image

Meaa, user posted image . Ne pusti se izkoriščat. Če boš na začetku naredila to napako, bo vedno tako. Sicer ti je pa Kati naredila tako kalkulacijo, da res razmisli.

Lejci, user posted image  za Ines.

kahlica - meni se še ne da s tem ukvarjatuser posted image user posted image

Pikca, a pri vas tut babice rulajo.user posted image

Draja, ne ne, s tabo pa res ne zamenjam noči.user posted image  Pa hvala za odgovor glede pirinih kosmičev.

Taja mi že nekaj časa stoka kdaj bomo šli spet na Gorenjsko. Prej smo gor hodili vsak drug vikend, odkar imamo pa Vida smo bili pa gor kake 5x. Sedaj nismo bili že mesec in pol, pa tudi čez praznike nam ne bo uspelo, pa še moj ati ima rd.user posted image  Enostavno ni časa. Bomo najbrž Tajo mal na počitnice gor poslal, sam ne vem kdaj.

Moj je tudi v petek frej, tako da bomo 5 dni skupaj. Sicer bo bolj delavno in študioznouser posted image , ampak jutra in večeri nam pa vseeno ostanejo.

Mali se je med mojim pisanjem že zbudil in kraljuje po dnevni. Se bova počasi uštimala in šibala, ker imamo pleskarje v hiši. Moram izbrati še barvo za dnevno. Pol letim še po en radiator... Meni se ne da veččččč. Sej po moje me morte bit že site s tem jamranjem.user posted image  Ah, če vam kej ni prov, me pa blokirajte.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.10.2007 8:11:48   
erna14
user posted image  jutro

mi pa spimopo novi uriuser posted image  7.10 je budnica in zaspimo od 9-10user posted image user posted image  ampak jaz  sm se vedno zaspanauser posted image

no mi mamo dons pop 3 cepljenje,upam da bo vse ok.

kati-ma ne tisti navadni v loncku.no sej hvala bogu ni blo ncuser posted image
pocka-jaz sm tud ze cist nakonc dobila to v usta,o fuj me kar strese k pomismuser posted image
draja-ziva skrbi da bos mela lepo postavcouser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 30.10.2007 8:14:35 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
30.10.2007 8:14:47   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

user posted image  jutro
user posted image

Erna, ooo, a si bla pri zobarju!user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
30.10.2007 8:18:47   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

user posted image  jutro
user posted image

user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.10.2007 8:26:13   
tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

user posted image  jutro
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.10.2007 8:26:33   
draja
stolček Antilop do koliko kg je primeren in ali se splača imeti tisto blazino zanj? Mogoče, mogoče se mi uresniči želja in ga dobim, samo ne vem do koliko starosti oz. teže otroka je še primeren. Hvala!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.10.2007 8:30:03   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

stolček Antilop do koliko kg je primeren in ali se splača imeti tisto blazino zanj? Mogoče, mogoče se mi uresniči želja in ga dobim, samo ne vem do koliko starosti oz. teže otroka je še primeren. Hvala!

blazine nismo tud 1x uporabili ... je pa zakonnnnnuser posted image v njem pri nas je sedela od sestricne hci, ki je takrat imela 15m, pa je komot jedla not..

poleg stolcka vzami se uno mizico za spredaj

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
30.10.2007 8:33:45   
thaiss
Hvala za kofetka,
Tejčica, TInaaja, Draja in ostale ki ste slabo spale upam da vam bodo mulčki naslednjo noč namenli malo več spanca!! 
Mi pa smo spali do 8huser posted image user posted image  
erna fajn opravte

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
30.10.2007 8:36:24   
tinaaja
kok mi najeda takole vreme in predvsem to, da sem brez avta... sem mislila, da ga bom sla iskat, ko bi sli z brino na sprehod, zdaj pa tok dezuje, da ne vem, ce bi, ker se se vedno pri ans nikoli ne ve, kdaj lubici ne bo vec do vozickanja in bo hotla v narocje in pol naj jaz furam vozicek, brino v nraocju + deznik.. pa zaenkrat je njena volja cist po vremenu user posted image user posted image user posted image

tinaaja - kdaj pa odpotujete?

ne vem se.. ko bo lepo vreme v kr gori, drugace je vseeno boljs doma.. torej verjetno enkrat ju3.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 30.10.2007 8:37:00 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
30.10.2007 8:45:09   
Ela80
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kahlice - ali in kdaj jih nameravate uporabljat? Brina npr zjutraj prakticno vsak dan kaka in razmisljam, ce je za zacet dajat gor .. Nimam pojma, kdaj nej bi ...

Jutro,

mi od šestega meseca dalje kakamo in lulamo TUDI v kahlico. Zjutraj mi prav teži v postelji in jo nesem na kahlico in se obvezno ful polula in malo pokaka. Pol jo pa dam še po malici in kosilu še malo gor; točno vem kdaj hoče in bo kaj naredila in kdaj ne. Če je ne tišči takoj trda rata in začne težit, če pa jo tišči je pa čist mira in vriska, pritiska,...

Glede kahlice sem se pa pozanimala in je baje tako, da lahko več škode kot koristi narediš otroku če ga siliš, če ne je ok. Vedno mora imeti mir in, da ni motečih dejavnikov, da se lahko skoncentrira. Ne sme biti predolgo časa na njej, jaz ji vedno obujem še nogavičke zjutraj, ko gre iz pižamce na kahlico. In ne sme biti predolgo, ker se ji lahko črevesje posede in se seveda lahko tudi prehladi. Drugače pa, če je ne siliš, če vidiš da uživa in da jo vsakič ful pohvališ, se ji pa itak ful zdi. E to je moje mnenje mi to za 1x prakticiramo, če pa ji bo kdaj nerodno pa je treba takoj nehat, ker se lahko zgodi da začne zadrževati in je lahko bolj bad kot kaj koristi.

Moja punčka je Ela

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
30.10.2007 9:12:13   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: draja

Ker alnatura ima pirine kosmiče za po 4. mesecu, samo da so pač odstranili gluten. Pira je res zelo zdrava in mi bomo tudi naslednjič, ko grem v DM kupili tisto pirino kašico od alnature (nismo še pri glutenu).

Uf, jaz sem pa skoraj 100%, da na pirini kašici piše, da vsebuje gluten.

Kje kupiš Milupino kašico riž + koruza?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
30.10.2007 9:22:12   
tinaaja
avto je poservisiran... racun... 1250€ user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image no additonal comment needed... 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
30.10.2007 9:24:15   
tinaaja

Uf, jaz sem pa skoraj 100%, da na pirini kašici piše, da vsebuje gluten.

http://www.alnatura.de/e15100.php?produktid=145&artikelgruppe=1395&warengruppe=1028

pise, da ima guten

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
30.10.2007 9:24:48   
Pikca

v Baby centru in v DMu jo imajo (sicer pri nas v Domžalah ne vedno), na njej piše Griess

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.10.2007 9:28:24   
Pikca
avto je poservisiran... racun...
auč... kakšna cifrauser posted image

jaz sem pa včeraj dobila kazen za prehitro vožnjo 125€, mi je čist odvečuser posted image , pa za tistih par km/h kolker sem prekoračila... brez veze, unih, ki res divjajo, pa ne ujamejouser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.10.2007 9:29:06   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Pri nas jo imajo v Müllerju, v LJ pa verjetno tudi v prodajalni od DrogeKolinske, ker so oni uvoznik.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
30.10.2007 9:30:59   
skačica
jutro!

O naši noči ne bom nič pisala, ker se bom še tle zjokala. Skratka vreščanje do dveh potem pa ziza do jutra, jaz sem čisto preč. Kje je una ta pridna Iza, ki je spala celo noč s 3x dojenjem vmes??????

Sicer sem pa včeraj zobarja preživela, ampak komaj. Sem ob sedmico, ker je bila že bolj boga, spodaj se je delal gronolom pa še osmica mi malo stran raste, tako mi je spulil sedmico, da bo osmica imela prostor.
Je pa zdravnik 1A, ampak temu primerna tudi cena. Bom preživela minus na računu, samo da bodo moji zobje poštimani in to brez bolečin. Enostavno ne prenesem bolečin kar se zobov tičeuser posted image . Sicer me pa čakajo 4 obiski in naj bi imela vse ok. Naslednjič 13.11.
Potem si bom pa verjetno umislila fiksni aparat, da si izboljšam ugriz, ampak bom še prej mogla ven dat zgornji osmici.

kahlica- jaz tud še ne razmišljam o tem. Zaenkrat je plenička okuser posted image .

vreme- bedno, ampak midve se itak ne smava preveč družit s kakimi otročki zaradi 6. bolezni. Sicer pa upam, da jutri izpuščajčki izginejo. Danes bova cel dan doma, verjetno se mi bo trgalo.

kaki- jaz ga obožujem, Izi ga še nisem dala, ga pa bom .

Grem mojedva sta se vrnila iz trgovine.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
30.10.2007 9:31:36   
tinaaja
az sem pa včeraj dobila kazen za prehitro vožnjo 125€, mi je čist odveč , pa za tistih par km/h kolker sem prekoračila... brez veze, unih, ki res divjajo, pa ne ujamejo

a zamenjas user posted image user posted image

brina je pa dons toooookkkk zoprnelic... nic ni OK, sploh ne vem kwa se naj...  verjetno spet kaksen zobek nagaja moji bogici.. skoz jokca.. grem jo lubckat

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
30.10.2007 9:31:47   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
jaz sem pa včeraj dobila kazen za prehitro vožnjo ..., pa za tistih par km/h kolker sem prekoračila... brez veze, unih, ki res divjajo, pa ne ujamejouser posted image

Sočustvujem, tudi meni bi blo odveč.
unih, ki res divjajo, pa ne ujamejo

To pa čist vsi rečejo, noben se pa (v trenutku, ko to govorijo) ne zaveda, da je lahko samo/glih teh par km razlika med življenjem in smrtjo. To je žalostno.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.10.2007 9:42:53 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
30.10.2007 9:33:37   
tinaaja
na tole tecnobo moram se nekaj dodat... ta mala zmeraj bolj obvladuje ihto, izsiljevanje in uveljavljanje svoje volje.. a to se ze tok zgodaj zacneuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
30.10.2007 9:47:38   
Lejci
Jutro oz. dan...

Mi smo tut auf že precej časa, moje oči narazen drži kava, resno razmišljam o kakšnem zobotrebcu, ker je bla tut naša noč user posted image

Kahlice - ali in kdaj jih nameravate uporabljat? Brina npr zjutraj prakticno vsak dan kaka in razmisljam, ce je za zacet dajat gor .. Nimam pojma, kdaj nej bi ...

Jaz sem jo kupila in jo dam gor sedet, ko ji dam dol plenico, recimo pred kopanjem, tok da se z njo seznani. Majo take fajn od Baby bjorn-a, z višjim hrbtnim delom, da se ne prevrne, puca se pa lahko samo sredinski del user posted image .

Blazina za Antilopo - mi je nismo kupili, ma rajš 2 uni blazini za na stol, tanki... pa je. ji je pa stol prav drugač.

Včeraj zvečer sem opazila, da je sestra, ko je mali odlimala vrečko - jo je cuknila dol - z njo odtrgala tudi kožo po luli. Ma tako veeeeelko odrgnino, ki krvavi user posted image . Ne moreš verjet, res.

Danes pa kličem za izvide, upam, da bodo tokrat ok...

na tole tecnobo moram se nekaj dodat... ta mala zmeraj bolj obvladuje ihto, izsiljevanje in uveljavljanje svoje volje.. a to se ze tok zgodaj zacneuser posted image

O ja. Pri nas to že nekaj časa laufa. "Najlepše" scene so v štacuni, pa tudi doma poznamo metanje nazaj, dretje - celo ugriznila me je, ker sem ji nekaj vzela iz roke, kar ni zanjo... mi je blo kr smešno.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?