draja
|
Jutro! No, pa da še jaz pojamram: šla sem spat ob 23-ih, ob 23:10 je bila že prva budnica in nato spet ob 00:05, 1:10, 2-eh, 3:15, 5:20, 5:55 ko je hotela vstati, pol je pa mal čez 6 le zaspala do 7-ih. zamenja katera? Najbrž ne . Tko da Tejčica hvala za kavo! Meaa mislim, da ti je Kati že vse napisala. To ni služenje denarja, ampak zapravljanje denarja in predvsem DRAGOCENEGA časa. Hrana Živa je pa res pridna za papcanje GH, ampak gremo raje zelo počasi. Sploh ker se bojim izgubiti mleko, ker še ne vemo, če smo alergični na adaptirano mleko. Papamo pa takole: ponoči: dojenje (od 2-6-krat) zjutraj: NIČ (se noče dojit) malica okrog 10:30: en dan sadje: kuhano jabolko, kuhana hruška, banana + kosmiči prosene kaše od alnature ali pa riževi kosmiči od Milupe (tudi do 200 ml); drug dan polenta + cvetača, korenček, koleraba, špinača (tudi do 200 ml, pa je ful gosto) kosilo okorg 13-ih, 14-ih: dojenje (forsiram vsaj eno dojenje čez dan, čeprav se doji zelo malo, kvečjemu 2 minutki, raje še manj ) malica okrog 16:30: riž, koruza od Milupe z mojim mlekom (cca. 80-10 ml) zvečer: dojenje. Čez dan je v bistvu samo 4-krat,od tega trikrat zares . Tako! Odlašam z uvedbo kosila v obliki GH, ker se bojim popolnoma ukiniti dojenje čez dan, da ne bi zgubila mleka. Z zelenjavo vedno je polento, ker to res obožuje. Krompirja ne upam dati, ker ima težave že če ga jaz jem, riža pa še nisem dala, ker je riževe kosmiče s sadjem ali mojim mlekom.
|