|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
30.10.2007 21:42:37   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Moj preljubi direktor pa pričakuje da pridem jaz delat, in to že naslednji teden...

haloooo... in ti pa noces, kok si cudna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

to itak da sem čudnauser posted image  user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
30.10.2007 21:51:39   
Anonimen
Helo se od nas,

danes kar dobro spimo (tok tok na les)... nasa mula spi se po ta starem.... hoce it eno uro prej spat user posted image

Drugace je pa kar pridna... zacela jest GH malo bolj resno..... seveda je najboljse to, kar imava midva na krozniku in tudi vedno dobi kaj od naju in tisto res pridno je...
Smo pogruntali, da poje vec, ce lahko sama kaj v usta nese... tako je danes imela za kosilo juhco in od tega je zelenjavo v majhnih kosckih dobila na mizico od stolcka (antilope).. juho pa sem zmesala s proseno kaso in je vmes pojedla tudi nekaj zlick juhice.... kar pridna... posebej ima rada bananino mleko (beri: banano zmesano z rizevim mlekom)

Smo pa danes probali jogurt in ga je nekaj prabavila, okus ji je kar vsec...

Tudi mi smo bili danes tecni.. po mojem nam poganjajo zgornji zobki.... je pa tudi navdusena nad hojo in se ji ful fajn zdi, ce lahko naredi kaksen korak... danes smo sli od sobe do kopalnice ... user posted image

borovnice, paradiznik - kje kupujete te zadeve, ki niso sezonske? Borovnice kupite zmrznjene?

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
30.10.2007 22:14:33   
tejčica
Helou helou.

Danes pa je bilo letanja na kubik. Med drugim mi je končno uspelo nabavit za malega fliperja za v banjo, tako da ju sedaj lahko kopam kar skupaj. Pa še slikica z današnjega večernega namakanja.

user posted image

Je pa mali bogatejši še za tega slončka, ki ga ima BC v akciji. Sicer mu še ni prav preveč jasno kaj naj z njim počne, ampak recmo da to še pride.

user posted image

Pa KONČNO sem kupila dežno prevleko za vozek, tako da semo sedaj mobilni tudi v dežju.user posted image

Malemu sem po kar nekaj časa spet dala skuto in spet mu je prišla nazaj.user posted image  Sirčke je, mleko je tudi že probal (je jedu pire z nami in notri je bilo alpsko mleko), po skuti mu pa vedno nazaj hodi. Bomo poskusli še s kakšnim jogurtom, da vidim reakcijo.

Jutri pa je dan za učenje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
30.10.2007 22:17:25   
K_a_t_i
A dejte no punce... Kok ste pa dolgočasne user posted image .

Sej res - a smo mi zadnje dni sam uro prestavel, al tud datum? Sem se dons zagnala v Bine Maja češnjev jogurt pa je mel rok trajanja 27.10.07. Sej je res, da se men vedno neki mudi, sam se mi je vseen zdel, da je to pa že mal pase... Tale naš lokalni Mercator je čist adijo. Tud borovničke sem hotla iz firbca kupt pa so ble pakirane 14.10. user posted image  Takrat so ble verjeten še sezonske user posted image .
Thaiss, a dej no. Kaka si!! Že skor cel let si doma pa ja že pogrešaš šiht user posted image .

Lan - ajajaj. Neč dober tole. user posted image  A kej reagira, če ga prtisneš okrog ušeska? Al kako si posumla ušesa?

Paradižnik? Ponavadi kupim kjer kupujem. Spar, Mercator, Tuš, tržnica. Pojemo vse. Aja, ena trgovina pa je, kjer ga NIKOLI ne kupim - Leclerc. Se mi zdi, da majo zelenjavo bl kt ne za v smeti user posted image .

Žiga je čist ponoru, k je Hano zagledu. Je kr naprej hodu pred vrata od spalnice, k mamo en srček gor nalepljen (od dneva, ko sva prišla iz porodnišnice user posted image ) -> mami je pa v stilu Edith iz Alo alo pela "Srček dela tika-taka, ko na mene ljubca čaka. Kje si zdej moja Hanička, da bom njivico oral... Tko nekak, al kako user posted image .

Joj, moram nehat, sem šele zdej opazla, da je Kmetija user posted image . Sorči punce. Lepo spite!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
30.10.2007 22:24:03   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34
borovnice, paradiznik - kje kupujete te zadeve, ki niso sezonske? Borovnice kupite zmrznjene?

Borovnice kupimo ko so in damo v skrinjo. Paradižnik imamo domač in ga tašča spasira in ga da v skrinjo (za pelate, za omake...), pa sataraž dela za v skrinjo in vse to ful pride prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
30.10.2007 22:27:29   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Moj preljubiuser posted image  direktor pa pričakuje da pridem jaz delat, in to že naslednji  teden...

Kaaaaaaajjjj!?!user posted image  Pa ta nima treh čistih. Sicer pa glede na vse, kar si pravila da se pri vas dogaja, niti ne preseneča preveč.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
30.10.2007 22:29:30   
Pikca
čer
kok jih dr. house danes seka
user posted image  midva sva tud gledala
(no jaz na pol, ker sem zraven Jernejčka uspavala).
Mi smo spet začeli neki kašljat, moj ima celo vročinouser posted image , nas še ne bodo spustili virusi zgledauser posted image .
Jernejček ima pa uček spet vnet, mi je rekla P. da naj ga kar brez skrbi mažem s kremico (bivacin), ampak meni se zdi, da zihr ni dobro, da ima skoz antibiotik goruser posted image  
Je pa danes jedel kakiuser posted image , končno eno sadje, ki mu je všeč. A da zapirauser posted image user posted image , že tko imamo težave s tem, se pravi, da tud kakija ne bo mogel dosti jestuser posted image

meaa, bogi Lan, pikepokeuser posted image !

sezam, pikepoke za Žiga, da bo čimprej zdravuser posted image !

barči, kako je z Žanomuser posted image ?

erna, držim pesti, da ne bo reakcije!

Hana user posted image  za frizurouser posted image

pikapola - a riževo mleko lahko že pijejo? no saj logika, če lahko riž jejo... bom pa jaz tudi enkrat probala

Joj, moram nehat, sem šele zdej opazla, da je Kmetija
dobr, da si me spomenlauser posted image

nočko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
30.10.2007 22:35:17   
Naomi
...sej bi kej napisala. pa kmetijo gledam user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
30.10.2007 22:51:58   
tejčica
Meaa, user posted image  za Lana. Pa user posted image  da si se s šefom uspela zment glede urnika.

Luštkani vsi mali cukrčki na slikicah.user posted image
Erna, user posted image  za nove mere in user posted image  da ne bo reakcije na cepljenje.
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tejcica-pozabla sm povedat,po vseh slabih obcutkih k si mi ji dajala zarad pucanja sem jaz vceri okna pomilauser posted image user posted image user posted image

Pol pa zdej men lahko prideš pomagat zaključit.user posted image

Sezam, user posted image  za Žigca, da se hitro pocajta.

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Jure je vsak dan bolj priden zaspanko.user posted image Pa smo le dočakali!user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bravo Jure! Jjasna, tebi pa res privoščim da sem končno naspiš.user posted image

Pikca, super da Jernej je spet nekaj novega. Pa čas bi že bil da se vaša družinica pozdravi.user posted image

Barči se pa danes res ni nič javila. Upam da je Žan že boljši.user posted image

Naomi, a je še kar Kmetija da je mrk?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
30.10.2007 23:00:50   
tejčica
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
30.10.2007 23:16:03   
skačica
evo, sem pogledala prvič po porodu film od začetka do konca in sicer Bela Masajka. Ga še nisemuser posted image , čeprav je že star. Men je bil dober.

Iza je bila pridna celo popoldne, le da me je hotela skoz imeti zraven, niti lulat nisem smela it, jo zgleda res nekaj matra. Zobki najbržuser posted image  Zdaj spančka, Bog ne daj take noči kot je bila včerajšnja.

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, da se hitro pozdravijo.

Grem spat, Kmetije je koncuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
31.10.2007 0:27:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
pikapola - a riževo mleko lahko že pijejo? no saj logika, če lahko riž jejo... bom pa jaz tudi enkrat probala

Mislim, da lahko. Nasa nima nikakrsnega problema...Samo moras pazit, da kupis od Alnature (DM), ker nima dodanega sladkorja. Dobi se tudi rizevo mleko s kalcijem....  Za sladkanje bomo pa uporabljali javorjev sirup ali pa agavin sirup, oba od Alnature..
res je, da sta kar draga, ampak jih ne uporabimo veliko...

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
31.10.2007 7:16:04   
draja
Jutro!

Noč je bila klasika z nenehnim vstajanjem, ob 6:30 je pa itak že čas za auf!

Včeraj sem vas mal prebrala, ampak mi je zmanjkalo energije za kaj komentirat, tko da bom zdaj samo zaželela vsem bolančkanim, da se čim prej pozdravijo in pa Žigcu, da ne bi imel reakcije po cepljenju!!!!

Pa vse najboljše moja Živa nagajiva za 7 mesecev - itak veš, da si naaaaaaajbolj mojauser posted image user posted image ! Vse najboljše tudi Jernej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
31.10.2007 7:22:30   
tinaaja
A bom spet jaz prva.. ma saj bi se spala, ker je moj odnesel brino, pa je punca hotla mamico in se je usrackala do vratu.. Jo je moj pridno spedenal, ampak pol jo je men nago v plenicki prinesel, da naj jo dam malpod kouter, da najde drugo pizamo user posted image user posted image No in pol je mala valda vkljucila vse carme, da se je mami zbrihtala.

Je pa danes jedel kaki , končno eno sadje, ki mu je všeč. A da zapira , že tko imamo težave s tem, se pravi, da tud kakija ne bo mogel dosti jest

pri nas ne zrela banana ne kaki ne zapirata. tko da probaj dat parkrat pa bos videla,ce je sploh kakssna reakcija user posted image

Sem hotla pogledat brini v usta, kako je z zobki, pa nikakor ne pusti. Tko da jo zgleda ornk boli - je pa super volje trenutno user posted image Mi pa zavraca levo zizo user posted image

Pikca, barci in ostali bubancki - pocajtat se, zdaj bo lepo vreme in ga bo treba uzivat zunaj user posted image

Naomi, kati na zagovor - kaj dogaja na kmetiji? sta se kaj naucili..???

Gremo cartat mojo malo vojasko glistico user posted image ki zadnjih par dni na veliko sexa user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
31.10.2007 7:25:36   
tinaaja
Draja in Ziva user posted image in
Pika in Jernej user posted image

cestitke za 7 sveck user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
31.10.2007 7:28:52   
Anonimen
Cestitke vsem slavljenjckem, da nes se posebej Zivi in Jerneju! user posted image user posted image user posted image user posted image

meeting v petek - ali je kera za kaksen meeting v LJ? lahko bi se dobile kje v stari LJ?

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
31.10.2007 7:34:45   
erna14
user posted image

JERNEJ IN ZIVAuser posted image user posted image user posted image

NO MI PRESPALI BREZ VROCINEuser posted image user posted image ups crkre.no zdaj pa pod tusa pakiranje in dolenjska here we comeuser posted image .
hvala za vse pike pokeuser posted image user posted image
draja-lahko bi jo k men prpelala jaz nism mogla spatuser posted image ,moj ga je zurov do pol 4 zjutrejuser posted image zdaj ga bom morala pa spet 3 ure prost da bo ustaluser posted image
tejcica-pa sej bi pa ves kako pravjo crnogorci-ce te prime da bi delav se usedi pa pocaki da te mineuser posted image user posted image

aja se to a moram zdaj tamalga kaj posebej cuvat al ni vec panike-sej vem da sm smotanauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
31.10.2007 7:36:33   
erna14
u a je kaka stecuna odprta dons

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
31.10.2007 7:43:11   
malecka_mateja
jutro!

najprej vam povem da je tjaša spet bošček ker je bila v ned pri tašči v varstu in ker je ona bila bolana jo je nalezla pa smo ji lepo rekli naj jo pusti na miru amapk ne je rekla da je tak nemore nalezt!halooo!user posted image sej ni fejst je nahodna in tako!pa alo ima uhico rdečo!
drugače smo ok!
preživeli ful lepo tretjo pikico!

10680 g 73 cm so nove mereuser posted image

tinaaja glede kahlice mi jo že damo večkrat gor!enkrat je not že kakakla (pa nima svoje ure kakanja) enkrat pa lulala! jaz vedno preden jo posedem ji dam noter malo vroče vode zato ker to vzpodbuja občutek lulanja!in deluje!pa sej ne zato da bi se plenic repli amapk ji pomogama se navadit na občutek tiščanja!in tako se vedno polula noter! drugale pa je kahlico začet dobro hitro uvajat!sam za sedenje!!!!zato da se otrok navadi na njo da ve da ni to bau bau!

ena je spraševala za tople čeveljčke majo jih v lidlu!Zunaj so usnjenju noter pa imajo muco!so lepi pa res topli!mi naši to obuvamo!za doma pa ima copatke iz H&M

no to je to!

pridne bodite!

lepe praznike in lepo noč čarovnic!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
31.10.2007 7:50:27   
pocka
Jutro,
danes pa moram res pohvalit našo pupo, je spala od 19 do 5 v kosu, pojedla in spala do 7. user posted image   Mi smo pa zvečer v miru malo počvekali z obiski pa udarli par štihov taroka. Ma kako je pasalo.user posted image

čestitke Živa in Jernej  user posted image

erna - držim pesti, da ne bo reakcije

Lan, Žiga, Jernej - user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite

thaiss - kaj ta tvoj šef je normalen al je kej narobe z njim? Vprašaj ga, če to kaj boli, ko je tako butast.

tejčica - user posted image za nakup slončka, prva faza pri nas je bila - kako obglaviti slončka, zdaj pa ji že tu pa tam rata zadet kako žogico v luknjo

skačicauser posted image , da ti je uspelo pogledati cel film, je pa ta Bela masajka fuuulll boljša knjiga kot film, so v filmu pol spustili, se jo splača prebrat

Brina - naj čimprej zobki pokukajo ven

A ja, včeraj za kosilo sem ji naredila bučno juho z rižekom in ji je bila user posted image , sem kar malo žalostna.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
31.10.2007 8:05:58   
erna14
Vprašaj ga, če to kaj boli, ko je tako butast

user posted image user posted image user posted image  pockauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
31.10.2007 8:51:34   
tinaaja

vecina po nedeljskem urniku...

jaooo... spet pokam kot da bi sli za en mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
31.10.2007 9:01:53   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jaooo... spet pokam kot da bi sli za en mesec user posted image user posted image user posted image

a ti tud mi gremo za 2 dni pa mam kufer in se ruzak pa se kaj se bo najdluser posted image user posted image

ravno kaR jem jogurt z velikim cmokom v grlu sam ta je od lj mlekarn ne od spara

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
31.10.2007 9:13:09   
cv105
kok jih dr. house danes seka

dober je user posted image

Moj preljubi direktor pa pričakuje da pridem jaz delat, in to že naslednji teden... tip je totalno u piz Ni ga keša da bi šla zdej delat, pa tut če me po koncu porodniške skensla!!!!!!!!!

pa dobr, kaj je z ljudmi user posted image user posted image  mene je moj user posted image  direktor že avgusta vprašal, zakaj da sem podaljšala porodniško in če oktobra pa res pridem delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa veliko sončka, za tiste, ki greste na lepše in tiste, ki bomo doma user posted image

pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane

čau

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
31.10.2007 9:43:06   
Žabika
tinaaja: pridemo za vami, ko opravimo družinske obveznosti. Te pokličem, za kakšno kavico in sprehod! Lepo se nahodite.

Jah Hana je zdaj res postala jutranjik, ampak sej ni tko slabo tudi to. Zdej se vsaj lahko že okoli 9h spokamo ven. Za mraz se pa fino oblečemo.

slonček: Hana ga ima ful rada. Jaz ji dam slončkovo glavo dol, pa potem doseže luknjico in vrže notri kroglico. Ker drugače je previsok in ne gre.

lino riž + koruza: še nekaj kar ima Hana fulllllllll rada.

kahlica: sicer nimam pojma o tej temi, ampak meni se zdi pa to grozno zgodaj. user posted image

pikapola: name ne računat! user posted image

Pozdravček vsem, vsakemu posebej, pa še vsem ki jih poznam.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?