ninocka
|
Dober večer, mene je tud spet začela matrat sramna kost. Sem šla prej spat, pa se je tamal baje po 10 min zbudil, ampak ga je moj popedenal. Sam itak nisem spala dolg (ene 40 min), ker mi je potem v spanico uletel in se drl Mami, mami, kje je avto??? Kako pa naj jst vem, če spim Popoldne sta na hiter obisk prišla tast in tašča in pripeljala še zibko in ene par stvari, ki jih jutri dobita nazaj oz. svakinja jih dobi nazaj. Zdej, ko grem čez 2 dni rodit mi prinesejo trenirko za nosečnice JST PA ŽE NOSEČNIŠKE CUNJE POSPRAVLJAM IN KUPČKAM, DA JIH VRNEM LASTNICAM (ups, sori za črke). Pa en nastavek za banjico, k ga tud ne rabim, glede na to, da to moja banjica že ima. Mi je ful bedno, ker zdej vse stvari kr k men nosjo, pa tud če rečem, da jih ne rabim. Pa ful ene posteljnine (stare) za sploh ne vem kam, k je tud ne rabim. Hiter obisk je bil pa zato, ker je po enih 20 min pogovora, se začel Evan ful k men stiskat in naenkrat padel v histerični jok. Sva ga samo na hitro popkala in peljala v ZD, ker sem sumla ušeska, pa še res je blo. Zdej je pa ful bogi, tko buban... men pa zdej sploh ni it za rodit, ko vem da je moj pikec bolan... sem že rekla mojmu, če pokličem in prestavim datum Jst nima čist kratkih nohtov, če me bodo motili, jih bom pa postrigla. je pa res dojenčkova koža tolk občutljiva, da ga čist narahlo oprasneš, otročku se pa ful pozna. Eh, mi je vse iz glave ušlo, kaj moram napisat...bom kasneje al pa jutri Si grem zdej bananin frape (spet) narest