ninocka
|
Jst danes kar ne vem kaj bi sama s sabo, mam kr ene miljon stvari se za naerst, pa nic ne bi delala, ker se mi ne da Pa mal sem zivcna zaradi jutri, pa mal zalostna, ko gledam Evana in se zavedam, da je danes zadnji dan moj edincek. Da jutri bom mela pa ze dva Sem sla polikat vse nosecniske cunje in jih zlozit v vrecke, da jih takoj vrnem svakinji in kolegicam, moje sem pa pospravila v skatlo. Oprala sem se ene 2 stroja oblekic (Evanovih) in pa jogi (peno) za zibko. Pa sprintala sem z neta en kup obrazcev (ocetovski dopust, vloga za znizano placilo vrtca...), da se danes izpolnem in bo moj potem to urejal, ko bom v porodnisnici. Evan spi, cakava da se zbudi, da gremo potem k tastu in tasci (jima takoj vrnem ene 4 vrecke neuporabnih stvari, ki sta mi jih vceraj pripeljala), pol pa se do moje mami na smorn in odlozit Evana. Bo spal pri njej in ga bo jutri se cuvala (glede na to, da je bolan, ne more v vrtec), saj ima dopust. Full mi je grozno, ko vem, da me ne bo mogu pridet obiskat v porodniscnico Kaj sem jst spakirala za v P: dokumenti (materinska, zdravstvena, napotnice, izvidi, osebni dokument, priznanje ocetovstva, potrdila materinske sole) kozmetika (gel za tsuiranje, sampon, balzam (to sem vzela kr testrcke iz revij - za na potovanja mi vedno pridejo prav ), potem zobna krtacka in pasta, pilica za nohte in scipalka za nohte, krema za obraz in za roke, vazelin, glavnik, ocala in etui za ocala in pa lak za nohte (to je cist tko.. ), kozmeticno ogledalce, lanolin kremo (sem dobila vceraj)) telefon + polnilec, fotoaparat, kamera blazinice za dojenje, modrcek za dojenje, nastavki za dojenje knjiga + revije (moj malcek, cosmo, novorojencek) denarnica z drobizem in denarjem (za placilo prisotnosti oceta pri porodu) ene puhaste nogavicke, copate z gumjastim podplatom + japonke za tusiranje (sem mela ze v prvo in se je to super obneslo, ker drugace si bil takoj moker kot je napisala ze gruska) jopico oz. zg. del trenirke sp. hlacke + nogavice za domov papirnate robcke (kr une v ta mali skatlici, k jih ven vleces). To je pa mislim, da vse. Ostalo mi lahko ze moj prinese po potrebi... Sem si pa zdej zazelela bananino-nutelino torto in sem rekla mojmu, da se bova pol v Juramanu ustavla, da jo greva iskat. Sej mam lahko se zadnjo zeljo kot nosecnica, a ne PA itak bom po CRju par dni na "lahki hrani" - beri juhice in prepecenec Se spomnem, da sem bla prvic tolk lacna, da bi vola pojedla, dobim pa juho in kos kruha za cel dan Zirafa, lepo da si se oglasila...Sofija je pa prava borka, mi se naprej stiskamo pesti za njo in upamo na najboljse