|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
27.10.2007 23:04:03   
gruška
Murenček, lepo, da si se javila in da je Stašu po kapljicah bolje .... ti pa le preveri, če ni tudi od čokolade, sem ravno danes pisala, da sem pri starejšemu tri mesece živela od testenin, jabolk in banan, ker ga je drugače zvijalo, če sem pa pojedla košček (ne tablico, košček) čokolade, sem lahko kar pozabila na spanje ....... So nam v MŠ posebej poudarili, da sploh fantke zvija po čokoladi, coca-coli, pravi kavi in citrusih (pomaranče, mandarine,.....) ...... Držte se, pa lepo se crkljajte!

Ostalim nosečkam pa nočko!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 851
27.10.2007 23:08:05   
Mamathea
user posted image user posted image user posted image Murenček, da ste ujeli ritem, to je res fantastično.
Jaz sem danes tudi mislila, da bom zlikala odejice in obrobe za zibko, pa mi žal še ni zneslo, zdaj se mi pa tudi ne da več, tako da se bom raje odpravila v posteljo. Moja mama je rekla, da bo ona jutri vse te zadevce polikala in to mi je ša najoblj všečuser posted image user posted image user posted image .
Jah vidim, da nas vse po malem že špika, pa slabosti, pa sramne kosti... bližajo se dnevi poroda.
Najoblj od vsega me muči izcedek, ki je res obilen, sicer bele barve, amapk mi gre pa res že malo na živce. Je rekla moja gin. , da se ne smem sekirat zaradi tega, saj smo nosečnice "sočne" teče nam od tu in tam...user posted image user posted image Res super izraz in sedaj se vedno tolažim s tem, da sem pač "sočna". Mah ja saj bo kamlu minilo in bomo že stiskale svoje pikece /pikice k sebi. Komaj čakam ta dan.
Pri likanju plenic sem pa tudi jaz skoraj obupala, še sreča, da sem jih imela sam 30 za zlikat in res hura za plenice za enkratno uporabo.

Počas se res odpravljam v ležeči položaj, čperav mi je že zdaj jasno, da bo spet vstajanje zaradi wc-ja, pa boleči kolki... ampak pustimo se presenetit, mogoče bo pa danes super noč za spanje, še posebej zato, ker se premakne ura.

Lepo spančkajte pa krasne sanje. Nočko.user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 852
27.10.2007 23:27:10   
scubadiver
Drage mamice in so - user posted image  
Želim vam lahko noč, lepe sanje in miren spanec. Upam da bo vsaj večina izkoristila podarejeno ekstra uro. Jaz se že bojim da bom ob šestih zjutraj že kuhala kavico. Ah ja, bo pa dan daljši...

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 853
28.10.2007 0:14:39   
gruška
TUDI JAZ VAM ŽELIM LAHKO NOČ IN LEPE SANJE ............

user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 854
28.10.2007 7:02:36   
kesi
Dobro jutro!

Da vam najprej postrežem s kavico.user posted image Upam, da ne bo že  preveč mrzla, ko jo boste pile, no boste pa zato še lepše, če je to še sploh mogočeuser posted image !
Kako ste spale? Jaz tako kot ponavadi, po postelji se kar naprej obračam, tako da se že res počutim kot en odojek!

Kljub temu, da kaže, da bo danes spet turoben dan, vam želim, da ga preživite čim lepše!

KESI

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 855
28.10.2007 7:26:09   
kesi
Še nekaj sem pozabila. Če katera kupuje termometer THERMOSCAN 4v1, je danes v akciji preko spletne strani BC-ja!

KESI

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 856
28.10.2007 7:50:12   
manca
Hvala za kavico Kesiuser posted image

Jaz sem spala danes prav obupno...vsako uro sem šla na wc, tamala je "densalauser posted image " v trebuhu. Vstala sem ob šestih po tanovi uri, imela zajtrk, dala prat cunje. Energije imam pa ogrooomno, pa ne vem od kjeuser posted image ...no, pa še podočnjaki se mi zelo poznajo-so se mi že včeraj čez dan, danes so pa še hujši.
Danes mi sploh ni treba kuhati, saj tast praznuje rojstni dan in sva povabljena na kosilo, potem pa sledi še posladek, ki ga je naredila tašča (kremšnite). Tako da jutri, ko imam pregled pri gin. bo tehtnica kar gor poskočila...pa naj če si upauser posted image

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 857
28.10.2007 8:01:23   
Ilije
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
ampak pustimo se presenetit, mogoče bo pa danes super noč za spanje, še posebej zato, ker se premakne ura.

Res je bila SUPER noč za spanje. Jaz sem šla samo enkrat lulat v celi noči. In vaše kavice so me zbudile šele sedajuser posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 858
28.10.2007 8:28:10   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Kesi najlepša hvala za kavico user posted image

Jaz sem sicer spala do sedaj kar ježe kren rekord, še posebi glede na to, da bi bila po stari uri že skoraj pol desetih. Sem se pa vmes neštetokrat zbudila - enkrat za WC otalo pa pri vsakem obratu. Sploh se nisem mogla naštimat tko da bi mi pasalo... Ah ja, še cca.25 dni pa bom rešena.

Se je pa moj odločil da ne bovašla danes po košarco ampak bova raje pospravljala in spedenala stanovanje. Se mi zdi, da se je včeraj kar ustrašil da bo treba it rodit. Začel pa se je zavedati tudi da ne morem vsega sama. Ker je v predsobi še vedno od beljenja vse nastlano, še vedno ogromno za likat... Tko da bom jest po mojem likala on pa pospravljal, glede na to da bolj težko hodim...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 859
28.10.2007 8:44:45   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: kesi

Še nekaj sem pozabila. Če katera kupuje termometer THERMOSCAN 4v1, je danes v akciji preko spletne strani BC-ja!

kesi al pa katera druga a kdo pozna ta termometer? A je fajn? Ker jaz nisem še nobenega kupila pa me zanima... Please help user posted image

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 860
28.10.2007 9:19:36   
scubadiver
Draga Nemrak dobrodošla doma user posted image  kako vem? hihi vidim kdo je prisoten na temi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 861
28.10.2007 9:29:14   
tintin
Jutro še od mene,
no tudi jaz sem dobro spala in sem še vedno tukajuser posted image
Lp vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 862
28.10.2007 9:30:12   
Tanayya29
Dobro jutro!

Jaz sem tudi fajn spala,no wc brez tega ne gre...user posted image .
kesi hvala za kavico,prav super je bila...
ninočka,upam,da evan ozdravi,verjamem da ti je hudo.Meni je še zaradi kužka hudo,ko bo mogu bit sam doma,ko bom v P.No,saj bo že poskrbel zanjo,ampak kaj čem..na vse živo sem navezana...

želim vam lep lep dan,čeprav deževen
user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 863
28.10.2007 9:38:59   
nicolina
Dobro jutro, hvala za kavico. user posted image

No, jaz sem spala kar dobro, čeprav sem šla spat šele ob polnoči, zbudila sem se ob 9. po novi uri. Sej se niti ne spomnem, kolkokrat sem šla na WC.user posted image

Kesi hvala za informacijo, Scubadiver baje da je ta termometer uredu, ena moja kolegica ga ima in je zelo zadovoljna.

Murenček, lepo da si se nam javila user posted image .
user posted image user posted image Sliva, samo da je vse dobro.

Jaz še ne vem kaj bom danes počela, moj user posted image  gre na nek piknik - samo moški (pa v tem vremenu user posted image ), tako da bom sam doma. Sem se že kar k mamici povabla na kosilo, popoldan pa še ne vem kaj bom.

Lepo se mejte...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 864
28.10.2007 9:48:44   
sonchek
Dobro jutro...
..tudi ajz sem spala kr dobro...
Zdele sem se pa odločila, da danes spakiram potovalko za v P....kaj pa vemo, kajne...še dobrih 20 dni nam je ostalo, tako da bo počasi treba, da nam pol na mojga user posted image  nergala, kaj vse moram prnest, k bo že tko verjetno mel dost dela sam s sabo in kolegi in s pijačo....user posted image user posted image user posted image

Nemrak, če ste res doma...se pa kej javte, da vidimo kako vam gre...pa srečno!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 865
28.10.2007 10:10:58   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Kesi hvala za informacijo, Scubadiver baje da je ta termometer uredu, ena moja kolegica ga ima in je zelo zadovoljna.

NIcolina potem misliš da se ga splača vzet? Ker se mi ne zdi zelo drag. 35 eur, se mi zdi da je to kr ok cena?

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Zdele sem se pa odločila, da danes spakiram potovalko za v P....kaj pa vemo, kajne...še dobrih 20 dni nam je ostalo

Jest tud nimam še nič spakirano. Ne zase ne za user posted image . A boste ve jemale sabo kakšne halje, pa pižame pa te stvari al boste imele kar tiste ki jih dobite v P.? jaz sem najprej mislila da bi vzela svoje, zdej se mi zdi pa vedno bolj brez veze...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 866
28.10.2007 10:15:39   
Tanayya29
jst nič pižam ne bom vzela s seboj,v Kranju vse tam dobiš(no,saj povsod),sam nogavice bom,da me ne bo v noge zeblo,pa svoje copatkeuser posted image .

jaz imam spakirano že vse,tudi za dojenčka,še dudo sem prekuhala..a lahko vprašam za tiste ,ki nimate sterilizatorjev,a ve vse prekuhate?no,jaz sem za enkrat samo dudo za v P.

sem pa tok vesela,mi je tetka skvačkala 3 copatke,pa mami mi je kupla lepo novo trenirko.user posted image sicer dobim vse šele drugo nedeljo,ko mami pride na obisk.

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 28.10.2007 10:16:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 867
28.10.2007 10:20:15   
kesi
Ja jaz sem ga kupila ravno prejšnji teden, ker so mi svetovali, da je zelo v redu in zelo precizen, všeč mi je ker lahko meriš otročku vročino tudi na čelu ne samo v ušesu in to v sekundi,  kaže pa še uro in temperaturo v prostoru.

KESI

Neposredna povezava do sporočila: 868
28.10.2007 10:26:28   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
A boste ve jemale sabo kakšne halje, pa pižame pa te stvari al boste imele kar tiste ki jih dobite v P.? jaz sem najprej mislila da bi vzela svoje, zdej se mi zdi pa vedno bolj brez veze...

Jaz mislim imet kr tist kar dobiš v porodnišnici, ker nimam tolk pižam doma, da bi mi jih sfolgal sprot nosit noter. Sem imela prvič samo svoje copate zraven pa so mi rekli, da jih je škoda in res jih je bilo, tako da jih nisem nič nosila.

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
a lahko vprašam za tiste ,ki nimate sterilizatorjev,a ve vse prekuhate?no,jaz sem za enkrat samo dudo za v P.

jaz nimam stelirizatorja, sam še nisem nič prekuhavala. Dude tud ne bom sabo v P nosila, je bilo pri Iris tako, da jo je šele po kakšnem mesecu začela žvečit, pa potem skoraj do drugega leta (je bila prej brez pleničk kot brez dude!)

Neposredna povezava do sporočila: 869
28.10.2007 10:30:31   
tintin
Jaz bom tudi imela bolnišnična oblačila, sploh ker preveč zapacaš s krvjo, mlekom itn..sicer v Kranju nimajo prav fancy srajc (včasih dobiš kako res bogo), ampak se preživi...
Svoje bom pa imela nogavice (to ti vedno priporočajo) in pa natikače s gumjastim podplatom (imam ene zaprte, v bistvu poletne ...ala od kopitarne sevnica).
S seboj imam spakirane še ene termos štunfke za user posted image in male bombažne rokavičke, da se ne bo z nohtki po obrazu praskal. Pa seveda dudo (sterilizirano) in nastavke za dojenje (če bomo rabili)...ostalih stvari jaz še nisem sterilizirala (imam na rezervi dve flaški, še zapakirani).user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 870
28.10.2007 10:32:09   
Tanayya29
no,meni so kolegice svetovale,naj jo vzamem v porodnišnico...tako,da sm jo kar prekuhala.Jah sj vem,kako je s temi dudami,v vrtcu se ponavadi starši pred otrokom odločijo,da vzamejo dudo,potem je pa hudo....

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 871
28.10.2007 10:43:16   
sonchek
Jaz tudi ne bom nosila s sabo svojih cunj, ker tam res dobiš vsak dan frišno in ker res tok krvaviš, mi je kr škoda mojih pižam za kje...Bom pa štumfe, pa mogoče natikače...bom še vidla...

Tudi jaz mam namen vzeti sabo tudo, in jo morm še prekuhat, ker zaenkrat še nismo kupil sterilizatorja, ker res ne vem kok ga bomo rabli...
Kok časa pa naj bi vrela duda v tej vodi?

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 872
28.10.2007 10:45:14   
Tanayya29
sonchek,men je vrela ene 10 minut.Tko mi je moj rekel,pa sem ga poslušalauser posted image .

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 873
28.10.2007 10:46:09   
Mamathea
Dober dančekSe vam javljam še malo, predem grem na praznovanje rojstnega dneva od strica in bratranca. Spet bo požrtija in prav res ne vem, kako bi se uprla vsem dobrotam. Mah ja bo pa spet kak kg več, bog pomagaj.user posted image
Jaz sem sicer kupial en termometer preko spletne trgovine Sonček, ampak bi morala prav v Lj pogledat, katere firme je, vem pa, da ni bil preveč drag, okoli 20 EUR in se temperatura lahko tudi meri kjerkoli, na vratu, čelu... Skratka super je in vam bom še javila, kako se mu reče, samo da pridem v lj.

Drugače pa drm tudi js kr nekako spala, je blo kr fajn, ker je zunaj dežek padal in je delovalo zelo uspavajoče.

Lep dan želim vsem, dobro se imejte in pobožajte user posted image in svoje user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 874
28.10.2007 11:23:06   
nicolina
Scubadiver, jaz mislim, da se splača vzeti ta termometer, sploh zdej ko je v akciji.
No, jaz pa prej razlagam sestrici, da imajo ta termometer v akciji in da ga bom naročila. Ona pa, ne ne smeš ga. Jaz pa, zakaj pa ne? user posted image  Mi ga je ona že kupila, sicer je dala 5 EUR več, ampak me je hotela presenetit. Še dobro, da sem se pogovarjala z njo in da ga nisem šla naročit. user posted image

Jaz imam tudi za sebe torbo pripravljeno, sicer nimam še vseh stvari noter, za user posted image  imam tudi spakirano. Sicer imam še veliko časa, ampak nikoli ne veš, ko se novembrke ža kar pohitele user posted image . Spalne srajce in haljo tudi ne bom jemala, razen nogavic in copat, tako kot ste rekle ostale.
Dudo in nasatvke moram še jaz prekuhat, flaške bom potem, ko bo treba.

Nayya, pozabla sem ti reč, da so lepe slikice. user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?