|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
25.10.2007 21:18:40   
katee
nena22: user posted image user posted image user posted image  za user posted image !!!! Držimo pestke, da bo vse OK - seveda, da bo. Lepo pridna bodi in čuvaj se!!!

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
25.10.2007 21:34:26   
muzika

Tinča - o celulitu raje ne bi govorili... Lahko ga izvažam, pa še mi ostane!

Martinca - se ful strinjam s tabo. Mislila sem, kaj vse bom naredila, ko bom doma. 1 mesec sem že doma, pa še nič od tega nisem uspela. Ne vem, ali se je dan skrajšal, ali pa jaz tako ležerno hodim okrog po hiši in svetu, da je prej večer, preden se je pošteno uspel narediti dan.

Katee - lahko si ponosna nase. Očitno si zelo dobra učiteljica, da so te dijakinje tako lepo presenetile. Čestitam in ti želim, da ostaneš takšna do penzije.

Mala pikica - fino, da ste končno dobili sobico. Ampak je pa mučen občutek, da jo imaš doma, pa je še ne moreš sestavit, kajne? Vsaj meni bi bil.

Zasanjana - meni se zdi ful zanimivo, da ti je g sama predlagala ultivo. Iz katerega kraja pa si, da se tako masovno odločajo za ta način. Povsod ga namreč nimajo.

Pa se eno vprašanje: ko boste nesle svoje user posted image  iz porodnišnice, ali jih boste oblekle v pajacke, ali v bodije in jih zavile v zimsko vrečo ali koako?

Upam, da bo jutri tudi takšen dan kot danes. Sem bila na enem dolgem sprehodu in mi je ful pasalo.

lp

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
25.10.2007 22:10:32   
nana35
Jaz bom mojega pikeca lepo oblekla v topel kompletek,katerega še ne vem,pa seveda ga bom dala v zimsko vrečo in v jajčko.Če bo fejst mraz,ga bom tudi lepo zabarikadirala,pol pa samo do avta in domov,ker do doma imam z avtom kakih 10 minut.

Nisem pa še kaj podrobno razmišljala,ker imam še čas,no upam da me ne bo kaj prehitelo.Ne sme me!Moram pa si še kupit kako torbo za porodnišnico ali pa si jo bom sposodila za tja,ker neke take primerne nimam,da bi šlo vse not.

Kaj boste ve imele posebaj torbo pripravljeno zase in posebaj za otročka?

:))

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
   [Brisano sporočilo]
25.10.2007 22:45:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
26.10.2007 7:51:18   
katee
nalin: user posted image user posted image user posted image  za lepo sobico. Res si prava umetnica, to smo ti že vse rekle. Zdaj se bo Žan res lepo počutil notri!!

Jaz sem pa še zadnji dan v službi. Upam, da ne bom spet jokala, ko se bom poslavljala od dijakinj.

muzika: z vremenom - sprehodom - pa ne bo nič, ker dežuje. Me je že ponoči zbudilo, ker nama po strehi nad balkonom ful ropota, če dežuje.

No, lep dan vam želim. Se zvečer še oglasim, da vam povem, kako je bilo še zadnji dan v šoli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
26.10.2007 8:55:00   
sani1
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image !!!
Takšno vreme je, da bi človek najraje samo poležaval... Pa ne gre. Jaz imam v načrtu zopet malo pospravljanja, da bo lepši vikend... Pa ve?

mml- za cepljenje sem se že prijavila in bom zdej samo čakala, da me sodelavci pokličejo. Drugače moj sladkor se kar drži sem bila na kontroli, pa zaenkrat dieta in ta merjenje...

klepetka- drugi teden so pa prazniki tako, da te po vsej verjetnosti zopet nebo. no če pa se vseeno podač v to našo lepo Ljubljano pol pa se le javi...

katee- materinska šola se prične 5.11. lahko pa izbiraš termine ur ob 10, 16 ali 18... Odločitev je pa tvoja. moraš pa v novo porodnišnico na sprejem po nalepke in to je vse kar vem...

Katera že hodi v MŠ? Kako je kaj?Dolgočasno ali je zanimivo?

Jaz sem včeraj šla k mehaniku gume menjat in seveda je bila gužva. Ženske, da vi vidite kako so moški živčni, nestrpni- groza. Jaz sem se samo smejala. user posted image user posted image user posted image user posted image
Res so bili prav smešni..
Po tem naporu sem pa šla v City park in sem malo zapravljala za mojo pupo. Sem kupila par stvari, ker se enostavno nisem mogla upreti...
Pol pa sem še na   user posted image šla in sem imela cel dan zapolnjen...

Zdej si grem pa skuhat eno kavico  za lepši dan user posted image potem pa veselo pospravljat...
Imejte se lepo kljub vremenu, lep vikend in božajte svoje bušije. Moj raste in raste....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
26.10.2007 9:32:20   
klepetka
Pozdravljene
spet imamo tako turobno vreme ,dež,...

mml,tvoje besede sem vzela za sveteuser posted image ,ko praviš da imajo čas do 37 tedna ,da se obrnejo v pravi položaj,kljub temu da mi je G včeraj rekla,da se bo čez 3 tedne ,ko imam ponoven Uz,že dokončno postavilo v položaj kakršnega naj bi imelo dete ob rojstvu.Pa bo že ,danes sem že mirna.user posted image

Včeraj po predledu  še na mojega mizarja nisem bila nič jezna,danes sem pa že ,ko nas je spet "nategnil".Sem že rekla možu ,da mu namenoma ne bomo takoj plačali ,amap k bomo mal zavlekli plačilo.Sem žleht ,kajneuser posted image

sani1,ja res je ,sploh nisem pomislila ,da  so drug tede prazniki,in tako me res ne bo  v Ljubljano ,ker nimam varstva,ampak potem naslednji pa ziher.

nalin ,krasna sobica ,si pa res talentuser posted image user posted image .Vse pohvale

katee,lep opreživi še zadnji delovni dan

muzika ,jaz bom imela za domov oblečeno dete tako kot sem imela sina ,ki je tud zimski;to je plišast kompletek in kombinezonček

nana35,jaz bom dala vse stvari v ruzak ,ne bom nič posebej torbe kupovala

Jaz sem danes kar vredu,samo včeraj zvečer me je spet nekaj špikalo na desni strani trebuha.Amapk je kar minilo.
Aja ,pa kri se mi je zboljšala oz Hb ,tak oda ne rabim nič več jemati železauser posted image user posted image .
Pa včeraj sem dobila še potrdilo o PDP.Tak oda grem drug teden na CSD in si zrihtam za paket.Vzela bom kar evre.

to zaenkrat od mene.

lep pozdrav

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 9:33:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
26.10.2007 9:39:49   
klepetka
nalin ,meni za  boleče grl o najbolj pomaga to ,da na polovico jabolka potresem kar nekaj cimeta in sladkorja in to pojem .Ti povem ,da skoraj takoj pomaga.Poskusi.
Sicer okus ni glih bogve kaj ,amap k ok,se potrpi.

Neposredna povezava do sporočila: 3659
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 9:41:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
26.10.2007 10:09:50   
klepetka
 a kar tako si to nardiš ,za njami?user posted image Dobra siuser posted image .Meni ta okus pa nikakor ne potegne ,sam takrat ko pa boli grlo ,takrat pa že potrpim

Neposredna povezava do sporočila: 3661
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 10:24:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
26.10.2007 10:58:53   
klepetka
Nalin,jaz pa sem tud za v štrudelj prveidna ,mal o sicer ga more bit ,amap k naši pravjo ,da takrat ,ko pečem štrudelj in ko je cimet not,da zasmrdim cel o bajto in posledično tud štrudelj ostane.user posted image Ja pol ga pa brez nardim.Ker sam zase ga pa ne pečem.Tak o da ko ga naslednjič delam ,te povabim ,da bom lahk o rekla da sva že dve  ,ki jeva štrudelj s cimetomuser posted image .ok?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
26.10.2007 11:20:37   
mala pikica
Oj, punce!

Kakšne dan je spet zunaj, včeraj pa je bilo tako lepo user posted image PA kaj hočemo, takšni dnevi se zdaj bližajo in jih bo zmeraj več. Še sreča, da smo lahko doma user posted image

Dva ali tri dni nisem imela sploh časa, da bi vas kaj prebrala, zdaj pa se je nabralo. Se niti ne spomnim, kaj vse...

Iz porodnišnice bomo našega pikca oblekli v body, pa žabice, kak lep komlpetek gor, potem pa še zimsko vrečo ali zimski komplet, pa še kakšno dekico prek, pa v jajčko seveda.

Nalin da ne pozabim na Žanovo sobico. Meni so tako všeč te tvoje poslikave user posted image user posted image user posted image Tista na steni je prečudovita. Kaj še imaš ti kaj časa letos, bi te še k meni povabila user posted image

Prehladi... mene tudi nekaj grabi user posted image Vsake toliko me tako močno zaboli v grlu, ampak ne pri vsakem požirku, samo včasih. Pojma nimam, kaj bi naj to bilo user posted image

Katee saj ni nič hudega, če steče kakšna solzica user posted image Jaz sem tudi jokala, kot dež, ampak potem v avtu, ko sem se že peljala proti domu. So pa te tvoje punce res zlate, kaj vse so ti prinesle.

Kaj je katera omenjala celulit? To je občutljiva tema, o tem raje ne bi user posted image Če ga katera potrebuje, ga takoj dobi, zastonj, še celo plačam ji user posted image Samo nesite ga, čimprej!

Skoraj bi pozabila, nena22 user posted image user posted image user posted image Res sem vesela. Jaz sem tudi po prvem ss takoj sporočila letošnjim septemberkam, ko mi je spet uspelo. Zdaj pa le pridno božaj bušija in pazi na svojo pikico.

O ležalniku ste še razpravljale... Jaz pojma nimam, kje bom imela user posted image Od začetka bo tako spal ves čas, takrat bo kar v posteljici verjetno, potem pa se meni tudi zdi ležalnik fajn stvar, je pa res, da pojma nimam, kako na to gledajo zdravniki in stroka user posted image Kje pa ga naj imam? V jajčki se mi zdi še slabše...

Samo nekaj še... Kaj že katera čuti kakšne lažne popadke? Kako to sploh izgleda? Mene zadnje tri dni občasno boli v spodnjem desnem delu, tako tik pod trebuhum. Je zelo podobno krčom pri menstruaciji. Kaj bi lahko to bili tisti B-H popadki (ne vem kako se točno napiše) oziroma lažni popadki? Včasih se pojavijo te bolečine v krajšem času (na nekaj minut), potem pa spet recimo proti večeru...

Zdaj pa dovolj, grem še malo pospravljat... Pa dragi mi je rekel, da moram tudi kaj počivat, ne samo delat user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
26.10.2007 11:41:32   
sani1
Sem si med pospravljanjem vzela kratko pavzo. Morem jest, čas za malico. Jabolko in kos kruha...user posted image user posted image user posted image
klepetka jaz sam upam, da se bova še preden rodiva uspeli vskladiti...
sem pa ful vesela teh praznikov, ker bova z mojim user posted image lepo doma skupaj celih 5 dni... No bova delala bučo, pa bova vseeno šla malo na pokopališče, da prižgeva eno svečo za vse...
No jabolko sem pojedla zdej pa veselo na delo... LP

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 11:45:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3666
26.10.2007 11:45:22   
sani1
A ja mala pikica jaz imam ležalnik mi je kolegica, ki ima tri otroke rekla da je res praktičen in sem kupila takšnega z vibro... noro kaj vse imajo... Je takšen kot v nanizanki Sex v mestu, ko Miranda ne ve več kaj bi in potem ji soseda prinese tak stol... Je moj ko je gledal to nanizanko rekel, da bo prvo ta stol kupil in verjela ali ne ga je res.... 

Neposredna povezava do sporočila: 3667
26.10.2007 11:49:25   
klepetka
nalin ,ti sam povej  kdaj ,pa ga takoj letim pečtuser posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
26.10.2007 11:50:52   
klepetka
aja,sani1,itak da s ebova uspele do poroda uskladit.Pa dober tek pri malici

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 12:02:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
26.10.2007 12:10:38   
klepetka
nalin ,sem iz  Ribnice,ampak ko  naslednji teden po počitnicah pridem v Lj,se dobimo nekje na kavi .Štrudelj pa obvezno prinesem sabouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3671
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 12:12:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
26.10.2007 12:20:06   
klepetka
ok,zmenjeno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3673
26.10.2007 12:24:47   
nopy
Dan čvekice
Tudi jaz sem med vami januarkami 2008user posted image , čeprav se vam pridružujem šele danes, vas pa velikrat berem.
Želim vam lep dan pa čeprav je deževenuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 12:39:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nopy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Sex
urska*

Kako ste se počutili med sexom??

super (53%)

slabo (5%)

pasalo mi je (29%)

zanosila sem (14%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!