mala pikica
|
Oj, punce! Kakšne dan je spet zunaj, včeraj pa je bilo tako lepo PA kaj hočemo, takšni dnevi se zdaj bližajo in jih bo zmeraj več. Še sreča, da smo lahko doma Dva ali tri dni nisem imela sploh časa, da bi vas kaj prebrala, zdaj pa se je nabralo. Se niti ne spomnim, kaj vse... Iz porodnišnice bomo našega pikca oblekli v body, pa žabice, kak lep komlpetek gor, potem pa še zimsko vrečo ali zimski komplet, pa še kakšno dekico prek, pa v jajčko seveda. Nalin da ne pozabim na Žanovo sobico. Meni so tako všeč te tvoje poslikave Tista na steni je prečudovita. Kaj še imaš ti kaj časa letos, bi te še k meni povabila Prehladi... mene tudi nekaj grabi Vsake toliko me tako močno zaboli v grlu, ampak ne pri vsakem požirku, samo včasih. Pojma nimam, kaj bi naj to bilo Katee saj ni nič hudega, če steče kakšna solzica Jaz sem tudi jokala, kot dež, ampak potem v avtu, ko sem se že peljala proti domu. So pa te tvoje punce res zlate, kaj vse so ti prinesle. Kaj je katera omenjala celulit? To je občutljiva tema, o tem raje ne bi Če ga katera potrebuje, ga takoj dobi, zastonj, še celo plačam ji Samo nesite ga, čimprej! Skoraj bi pozabila, nena22 Res sem vesela. Jaz sem tudi po prvem ss takoj sporočila letošnjim septemberkam, ko mi je spet uspelo. Zdaj pa le pridno božaj bušija in pazi na svojo pikico. O ležalniku ste še razpravljale... Jaz pojma nimam, kje bom imela Od začetka bo tako spal ves čas, takrat bo kar v posteljici verjetno, potem pa se meni tudi zdi ležalnik fajn stvar, je pa res, da pojma nimam, kako na to gledajo zdravniki in stroka Kje pa ga naj imam? V jajčki se mi zdi še slabše... Samo nekaj še... Kaj že katera čuti kakšne lažne popadke? Kako to sploh izgleda? Mene zadnje tri dni občasno boli v spodnjem desnem delu, tako tik pod trebuhum. Je zelo podobno krčom pri menstruaciji. Kaj bi lahko to bili tisti B-H popadki (ne vem kako se točno napiše) oziroma lažni popadki? Včasih se pojavijo te bolečine v krajšem času (na nekaj minut), potem pa spet recimo proti večeru... Zdaj pa dovolj, grem še malo pospravljat... Pa dragi mi je rekel, da moram tudi kaj počivat, ne samo delat