nana35
|
Pozdravljene! Ja tako je Mala pikica,v začetku pač ne boš imela veliko časa,tiste naše kavice,pa klepetarjenja,zdaj bo za vse tako čas v prvi vrsti.Saj zdaj ko si zlikala,pa boš že našla čas za kaj druga.Ravno se boš navadila,pa bo že tukaj dojenček! Pa veliko užitkov v nakupovanju! Spet je kislo vreme in mogla bi ven,pa mi ni.Potem pa vlačim to marelo s sabo in iz trgovine še kaj...Midva z mojim dragim pa sva v soboto rože stran zmetala,sem jih kar porezala iz korit in vrgla dol na dvorišče.Pol pa je moj še pobral korita iz balkona kar z lestvijo,je lažje. Jaz ležalnik imam in tudi jajčko,tako da ne bo problem,kam bom otročka dala.Sem ležalnik dobila,pa če verjamete ali ne eno jajčko sem kupila in če bi vedela,da me bodo prijateljice zasipale z jajčkami (2 kom)ne bi kupovala.In zdaj imam 3.Še dobro,da imava zdaj dva avta pa lahko kar notri ostanejo,ena pa v stanovanju. Upam,da se me v Mb ne bomo tako dolgočasile v MŠ,še bolj pa naši partnerji. Ker dolgo že ne bom mogla pri miru sedet.Zato pa piše,naj si prinesemo steklenico vode zraven!Ker misli dolgo trajat!? Moj otroček je kar aktiven,najbolj pa ko se začne hrup.Takrat moram pobegnit vstran,ker ga zelo vznemirja in mi miga pod rebrom na desni strani,pol pa me vse boli.In to kar močno. Nalin,upam,da bo izpitna vožnja uspešna,bom držala pesti,pa kar mirno,brez panike.Meni je po končani vožnji (20 minut)govoril vse mogoče,kaj je bilo narobe in kje,pa ga niti nisem prav slišala,sem samo mislila,ja,daj nehaj že govorit...pol pa je vseeno rekel,da sem naredila in mi čestital.Tako da bodi pripravljena,da boš poslušala kljub temu da boš naredila.Pa upam,da bo tvoja vožnja brezhibna in ti bo to nakladanje prihranjeno. Punce,lep deževen dan vsem skupaj,jaz uživam v njem po svoje,upam,da tudi ve. Lp,Nana.
|