|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
23.10.2007 16:21:03   
Lunca1
Nalin Žanu čestitke za rojstni dan. Pa držim pesti 30.10.

Triš in Barbas tudi jaz držim pesti za obe. Naj dojenčki še mel počakajo v topli garsonjerci. Se jim še ne sme mudit ven.

Kar se kil tiče, sem jaz pridelala 3 kg oz. sem nekje na nuli glede na začetek nosečnosti.

Še vedno pa kašljam kot strastni kadilci in imam posledično tudi mal probleme z zadrževanjem vode. V bistvu je to mal posledica prvega poroda, samo takih težav pa do zdaj nisem imela. A je to še pri keri, sploh pri tistih ki niste prvič noseče?

Drugače sem pa jaz od danes do petka tudi sama, no Pina je doma, samo moj mi je pobegnil v Nemčijo. Mi je pa obljubiol, da bo decembra doma. Upam.

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
23.10.2007 16:36:22   
Anchikaa
Dan souser posted image .
Da  se po dolgem času spet malo javim.Prej ko sem vse prebrala je pa minil skoraj cel danuser posted image user posted image . Mi2 sva zaenkrat še vredu,otrdevanje trebuha ni tako boleče(hvalabogu).V petek sem bla na UZ v porodnišnici pa sem zvedla eno ful dobro novičko...z user posted image boma dobila punčkouser posted image user posted image user posted image , ki je v 28 tednu težka 1036g.Jupi...vse vredu.Zaj vsaj vem da si lahko dam duška ko bom spet v kaki trgovini pa kupim roza cotike.

Vsem želim vse najboljše v nosečnosti, pa radi se (s)mejte.
Papa....Anchikaauser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
23.10.2007 16:54:27   
klepetka
ojla

martinca ,čestitke za diplpmouser posted image (pa bravo babica za darilouser posted image )

lusa,ja  svet je res majhen in čisto možno ,da se najina dva srečatauser posted image .Sam glej da mi pes ne ogrize sinauser posted image .
Dobro opravi jutri pri G,jaz ga imam pa pojutrišnjem

mml,še dobro da si omenila okulista,da se m se tud jaz končno naročila na pregled.Sem ka r pozabljala in odlašala.

glede pridobljenih kg
:do zdaj mi je šlo gor +5 ,amapk sem tako nekaj lačna ,skoz nekaj mejem zadnje čase.Če se bo tak onadaljevalo ,bom se približala pridobljenim kilam v drugi nosečnostiuser posted image .

nalin,čez en teden bomo pa močno stiskali pesti zate.Sem zdajle malo obudilA spomine na mojo izpitno vožnjo ,ko sem skoraj psa povozila.Inštruktor je bil prepričan ,da sem padla,ampa k očitno tisti ,ki je bil v komisiji tega ni opatzil,(psa mislim)pa mi je na koncu sam o čestital.user posted image

barbas,hvala bogu ,da je bil lažen alarm;kot pri meni.Ampak prav  da si šla na pregled ,si vsaj brez skrbi,kajne

posledično tudi mal probleme z zadrževanjem vode. V bistvu je to mal posledica prvega poroda, samo takih težav pa do zdaj nisem imela. A je to še pri keri, sploh pri tistih ki niste prvič noseče?
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Lunca 1,tudi men ise dogaja isto .Baje pomanjljivo izvajanje keglovih vaj po poroduuser posted image .

anchikka,čestitke za pravo težko princeskouser posted image

Moj  bebi je pa danes ful miren ,še dobro da imam pojutrišnjem pregled,ker bom drugače že panična..Pa v glavnem se ,ko se ,samo premika ;brca samo včasih,očitno zmanjkuje prostorauser posted image

Jaz pa čakam mizarja zdajle oz .čakam ga že 1 mesecuser posted image (toliko časa nas že vleče za nos) ,da pripelje otrošk o sobo ,pa ga n i in ni od nikjer.Zdaj sem pa res že prav pošteno jezna.user posted image Upam da ga danes vendarle dočakamo.

lepo popoldne vsem  user posted image želim

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
23.10.2007 16:55:30   
klepetka
evo , moje vrline citiranjauser posted image user posted image so  spet tukaj

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
23.10.2007 17:11:12   
mala pikica
Klepetka user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
23.10.2007 18:27:26   
Lunca1
Klepetka tole z mizarji pa dobro poznam. Njihova filozofija je taka, če naredi na rok, je tako kot da bi naredil 1 mesec pred rokom.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
23.10.2007 21:07:36   
vaney
čer.jst mam pa eno vprašanje za vas. a imate vse zelo aktivneuser posted image ? moj/mojauser posted image  je nekam fajn lene sorte. sicer se premakne, ampak prav konkretne brce so pa bolj redke. imam angel sounds, tako da vsak dan poslušam srček in ravno takrat se ponavadi začne premikat, drugače pa glih ni neki fuzbaler. a je res, da je "lenoba" značilna bolj za punčke? zelo me namreč firbec matra, kaj bom imela, ker še zdaj ne vemuser posted image . Naslednji UZ je pa še daleč (sem v 27. tednu, UZ mam pa v 32.). Vsi so mi napovedali fantka, razen mojegauser posted image  in po tihem upam, da ima prav. Seveda pa bom vesela enega ali drugega, samo da bo vse ok. no, torej, kako je kaj z brcanjem in spolom?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
23.10.2007 21:16:06   
karmyka
Ojla.

Prvi dan materinske šole groza kr 4 ure skupi nočna mora, user posted image itak sem šla eno uro prej nisem mogla več zdržat,tak da jutri grem še enkrat na dojenje pol pa ne več.

Danes sem končno dala delat šiviliji oblogo za celo posteljico pa dve rjuhi sem zelo vesela pa še veliko manj me bo prišlo kot če bi šla kupovat v trgovino.

Rada bi nekaj vprašala kje boste imele vaše malčke čez dan v stanovanju potem ko boste rodile.(ležalnik voziček ali kaj tretjega).

PIŠKA MIŠKA z mano je še zaenkrat kar uredu zaprt maternični vrat(53).
user posted image user posted image  tudi rasteta, rasteta,edino bušija že mam tako velikega da se komi še kaj premikam,pol mi pa sploh nič več ne paše kr vesega se preveč hitro naveličam,pol pa kr tečna ratam. 
Na enem mestu pa itak nemorem bit več kot pol ure tko da sem najraje kr doma pa počivam.
Pol pa še ponoči da najdem eno mesto kako bom spala pa spet traja nekaj časa.
Na 3D nisem šla mi itak G.naredi dost teh ultrazvokov tak da žal.

Aja ko si napisala da se trebuh kr spremeni ko se premikata veš meni tudi še posebno od te ki leži prečno
ko se preteguje no nevem točno kaj ustvarja, mi trebuh kr zapotegne v levo stran pol pa rata malo trd potem pa pobožam pa občutim nogico ali pa rokico.Ta druga  pa bol desno ajča  pol pa spet isti postopek.
Veš čudno, potem pa ko, pobožam pa kr mehek trebušček rata.

Toliko zaenkrat od mene  se še kaj oglasim.
user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
23.10.2007 21:26:33   
koala
muzika Rhogamm injekcije ne dobimo ves nosečke, ampak samo teite ki immajo Rh- pri krvni skupini. Pa hvala za obvestilo, mislim da 30-ega pa pridem.

vany moje dete je tudi bolj med lenimi, mi je pa g na morfologiji rekel, da mariskaterega giba ne čutim, ker je mali v medenični vstavi in si brca v posteljico. Dobimo pa po napovedih fantka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
23.10.2007 21:40:45   
Anchikaa
Čer....jaz pa morem povedat da pa moja pikica brca tristo na uro,to ponavadi občutim ko ležim al pa ko moj user posted image da roko gor pol pa taka štala po trebuhu da se mi včasih zdi da ga bo tak pobrcala da bo mel plavo rokouser posted image user posted image user posted image . Po moje bo pa mojauser posted image pravi razgrajač tak ko je bil njen ati ko je bil mali.Pa naj me brca kolko jo je volja...se mi fajn zdi user posted image . Vaney mogoče pa tvojauser posted image bolj umirjena ali pa jo nosiš bolj v hrbtenici,ker se baje takrat manj čuti...nevem ne me vzet zares,ker nisem ekspert za te stvari...vglavnem da jo slišiš.

Rade se (s)mejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 22:26:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
24.10.2007 8:03:40   
ursulina
pozdravljene!

nalin, to je pa spet zanimiva fora, zakaj ne ležalnik... par mamic mi ga je pohvalilo in sem se že odločila za nakup, ker pa je verjetno še vedno bolje kot imeti otročka v lupinici....

midva pa imava danes zadnjič ŠZS, jupiiii, pa smo prebrodli, pa zelo fajn, da ne bo treba novembra hodit.
tiste, ki greste v ljubljansko ŠZS, lahko napišete, kdaj bosta dodatna predavanja pediatra in anesteziologinje ta mesec, ker nisem šla, pa me vseeno zanima, predvsem pediater. Hvala!

karymka, kako pa to zgleda, 4 URE?! kdor si je to zmislu, ni normalen, kje je koncentracija pa sedenje nosečk toliko časa, že dve polni uri sta veliko?! se je že tako za mano ena jezila, da nič ne mislijo na zdravje, ker da jo ful boljio noge zaradi k. žil...

moj user posted image  je ful aktiven čez cel dan, posebej pa zvečer, ko se uležem pred TV na kavč, začne akcijo :) je pa odvisno, od lege, otročka, posteljice koliko ga čutiš. vsak je drugačen.

kok ste pridne s pridobivanjem teže, neverjetno! jaz nisem več na enojni cifri, bo kar +10, ampak na srečo se mi sploh toliko ne pozna. ko mi pa nutela ful paše za zajtrk user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
24.10.2007 9:32:30   
mala pikica
Dobro jutro!

user posted image Meni je kar smešno, ko ste včeraj nekatere spraševale, če sem uživala in počivala prvi dan doma user posted image Niti toliko časa nisem imela, da bi vam popoldan ali zvečer kaj napisala. Dopoldan sem imela sestrično na obisku s 4-mesečno Lauro, potem je bilo treba hitro kosilo naredit, potem sva z dragim vse rože po zunanjih oknih vstran zmetala, je bilo treba vse okenske police zunaj pomit, vmes sem oprala dva stroja perila, proti večeru pa sem se spravila še likat, je bilo 20 plenic pa še enk velik kup drugega perila...No, potem pa sem bila že tako utrujena kot če bi cel dan delala na terenu user posted image Še v postelji se nisem mogla obrnit iz enega boka na drugi bok, tako me je spet živec v tazadnji bolel user posted image

No, saj, danes pa se mi spet mudi user posted image Sva z drugo sestrično dogovorjeni na kavici, potem imam zobozdravnico, popoldan pa gremo v Avstrijo po otroško sobico user posted image Tako da če mi uspe, se vam oglasim zvečer. Do takrat pa bodite nekje čimbolj na toplem in pridno božajte bušije user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
24.10.2007 10:07:45   
nana35
Pozdravljene!

Ja tako je Mala pikica,v začetku pač ne boš imela veliko časa,tiste naše kavice,pa klepetarjenja,zdaj bo za vse tako čas v prvi vrsti.Saj zdaj ko si zlikala,pa boš že našla čas za kaj druga.Ravno se boš navadila,pa bo že tukaj dojenček!user posted image Pa veliko užitkov v nakupovanju!

Spet je kislo vreme in mogla bi ven,pa mi ni.Potem pa vlačim to marelo s sabo in iz trgovine še kaj...Midva z mojim dragim pa sva v soboto rože stran zmetala,sem jih kar porezala iz korit in vrgla dol na dvorišče.Pol pa je moj še pobral korita iz balkona kar z lestvijo,je lažje.

Jaz ležalnik imam in tudi jajčko,tako da ne bo problem,kam bom otročka dala.Sem ležalnik dobila,pa če verjamete ali ne eno jajčko sem kupila in če bi vedela,da me bodo prijateljice zasipale z jajčkami (2 kom)ne bi kupovala.In zdaj imam 3.Še dobro,da imava zdaj dva avta pa lahko kar notri ostanejo,ena pa v stanovanju.

Upam,da se me v Mb ne bomo tako dolgočasile v MŠ,še bolj pa naši partnerji. Ker dolgo že ne bom mogla pri miru sedet.Zato pa piše,naj si prinesemo steklenico vode zraven!Ker misli dolgo trajat!?user posted image

Moj otroček je kar aktiven,najbolj pa ko se začne hrup.Takrat moram pobegnit vstran,ker ga zelo vznemirja in mi miga pod rebrom na desni strani,pol pa me vse boli.In to kar močno.

Nalin,upam,da bo izpitna vožnja uspešna,bom držala pesti,pa kar mirno,brez panike.Meni je po končani vožnji (20 minut)govoril vse mogoče,kaj je bilo narobe in kje,pa ga niti nisem prav slišala,sem samo mislila,ja,daj nehaj že govorit...pol pa je vseeno rekel,da sem naredila in mi čestital.Tako da bodi pripravljena,da boš poslušala kljub temu da boš naredila.Pa upam,da bo tvoja vožnja brezhibna in ti bo to nakladanje prihranjeno.

Punce,lep deževen dan vsem skupaj,jaz uživam v njem po svoje,upam,da tudi ve.
Lp,Nana.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 10:58:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
24.10.2007 11:04:47   
klepetka
dober dan punce

evo ,spet en deževen dan ,jaz pa jezna ko user posted image .Naš mizar me je spet na.....user posted image .Ga čakam ker naj bi mi včeraj pop.obljubil da pride danes zjutraj ,glih kar pa kliče ,da ga ne bo ,da pride jutri popoldne al iv petek.Če bo ,seveda;mu čist nič več ne verjamem .

Tako da ,Lunca1,se poplnoma strinjam s tisto teorijo o mizarjih.

Sani1,in tak one bo nič ta teden  z Ljubljano.drug pa ziher,no verjetno,če spet kaj vmes ne pride.

vaney,tud moj dojenček je bolj med lenimi,včasih sicer čist ponori,ampapk malo kdaj.Še dobro da imam jutri G ,da se prepričam  da je vse vredu ,ker je glih zdajle dva dni še bolj miren.To ,da pa naj bi blo ,da so punčke v trebuhu bolj mirne, pa ne drži,. vsaj pri nas ne.Hčerka je bila skoz divja v trebuhu(kar pa zdaj ni),sin je bil pa bolj miren (pa zdaj niuser posted image ).Vidiš ,kako se to obrne.

karmika
,jaz bom imela detece čez dan v košari v dnevni sobi.Tak oje bilo tudi pri tamalih dveh.

mala pikica ,pa ti si bila na prvi prost dan pa ful pridna.Jaz priznam ,da ne bi bla sposobna tol knaredit(križ ,močna utrujenost ,otrdevanje trebuha,..-ja to so posledice pri meni ,če premalo počivam).Ja dobra si.

Mene so pa danes spet ponoči boleli kolki,pa še 2x sem mogla na wc,ker ponavadi je enkrat dovolj.Tak oda je bolj taka noč za mano.

no ,pa dovolj jamranja zaenkart,grem kuhat dalje.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
24.10.2007 12:32:07   
mml
Dan,

kratko zatišje v službi user posted image , ki na žalost ne bo dolgo trajalo...

nalin v ŠZS za starše odsvetujejo, da je dojenček dalj časa v lupinici, ker so nove raziskave pokazale, da so v tem položaju slabo predihani spodnji eli pljuč, kar predstavlja dobro gojišče za viruse in bakterije in posledično več okužb spodnjih dihal. Jaz sem pri Manci kombinirala ležalnik (nekje od 1.5 meseca dalje), igralni center, naročje in sedežno...sigurno pa ni bila v leželniku nikoli dalj kot pol ure. Tako da mislim, da za kratka obdobja je ležalnik čisto OK. Mi smo jo v ležalniko dali k mizi, da je bila že od vsega začetka zraven, ko sva midva jedla user posted image .
Nisem vedela, da je sedaj možno delati vozniški izpit, ko si noseč. V mojih časih je bila to strogo prepovedano. Bom nasledenji teden mislila nate. Upam, da ne bo kakšnega snega...

mala pikica ne pretiravaj z aktivnostmi, lepo uživaj in lenari user posted image , saj te bo vse počakalo

sunny morning si sploh ne predstavlajm ,da bi vstajala tako zgodaj kot ti...meni je že ob 6.30 sredi noči user posted image . Sem bila včeraj tako utrujena, da sem že malo po 22. rekla user posted image , da grem spat in me je prav čudno gledal, ker sem sicer bolj nočni tip...zjutraj bi pa seveda še spala...se mi pozna, da ta konec tedna ni bilo pravega jutranjega lenarjenja. Računam na nedeljo, da se bom le uspela naspati user posted image

klepetka upam, da boš čim prej dočakala mizarja, predvsem pa ,da bo vse narejeno tako kot mora biti

vaney jaz ne bi rekla, da so punčke bolj lenobne kot fantki. Manca je bila v trebuhu prava razgrajačka in je bila pravi akrobat in tako je še sedaj. Tale, ki je sedaj podnajemnik v mojem trebuhu, ni pa nič kaj boljši, čeprav je fantek user posted image . Ravno tako rogovili in telovadi, za razliko od Mance, me "zbrca" tudi, če ponoči vstanem in grem na stranišče...Tako da aktivnost otroka ni nek napovednik za spol...

ursulina mene pri kg bolj skrbi prihajojoči december in vse dobrote, ki so vezane na ta mesec user posted image . Bom morala narediti strogo selekcijo pri piškotih, ki jih bom pekla

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
24.10.2007 13:09:00   
muzika
Mislim, da sem kar rekorderka v kg. Pridelala sem jih 11. Pa še veseli december je pred mano. Me je kar strah, ker mimo polne mize nekako ne morem.

Jaz bom moje dete imela tako kot mml kar v ležalniku, pa igralnem centru... skratkak kombinirala bom več variant. Mislim, da potem ne more biti nič narobe.

Kar se tiče materinske šole. Bi bila katera, ki je že hodila v MŠ v Mariboru, tako prijazna in povedala, katera predavanja so čisto mimo in brezveze. Ker 4 ure tam bogu čas krast se mi zdi neumno.

Mala pikica, se mi je zdelo, da bo tako, saj si polna energije. Ampak kakšen dan pa ti bo tudi pasalo lenarit, boš videla.

Tu v MB dežuje in bo menda takšno še nekaj dni. Pa tako si želim sončka, da grem malo na sprehod.

lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
24.10.2007 13:10:47   
dašabina
živjo, punce, evo mene od ginekologinje, podaljšana bolniška, pa se mi zdi, da mi kar paše, tako da ne mislim it več delat. Sem tud staknila vnetje in dobila Canesten kremo in svečke (sam da več ne srbi). Sem pa pridelala že 11 kg in mi je m.sestra svetovala, naj upočasnim konje...
No ja, saj bo, kljub dežju, sam da mi kurmo, pa gre.
Moje dete je tudi zelo živahno, včasih je noter cel potres... Drgač pa belmo, pa spalnico rihtamo, pa take fore, dela ne zmanjka....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 13:45:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
24.10.2007 13:53:43   
mml
Nalin se povsem strinjam s tabo, da je ležalnik potuha in da ga v RA odsvetujejo, če gre za hipotonijo ali asimetrije. Ampak kot sem rekla, če je vse OK, mislim, da nekaj minut v leželniku ne povzroči otroku posebne škode. Manca se je kljub temu, da je bila občasno v ležalniku, sama obrnila s trebuha na hrbet pri dobrih 2 mesecih, samostojno se je kotalila pri 5 mesecih in sama vstala ob opori pri 7 mesecih.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
24.10.2007 14:44:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
a je res, da je "lenoba" značilna bolj za punčke?

To niti slučajno ne drži. Mi bomo imeli user posted image pa je kar preveč nora tam notri. Nima nobene določene ure kdaj brca. Se mi zdi, da je čez cel dan kar dobro aktivna, ponoči so pa to cele fešte.user posted image

Vidim, da ste vse zatrpane z delom. Namesto, da bi v miru počakale januar, počivale...ne, je treba pleskat, urejat stanovanja, hodit v službo,...je pri vseh enako.user posted image  Se mi zdi, da smo skupina full aktivnih user posted image .

Jaz sem bila danes do 14.00 v službi. Je bil res dober dan in nisem imela nobenih težav, zato sem tudi ostala tako dolgo. Drugače pa že komaj čakam drug teden in tista dva dni praznika, da bom lahko doma. Se mi zdi, da se bo nova kar nekako znašla. Veliko stvari bom kar preselila v računovodstvo. Me prav zanima kako jim bo šlo.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
24.10.2007 14:46:54   
Zasanjana
Zdravo punce!

Jaz pa v bistvu nimam nič pametnega za napisat. user posted image  Današnja noč je bila katastrofa. Sem mislila, da je Zala že ozdravela, pa sem se zmotila, ker mi je ponoči pobruhala celo posteljo v spanju. Tako da je bila potem cela štala s preoblačenjem. No, danes sva šli k zdravniku, ima 39 vročine in je ves dan nekaj tečkana, če ji pride kdo blizu.

Sicer pa komaj, komaj čakam jutrišnji pregled in držim pesti, da bo UZ. 

Glede ležalnika: mi ga imamo in ga bomo uporabljali, ker se mi dopade, da lahko dam user posted image  noter in potem skočim kaj iskat ali na wc in takšne malenkosti. Itak pa ne mislim pustit user posted image  noter več kot eno uro na dan. Sicer bomo pa prakticirali čez dan košaro od vozička, igralni center, penaste puzle in košek na koleščkih, ki je tudi fina zadevca, če recimo kuhaš kosilo ali pa likaš itd.

Klepetka, s temi majstri in mizarji so itak vedno problemi. Upam, da bo kmalu vse narejeno kot se šika!

Nalin, držim pesti za glavno vožnjo in upam, da te ne bo preveč dajala trema.

Zdaj grem pa dokončat kosilo, potem pa popokat možeka, ker gre spet v Švico. Upam, da mu bo do vikenda zneslo priti domov.user posted image  Lepo bodite in grejte svoje trebuščke v tem mrazu.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
24.10.2007 14:50:58   
Golobček
Dan punce!

Joj je turobno vreme, mi sploh ne paše, pa še tamala dva bi rada šla ven , ker nista bila že cel teden zaradi slabega vremena.Sta tako nagajivauser posted image  no pa bomo že zdržali.

Klepetka pa kakšnega mizarja mate to da vas tako ,,nateguje,,user posted image , jaz bi ga kr v rit nasuvala.
Jaz se pa lahko pohvalim da je moj mizar super naredi še prej kot sva zmenjena-to je pa res super.

Nalin tebi držim pesti da narediš izpitno vožnjo, Žanu pa vse naj za rojstni dan.

Lep dan in pazite na svoje bušije

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
24.10.2007 16:08:46   
Lusa
user posted image Spet sem videla mojo pikico.En kratek čas nama je pokazala obrazek ,potem pa se je kar vstran obrnila.Ko sem prišla h g. je takoj rekel ,da imam velik trebuh ,potem pa nardil uz in naša Daša je res malce nad povprečjem po teži in sicer ima sedaj v 28tednu 1200g.Je rekel ,da bo ob porodu imela več kot pa njeni sestriciuser posted image .Bomo videli.Drugač pa je vse ok ,nizko še vedno nosim ,ampak ni za preplah.

Ursulina-tudi jaz imam točno 10+ ampak za težo se pa res ne bom sekirala.

karmyka-jaz bom imela Dašo v ležalniku in v postelji s trdim jogijem v dnevni sobi.V spalnici v svoji postelji bo pa samo zvečer.Otrok resnično potrebuje trdo podlago zarad hrbtenice ,zato tudi moja ne bo dosti v ležalniku.

mala pikica-malo se ustavi ,ne hiti takouser posted image

nalin-ko se jaz spomnim moje glavne vožnjeuser posted image oz en dan prej.Živ polom.Mi je moj inštruktor rekel ,če res mislim tud jutri tako vozit  ,sem skoraj kolesarja povozila ,ampak naslednji dan sem se pa potrudila in sem opravila.

Zasanjana-mi smo tud imeli ponoči nemir ,ampak hvala bogu ne bruhanje.Luša se je ob 1.15zbudila in še ob 3.40 vedno ni spala.Sem bila že tako nervozna.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Celulit
darja72

Si upamo priznati?

imam ga res veliko (50%)

le na zadnjici (8%)

imam, a ni zelo opazen (28%)

zelo malo (9%)

nič (4%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!