|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
24.10.2007 17:29:39   
karmyka
Ojla

Ursulina sej sem se jaz tudi za glavo prijela ko sem to slišala da bo trajalo 4ure skupi tako da katastrofa tako je recimo v Celju drugje nevem sej sem jo pa po 2urah pobrisala ker itak nisem mogla več sedet.

Drgač sem pa danes bila malo po nakupih  pa sem gledala spalne vreče pa so tolk lepe pa tuk drage pa kombinezjončki tudi  lepi pa tudi dragi.
Še bom malo počakala da vidim če bo kakšna akcija.

Nevem pa  če naj spalno vrečo kupim mal debelejšo pa brez rokavov ali z rokavi,ker potem nebi nič pokrivala z odejico kaj ve misliteuser posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
24.10.2007 18:11:49   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: karmyka

Nevem pa  če naj spalno vrečo kupim mal debelejšo pa brez rokavov ali z rokavi,ker potem nebi nič pokrivala z odejico kaj ve misliteuser posted image user posted image

Jaz jo imam mal debelejšo z rokavi, pa ne bom nič pokrila. user posted image

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
24.10.2007 19:24:10   
katee
Živjo punce!

Mene računalnik nekaj heca, mi miška ne dela, pa sem spet program za miško instalirala, pa nič user posted image . Ne vem, kaj je narobe. Najbolje, da grem novo s kablom kupit, bo vsaj delala.
Drugače sem pa dobro. No, razen če odmislim, da mi trebušček ful otrdeva.
A vam nekaj povem!!! Da grem sam še 2× v službo, se pravi, da imam še 9 ur pouka. JUHU!!!user posted image

Sicer pa točno vem, da tudi potem ne bom počivala in bom leteča kot mala pikica. Je treba še tok stvari opravit, pa MŠ, pa fizioterapija, ...

sunny morning: je tvoj dragi že doma? moj pride šele ponoči...smrk smrk...Aja, pa hvala za kompliment za user posted image . Res je ful zlata.

nalin: zate pa itak vem, da boš naredila izpit. Držim pesti, da ti bo šlo dobro!

Ostalim pa želim lep večer. Uživajte!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 23:36:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 3629
25.10.2007 8:19:45   
urssyy
Lepo jutro, na hitro se javim, letim v Ptujsko porodnišnico na obisk, potem pa upam, da mi uspe malo pikico zvabiti na user posted image . Moji kg so v 28 tednih skoraj + 10 kg, sem se nehala sekirati....user posted image . Nalin vso srečo na izpitu. Muzika fajn, da si nehala delati, boš imela več časa zase. Jaz bom imela dojenčka v lupinici, igralni podlagi, vozičku, gugalnik, največ bo po moje itak na rokahuser posted image . Skratka vsega se bomo posluževali, da bo le pridna in zdrava.......
Se javim kaj popoldne in kaj več napišem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
25.10.2007 11:14:01   
martinca
katee, če maš brezžično miško poskusi stisnat Connect na onem kaj je poleg pa na miški pol pa še enkrat. mogoče ti bo začela delat. meni ponavadi dela. razen če mam baterije prazne te jih moram pa dat polnit. samo me ponavadi zmeraj bolj tipkovnica zaje.... kot pa miška. ali pa maš ono predaleč od miške ali pa dol pokrito, te tudi rado zaje....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
25.10.2007 11:30:11   
Ketrin24
helo čveke!

Cel roman sem vam napisala, zdej mi je pa računalnik neki zablokiru je pa vse izginilo. Bo treba ponovno vse napisat.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
25.10.2007 11:40:53   
Ketrin24
Jah moj rač. tele dni skoz neki nagaja. user posted image

Vidim, da ste v teh dneh kar ogromno napisale. Uspela sem vse končno prebrati. Časa za pisanje pa nisem imela, ker sem polno zaposlena iz urejanjem stanovanja. Moram se pohvalit, da nama bo očitno pred zimo rato it na svoje. user posted image Komaj čakam. Od kar sem se pozdravila imam toliko energije, da sama sebi ne morem verjeti, glede na to, da sem prej samo počivala.

Ja vidim, da imate otočke tudi zelo aktivne. Moj je tudi zamenjal lego in ko se vležem na bok, začne na polno brcati, da me včasih prav zaboli. Ali katero od vas že tudi brca v rebra? Tak čuden občutek, kar neprijetno.
Drugače bomo pa tudi mi imeli našega user posted image kar v ležalniku. Se mi zdi najbolj praktično in res je, lahko ga pustiš notri, in na hitro kaj postoriš, neseš ga lahko pa seboj kamor češ.

Tudi meni je začel trebuh ponovno otrdevati. Pijem magnezol že od 20 tedna nosečnosti in do sedaj je bilo OK. Sedaj me pa tri dni kar pošteno matra. Mogoče zato ker sem malo preveč aktrivna, in nič ne počivam. 100 krat na dan grem po stopnicah, 100 krat se prepognem mogoče to vpliva na otrdevanje. Bom morala malo umiriti konje. Če pa komaj čakam, da greva na svoje. Tašča in mami mi ful pomagata, samo hočem sama biti zraven, ker sama najbolj vem kako hočem imeti urejeno stanovanje.

Zadnič ste govorile o merjenju matrnice. Mislim, da sta mala pikicia in mml govorili o tem. Če se ne motim! No jaz sem si včeraj neki merila, sam se mi zdi da nisem prav, glede na to, da sem si v 27 tednu namerila matrico 12 cm nad popkom user posted image Ali moraš sedeti ali ležati ko si to meriš?
No zmerila sem si tudi obseg trebuha in meri že kar 103 cm, imam pa 12 kg +. pa še cele tri mesece do konca. user posted image user posted image Samo g.pravi da je ta teža čisto ok, da imam razlog da se redim, in da se nimam kej sikirat. Če on tako reče.

no evo, nekja mi je uspelo napisati, vsega pa ne. Upam, da bo vsaj tole sedaj poslalo.

user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
25.10.2007 11:48:48   
sovica3
Daaaaan user posted image !

No, pa se ponovno malo štulim med vaše debatke... Včeraj sem bila na pregledu, sem imela prvič CTG... Kako prijetno je bilo poslušati Tejev srček, njegove premike... Ponavadi te na CTG priklopijo kasneje, ampak jaz sem zaradi zadnje nosečnosti itak zdaj en poseben primer... Sva s sestro mislili, da ne bo nič merilo (danes sem vstopila v 28 teden), pa je lepo delovalouser posted image . Drugače je bilo na pregledu vse ok, 8,5 kg sem se zredila, pritisk ok, voda super, v glavnem vse bp.

V materinsko šolo tokrat ne bova šla (šola za starše), mi je ginekolog (bo tudi moj porodničar) rekel, da ne rabiva ponovno iti... Dobila sem tudi papirje za porodniško, bom konec meseca nesla v službo, kasneje enkrat še na CSD... Nočem prehitevati, saj veste, kaj se je zgodilo v prejšnji nosečnosti (v 29t).

Aja, pa za vrtec moram vlogo za znižano plačilo vrtca oddati, je rok 15.11.

No, toliko za zdaj, se še kaj javim, v pisanju sicer nisem ne vem kako aktivna, v branju vaših debat pa kar...user posted image

Uživajte svojo user posted image !

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
25.10.2007 12:16:25   
koala
Dan sonosečke!

Danes pa je bolj prijazno vreme JUHU!!!!!!!!

Ketrin, bo treba malo upočasnit, saj vem kako je ko imaš tolikooo dela, pa vseeno, malo probaj počivat.

Nalin, jaz sem pred vožnjo vzela en prsen, pa tablico čokolade sem pojedla, pol sem bla pa hladna ko špriceruser posted image . Vso srečo, bom držala pesti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sovica3)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
25.10.2007 12:32:37   
nana35
Ja,mene otroček kar pošteno "brca"pod rebra na desni strani.Brca je v narekovajih,ker mislim,da ima tam glavico pa rokice.Tako me zvečer boli,da se mi bolečina širi na hrbet.

Hvala bogu,da je danes vreme lepše,ampak mislim,da se bo jutri spet začelo.Grdo vreme mislim.Sem bila v trgovini in sem šla peš,pa sem vmes 45 min.klepetala,potem nakupovala,pol pa sem ugotovila,da sem iz trgovine hodila uro in pol.Tako,da še malo,pa bom mogla kuhat začet.No,še ne,malo še mislim lenarit.

Maternice si ne merim,ker ne vem kje je vrh,se mi zdi da ne čutim tega z roko,ko pa mi je 16.10.merila sestra pri gin.,mi je od sramne kosti izmerila 28 cm.Zdaj pa je kak cm več.

Danes me pa še čaka barvanje in umivanje las,pa moja frizura,joj,se mi ne da,pa ne bi rada izgledala neurejena in kar je treba je treba.Bodite lepo in lp.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
25.10.2007 12:40:34   
katee
Živjo vsem!
Da vem povem, kako so me danes dijakinje lepo presenetile. Najprej me je en razred čakal pred kabinetom (včeraj smo imele zadnjič skupaj uro) in so se mi lepo zahvalile, ker smo se imele skupaj na urah res super. Potem so mi pa podarile en paketek za user posted image , notri pa majčke, bodi, hlačke, nogavičke, slinček. Tok me je ganilo, da sem kar jokat začela. No, potem sem imela pa še en razred in tudi te so se mi lepo zahvalile in mi podarile ene luškane copatke za user posted image . Res sem bila ful vesela. Imam občutek, da bom jutri še bolj jokala, saj je res zadnji dan službe, pa 5 različnih razredov imam. Ampak to bodo solze sreče!

nalin: uf, pol se bova pa z avtom okrog vozile!!! Enkrat ena, enkrat druga user posted image user posted image

martinca: hvala za nasvet, ampak nič ne pomaga. Pa še rasetirala sem enkrat miško, pa nič user posted image . Res si bom mogla iti novo kupit.

sani: kakor se spominjam, si ti iz Lj in boš hodila v MŠ v novembru. A mi lahko samo poveš, kdaj točno se začne(datum in ura) in kje bodo predavanja. Hvala ti.

Zdaj grem pa malo na sprehod s user posted image , ker je tako lep dan, potem greva z user posted image  na kosilo, pol moram pa neke zadeve v Merkurju nabaviti.

LEp dan vsem user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
25.10.2007 12:56:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Mene računalnik nekaj heca, mi miška ne dela, pa sem spet program za miško instalirala, pa nič user posted image .

Mogoče so pa baterije fuč. Jaz imam vse brez kabla in ugotavljam, da je treba vsake toliko časa tudi baterije zamenjat, pa potem spet vse super dela. Probaj, ker baterije niso večne.user posted image

No, razen če odmislim, da mi trebušček ful otrdeva.
A vam nekaj povem!!! Da grem sam še 2× v službo, se pravi, da imam še 9 ur pouka. JUHU!!!user posted image .

Definitvino ti zavidam, da boš šla samo še jutri v službo. Bi ćla kar s tabo. Jaz bom šla za 8 ur na bolniško takoj ko bo ISO presoja mimo, torej po 19.11. Sem pa ravno danes dobila odgovor od komisije in so mi 4 ure bolniške podaljšali do 20.11.
Trebušček pa najbrž otrdeva zaradi premalo počivanja. Sem to tudi pri sebi opazila. Včeraj sem se zelo dobro počutila in sem bila v službi kar do 14.00, potem sem pa cel popoldne preležala, ker sem imela čisto napet bušek. Se bo treba začet brzdat in decembra res samo še uživat in čakat user posted image .

sunny morning: je tvoj dragi že doma? moj pride šele ponoči...smrk smrk...

Moj je prišel včeraj ob 21.15. Sem že spala pred TV-jem. Seveda ga ni bilo tako dolgo, ker se je moral spet doma ustavit. Se je spet razvadil in hodi domov 2x na dan. Vidim, da bo treba ****, spet.
Danes se je pa začelo dogajat z njihovim user posted image . Ob 4.00 so ga peljali na urgenco, ker revež ni mogel dihat. Danes so že v Kočevju pri veterinarki in so ugotovili, da se mu v pljučih nabira voda in je na infuziji. Kuža je star 13 let in zgleda, da je počasi prišel njegov čas. Namesto, da bi se zdaj odločili kaj je za kužata najbolje bo spet obveljalo tisto kar je najbolje za mamo. Kuža se mi kar smili, ker ga bodo zdaj do konca samo še matrali. Saj bo super, če se popravi, vendar je treba razmišljat trezno, pri njih pa tega ni. Saj je meni tudi hudo, če bo treba dat inekcijo, ker se full razumeva in me ima zelo rad, vendar ni treba pretiravat z podaljševanjem trpljenja. Pa bomo spet imeli štalo.user posted image

Glede merjenja maternice se jaz s tem sploh ne ukvarjam. Saj mi jo je zmerila na zadnjem pregledu in sploh ne vem čemu bi si jo še doma morala merit.

karmyka jaz bom tudi najbrž kupila spalno vrečo in ne bom kupovala kovterčka. V H&M imajo tako lepe vreče, pa tudi drage se mi niso zdele. Za začetek bom najbrž vzela z rokavi, kasneje pa bo brez rokavov, ker bo tudi vreme postajalo toplejše in user posted image bo večji.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
25.10.2007 13:06:35   
katee
sunny morning: mi je ful hudo za user posted image , da je tako bolan. Tudi jaz si ne znam predstavljati, da bi jo morala dati na inekcijo, ampak slej ali prej se moraš odločiti v prid user posted image , pa naj bo tebi še tako hudo.l

Baterije pa niso slabe, ker sem jih zadnjič zamenjala.
Moj user posted image  je prišel ob 1 zjutraj, itak sem že spala, ampak sem se zbudila, sva se malo pogovarjala, potem pa jaz zaspati nisem mogla nazaj. Pa še smrčati je začel. Sem si dala čepke v ušesa, da sem sploh lahko nazaj zaspala user posted image .

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
25.10.2007 13:51:40   
mala pikica
Hej, hej user posted image !

Jaz sem končno našla kakšno minutko, da vam kaj napišem user posted image Prebrala pa vas bom popoldan ali proti večeru user posted image

Pravkar sem prišla domov, sva bili z Urssyy na user posted image Sem tako vesela, da sva se uspeli dogovoriti user posted image Urssyy, še enkrat hvala za sokca in klepet user posted image Upam, da res prideš na Ptuj rodit, vaju bom potem lahko obiskala v poorodnišnici user posted image

Sicer pa smo včeraj bili v Avstriji in smo končno pripeljali sobico domov user posted image user posted image user posted image Upam, da ne bo predolgo trajalo preden jo bomo sestavili, takrat pa jo slikam. Je pa res, da moramo najprej sobo spraznit, je postelja noter, pa omara, pa TV... Uh, to bo še dela. Jaz pa sem mislila, da se mi bosta ta dva meseca ful vlekla user posted image

No, za zdaj bo dovolj. Hitim naprej kuhat, da ne bo moj dragi predolgo čakal na kosilo user posted image Saj pravim, zdaj ko sem doma, mi še bolj zmanjkuje časa kot prej ko sem delala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
25.10.2007 13:59:32   
Tinča1
Pozdravljene!

Tu na štajerskem je pa vreme takšno kislo. Saj ne vem ali bo kaj padlo ali ne zaenkrat še ne pada nič. Hvala bogu.

A ste kaj opazile, da se vam nabira celulit po stegnih. Mene je včeraj skoraj kap zadela. Sem zvečer napela mišice in se pogledala v špegl. Šok. Kot ena velika pomaranča, oz. še hujše, kot moja 85 letna babica. user posted image  Upam, da bo po porodu to izginilo.

Jaz pa bom user posted image  čez dan imela v košarici, ki je na kolesih, tako, da ležalnik ne bo potreben, lupinica pa bo služila samo kot avtosedež.

Kar se pa kg tiče, sem pa tudi jaz na +10, saj ni čudno, če sem pa skoz lačna. Pol se pa čudim celulitu. Ampak G nikoli nič ne reče glede kg, saj sem pred nosečnostjo bila ful suha in sem se morala namerno zredit, če sem sploh hotela zanosit. Pa bo že važno, da bo user posted image  zdrav.

Nalin, vso srečo na izpitni. Samo glej, da ti po persenu ne bo vseenouser posted image .

Lp

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
25.10.2007 14:14:17   
martinca
jaz sem bila pa včeraj na pregledu pri G pa mi je sestra zmerila 29 cm veliko maternico za 29 tednov. moj user posted image pa je že skoz na glavo obrnjen. ker za vsak ko sem bila na UZ je bil dol obrnjen, tak da bo verjetno do konca tako ostalo je rekla G. edino kar se mi okrog svoje osi obrača. enkrat kaže hrbet in ritko na UZ, drugič pa spol user posted image user posted image user posted image .

sunny morning,lahko so za dlje časa če si kupiš one ko so za polnit.  tak mava midva nareto in nama kar dolgo držijo.

mala pikica, jaz sem že skozi doma, pa se mi zdi da zdaj ko sem noseča, mi je dan absolutno prekratek. ali pa sem jaz tako počasna, da mi tako hitro mine.user posted image ker naredim full stvari, pol me pa križ zmatra da se moram samo dol vležit za eno uro da si k sebi pridem. user posted image zgleda da bo tako do konca user posted image . ker opažam da že čedalje manj stvari lahko naredim v enem dnevu.

lp Martinca

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
25.10.2007 14:49:24   
klepetka
živjo

jaz pa danes spet paničarimuser posted image user posted image . sem bila   dnes  dopoldne pri G ,mi naredi UZ in vidi ,da moje dete leži prećno oz.postrani.Torej nič lepa lega.Čez 3 tedne mi bo naredila ponovni UZ ,pa da vidimo.Če se do 15.11. ne bo postavil pravilno,mi sledi zunanje obračanje al i carski rezuser posted image .In jaz glih danes zjutraj preberem v novicah o tisti smrti en dan po carskem rezu v Postojni.Itaaaak panika na vrhuncu.Sem se sicer zdaj kolikor toliko pomirila,amap k strah je vseeno prisoten.Jaz upam ,da ne bo nič narobe.Dajte me mal pomirit,nouser posted image
Drugače detece lepo napreduje ,je težko 1700g in veliko blizu 40 cm.user posted image Vsaj to.

Moje kile so 4+.Solidno ,glede na mojo podlago od prej.

Tako ,zdaj vas grem pa še nazaj prebirat.

lepo popldne.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
25.10.2007 15:51:23   
nana35
Sedaj,ko sem noseča sploh nočem takih stvari brati Klepetka,o teh smrtih v porodnišnicah...malo me tudi jezi,ker je na tem RR vsaka tretja tema to.Razumem,da je to zelo huda stvar,samo nas user posted image pa lahko spravlja v strahove.Mene že.

Moj dojenček tudi leži prečno,kolikor se razumem po UZ,pa se ne bom sekirala,kar bo pa bo,glavno,da se rodi zdrav in da sva potem končno skupaj.

Kar pa se tiče celulita po stegnih...ja,o tem pa bi se dalo diskutirat.Katastrofa!!Drugih besed nimam,imam ga polno in prav tako upam,da izgine dol z mene,ko rodim in ko bom seveda lahko malo shujšala.Saj sem tudi jaz bila vedno suha in sem zdaj ful razočarana nad tem celulitom,opažam pa ga že kar nekaj časa. Pokazala pa sem ga itak samo mojemu dragemu,ki pa sploh ne ve,kaj to celulit je.Hvala bogu!

Tinča,meni se pa vreme res danes ne zdi tako slabo,proti včeraj je poletje!Bova se jutri pogovarjali,ko bo res spet kislo.

Katee,kako lepo so se tvoji učenci spomnili,to je pa zares lepo od njih,pa to seveda pomeni,da te imajo radi.Kakšna solzica pa ti tudi ne škodi,če si ganjena,si kar privošči,ker to ni nič slabega.Me nosečnice pa itak jočemo za vsako figo,tako da je to že konkretno za jokanje.
Moj dragi pravi,da sem res občutljiva zadnje čase in se mu kar smilim,ja,pa saj tako se pa tudi kaj doseže,kajne?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
25.10.2007 17:36:56   
martinca
mislim da sem še jaz padla v to skupino ki pravite kako vam otrdeva trebuh. prej še nisem opazila teh težav, zdaj pa že dve noči zelo slabo spim, ko moram it lulat ponoči pridem nazaj v posteljo pa sem popolnoma budna pol pa eno ne morem zaspat nazaj.  pa če že čez dan malo več delam me spet začne trebuh bolet. a je to normalno ali bi bilo boljše da grem h G? ker včeraj  sem imela pregled pa ji nisem nič rekla. rajši malo potrpim ko pa da bi mogla v bolnico it. user posted image boli me pa bolj na desni strani pri jajčniku dol, ali pa nasploh celi trebuh.
kaj mi svetujejte?

jaz si pa to kar se je oni v lj zgodilo rajši ne jemljem toliko k srcu, da ne bi bilo kaj narobe. slišala sem o tem, razmišljam pa rajši ne. poskušam da gre to sam mimo mene.

mene pa danes tako glava boli da bom popizdila vsaki cajt. sem že eno tableto vzela pa nič boljše. zdaj grem malo ven da vidim če bo kaj boljše.

lp pa se še kaj tipkamo

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
25.10.2007 17:46:52   
nana35
O Martinca,vidim,da si si spremenila naslov v Jurovski dol.No,jaz sem pa bila iz Jakobskega dola,samo da sem bila tam priseljenka z mamo.Drugače pa sem mariborčanka in sem se rodila v mb porodnišnici.In potem bom tam rodila tudi jaz.Nevem,če moraš zaradi tega h gin.,mene je enkrat tako zelo bolelo v spodnjem delu na desni strani,da nisem mogla niti noge malo dvignit od tal ali iz postelje,kot bo mi otroček na nek živec tam pritiskal.To je trajalo 4 dni,pa mislim,da sem o tem takrat tudi pisala.Tako da sem se že iz same ipike zjutraj jokala 3. dan,ker ni bilo nič boljše.In sem si rekla,če ne bo kmalu bolje,grem vprašat,kaj bi to bilo.Pa me je potem bolečina minila.Tako,da sem predvidevala,da je otroček v taki legi in da se je potem premaknil,ker me je popolnoma nehalo boleti.

Vidim,da ste danes kar zaposlene,pa vas spet zvečer malo pogledam.Lp.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
25.10.2007 19:31:40   
mml
klepetka moj mali m tudi leži prečno, ampak se sploh še ne obremenjujem s tem, do 37. tedna se lahko mirne duše obrnejo. Pri prvi nosečnosti se večinoma prej postavijo na glavo, kasneje je pa maternica že malo bolj raztegnjena in se večinoma obrnejo kasneje, lahko tudi tik pred porodom, tako da nikar ne skrbi user posted image . TRagična smrt nosečnice pa ni poseldica CR ampak slabo vodene nosečnosti. HELLP sindrom (če se polno razvije) je namreč smrten v več kto 80%, zato je pomembno, da se nanj misli še preden se pojavijo težave. Sicer pa bravo za veliko punčko v tvojem trebuhu in tovje kg user posted image , očitno boš po porodu krepko v minusu.

otrdevanje trebuha meni otrdeva samo če hodim veliko po stopnicah, sicer pa ne, tudi pri telovadbi je vse OK, tako da očitno se moram izogibat stopnicam in se vozit z dvigalom user posted image

katee tvoje dijakinje so se pa res lepo potrudile, ti verjamem, da si bila ganjene. Lepo se imej še jutri na zadnji delovni dan, po tem pa uživaj doma in ne pretiravaj user posted image

celulit kakšne bistvene spremembe ravno ne opažam, je pa res, da nisem ravno nagnjena k tvorbi celulita, kljub odvečnim kg...je pa najboljša rešitev proti celulitu dovolj gibanja in zadosti tekočine...bomo naslednje leto več tekale za našimi user posted image  pa bo celulit izginil

Grem še malo Manco zabavat, po tem jo pa spravim v posteljo in imam še kakšno uro za lenarjenje na kavču, preden grem spat...jutri me čaka v službi spet nor in naporen dan...vsaj glede na današnje dogajanje...no po tem mi pa cel teden ni treba v službo...bom pa od nedelje do sreden po 8 ur ali več sedela na predavanjih user posted image . Če bo prehudo dolgčas, bom šla pa malo po nakupih, ker se menda kongresni center drži nakupovalnega...tako da sem že malo v skrbeh, da bom spet zapravljala user posted image

Lep večer in mirno noč

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
25.10.2007 19:57:54   
Zasanjana
Živjo,

Evo mene iz pregleda. Pritisk imam 138/97 user posted image , kri in urin sta BP, z Marcom pa je tudi vse OK. Na UZ mi je pokazal obrazek in spet ni skrival spola... tko da bomo 100% imeli fanta. Mi je pa G rekla, da so se danes vse nosečke odločile za porod z ultivo in me je vprašala, če sem jaz kaj razmišljala o tem. Odkrito povedano sem od začetka mislila, da bom rodila naravno, ampak potem, ko mi je pojasnila postopek, me je kar zamikalo, da bi tudi jaz s tem rodila, sploh ker pravijo, da te porod z ultivo bistveno manj utrudi. Jaz sem 99% odločena, da se bom odločila za to. Mi je rekla naj pridem po potrdilo naslednji teden.

Zdaj pa grem pred TV, potem pa z Zalo spat. Lep večer!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
25.10.2007 20:26:03   
nena22
Punce spet je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zaenkrat sem še sama med julijčicami 08 ampak verjamem, da nas bo ogromno...

samo sporočam da sem spet med nosečkami(vaša zgubljenka po nesrečnem ss) in upam, da vas nisem zmotla pri vaših čvekanjihuser posted image user posted image user posted image ...

papa božajte buškote -PRIHAJAM ZA VAMIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
25.10.2007 20:28:24   
nena22
ups pardon... me je ena od vas oštela da........
B O Ž A J M O   B U Š K O T E ,papa

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Kašice
Lelly28 RR

Kakšne kašice najrajši ponudite svojim dojenčkom?

sadne (36%)

zelenjavne (36%)

žitno-mlečne (18%)

mesne (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!