nana35
|
Sedaj,ko sem noseča sploh nočem takih stvari brati Klepetka,o teh smrtih v porodnišnicah...malo me tudi jezi,ker je na tem RR vsaka tretja tema to.Razumem,da je to zelo huda stvar,samo nas pa lahko spravlja v strahove.Mene že. Moj dojenček tudi leži prečno,kolikor se razumem po UZ,pa se ne bom sekirala,kar bo pa bo,glavno,da se rodi zdrav in da sva potem končno skupaj. Kar pa se tiče celulita po stegnih...ja,o tem pa bi se dalo diskutirat.Katastrofa!!Drugih besed nimam,imam ga polno in prav tako upam,da izgine dol z mene,ko rodim in ko bom seveda lahko malo shujšala.Saj sem tudi jaz bila vedno suha in sem zdaj ful razočarana nad tem celulitom,opažam pa ga že kar nekaj časa. Pokazala pa sem ga itak samo mojemu dragemu,ki pa sploh ne ve,kaj to celulit je.Hvala bogu! Tinča,meni se pa vreme res danes ne zdi tako slabo,proti včeraj je poletje!Bova se jutri pogovarjali,ko bo res spet kislo. Katee,kako lepo so se tvoji učenci spomnili,to je pa zares lepo od njih,pa to seveda pomeni,da te imajo radi.Kakšna solzica pa ti tudi ne škodi,če si ganjena,si kar privošči,ker to ni nič slabega.Me nosečnice pa itak jočemo za vsako figo,tako da je to že konkretno za jokanje. Moj dragi pravi,da sem res občutljiva zadnje čase in se mu kar smilim,ja,pa saj tako se pa tudi kaj doseže,kajne?
|