piškamiška
|
Pozdravček! Da se še jaz malo oglasim. Vreme je čudno, jaz spet nekaj krvavim, tako, da sem večinoma v horizontali. Sicer mi pa tako vreme čist ustreza, ker me ne vleče ven. Nalin, Žanova sobica je super.Pa veliko sreče na izpitu. Naša dva sta bila pa na zadnjem pregledu, v ponedeljek, oba glavično. Samo mislim, da se ne smem prehmalu veseliti, ker se stalno nekaj vrtita in obračata. Ko sem bila v porodnišnici so mi vsak dan merili utrip dvojčkov in vsak dan so našli utrip nekje drugje, tako sta se kobacala. MŠ - jaz sem jo že oz. vsaj prvi teden (4 teme), pa me je porodnišnica prehitela. Hodila sem v ZD Fužine (najbližje, ni gužve kot v porodnišnici, mami je ena izmed predavateljic ). Pa je trajalo vsakič po 2 šolski uri. Uporabnost? Hmmmm nekaj pa le izveš novega, čeprav sem mislila, da bo tema o porodu bolj deteljna. Ali pa nosečke že toliko več vemo iz knjig in neta, da se ti zdi, da ti sestre nič novega ne povedo. Solidarnostna pomoč - juhu sem izvedela, da jo dobim že sedaj pri tej plači. Ni potrebno nič prosit, nobenih vlog. Vsaj nekaj. Papirje za CSD sem že začela urejati (poslala v službo, da mi jih popišejo). Upam, da ne bo noben nič kompliciral. Celulit - se mi kar kopiči in kopiči. Sploh pa, ker ne smem nič migat. Ga lahko samo z masažo se lahko nad njim samo masažno izživljam!!!!! pa še to sem potem tako zadihana, da mi skoraj srce ven skoči. Otrdevanje - tiste, ki vam otrdeva vam svetujem čim več počitka, ampak res. KEr se mi zdi, da se ni za hecat. Ok da malo otrdeva sem in tja je čist normalno, samo ne pustit da se ne greste ulečt za par minutk. Za vsak slučaj. Sej vas nočem strašit, samo "take it easy" . Iz bolnice bomo naša dva korenjaka odnesli v lupincah. Oblečena bosta pa v pajacka. Spodaj pa standard zadeve. pa še odejce bomo imeli sabo, tako da bomo videli kolk bo mrzlo itd. Odvisno od situacije. Meni pa tile "prazniki" prav nič ne sedejo. Tale pokopališča me prav nič ne mikajo. Sej razumem, da se je potrebno spomnit umrle itd., samo nekako mi letos to ne sede. Lažni popadki - mislim da sedaj vem kako to izgleda. Sem jih imela. In če sem preveč pokonci, me takoj doletijo. Ne znam opisat, ampak ti nekako maternico skupaj potegne in popusti v sekundi ali dveh. Imam pa jaz neboleče. In ko začutim enega, hitro v horizontalo. Nopy pozdravljena med januarčicami! Nalin, Klepetka sta mi naredile lušt po sladkem, po jabolkih z cimetom itd. Se priporočam za kos ali dva!!!!! Mml, nisem pozabila na dežnik. Sem te včeraj klicala. Se bova že dobile. Je pa res, da sedaj sem bolj doma in ne rabim dežnika. Pozdravi navihanko Manco! A ima še katera napade smeha???? Meni je zadnjih par tednov vse ful smešno. Ma res, tiste video smešnice na tv so mi takoooooo smešne za počit (prej so se mi zdele največja bedarija in jih nikoli nisem gledala), sedaj mi pa skoraj dvojčka ven padeta, tolk se smejim. Pa na splošno vse mi je smešno, če moj kaj reče ali pa kaj čudnega naredi....jaz v smeh....in to tak hud, do solz, smeh. Res čudno! Pa sej ne rečem, da to ni uredu, samo mi je pač nenavadno. K smo imeli pa tudi obdobje stalnega joka. Ah ti hormoni!!!!!!!! Uh sem se razpisala. Vsem mojim januarčicam želim en lep oktoberski dan in pobožajte svoje trebuščke. lp piškamiška
|