|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
26.10.2007 12:53:30   
limma
nalin - žlico mlačnega medu zmešaj s 1/4 žličke cimeta in počasi pojej.... da se ti raztopi po grlu. meni pomaga. sicer pa bo štrudelj s cimentom še  boljši, pa še vitaminčke dobiš  user posted image   Žanova sobica je krasna user posted image  user posted image . Moj user posted image  je tudi umetnik, že zdaj sanja, kako bo sobico pobarval in kaj vse bo narisal po stenah .. prej se morava še odvečne krame, ki se je sčasoma tam nabrala,  znebit... ne vem, kdaj bom začela....

Danes je tu tak žalosten dan, dežuje, jst sem slabe volje, kar na jok mi gre.. pa ne vem, zakaj user posted image  zbudila sem se s hudimi bolečinami v križu. mogoče zato user posted image  upam, da so samo prehodne in me ne bo križ mučil še nadaljnje 3 mesece... zjutraj sem šla dat kri za ICT, drug teden dobim Rhoogam injekcijo. A se mi samo zdi, ali naj je kar nekaj jaunarčic RH-?

Tudi meni dnevi bežijo kot nori.... ta vikend se bo treba lotit pregleda podedovanih cotik in dokupovanja ostalih stvari - bodyjev, pajackov, kombinezončka, košarice, jajčke, vozička.... res ste pridne, ker imate že vse naštudirano. imam kar slabo vest user posted image  pa saj je še čas, a ne? (se tolažim)

katee - upam, da si lepo preživela zadnji dan med dijakinjami. res te morajo imeti rade (in ti njih, kar seveda čuijo), da so se tako potrudile.... user posted image  poročaj!

mml, klepetka - tudi naša user posted image  zaenkrat leži prečno in močno upam, da se čim pre obrne... če je čas do 37. tedna, me nima kaj skrbet.  se pa probam tudi sama čim manj obremenjevati z zadnjimi dogodki v PO porodnišnici.... in upam na najboljše za vse nas user posted image

nena 22 - iskrene čestitke user posted image  user posted image  veselim se zate, za tvojega user posted image   in za user posted image . pazi nase in javi se še kaj!

sani - najbrž nisi videla, ko sem te spraševala, katera Kor. občina da denar za novorojenčka? tudi sama sem s Koroške in sem radovedna. SG, ki je najbogatejša,  sigurno ne, mogoče Ravne, ker imajo tako mladega župana  user posted image

še to, naša user posted image  je blazno muzikalična. čim sliši glasbo ali če ji kaj zapojem/va, priče brcati user posted image  zdaj  - za dobre stare čase - poslušam Guns'n'Roses, da se spravim in a good mood, ker tole zdaj ni ničemur podobno. user posted image

lepo se imejte, božajte bušije in lep dan vsem user posted image

ps - mogoče si moram pa takšno kavico kot nalin skuhat? grem probat..... samo, da se rešim črnih misli...
aja, nalin, da ne pozabim - drži se na izpitu user posted image . ob kateri uri ga pa imaš? sicer bom pa mislila nate cel 30.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
26.10.2007 13:02:42   
limma
Dobrodošla nopy user posted image  tudi jaz sem bolj nova, brala sem pa že prej.. zdaj se pa kar potrudim in vsake toliko kaj napišem.

(odgovor članu nopy)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 13:03:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu limma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
26.10.2007 13:23:14   
puri
Da se še jaz malo oglasim.
Sem že pospravila celo stanovanje, da bo za vikend malo bolj lepo, pa sem sedaj tako utrujena. Pa še tamali mi sproti razmetavajo,...sploh najmanjši ima sedaj tako obdobje, da vse igrače samo zmeče na kup, ne igra se pa ničuser posted image , jaz pa potem sortiram po eno uro vse koce, sestavljanke igrice,..., tako da bom sedaj vse omare nekako zaklenila in dala stvari višje, potem jim bom pa dajala po eno stvar, da se igrajo, ker tako ne zmorem več.
Sploh zadnji teden, imam take bolečine v zgornjem delu nog oz. ritnici, da včasih sploh ne morem hoditi. Včeraj sem sedela in ko sem vstala, niti stati nisem mogla, potem sem se pa masirala nekaj časa in čez kake pol ure je bilo bolje. Pa včasih se sploh ne morem pobrati s kavča, ker imam tako močne bolečine, da se ne morem premaknit. Sploh ne vem, kaj je to, pa zgleda, da bo vsak dan huje. Tudi v prejšnji nosečnosti sem imela te bolečine, samo nikoli ni bilo tako, da ne bi mogla hoditi.

Trebuh mi tudi včasih otrdeva, ampak to je itak normalno, samo da se ne pojavlja prepogosto.

Vsi že komaj čakamo januar, da bomo v veselem pričakovanju naše punčkeuser posted image
Nekaj stvari sem počasi že začela pripravljat, čeprav se držim kar malo nazaj, ker vem, da imam za to še dovolj časa,...vsaj upam.

To je zaenkrat vse od mene,....

Neposredna povezava do sporočila: 3679
26.10.2007 14:46:59   
sani1
Ja sem pozabila.... Vem, da da dravograjška občina, če pa še katera pa vprašaj.Odvisno od kod si, pokliči in vprašaj. Stane te nič lahko samo dobiš... 

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
26.10.2007 14:49:23   
mml
Živ žav

Še eno uro...pa konec službe user posted image

nopy  dobrodošla med januarskimi čvekami user posted image

nena user posted image  super novica, sedaj pa lepo uživaj in pozitivno razmišljaj

puri kaj pa če bi poskusila s kakšno masažo in fizioterapijo? To bi ti lahko pomagalo pri išiasu. Te pa čisto razumem, da se ti ne da cele dneve pospravlajti in soritrati igračk. Manca ima trenutno tudi manijo metanja igrač iz škatl user posted image

klepetka in sani dejta vidve kakšno takšno lokacijo najt, da pridem lahko tudi jaz na štrudl in kofe user posted image

nalin bom držala pesti v torek...je pa napovedano takšno vreme kot za danes. Za pomiritev ti pa priporočam velio dozo čokolade...pomaga dosti bolj kot Persen...sem preverila pred svojim zadnjim večjim izpitom...sem zvečer spila vročo čokolado in pojedla še neko čokoladno pecivo in sme spala celo noč kot angelček user posted image

limma jaz imam tudi občutek, da nas je kar nekaj, ki smo Rh-, jaz dobim injekcijo 9. 11., ko imam pregled, bom že en dan prej vse poštimala ,tako da bom injekcijo prinesla že s sabo, ker sicer traja predolgo, meni se pa ravno ne da čakati. Vreme je pa takšno, da bi najbolj pasalo bit v postelji, brat dobro knjigo in pit vročo čokolado...

Grem še popsravit zadnje stvari in počasi domov...jutri pa v Torino...tako da imate več ali manj mir pred mano do srede user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
26.10.2007 15:13:18   
piškamiška
Pozdravček!

Da se še jaz malo oglasim. Vreme je čudno, jaz spet nekaj krvavim, tako, da sem večinoma v horizontali. Sicer mi pa tako vreme čist ustreza, ker me ne vleče ven. user posted image

Nalin, Žanova sobica je super.Pa veliko sreče user posted image na izpitu.

Naša dva sta bila pa na zadnjem pregledu, v ponedeljek, oba glavično. Samo mislim, da se ne smem prehmalu veseliti, ker se stalno nekaj vrtita in obračata. Ko sem bila v porodnišnici so mi vsak dan merili utrip dvojčkov in vsak dan so našli utrip nekje drugje, tako sta se kobacala. user posted image

- jaz sem jo že oz. vsaj prvi teden (4 teme), pa me je porodnišnica prehitela. Hodila sem v ZD Fužine (najbližje, ni gužve kot v porodnišnici, mami je ena izmed predavateljic user posted image ). Pa je trajalo vsakič po 2 šolski uri. Uporabnost? Hmmmm nekaj pa le izveš novega, čeprav sem mislila, da bo tema o porodu bolj deteljna. Ali pa nosečke že toliko več vemo iz knjig in neta, da se ti zdi, da ti sestre nič novega ne povedo.

Solidarnostna pomoč - juhu sem izvedela, da jo dobim že sedaj pri tej plači. Ni potrebno nič prosit, nobenih vlog. Vsaj nekaj.

Papirje za CSD sem že začela urejati (poslala v službo, da mi jih popišejo). Upam, da ne bo noben nič kompliciral.

Celulit - user posted image user posted image user posted image user posted image se mi kar kopiči in kopiči. Sploh pa, ker ne smem nič migat. Ga lahko samo z masažo se lahko nad njim samo masažno izživljam!!!!! pa še to sem potem tako zadihana, da mi skoraj srce ven skoči.

Otrdevanje
- tiste, ki vam otrdeva vam svetujem čim več počitka, ampak res. KEr se mi zdi, da se ni za hecat. Ok da malo otrdeva sem in tja je čist normalno, samo ne pustit da se ne greste ulečt za par minutk. Za vsak slučaj. Sej vas nočem strašit, samo "take it easy" .

Iz bolnice bomo naša dva korenjaka odnesli v lupincah. Oblečena bosta pa v pajacka. Spodaj pa standard zadeve. pa še odejce bomo imeli sabo, tako da bomo videli kolk bo mrzlo itd. Odvisno od situacije.

Meni pa tile "prazniki" prav nič ne sedejo. Tale pokopališča me prav nič ne mikajo. Sej razumem, da se je potrebno spomnit umrle itd., samo nekako mi letos to ne sede.

Lažni popadki - mislim da sedaj vem kako to izgleda. Sem jih imela. In če sem preveč pokonci, me takoj doletijo. user posted image Ne znam opisat, ampak ti nekako maternico skupaj potegne in popusti v sekundi ali dveh. Imam pa jaz neboleče. In ko začutim enega, hitro v horizontalo. user posted image

Nopy pozdravljena med januarčicami!

Nalin, Klepetka
sta mi naredile lušt po sladkem, po jabolkih z cimetom itd. Se priporočam za kos ali dva!!!!!user posted image

Mml, nisem pozabila na dežnik. Sem te včeraj klicala. Se bova že dobile. Je pa res, da sedaj sem bolj doma in ne rabim dežnika. user posted image Pozdravi navihanko Manco!

A ima še katera napade smeha???? Meni je zadnjih par tednov vse ful smešno.  Ma res, tiste video smešnice na tv so mi takoooooo smešne za počit (prej so se mi zdele največja bedarija in jih nikoli nisem gledala), sedaj mi pa skoraj dvojčka ven padeta, tolk se smejim. Pa na splošno vse mi je smešno, če moj kaj reče ali pa kaj čudnega naredi....jaz v smeh....in to tak hud, do solz, smeh. Res čudno! Pa sej ne rečem, da to ni uredu, samo mi je pač nenavadno. user posted image K smo imeli pa tudi obdobje stalnega joka. Ah ti hormoni!!!!!!!!user posted image

Uh sem se razpisala. Vsem mojim januarčicam želim en lep oktoberski dan in pobožajte svoje trebuščke.

lp
piškamiškauser posted image user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
26.10.2007 15:22:58   
martinca
pozdravljene souser posted image !
joj kolk ste že napisale pa me samo od včeraj popoldne ni bilo tu gor.user posted image pridne ste!

nana35,
zdaj sem tudi uradno postala "jurovščanka". sem bila že prej pri njemu kar tako, zdaj pa sem se še  prijavila tukaj.
ko sem prebrala na kakšen način bo tvoj bejbek prišel domov sem se kar spomnila, kako bo to luštn ko bo to enkrat za nami.saj ne da pravim da je nosečnost huda stvar, prav fajn je. samo bo fajn ko bomo naše bejbeke mele pri sebi v naročju. hmmmm ..... še 11 tednov.
nimam pojma kak bo s torbo. a to že moraš s sabo nesit za dojenčka ko greš rodit ali ti potem tvoj dragi prinese ko greš domov za malega? zase že po mojem rabiš si takoj sabo nesit. bom jaz mojo sestro vprašala, ona že ima izkušnje s tem. ali pa če katera druga ve kaj povedat. saj niso vse tukaj gor privič noseče.

sani1, vreme je že res tako za poležavanje. samo jaz nimam časa, kot ponavadi. ja ta vikend je moj rojstni dan, te pa bomo juter in v nedeljo malo praznovali. te pa tako veste kako je če praznuješ. moraš najprej celo hišo met pospravljeno. pol pa še pecivo pečt. dober da mi bodo pri mojem doma vsi po malem pomagali da ne bom sama za vse. ker letos bom  namreč prvič praznovala pri njemu. sem se zdaj tudi uradno preselila k njemu in pravijo njegovi domači, da naj še zato tudi tu praznujem.
tako da bom čez vikend bolj malo tukaj gor, ker ne bom mela časa.

bolečine v spodnejm desnem delu, običajno pod trebuhom, mislim da nas je že kar nekaj takih ki čutimo take bolečine. je že nana35, pravila da jo je bolelo zdaj pa jo je minilo. mene tudi boli pol grem pa ležat pa je malo boljše,samo čez čas pa spet začne ko sem veliko na nogah. ker zatekam pa ne, no malo že, ampak ni tako pomembno. pa trebuh mi na čase otrdeva. po mojem je to vse skupaj povezano. te pol me ko smo prvič noseče še tak ne vemo vsega o nosečnosti. te pa se bojimo za vsako stvar kaj nam je.

nalin RR, kak pa zgledajo ti bananino čokoladni, medeni, cimetovi piškoti. že zdaj se mi sline cedijo. bi mi ti kak svoj recept slučajnoma zaupala? user posted image

nopy, dobrodošla med nami.user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 15:26:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3684
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 15:27:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3685
26.10.2007 16:47:47   
klepetka
oj
saj ne morem verjet;mizar mi je pravkar obljubil da pride jutri.user posted image Saj ne vem ,al naj se jokam al smejem.No ,če hujšega ne bo,potem bo še kar vredu.Tolažbauser posted image
mml ,veš da bomo najdle tako lokacijo ,da boš lahko prišla tud tiuser posted image
piškamiška ,ti pa tud ;ti si itak upravičena do dvojne porcijeuser posted image
Obljubim,da ga ne bo zmanjkalo ,tud še  za katero ,če bo prišla zraven
Pa pazi nase in počivaj.

nalin ,sem pogledala tale recept za bananine piškote ,pa ravno razmišljam ,če naj bi jih šla še danes narest.Mi kar sline tečejo tlele p o tipkovniciuser posted image

martinca ,tudi mene mučijo občasno take bolečine kot si višje napisala.Glih danes dopoldne so me ,zdaj je pa kar vredu.baje se vse razteguje ,čeprav me čudi ,da nimam jaz še dovolj raztegnjeno še iz prejšnjih nosečnosti glede na "simpatičnost" mojih strijuser posted image .So drugače zavidanja vredneuser posted image user posted image

nopy,dobrodošla med namiuser posted image

lep dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 3686
26.10.2007 16:51:50   
Lunca1
No jaz sem nazaj iz Radovljice, sem bolniško zdaj prenesla kar k mojim domov, glede na to, da se moj vrača šele danes. Kašelj me še vedno zafrkava, še vedno delam konkurenco verižnim kadilcemuser posted image . Ishias mi je vmes že popustil, zdaj pa me spet vedno pogosteje grabi. Zatrdevam pa še nič. No saj je še čas. Moj je bil pa na zadnjem pregledu menda že na glavo obrnjen, samo je nisem slišala kdaj je to povedala. No moj je pa to zaznal.

Nena čestitke za user posted image .

Mi bomo pa na grobove hodili v sredo, ali pa mogoče v četrtek. Bi šla skoraj raje v sredo, ker še ne bo take gužve. Drugače se nam pa v kratkem verjetno obeta ena smrt v družini, ker je moj stric zelo slab. Ima raka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3687
26.10.2007 16:57:49   
klepetka
uh Lunca1,so mi poznani takile zadnji dnevi z rakavim bolnikom.Zato vem ,da vam ni enostavno.Pa saj bo.A iz radovljice si ti ?!Tud moja soseda se je preselila v radovljico ,pa pravi da ji je tam tak ovšeč ,da ne bi nikol prišla nazaj v naš e konceuser posted image user posted image .Nič domotožja

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
26.10.2007 17:06:59   
Lunca1
Ja jaz bi šla tud, pa zdaj živim v Kranju, ker sva naredila v njihovi hiši stanovanje.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
26.10.2007 17:47:45   
mala pikica
Uh, ste pridne klepetulje user posted image Se že res veselim, ko nas bo večina doma, sploh decemra, se bomo prav naklepetale user posted image

Midva z mojim dragim sva končno začela prazniti sobico. Najprej sem morala vse novo kupljene stvari za user posted image prenesti k mamici, potem sem morala sprazniti staro omaro, pa posteljo... No, moj ljubi je zdaj omaro že uspel razstavit, zdaj jo samo še na podstrešju nazaj sestavi user posted image Koliko dela... V glavnem, jaz upam, da bova v nedeljo in potem čez praznike uspela sestaviti sobico za našega pikca. Se že res veselim user posted image Potem pa še po praznikih z mamico opereva stvari, zloživo v omare in bo user posted image

Punce, ste pa mi s temi recepti in pecivi in štrudlji samo moje brbončice razdražile user posted image Ne vem, če ne bom šla še pečti danes. Pa sem rekla, da moram več počivat user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
26.10.2007 17:55:18   
mala pikica
Nalin, nujno; v receptu piše, da dodaš 200 g sesekljane čokolade ali čokoladne kapljice user posted image Kaj bi naj pa to bilo?

Pa še za preliv... da ne nastne čokoladni preliv... kaj si dala manj smetane ali več čokolade oziroma kako si uredila tole?

Punce, se opravičujem, ker skačem v januarsko nosečniško debato s peko peciva user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
26.10.2007 18:00:11   
mala pikica
Tako, recept prepisan, samo v trgovino še skočim in že pečem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3692
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 18:08:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3693
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 18:09:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3694
26.10.2007 18:14:52   
klaja
Nalin lepo si porisala Žanovo sobico. Res mi je ful všeč. Tudi jaz bom držala pesti, da ti uspe izpit!!!

Jaz nisem tak umetnik, pa sma jo kar polepila s tapetami. Sem dala nekaj slikic v album, če katero zanima, si lahko pogledate. Pa še nekaj ostalih slik je novih.

Nena 22 čestitke in obilo lepih trenutkov v nosečnosti!

Nopy dobrodošla med januarčicami!

Jaz bom tudi našo dojenčico oblekla v plišastega pajacka, jopico in potem še v kombinizonček oz. vrečo, pa v jajčko jo bova dala.

Doma pa jo imam namen imet večino časa v zibelki, pa na sedežni, pa na igralni blazini in tudi malo v ležalniku, samo še ne takoj na začetku. Nikakor si ne znam predstavljat, kako je ko greš z dojenčkom po štirih dneh domov iz porodnišnice (vsaj upam, da bom šla takoj). Ker z Julijo sma pediatrijo zapustli po enem mesecu, sicer pa Lusa najbolje ve kako je, ko odideš sam domov, brez dojenčka. Spet mi misli uhajajo tja ko nebi rable.

Tudi mene se zadnje čase loteva nek prehlad, joj kako to sovražim. Upam da me čimprej mine.

Neposredna povezava do sporočila: 3695
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 18:20:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
26.10.2007 18:21:35   
mala pikica
Nalin, hvala user posted image Saj za sesekljano čokolado sem vedela, kaj je user posted image Ni pa mi bilo jasno, kaj bi naj bile čokoladne kapljice, zdaj pa vidim, da so to verjetno čokoladne mrvice... To mislim, da je po hrvaško, ampak tako piše na vrečki user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 19:45:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3698
26.10.2007 19:46:31   
urssyy
Katee ti pa imaš lepo vzgojene dijake, očitno te imajo radi....to ti lahko veliko pove. Pa uživaj dneve ko ti ni potrebno več v službo.
Mala pikica najlepša hvala, da si si vzela čas zame, za user posted image  in čvek in pa še enkrat oprosti, da si me morala čakati. Glede sobice pa sploh ne dvomim glede tvojega okusa, sigurno je noro lepa. Pa veliko užitkov ob sestavljanju sobice za vajinega user posted image

Tinča celulit praviš? Men se zdi, da ga v nosečnosti dobi  85 % nosečnic, tak da .......če sem katero užalila se opravičujem. Povečini pa gre po porodu s telovadbo stran-tako pravijo.

Klepetka pa tvoj user posted image  je pravi korenjak, če bo tako rastel bo glih tapravi za mojo user posted image . Ne sekiraj se glede lege user posted image saj še ima dovolj časa da se obrne.
Nana 22 čestitam za nosečnost. Pošiljam ti user posted image  za srečo.
Sani1 kakšen čudežen stol pa je to za user posted image  kot v nanizanki Sex v mestu?? Kako se imenuje, bi rada mal na netu poiskala kako ponudbo.
Nopy dobrodošla med nami in čestitke za user posted image . Pa pridruži se nam še čimvečkrat.

Limma in Puri tudi mene križ muči, sem bila danes pri osebnem zdravniku pa je rekel, da bo po porodu to minilo, da pač user posted image  pritiska na živec, malo moram potrpeti, ni pa nič nevarnega. Sem pa hotla na masažo križa in hrbta, pa me nikjer v nobenih termah ali kozmetičnem salonu nočejo - ne upajo masirati, ker sem tako visoko nosečauser posted image

Mml ti pa si občudovanja vredna, celo nosečnost hodiš v službo, doma skrbiš za družino, pa še v Toronto potuješ..kako ti to vse uspe??user posted image user posted image
Piškamiška pazi na vas tri user posted image user posted image user posted image , vem da bo vse ok.

Martinca vse najboljše za tvoj rojstni dan. Ti poklanjam user posted image .

Nalin ti pa si prava umetnica glede urejanja sobice. Vsaka čast. Upam, da si opravila izpit za avto. No peciva pa še nisem preizkusila, a verjame da si tudi dobra kuharica. Verjamem da tvoj user posted image  ve kako je lahko srečen da te ima.

Klaja za vsakim dežjem posije sonček, tudi zate user posted image .

No danes sem si vzela čas, da vas vse po malem pozdravim, sem bla dolga se opravičujem. Sem dobila novo posteljo danes in komaj čakam, da jo isprobam. Upam, da bova z user posted image  lepo sanjala.

Neposredna povezava do sporočila: 3699
26.10.2007 19:59:24   
katee
Živjo!

Dane se pa res vidi, da je bilo cel dan slabo vreme, ker ste se toliko razpisale čez dan. Res se sprašujem, kaj bo decembra.

No, moj zadnji dan v službi je za mano. Že takoj prvo uro so me dijakinje presenetile in mi podarile planičke za malega, pa se mi spet lepo zahvalile, en drug razred mi je poklonil ropotuljico za user posted image . Tako smo bile vse ganjene, da smo ful user posted image . No, sej sem jim obljubila, da jih pridem hitro obiskat, seveda z user posted image .
Šele ob takih trenutkih se zaveš, koliko pomeniš dijakom. Kljub temu, da so včasih naporne in da sem jim morala velikokrat povedati kakšno krepko s povišanim glasom, vidim, da so me imele ful rade. Jih bom kar pogrešala...smrk, smrk.

No, jaz grem jutri na lov za novo sedežno, pa še kakšne regale moram poiskat. MOj user posted image  bo jutri spet cel dan na seminarju v Mb, ampak za nedeljo mi je pa obljubil, da bova predalčnik za user posted image  sestavljala, pa nalepke na steno lepila. Včasih se mi zdi, da 2 meseca ne bom imela dovolj časa, da še vse postorim. No,  ampak bom ostala optimistična in upala, da nas mali ne prehiti.
Lep večer vam želim, uživajte!!!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jerneja ali Angelika
amalia

Katero ime vam je lepše?

Jerneja (61%)

Angelika (39%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!