Skaana
|
Dobro jutro , danes vam bom pa jaz skuhala eno za prijeten vikend. eno belo, ostalim pa pravo... Mojčca, letos je pravi babyboom, pravijo. Ljubljanska p. zdle poka po šivih... In še nekaj pravijo - da so večinoma letos. Zanimivo. Sta tudi letos rodili od bratranca, ima in moji dve sestrični, tudi obe . Čakamo slikice, čakamo . Jaz pa moram danes ažurirati spletnik. Da boste videli, kako sem se končno odločla glede barv. Ja, loto . Midva pa ravno okolice ne boma zmogla. Pa kamin bo tudi počakal. Ker nočema neki škart zdaj noter dajat (čeprav me ob Ugijinih izkušnjah kar mrazi ). Če pa ni dinarčkov in mi se res moramo čim prej preselit... Bomo 16. stiskali pestke za Manco. Joj, pa upam, da ti res ne bo treba še z Maticem hodit. No, saj vse za zdravje naših bebijev. A Manca še kar hodi po prstikih? praviš da imate klepetuljo? Mi tud. En preventivno za Matica, ker močno upam, da je zobek že prišel ven. Hvala glede odličnega nasveta za odvajanje od dude. Naša jo tudi ima samo za zaspat, ampak medtem ko spi, jo močno duda. Zdaj ji vsake toliko skušam vzet, pa ni večjega uspeha. Tako da bo kar težko, verjetno. Ji pa nisem htela tega prej vzet, ker je takoj ko ni imela dude že kot dala prst v usta (to ima po meni, ki sem ponoči sesala prst do 14. leta, sicer nimam posledic na zobovju, a to je zelo redko). Ugi, se že grejete v kopalnici? To pa je bil podvig, res... A Luka pa ima še plenice in je v vrtcu? V katero skupino pa so ga dali? NiLe, sem včeraj pecivo še enkrat nardila, pa ga že ni več . Toooollllkkkk je dober. Je pa glede pekača moja napaka, ker si velikost v raceptu napisala, jaz pa prepovršno prebrala . Kar boljše zate, da si doma. Zdaj si pa res spočij, kolikor si lahko. Jaz sem bila včeraj pridna in sem nardila komplet kosilo, pa še pecivo potem. Pa sem delala tri ure skupaj s pospravljanjem . Je pa res, da sem zdaj že zelo okorna in popolnoma brez kondicije . A ti pa kar prometno? Joj, si se mogla ustrašit za vaju z malo pikico. Upam, da si zadevo uredila. Špacka - upam da bo Linina soba prispela. Je pa zoprno s temi naročili in plačili vnaprej. Midva sva se zaklela, da boma vedno dala le minimalen avans, pa naj bentijo kokr hočejo. Sem pri ploščicah plačala vse vnaprej, pa so prišle z mesečno zamudo . No, in pri kuhinji sem tako plačala zdaj res minimalen, pet odstotni avans . Naša Atena je pa danes zjutraj lulala v kahlico . Sicer s pregovarjanji, a vendarle. Sem rekla, da ji ne bom prižgala risanke, če ne bo dala pleničke dol in poskusila. Joj, sem smotana mama, kajne? No, potem je pa ona tudi bila zelo vesela in zdaj ponosno kaže, da ima ona tud lepe spodnje hlačke... Ampak verjetno bo čez nekaj časa vse polulala. Kako vaši držijo barvice? Naša še kar z obema rokama enako, no, celo malce bolj spretna je z levo roko A to ji kar pustim, mi je pa res smešno, ko se trudi in prelaga barvico iz ene roke v drugo. No, včeraj sem opazla, da je ne drži več s peščico, ampak pincetno . Bomo videli, če bo to postalo rutina. A ve že oblačite hlačne nogavice našim malčkom? Naša jih je včeraj imela prvič, pa se mi zdi da ni bilo nič preveč. Prav, zdaj pa grem pogledat, če je dnevna še cela. Lep, lep vikend.