mojčca
|
Ojla No, pa se po dolgem času spet javljam. Preberem vas še na hitro, da bi pa kaj napisala, sem pa čisto preveč utrujena. Ampak, saj bo boljše. Modrooka, čestitke . Ja punce, ste pa res pridne. Zadnje čase je ful otročkov. Naš Matic je v slabih dveh tednih dobil tri nove sošolke, enega oz. eno sošolko pa dobi čez slabe tri tedne, ali pa že prej. Sem ravno danes premišljevala, da so v našem koncu samo fantki. Vsaj od naše družbe. No, Matic bo imel (trenutno stanje, kar jih jaz poznam) 12 sošolcev in samo dve sošolki. No, ampak leta še ni konec. Skaana, ja, te kar zastopim, ko ne smeš . Ampak tudi to se da preživati. Jaz pri Manci nisem smela od 6 tedna naprej (no, glede na probleme mi tudi ni prišlo na misel, pa tudi v bolnici nisem mislila ravno na sex), pri Maticu pa je bila ista pesem. Najprej celo nosečnost nič, po porodu pa tudi nisem imela kakšne posebne želje, ker so me šivi boleli kot . Ja, ful dobre slikce. Imaš prav lep trebušček. No, da se malo pohvalim. Naša fasada je končana (včeraj) in hiška izgleda super . Je Manca čisto navdušena nad njo. Se včeraj peljemo mimo hiše, pa Manca pravi: mami, naša hiša, pa še pobarvana je . Ko potegnemo iz aparata slike, bom naredila en album (ne jaz, ampak ),da si še ve ogledate našo lepo hiško. No, pa še slike od kamina bova dala zraven. Sem danes mojemu razlagala, da smo malo čudni. Ponavadi vsi najprej uredijo notranjost hiše in šele potem zunanjost, mi pa ravno obratno . Bo počasi treba začeti igrati loto, ker nam primankuje eurov. No, za fasado sem zvela kredit jaz, za hišo pa moj. No, ko odplačava kredit (čez 15 let), bo pa potrebno že obnavljati. 16.11. imava z Manco spet pregled pri zdravnici in me prav zanima, kaj nama bo rekla. Je terapevtka zadnjič rekla, da na slabše ne gre, skrbijo jo edino, če bo Manca znala obdržati ta tonus (v bistvu ravnotežje), ki ga ima sedaj. Greva pa na kontrolo tudi z Matice, ker se mi obrača samo na eno stran in je terapevtka rekla, da ne ve, ali se bova izmazala brez razvojne. Močno upam, da mi ne bo treba hoditi tja še z njim. Ampak, če bo pa treba, bova pa hodila. Vse za zdravje naših otročkov. Drugače pa, naša Manca je tako zgovorna, da zvečer, ko gre spat, da si prav odpočijemo ušesa. Je pa začela čez dan protestirati glede spanja, ampak me sploh ne gane. Ko je ura pol enih, jo dam v posteljo, potem pa zaradi mene lahko dve uri skupaj poje in se zgovarja. Važno, da počiva. Je pa najboljša zjutraj, ko se zbudi. Ne, da bi rekla, mami, dobro jutro, ampak so njene prve besede: mami, jst sem pa tko lačna . In to čisto resno, potem pa mora počakati, da jo jaz lepo oblečem in gresta nato z v Kranj, kje se Manca pazi pri tašči. Ja, drugo leto pa gre v vrtec, čeprav vsem naokoli razlaga, da sva jo že vpisala v vrtec. Nič, grem počasi malo počivati (nam ga Matic zadnje dva dni nekaj biska - ja mislim, da bo dobil zobek, je ful bogi, čisto otečeno dlesen ima, pa kar trese se od bolečin, zobek pa mu ne more predreti, tako da se mi ful smili. Mi gre kar na , ko ga vidim, kako je bogi). Upam, da se vam večkrat oglasim, drugače pa bom mojemu rekla, da potrebujem vsake dve dni brco v rit, da kaj lepega napišem. Še to, Toše Proeski, , mi je bilo ful hudo, ko sem prebrala za njegovo nesrečo. Nočko