Skaana
|
Ej, ravno sem hotla napisat, da že fejst pogrešam Rainbow, in evo njen post . No, še danes potem pa se le kaj oglasi... Kako lepo, da se boste dobili na Bledu . Mogoče, mogoče, mogoče pa tudi mi pridemo... Joj, kako bi šla. Sam da grem nekam... In zdaj je v bistvu že 34. teden mimo in ni več take grozne nevarnosti, bom videla, kaj bo v torek gin rekla (sploh če se boste dobile po praznikih, z osmim nastopim že porodniško . In če bi moj peljal bi lahko nardili en lep izlet... Drugače sem pa kar prestrašena, moj ati je včeraj bil operiran. In mu v bistvu tistega, kar bi morali nardit, niso. Tako da ga še vse enkrat čaka in je kar nevarno... Pa ravno zdaj ko mu niti na obisk ne morem it . Pa moja mami je že tako obremenjena z nami (kuha, pomiva, pospravlja, pere...), zdaj pa še to. Joj, res upam, da bomo uspeli hiško čimprej zrihtat, da jima damo malo prostora. Moj-a še kar nima imena . Za punčke mu ni nič všeč. Za fantka je pa najprej bil za Aleksa, zdaj pa mu tud ni več všeč... Špacka, ja album čakamo . Super, da je Lina dobila sobico. Nedvomno je zelo lepa. Meni tud vsi govorijo, da sem pretiravala z barvami v otroški, Atena pa že vsem razlaga, da bo mela roza otroško . Glede varnostne ograje je pa res zoprno, jaz sem se tud obremenjevala, potem sem pa dala kar eno komodo, ki je malce višja zraven postelje in je stvar rešena. Drugače pa daj ograjico delat kakšnemu mizarju. Ni druge. Ugi, a tvoj gre v nedeljo tudi na maraton? Super. Moj bi tud tako rad šel, a se noče še v nedeljo v Lj vozit. Ker se že vsak dan med tednom. Midve pa ne morema z njim . Ah, saj bo boljše. Takole, tole sem zdaj pisala ravno dve uri in pol. Sploh nimam miru, vsi so živčni okoli mene. Najraj bi nekam zbežala z Ateno in pikico. Pa nimam kam... Lep, lep, lep vikend vam želim. Aja, Atena je čist razštelana zdaj glede spanja, od kar nima dude. Drugače pa ni velikega joka za dudo. Ampak zdaj že dva dni ni podnevi spala in tudi zvečer sva včeraj imele velike borbe... Mogoče bo danes boljše, ko pride domov.