|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
25.10.2007 17:55:18   
ugi
Spacka: Kje pa zivite? Lahko vaju mi poberemo spotoma ko gremo z Vrhnike. user posted image Zakaj se ne upas sama z njo? A se Lina ne mara vozit?

Glede spanja. Nas spi celo noc od 11 meseca dalje, ko je ukinil nocni obrok. Se se vcasih zbudi, ce kaj sanja. Pa tudi sam nazaj zaspi. No edin danes, ko se je zbudi ker je bil cisto polulan user posted image . To se mu ze dolgo ni zgodilo. Pol je pa kar pri nama spal do jutra.

Zdele pa sibam po mojga. Je sel dvignit startno stevilko za maraton v nedeljo. Gre na 10 KM. To bova navijala z Lukom. Upam samo, da ne bo dez. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
25.10.2007 22:43:51   
rainbow
Punce, sori, sori, sori, da nič ne pišem, berem vas, vas vse lepo pozdravljamuser posted image user posted image user posted image ; evo, samo še jutri, pol pa en teden fraj, pa me boste še siteuser posted image

lahko noč želimuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
26.10.2007 11:17:24   
Skaana
user posted image

Ej, ravno sem hotla napisat, da že fejst pogrešam Rainbow, in evo njen post user posted image . No, še danes potem pa se le kaj oglasi...

Kako lepo, da se boste dobili na Bledu user posted image . Mogoče, mogoče, mogoče pa tudi mi pridemo... Joj, kako bi šla. Sam da grem nekam... In zdaj je v bistvu že 34. teden mimo in ni več take grozne nevarnosti, bom videla, kaj bo v torek gin rekla (sploh če se boste dobile po praznikih, z osmim nastopim že porodniško user posted image . In če bi moj peljal bi lahko nardili en lep izlet...

Drugače sem pa kar prestrašena, moj ati je včeraj bil operiran. In mu v bistvu tistega, kar bi morali nardit, niso. Tako da ga še vse enkrat čaka in je kar nevarno... Pa ravno zdaj ko mu niti na obisk ne morem it user posted image . Pa moja mami je že tako obremenjena z nami (kuha, pomiva, pospravlja, pere...), zdaj pa še to. Joj, res upam, da bomo uspeli hiško čimprej zrihtat, da jima damo malo prostora.

Moj-a user posted image  še kar nima imena user posted image . Za punčke user posted image mu ni nič všeč. Za fantka je pa najprej bil za Aleksa, zdaj pa mu tud ni več všeč...

Špacka, ja album čakamo user posted image . Super, da je Lina dobila sobico. Nedvomno je zelo lepa. Meni tud vsi govorijo, da sem pretiravala z barvami v otroški, Atena pa že vsem razlaga, da bo mela roza otroško user posted image .
Glede varnostne ograje je pa res zoprno, jaz sem se tud obremenjevala, potem sem pa dala kar eno komodo, ki je malce višja zraven postelje in je stvar rešena. Drugače pa daj ograjico delat kakšnemu mizarju. Ni druge.

Ugi, a tvoj gre v nedeljo tudi na maraton? Super. Moj bi tud tako rad šel, a se noče še v nedeljo v Lj vozit. Ker se že vsak dan med tednom. Midve pa ne morema z njim user posted image . Ah, saj bo boljše.

Takole, tole sem zdaj pisala ravno dve uri in pol. Sploh nimam miru, vsi so živčni okoli mene. Najraj bi nekam zbežala z Ateno in pikico. Pa nimam kam...

Lep, lep, lep vikend vam želim.

Aja, Atena je čist razštelana zdaj glede spanja, od kar nima dude. Drugače pa ni velikega joka za dudo. Ampak zdaj že dva dni ni podnevi spala in tudi zvečer sva včeraj imele velike borbe... Mogoče bo danes boljše, ko pride user posted image domov.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
26.10.2007 11:22:29   
modrooka
Skaana, šele sedaj sem si pogledala gradnjo vašega novega doma! Super je! Bravo. user posted image

Samo to sem hotela povedat. Letim naprej delat user posted image .

Lep vikend!

Lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
26.10.2007 14:28:20   
Špacka

UGI to bi bil pa en lep ovinek user posted image  si pa prijazno bitje, da si se tako ponudila. Hvala user posted image user posted image  Mi živimo v KK, tko da, do Bleda je kar lepa pot. Lina ima pa mravljince v riti in ne more sedet pri miruuser posted image user posted image  saj gre, je pa lažje, če sva dva. Se je pa letos prvič zgodili, ko smi šli z morja, je bruhala v avtu, tega sploh ne more pozabit in zdaj skoz sprašuje, če bo bruhala, če bolj hitro vozimo pove, da morava bolj počasi, ker Lina bruha.user posted image user posted image

Danes sva bili pri zdravniku, za ziher, ker je tukaj vikend, prazniki....Lina ima vnetje glasilk user posted image  razen tega, da kašlja, komaj govori, ker je hripava in ji na trenutke zmanjkuje glasu, je ok, tako da bova imeli malo daljše počitnice. Mi je dal bolniško še za v ponedeljek in torek.user posted image

RAINBOW zadnjič sem se spraševala, le kje si, da se nič ne oglasiš.user posted image user posted image

SKAANA ja tko, bom poslikala, se bom potrudila naredit album, čeprav mi sploh ne rata...že skoz se trudim, da vam pokažem nekaj slikc z morja, pa ne gre. Če ne drugače ti pošljem na mail.user posted image

Lep vikend vsem in napište kaj user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
26.10.2007 15:01:33   
Suzi*
Kdaj se boste pa dobile, bejbe? Sem samo na hitro preletela, pa nisem nič zasledila. če mi lahko katera napiše, da vem doma urgirat. Ker glihkar mam spet poln kufer tega, da sva vedno sama doma z Anžejem. men se bo kar zmešalo. Tako da moram kam it, pa magari če greva sama s tamalim, pa naj bo moj enkrat sam doma. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
26.10.2007 17:53:55   
Špacka

Eh, Suzi* dobrodošla v klub večno samskih user posted image user posted image user posted image  meni je moj danes zjutraj rekel naj samo še danes potrpim, oz. do konca meseca. Na vprašanje kaj bo potem ni imel odgovora user posted image user posted image user posted image user posted image

Datuma še ni, saj meni se zdi, izbrale so samo kraj.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
26.10.2007 18:01:20   
ugi
Spacka: Ja to bi bil pa ornk ovinek. user posted image Mi imamo pa kar sreco, ker se Luka ful rad vozi. Ze ko sem bila noseca, mu je bilo ful dobro. Sej ne znam razlozit, ampak tak filing sem dobila vsakic ko sem vozila, kot da mali ful uziva. No je pa res, da jaz ful, ful, ful rada vozim. Enuser posted image in user posted image Lini, da se cimprej pozdravi.

Skaana: Ce se le da tudi mi ne hodimo za vikende v LJ, sam na maraton bomo pa sli. Pa itak gremo jutri v Celovec (user posted image ima dedka pokopanga tam), tako da smo ful leteci ta vikend. Sem slisala, da bo dez v nedeljo user posted image Bova navijala z dezniki. user posted image No ja, bo ze.

Sej za datum srecanja se pa se nismo nic tocno menle, al sem jaz kaj spregledala.

Pa-pa

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
26.10.2007 20:18:02   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Eh, Suzi* dobrodošla v klub večno samskih user posted image user posted image user posted image  meni je moj danes zjutraj rekel naj samo še danes potrpim, oz. do konca meseca. Na vprašanje kaj bo potem ni imel odgovora user posted image user posted image user posted image user posted image

Datuma še ni, saj meni se zdi, izbrale so samo kraj.user posted image

ja, ne govori. Poznam te večne obljube. user posted image  Pol pa nič od tega. mi je prijavil ta teden, da se mu zdi, da je čustveno na službo navezan. user posted image  Ko bi bil mal bolj na familijo al pa na faks, ki ga mora še dokončat. Me je že kar strah decembra. Pri nas je takrat še hujša kriza! user posted image  

No, drugače smo mi uredu, trmo nekako obvladujemo. Zgovoren je fuuul, se vsi čudijo kako lepo vse govori, pa itak skos žižla.

Mala beba pa zdej že ful brca. Moj user posted image  se je pa zdej tud bolj začel s trebuhom ukvarjat, ga boža, pa lupčka, pa mu pesmice poje. Beba mu pa zaušnice nazaj daje. user posted image user posted image  Tako je luštno. Tud Anžej večkrt poboža in polupčka trebuščka. user posted image

Lahko nočko!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
27.10.2007 12:14:21   
NiLe
Hojla marčevke moje user posted image ,

sej ne morem verjet ... doma sem bila cel teden, ampak časa za pisanje na RR-ju enostavno NI bilo. V torek me je ful nekaj zvilo in sem zaradi bolečin v spodnjem delu  trebuhu preležala (Skaana, hvala za skrb, ampak potem nisem šla na urgenco, ker nisem nič krvavela) in v sredo je bilo malo bolje ... no v sredo zjutraj je Nik jamral, da se slabo počuti in kar naenkrat je postal flekast po obrazu in rokah, dlani je imel živo rdeče in zabuhle user posted image user posted image user posted image Sva šla do zdravnika in ko sva bila tam je čudežno izginilo. No iz četrtka na petek je bila pa nočna veselica v slabem smislu, ker je Lea jokala in tožila zaradi bolečin v ušesu in včeraj spet do zdravnika in ja, spet ima vnetje ušesk user posted image . Tko da je bilo pri nas kot na naši mali kliniki - NORO user posted image user posted image user posted image

Zdejle pripravljam kosilo, Nik se igra, možek in Lea pa sta šla v mesto dvignit štartno št., ker gre jutri tečt na LJ maraton - 21 km. Mi bomo šli pa navijat za Bežigrad - Lea že ful trenira: "Dejmo, oci, blavo oci, to je moj oci!!!" user posted image Bi jo morale slišat.

Za komentiranje nimam časa, samo javljam, da se za kraj srečanja strinjam, datum določite - so pa pri nas vikendi vprašljivi, ker mož dela, ampak če ne bo šlo drugače, pa pridem sama. A pozna katera kakšen prijeten lokal, ki bo prenesel tako veliko število otrok in odraslih??? Ker če gremo na en sprehod, se bo treba kje tudi malo ustavit, a ne?

Šibam kuhat naprej ... se javim, ko bom imela malo več časa. Lepo se imejte.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
27.10.2007 18:58:02   
Dolina
Čer,

zdej se še jaz lahko priključim k bolnim... Ah, spet sva nekaj prehlajeni. Vsaj vročine ni zanekrat in upam, da tako ostane, da greva lahko greva mal ven. Jaz komi diham čez nos, celo noč sem se zbujala, Zoja je pa pridno spala. No, je vsaj user posted image  prišel po enem tednu domov tako, da se trenutno izpisujem iz kluba samskih. user posted image user posted image user posted image  Me je razveselil, ker mu očitno (vsaj tako kaže) jutri odpade potovanje na Dunaj in bo doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skaana, pojma nimam zakaj je user posted image  bruhala. Ker od jutra ni nič jedla in je bruhala samo neko slino. Bljak. No zdej jo je pa očitno frizerka mal porezala, njo pa srbi in se praska in ima pod ušesom vedno večjo ranico. Eh, kot bi mela že dva otročka. user posted image user posted image user posted image

Špacka, čestitke za sobico. In hvala bogu, da je lepo otroška, cortkana, pisana... user posted image user posted image user posted image  
Skaana, tebi velja isto. Naj bo čim bolj otroška. Ko bo pa zrasla, boste pa že mal preuredili, da bo bolj mladinska, če bo Atena tak hotla. user posted image user posted image  Men so ful všeč take otročške sobice.

Držim pesti za vse, ki greste/jo na maraton. user posted image user posted image user posted image  Tud če samo navijat. user posted image user posted image
Jaz pa nisem za tek. user posted image

Datum za srečanje: meni bi najbolj ustrezalo 10.-11.11 ali pa 17.-18.11. Nam je pa vseeno al je sobota al nedelja.

V pon in tor še delam, potem pa mal praznikov in dopusta. Komi čakam. user posted image

Pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
27.10.2007 18:59:45   
rainbow
Čer!

Zdaj pa se res moram konkretno javit, da me ne boste pozabileuser posted image user posted image

sem čisto ved padla in se mi zdi, da sploh nimam kaj pametnega povedat. Skratka, končno je teden dni oddiha, čeprav imam dela itak veliko. da ne bi o gospodinjskih delih. pa še babi bosta doma. Naj jima bo, Lia je zdaj bila skozi v vrtcu.

Nile, drži seuser posted image  imaš pa pestro; upam, da se lea čim prej pozdraviuser posted image user posted image

Špacka, tudi Lini eno user posted image  za čimprejšno ozdravitev!

Skaana, najprej - ful dobre smajlije imašuser posted image ; ojoj, to z očetom ne zveni nič kaj v redu. Držim pesti, da bo vse okuser posted image user posted image

Dolina, tudi tebi vse user posted image   za službo se pa čimmanj sekiraj. Lažje sicer rečt, kajne.

Danes sem neke čudne volje, baje je polna luna. Pa še Lia mi je izziv cel dan. A, jutri bo bolje, greva z user posted image  v šoping, rabi novo garderobo.

lep soboten večer želim user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
28.10.2007 14:46:56   
modrooka
Ojla punce!

Glede Bleda  -  ko greš okrog jezera, je na pol poti na drugi strani ena restavracija, ampak nimam pojma ali je prijetna ali ne. Zraven je še en lokalček, tak bolj lušten zgleda.  Moram malo povprašati. Mi nikoli ne hodimo po teh gostilnicah, ker smo tako blizu doma, tako, da res ne poznam. V centru Bleda je pa seveda dosti teh lokalov. Eden je znan po kremšnitah, tega verjetno poznate. V njem je tudi dovolj prostora, je pa malo dražji.
Če bo vreme, potem itak ni panike. Tam, kjer sem rekla, da je na pol poti ena restavracija, tam je tudi tak park z nekaj igrali (no, gugalnice so sedaj pospravili) in tam je tudi nekaj klopc. Ni pa ne vem kaj. Bled je res super, če je lepo vreme...

Sedaj prihaja Ana domov. Od petka je bila pri mojih starših na počitnicah. ZELO jo že pogrešam! Grem gledat, če so že prišli. user posted image

Punce, mejte se! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
29.10.2007 9:00:42   
Špacka

Jutro user posted image user posted image user posted image

user posted image  za vse, jaz sem jo že popila, nekaj me tale ure j*** in sem tko zgoooodnjaaaaa, Lina se pa vstane kar ob normalni uri.user posted image user posted image

No ja, tudi očitno ne bom veliko napisala, ker Lina že kriči, da je pojedla, lulat, roke umit.....se kasneje oglasimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
29.10.2007 9:22:07   
modrooka
NiLe,

kako se je odrezal tvoj dragi na maratonu?

Lep dan!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
29.10.2007 10:16:31   
ugi
Hoj, samo na hitro, da se javim ...

Moj je vceraj pretekel 10 KM v manj kot eni uri user posted image user posted image user posted image . Sva navijala z Lukom. Pol smo pa celo popoldne spali. Mali je bil cist hin, je spal od enih do stirih. user posted image

NiLe: A tvoj pa kar na 21. Bravo. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
29.10.2007 11:12:22   
Skaana
user posted image

sem se že hotla oglasit, pa sem imela potem miljon klicev user posted image . Kr ni in ni miru. Moj ati prihaja zdle domov iz bolnice in grem eno zelenjavno juhico skuhat.

Ugi, super sta navijala user posted image . NiLe, res javi, kako je šlo. Mojemu je pa tolk žal, da ni šel... Je rekel, da drugo leto obvezno... Je bilo kar šest njegovih znancev in prijateljev tam. No, pa bo imel še enega navijača več user posted image .

Rainbow, kaj sta kaj nakupla?

Modrooka, to ti pa res verjamem, da si pogrešala Ano. Jaz ne vem, če sem sposobna, da bi bila nekaj dni brez nje... Pa to ni dobro user posted image . Ker delam obema medvedjo uslugo. Sploh zdaj, ko me en teden ne bo domov iz porodnišnice.

Dolina, en koš user posted image  za hitro ozdravitev. Samo da je oči doma user posted image . Včasih user posted image  potrebujejo čiščenje želodca, in takrat tako spumpajo ven tako peno, ponavadi zmešano s kakšno dlako ali pa travo (pasjo, ki jo radi žvečijo). To je čisto normalno. In moj Starck je obvezno skoraj vsak teden izpustil en obrok hrane. Je imel post. Joj, koliko bi se človek lahko naučil od njih user posted image .

Mene pa jutri čaka pregled in ne boste verjele že CTG user posted image user posted image .

Sem bila skoraj celo nosečnost doma, pa mi je minilo kot keks. V četrtek bom že 35 tednov user posted image user posted image . Pa toliko še imam v planu user posted image . Še kr nameravam nardit eno tako kroniko skozi Atenino življenje... S slikcami in izdelki... Joj, pa se kr ne morem spravit. Že samo slik imam mali milijon in bi bilo dobro če bi jih malce zreducirala in dala razvijat.

No prav (bi rekla Atena), imejte user posted image praznike. Kljub temu, da je 1. november user posted image .

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
29.10.2007 12:52:50   
Suzi*
Ojla.
No mi smo pa včeraj dali našega sončka na počitnice do jutri popoldne. Je kar luštno. Včeraj smo s kolegi cel večer tarokirali in se smejali za znoret. Danes grem pa po službi končno na en miren šoping tudi kaj zase nabavit, zvečer pa greva skupaj z mojim kaj pojest, pa mogoče v kino. Prav fino in res paše na vsake tolk časa. malemu se pa itak tudi godi! user posted image

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
29.10.2007 13:54:51   
NiLe
Helouuu punce,

ful hvala za spodbudo za mojega user posted image ... ja, dobro se je odrezal, čeprav ni pretekel v času, ki si ga je zadal ... vreme je bilo krivo user posted image , ampak jaz sem bila prav ponosna nanj, saj je pretekel 21 km v času 1.uri in 48 min user posted image user posted image user posted image Zvečer pa sem naredila kopel in mu zmasirala mišice, da je danes kot nov user posted image

Punce, jaz sem še vedno na bolniški, saj sem včeraj dopoldne letela na urgenco user posted image ... v soboto zvečer sem zakrvavela in me je bilo ful strah, zato sem šla z mami do urgence, kjer so me pogledali in potolažili, da je vse OK (tako prijazne in strokovne ginekologinje še nisem srečala). Očitno imam spodaj vse tako občutljivo, zato mi je predpisala počitek in sem doma do naslednjega pregleda pri mojem G - to je 7.11. Pol bomo pa videli kako in kaj. JE bil pa danes moj šef kar malo slabe volje, ko sem mu to sporočila. Pa kaj naj, a sem jaz kriva, da se mi je to zgodilo???

Skaana: ti imaš pa še polno opravkov pred odhodom v Rim. Si videla, da si zvozila do konca. Pa kako hitro je šlo user posted image user posted image user posted image Sedaj pa samo čakamo na najlepšo novico. Sem vesela, da tvoj oče prihaja domov in da je OK.

Dolina: kako Zoja? Fino, da si boš čez praznike malo oddahnila in da je dragi ostal doma in boste skupaj uživali.

Špacka: kje so slikice od sobice? Firbec nas matra user posted image user posted image user posted image

Suzi: dobro izkoristi dva dni brez pobalinčka ... prav paše, a ne? Da narediš nekaj zase in za vaju. Pa dobro shopingiraj. Joj, jaz bi tud šla kar malo zapravljat, pa sem totalno brez ojrov. Mogoče bomo šli pa v petek do Gradca, do Ikee pošpegat, da si malo nafutram dušo user posted image user posted image

Zdele pa letim, spet sem sama s tamalima - Nik ima počitnice in je trenutno z dedijem pri zobarju, Lea panča,
jaz pa za šporget, kuhat rižotko.

Lepo preživite praznične dni, ki bodo v znamenju čarovnic, buč, prižiganju svečk in spomina na naše najbližje.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
30.10.2007 20:28:31   
ugi
Suzi: Iskoristita cas zase. Jaz sem tudi ze premisljevala, da bi enkrat dali malega v varstvo za kaksen dan in noc. Res bi pasalo enkrat.

NiLe: Bravo tvojemu user posted image . To je ful dober cas. user posted image

Mal sem pokomentirala zdej grem pa domu. Danes je bla tadouga v sluzbi. Sem ze od zjutri in ze user posted image

Pa-pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
30.10.2007 21:04:26   
rainbow
Ojla!

Joj, kak čas leti, je že torek mimouser posted image

NiLe, bravo možekuuser posted image user posted image user posted image ; to je pa res za občudovat!!! Glede tvojih težav, se pa ne sekiraj zaradi šefa. glavno, da bosta z bebico v reduuser posted image user posted image user posted image

Skaana, sem vesela za tvojega očetauser posted image  upam, da je zdaj okuser posted image
Joj, sploh ne sledim, da si že tako dalečuser posted image ; še malce pa bi zdržala, tak do 38 tedna je že fajn, a ne. korniko še kar naredi, ostalo pa bolj na easy, bi jaz rekla.
Glede šopinga, moj možek si je nabavil nekaj novega za službo. jaz sem že prej zapravljala, pa bi še, še kr neki fali, ampak bo treba počakat. Vse naenkrat res ne gre.

Ugi, tudi tvoj mož ga razturauser posted image user posted image user posted image ;

Aja, glede srečanja, Bled je super ideja, da bi se le to vreme popravilouser posted image ; glede datuma, kaj pa vem, mi smo trenutno zdravi in bomo še verjetno do konca tedna (pa  razmišljamo, kam bi šli na kak izlet), potem novembra pa ni več garancije. Pozimi je vedno tak. En dan si zdrav, drugi dan bolan. V glavnem mislim na otroke.

Suzi, prav fajn, da imata malo fraj. jaz bi tudi imela. samo se mi zdi, da je mojima dvema dovolj, če ju imata kake 3 ure občasno čez, kaj več pa ... Drugo poletje pa zagotovo gresta za več dni tja na počitnice.

Bi še klepetala, pa me čakajo nepopravljeni testiuser posted image user posted image user posted image

tak da se lepo imejteuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
31.10.2007 9:20:37   
fipi
Ojla!

Da vas malo po dolgem času pozdravim. Sem že jezna sama na sebe. Nikoli si ne najdem časa zase. Či bi imela kaj več časa zase bi verjetno se tudi kaj več na rr oglašala user posted image . Ah...... saj me pa že verjetno poznate user posted image .

Moram se vam pohvaliti, da smo dojenje ukinili. Ne vprašajte kako je bilo, ker me še danes pri srčeku stiska. Najhujši je bil prvi teden, ker ko me je Nejc videl, me je tako lepo prosil "mami a lahko malo cican" jao jao......., vendar sem vztrajala in rekla, da ni več mleka in odšla na wc jokat user posted image .

Drugače pa sta naša sončka zaenkrat zdrava, in predvsem nagajiva. A rajši nagajiva kot pa bolana. Prav krovžata mi lase. Pri njima ni opaziti "bratske" ljubezne. Za eno in isto igračo se vedno tepeta eh...... taka sta kot pes in maček. Včasih ko se skupaj igramo pol je malu miru. Pa mislin, da je Sara ful ljubosumna, samo če se pogovarjamo z Nejcom je že narobe.

NiLe: bravo za tvojega možeka user posted image user posted image user posted image . Moram ti še povedati, da je sladica bila ful dobro, ne samo dobra, odlična je bila. Recept sem že morala posredovati tašči in mami. Ti pa le počivaj, pa ne sekiraj se za šefa. Saj vem lažje je povedati kot pa je v resnici.

Skaana: pa kaj ti se že počasi odpravljaš v rim. Uh.... madonca kako teče čas. Imaš že vse pripravljeno za prihod novega člana. Jaz sem prvič imela vse pripravljeno, drugič pa nas je Nejc dva tedna prej presenetil.

Modrooka: Malce z zamudo, ampak iz srca ti čestitam za nosečnost. Želim ti lepo nosečnost, čim manj slabosti, lahek in hiter porod in zdravega otročička user posted image .
Ugi: čestitke tudi tvojemu možuuser posted image za dober čas na 10 km.

Suzi*: Prav paše malu miru brez sončkov a ne ....user posted image  Kako pa je šlo na šopingu? Jaz ko grem v šoping za sebe, vedno ampak res vedno kupim za naša cukrčka, jaz pa ponavadi ostanem brez vsegauser posted image .

Rainbow: ti pa si zadnje čase tudi ful zasedena. Upam, da si boš ta teden, ko so krompirjeve počitnice odpočila. Pa ne pozabi popraviti teste user posted image .

Če sem katero izpustila pri komentiranju se ji opravičujem.

Glede srečanja ne morem nič obljubiti. Lokacija je ful lepa. Ne vem pa kako bo kaj zdravje naših sončkov, pa če bo prost lubi, da nas bo peljal, ker jaz iz Prekmurja z dvema nagajivčkama ne vem če bom sposobna peljati.

Aja pa še to vam moram povedati, da smo prejšnji teden zmontirali zimski vrt in dobili še en prostor. Za našo majhno stanovanje je to velika pridobitev user posted image . V planu imamo še zazidat en prizidek ampak to bo............., ko bodo finance, to pa itak nikoli ne bo user posted image

Zdaj pa končam, ker grem počasi kuhat kosilo.

Želim vam lep dan.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
31.10.2007 16:55:40   
Dolina
Dan,

mi smo še kar mal prehčajeni. Mene najbolj matra zamašen nos. Upam, da kmalu mine.

NiLe, samo da je vse v redu z user posted image . Joj si me kr malo ustrašila. Lumpa. Čestitke možeku za maraton. To je pa res lep čas. user posted image user posted image user posted image  In za večerno masažo. user posted image user posted image

Ugi, tud tvojmu čestitke, jaz tud 1 km ne bi pretekla (ker res ne maram tečt). user posted image user posted image user posted image

Skaana, tak si že daleč. user posted image user posted image user posted image  Bravo, čas res leti. Jaz se tud odpravljam na kup dajat slikce in čestitke, ki sva jih dobila pri Zoji. Da bom potem lahko še za novega člana tak naredila. Zoja ful rada gleda album, ko je bila dojenček tja do 1. leta. Pol imamo pa bolj dopustnišle slikce.

Suzi*, uživancija do konca.... user posted image user posted image user posted image  Kaj si si kupula?

Men so pa nosečniške hlače že premajhne. user posted image user posted image user posted image  Saj tud pri Zoji jih nisem nosila do konca, ampak tja do 8. meseca so pa zdržale. Zdej me pa tiščijo, ko sedim. user posted image  Bom mogla po kakšne nove, čeprav sem zadnjič probavala neke kavbojke z elastiko, ampak mene ta nosečniška elastika tišči. Ah, ne vem no....

Rainbow, ne vem, če se uspemo na kup nabrat za Bled za ta vikend? Malo hitro.... Pofočkajte se....
Drugače pa boste sigurno kaj zdravi. user posted image user posted image user posted image  Važi?

Zdej pa grem študirat, mojadva sta jo pobrisala na igrišče. user posted image user posted image

Čau čau

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
31.10.2007 22:01:04   
Skaana
Drage moje,

samo toliko, da vam javim, da prihajam iz bolnice. Atena mi je včeraj na poti domov od ginekologa, dobila vročinske krče. Kaj bolj groznega si ne morate predstavljat, sploh če ne veš, kaj bi to bilo lahko... Jaz sem mislila, da mi v rokah umira...

No, skratka, zdaj je v bolnici, kjer vladajo zarad praznikov user posted image  razmere. Prostora za starše nimajo, treba je bit ob otroških posteljah na stolih (zdaj pa si predstavljajte mene v 35. tednu), tudi čez noč. No, nocoj dežura user posted image , jaz sem bila čez dan tam. Vročina ji je padla, a danes še popoldanske vizite ni bilo user posted image user posted image user posted image . Naj bi bila huda viroza z vročinskimi krči. Ampak še nič potrjenega.

No, zdaj bežim spat. Dolina, imam tvojo tel., ti pošljem SMS, ko kaj izvem, prav? No, mogoče pa bomo jutri že prišli domov.

user posted image  

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
31.10.2007 22:31:23   
rainbow
Joj, Skaana, groznouser posted image , boga Atena, pa tudi ti, en velik user posted image , pa miljonček user posted image za čimprejšnjo ozdravitev!!! jaz tudi upam, da pridete ćimprej domov, čeprav se zaradi praznikov zna zavlečt. Upam, da ne.
Upam, da si vsaj malo spočiješ. jaz sem bila čist fergik od tistega tedna, pa še noseča nisem. resnično držim pesti za Atenkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Dolina, saj se ne mudi takuser posted image ; z veseljem pridemo kadarkoli, če bomo le zdravi. Ti si pa še kar pridna in študiraš. bravouser posted image user posted image user posted image  

Fipi, lepo da se oglasišuser posted image ; ma ja, pride tako obdobje, ko je 24 ur premalo za dan. glede testov, me čaka samo še en razred. pa narediti moram 4 nove. Amapk ok, napredujem, počasi.
Vidim, da je pri vas tudi pestro. nam vsaj ni dolgčasuser posted image

Nič, vsem zdravim, ostanite zdravi, vsem bubanim pa user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.