|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
15.10.2007 11:19:48   
NiLe
Katrin, tudi me te pogrešamo. Kar poskrbi zase in pojdi na bolniško, boš videla, da ti ne bo žal.

To je pa seznam nosečih marčevk 2005:

user posted image  6.12.2007 - Skaana user posted image
user posted image  15.1.2008 - Katrin user posted image
user posted image  21.2.2008 - Dolina user posted image
user posted image  21.2.2008 - Suzi* user posted image
user posted image  8.3.2008   - Wahoo user posted image
user posted image  15.4.2008 - NiLe user posted image
user posted image  maj 2008  - Modrookauser posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
15.10.2007 12:15:30   
Skaana
user posted image

Kolk vas je fino brat. user posted image  
Jaz sem pa vedno bolj navezana na mojo Atenko. Ne vem, če je to normalno. Zdle je šla z dedijem in babico v Šentjur- slabo urco vožnje, pa sem cela na trnjih, kaj če se ji kaj zgodi user posted image  Upam da so to le hormoni in da ne bom več tako zaščitniška.

NiLe, zmagovalna kombinacija ima še vedno barve user posted image , le da je kar dosti beline vmes.
user posted image   user posted image   user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
  user posted image
Glede otroške sem pa verjetno res pretiravala z barvami. V mislih sem imela najprej tole sobico od Ikee:
 nasploh bo verjetno pohištvo od njih (predvsem zabojniki, ostalo zaenkrat itak ne rabi - žepke in slikice pa ji bom sama zašila in narisala - mam veseljeuser posted image ). Barvni kobinaciji, ki mi zelo sedeta sta od Glenna Jean Lilly in od Habbe
user posted image
Ampak to je pohištvo, ki je samo po sebi že zelo pisano, zato potrebuje v končni fazi le eno barvo sten. Atena pa bo imela enobarvno pohištvo, zato sem pri kombinaciji sten pretiravala user posted image .
Izrise sem nardila tako, da sem sobo slikala, potem pa fotografijo odprla s coreldraw-om ter z barvnimi ploskvami pokrila stene. Tako kot ti, Suzi user posted image .

Hvala za recept, bom jaz tud poskusla, če mi bo user posted image  prinesel sestavine iz trgovine... Brrr, sploh več ne hodim, ker lahko nesem le kilo user posted image . To je pa ravno ena moka user posted image .

Kako lepo je gledat naš seznamček user posted image . Res smo pridne, ene so že bile prej, ene pa še bodo user posted image . Če so pa res taki cukri naši marčevci user posted image

Špacka, seveda nisem jezna, če ne ne bi dala na net zadev. Ker več glav več ve, na koncu se bova itak midva odločla, sam če se pa ne morem (sem po podznaku tehtnica user posted image ), pa mi vsakršna izkušnja prav pride. Upam, da bo Lina dobila čimprej sobico. Jaz sem že čist imuna na zamujanja glede naročil user posted image user posted image user posted image . No, zdajle me zanima kako bo s kuhinjo, ker sem rekla, da jo hočem met pred porodom, pa je rekel, da bo in bil čist zmeden zraven... He he. Bom pa za božička dobila darilo - zmontirano kuhinjo user posted image .
Ja, glede staršev na govorilnih, sem pa tudi jaz jezna. Ker vedno ko kaj vprašam, če imajo kakšno vprašanje, prošnjo, opazko, so kar tiho user posted image  Pa sem prepričana, da nisem idealna in da me ogovarjajo za hrbtom user posted image . No, nekaj več le povejo pri govorilnih urah, a še to moram prav izvlečt iz njih...

Suzi, a Anžej pa ni vesel, da bo dobil user posted image ? Naša načeloma je, ampak zdaj opažam, da je vedno bolj ljubosumna... Zelo veliko sem z njo, pa ne morem vse delat z njo, kar bi ona rada. In potem ji rečem, da ko bo pa user posted image  prišel ven iz trebuščka, pa boma lahko skakale po postelji, skupaj čofotali, se lovili in skrivali, vozili s kolesi (mimogrede, a se vaši že znajo? Naša je to osvojila nekje mesec dni nazaj user posted image ). Sicer mislim, da ljubosumje bo, a bo tudi kmalu minilo, ker so zelo prilagodljivi, tile naši, kajne? Pa knjigico sem ji zdaj kupla, ki govorita o zajčku, ki si je želel bratca, dobil pa sestrico user posted image .

Pa ne mi rečt, da bo še potem svinjarija... Jah, bo treba pa naslednje leto v akcijo stopit...

Katrin, seveda te pogrešamo user posted image , sem vesela, da si boljše. Ja, kar razmišljaj v tej smeri, da boš počasi šla user posted image . Bo že treba, si kar za mano na vrsti.

Tako, zdaj pa upam, da mi bo uspelo tole poslat...

Sončkajte se.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 16.10.2007 10:32:06 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
15.10.2007 14:49:16   
Suzi*

user posted image  6.12.2007 - Skaana user posted image
user posted image  15.1.2008 - Katrin user posted image
user posted image  21.2.2008 - Dolina user posted image
user posted image  22.2.2008 - Suzi* user posted image
user posted image  8.3.2008   - Wahoo user posted image
user posted image  15.4.2008 - NiLe user posted image
user posted image  maj 2008  - Modrookauser posted image  

....sem pri meni popravila datum. user posted image

Skaana, Anžej je tudi se mi zdi ljubosumen na trebušček, ker mu govorim, da pač ne sme po njemu skakat. Pol pa včasih kar zanalašč, se mi zdi. user posted image  Edino včeraj je bil tako prijazen, pa se je cartal. Sem mu rekla, da če bo dojenčka božal, da bo tudi on njega pozneje božal. user posted image  Sej drugače pa obožuje vse otročke in bi vse polupčkal in objemal. Jaz tudi pričakujem malo ljubosumja, samo po moje se bo kmalu poleglo. Upam!

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 15.10.2007 14:50:23 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
15.10.2007 15:21:17   
ugi
Modrooka: Cestitam, kako lepo. user posted image user posted image Se en user posted image vec pri macrevkah. Zdej pa mislim, da vas je ze vec user posted image kot nas je nenosecih. Res ste pridne.

Midva sva pa skor dol padla, ko sva dobila poloznico za vrtec. So nas dali v 8. placilni razred, ker niso imeli vseh podatkov in se niso do konca obravnavali prosnje za zmanjsano placilo vrtca. Groza.
Sva se sla ze danes zjutraj zbunit. Luka pa ful uziva vrtcu. Zdej tudi ze spi po kosilu. user posted image V petek je prvic sel kar sam na lezalnik, danes pa je tudi sel takoj po kosilu spat, tako kot drugi otrocki.

NiLe: Me veseli, da je nasvet pomagal user posted image

Smo pa v soboto montirali radiatorje in je bila totalna katastrofa. Namest, da bi imeli v kopalnici v tleh zamo dve majhni luknji imamo zdej eno veliko. To pa zato, ker je majster zadel odtocno cev in je bilo treba vse odstemat in zamenjat. V glavne groza. Tiste k zidate naredite vse zdej (magari kaksen radiator vec, pa tudi ce je pol ugasnjen), ker naknadno razbijat je kriza. Pol je pa zadel se en elektricni kabel inje varovalko ven ruknlo - skratka, narobe je slo vse kar je lahko slo. Sem kar nesrecna. user posted image Aja, pa prah povsod itak. Pa ful enga pucanja, tako kot je Skaana rekla. Sem pa poslikala, bom jutri gor dala, da boste vidl kaksne luknje imamo v hisi. Je k bohinjski sir. Sej clovk ne ve a bi se smeju al joku.

Zdej moram pa sibat v Mullerja, pol pa po Luka.

Pa-pa

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
15.10.2007 21:44:20   
Dolina
IIIIIIIIIIIIII, kok ste se razpisale. user posted image user posted image user posted image

Katrin, čim prej na bolniško, glej zdej na sebe. Me te že močno pogrešamo. user posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe, hvala za recept, pride v kratkem na vrsto....Njami Sem ga pa dvakrat prebrala, ker sem mislila, da nekaj manjka pri testu. user posted image user posted image user posted image  Ta tvoja gibanica je učtra moderna. user posted image user posted image user posted image

Skaana, seveda znaš.... user posted image user posted image  Pa hitro bo december in še tak čaroben čas, da bo kar pokalo pri vas. user posted image  Glede dnevne sobe: ali imaš dvoje vrat ali ne? (ta druga slika zgoraj). Npr. vrata levo user posted image  in vrata desno user posted image  vmes pa stena user posted image . To steno user posted image  bi jaz pobarvala. Prosim, to niso zdej četvorčki pri nas. user posted image user posted image user posted image  
Zoja ima te stolčke z muco od ikeje - so super, mizico pa ima tisto rdečo plastično M.... nekaj. user posted image  Pa take fine rumene preproge z velikimi rdečimi pikami so takrat imeli in vse skupaj izgleda super.

Ugi, smola pa taka. user posted image user posted image  Upam, da kmalu zakrpate luknje. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mene pa ta plačila za vrtec čist medejo. Zdej naj bi do 15. novembra spet oddala vlogo (prvo smo oddali avgusta in ta naj bi veljala do konca tega leta), za naslednje leto s podatki iz leta 2006. Meni morajo itak upoštevat trenutno plačo, ki je nižja od lanske, Robert je pa lani dobil še en lep AH tako, da bomo tud plačevali 8. razred, dokler ne rodimo. Ah ja, nekak bomo že preživeli. Pri vsem tem plačilu oz. razvrščanju v razrede me moti samo to, da ne upoštevajo kreditov. Oni vidijo samo prihodke, da pa moraš vsak mesec plačat še tolk kredita za stanovanje ali pa avto, to jih pa ne zanima. user posted image

Špacka, hvala za tolažbo. Včasih se sama sebi zdim otročja, ampak zdej me res še hormoni dajejo in me tolk bolj prizadene, če Zoja noče bit z mano. 
user posted image user posted image user posted image  za vrtec, važno da uživa v njem. Mi smo prišli tako daleč, da zjutraj zbruha vse mleko, ki ga spije doma, ko jo tam oddam. Tako smo zdej uknili jutranje mleko, da vidim, če bo kaj boljš. Saj potem čez dan je v redu, igra se sicer še vedno ne z drugimi otroci... Pravi, da ji niso všeč. user posted image  Čez dan se pa kar velikokrat spomni na njih, pa me vpraša, Kdo je Julija? Kje je zdej Miha? .... Jaz sem pa najprej gledal kot tele v nova vrata, kdo sploh je to user posted image user posted image user posted image

Suzi*, Zoja pa je kak mesec nazaj kar sama prišla in me začela božat po trebuščku, pa lupčkat. So mi tud skor solze pritekle. Pol je mal nehala, reče, da noče. Mislim pa, da bo kar ljubosumna, upam, da ne bo predolgo trajalo. Zdej si zmišljuje imena, kaj bomo imeli. Dva dni je bila za Lili, pol jo je tašča mal nagovarjala za Zalo (pa ji na mojo srečo ni všeč user posted image ) ....

Zdej mi pa kruli, grem mal do hladilnika. user posted image

user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
16.10.2007 12:12:30   
ugi
Evo sem dala nekaj slik v album, danes bom pa se v spodnjem stuku poslikala - tam je sele luknja. Smo sli vceri ze po cement, tako da bova zdaj betonirala.
Bom jutri se one slike zraven pripela. Morva pa se pogledat ce imava kaj ploscic viska, da jih poloziva, tam kjer zdej manjkajo.

Pa-pa

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
16.10.2007 13:02:02   
modrooka

user posted image  6. 12. 2007 - Skaana user posted image
user posted image  15. 1. 2008 - Katrin user posted image
user posted image  21. 2. 2008 - Dolina user posted image
user posted image  22. 2. 2008 - Suzi* user posted image
user posted image  8. 3. 2008   - Wahoo user posted image
user posted image  15. 4. 2008 - NiLe user posted image
user posted image   12. 5. 2008  - Modrookauser posted image  

... tudi jaz sem pri meni popravila datum. user posted image   Oziroma dopolnila user posted image .

Lepo se imejte!

Lep dan!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
16.10.2007 15:22:12   
NiLe
Samo na hitrco se pofočkam, preden mrknem iz službe, pa še to ne grem domov, ampak na predavanja user posted image .

Danes pač ni moj dan, saj sem fuuuul žalostna, ker me je novica o smrti pevca Tošeta Proeskega pretresla, saj sem ga rada poslušala in še včeraj sem se s sestrico menila, da ga greva v soboto poslušat v BTC user posted image user posted image user posted image . Pismu, tale lajf je čist nepredvidljiv: danes si, jutri te ni več.

Pa pa

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
16.10.2007 21:04:13   
Dolina
Joj, NiLe, mene je tud čist šokiralo. user posted image user posted image user posted image  Nepredvidljivo, nepredstavljivo, pa tako mald je bil. Groza.

Drugače pa imam jaz danes tud bolj slab dan, ful sem se veselila pohajkovanja po mestu s kolegico, pa so ji turnus zamenjali in ni bilo nič iz najinega izleta. user posted image  In na koncu sva šle v lj k mojim, spet sem Zoja kupila novo trenirko in majčki - ker nam tega primanjkuje za v vrtec, tako hitro vse preraste. Jaz pa, ki sem še bolj brez cunj kot ona, si nisem nič kupila. Te nosečniške cunje imajo vse take cene, da me bo kap. user posted image

Služba je bila danes user posted image user posted image ...

Suzi*, mene medenica nič ne boli, bolj me križ, sploh pa ne smem ležat na hrbtu, ker se pol ne morem niti premaknit. Pa trebuh me boli - te trebušne mičice. Razmak je zaenkrat še v mejah normale.

Skaana, kaj sem razmišljala - mogoče pa tisto niso vrata, ampak samo taka velika okna? user posted image  No ja, saj ni važno, ker bo tako ali tako super pobarvano. user posted image

Ugi, saj ni tako velika luknja  user posted image  Ampak to še ne pomeni, da jo odobravam. user posted image  Ti mojstri so včasih bolj švoh mojstri. Upam, da sta našla še kaj ploščic, da zakrpata ta del. Radiator je pa ful v redu, mi imamo podobnega, te "lojtrice" so res ful fajn. user posted image user posted image

Zdej pa grem samevat na kavč, moj je namreč na tajski masaži. Meni se pa nič ne ljubi, nekaj me daje melanholija. Jutri bo bolje, ko grem spet na UZ in upam, da se ne bom preveč načakala, da bo user posted image  malo bolj pri miru in odkljukamo še srčka.

Nočko

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
16.10.2007 21:05:21   
Dolina
No, še tipkat ne vem več. Oprostite mojim tiskarskim škratom. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
16.10.2007 21:21:23   
eva1
čer!

No da se spet malo javim!

user posted image user posted image user posted image Koliko nosečk imamo žeuser posted image user posted image user posted image ...res super!

pri nam je pa sedaj že prav luštno-no sej je tudi prej bilo, ampak sedaj je pa res zakon...tamaladva se skupaj igrata, ko sta skupaj sploh ne vem, da ju imam...hvala bogu ni ljubosumja med njima in se imata zelo rada, Luka je cukr, pravi bratec,Aljo kar naprej hrani, vse si delita pol-pol, tudi sladkarije,igrače...ko kuham oz.karkoli delam in me ni zraven jo popazi, kamor gre Luka gre tudi Alja! res sem vesela da imamo tako majno razliko, ker se tako razumetauser posted image user posted image ! Prej govorim z kolegico in ji pravim, da sem si ravno nohte spedikirala in namazala..pa je vprašala kje so otroc ko je vse tko tiho, pa sta bila zraven, samo je res, kot da ju nebi bilo-je rekla, da ne more vrjet da si pri 2 majhnih pa lahko še nohte lakiramuser posted image user posted image user posted image ...je pa res bolje da sta skupaj, kot pa da je samo 1 doma, ker potem pa "ta" samo za mano leze! Uglavnem punce, res je luštno ko sta dva-na začetku je malo več dela, potem pa je super!

Drugače pa...Luka itak 100/h uživa v vrtcu, Aljo uvajam decembra, ko mi poteče porodniška...zaenkrat smo kar zdravi(tok, tok)-to je pa itak najbolj važno...zdej pa šibam dr. Hausa gledat...uživajte!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
17.10.2007 9:05:23   
Katrin
Ej, punce

en kratek "dobro jutro" tudi od mene user posted image

V bistvu ni nič novega ali pa tudi, pa bi bilo predolgo user posted image  Sedaj so nam končno poslali pogodbo za SIOL, kjer piše da "bodo"user posted image  v enem mesecu poslali paket z navodili za internet. Sedaj pa res že komaj čakam.

Ja, prehlajena sem še edno (malo manj), v službi sem še vedno... komaj čakam počitnice, potem se bom pa počasi poslovila. Priznam, da imam dosti.

Kaja je super, ful napreduje, včasih se ji nasmejiva do solz, spet drugič sploh ne dojemam. Skratka, imamo se pestro. V kratkem naj bi dobili notranja vrata, potem lahko končamo parket (lakiranje) in se preselimo v zgornje nadstropje.

Vesela sem za vse stare in nove nosečke user posted image user posted image user posted image

Skaana: kako pa vaša hiška? Oprosti, ker vas ne spremljam redno, tako da ne vem. Ste se že preselili?

Vsem želim prav lep teden in vikend, ki je pred nami user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
17.10.2007 11:28:36   
ugi
Holja, Luka je se vedno mal prehlajen, zdaj ze dva dni brez vrocine in bo sel mogoce jutri ze v vrtec.

Sem pa vceraj poslikala se v spodnjem stuku ...

upam da se bo tole kaj videlo.

Zdele so nam pa pripeljali kurilno olje, da se bomo lahko pozimi greli. Sem ful vesela, ker so dali na tri obroke - ker 600 evtov naenkrat dat je kar velik za nas. user posted image

Tolk zaenkrat ...

Pa-pa

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 17.10.2007 17:40:58 >

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
17.10.2007 11:32:30   
ugi
Na pomoc!!!

Men ne rata dveh fotk pripet, pa sta ful majhni user posted image . Kaj delam narobe?

No, racunalnicarka pa taka, ne user posted image

Pa-pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
17.10.2007 16:19:09   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: ugi

Na pomoc!!!

Men ne rata dveh fotk pripet, pa sta ful majhni user posted image . Kaj delam narobe?

No, racunalnicarka pa taka, ne user posted image

Pa-pa

Nič ne skrbi, jaz sem tud prej skor doktorirala, preden mi je uspelo. Zdaj znam samo tako, da fotke spravim nekam na splet npr. na mojalbum, potem pa kliknem z desno miško na sliko, grem pod lastnosti (properties) in skopiram URL naslov (ki se mora začet s http... in končat z .jpg)
Vaša luknja pa res ni majhna. Pa saj boste pošlihtali, kajne? Se bo potem vse poplačalo, ko bo končano. Aja, mi imamo tudi v kopalnicah lojtri (vsepovsod drugje je talno brez radiatorjev), pa sem zraven dala še vtičnico, da se lahko še na radiator montira dodatni grelec, če bo potrebno.

Dolina, user posted image user posted image user posted image  upam, da si danes boljše... Kako je bilo pri ginekologu? A tvoj pa kar na masaže hodi??? Kdaj bo pa tebi kaj privoščil user posted image user posted image  Saj moj je isto kamot. Večkrat že kar preveč...

Eva1, kako lepo da si se javila. In še lepše s tako dobrimi novicami. Bravo za Luka - "velikega brata" user posted image user posted image user posted image user posted image . Skorajda neverjetno res, da se tako zelo razumeta. To pa res ne doživiš prav pogosto. Po navadi je majhna razlika fina kasneje, ko že malce zrastejo, pri tebi pa to špila že od začetka. Super res user posted image  .

NiLe, spekla gibanico user posted image . In vsem je bila njami user posted image . Sam se mi je pa nekaj čudnega zgodilo. Skoz se mi je zdelo, da bo premalo mešanice z moko - imela sem ta veliki pekač, ki je čez celo pečico. Tako da sem potem nardila le v dveh slojih in pač celo filo vmes user posted image . Pa saj je bilo zelo okusno, sam sprašujem te, če ti mogoče daš v manjši pekač (npr. velikost tortnega). Jaz sem pa dobila po mejlu ene fajn recepte. Če katera hoče, naj mi na ZS sporoči email.

Punce help. Kaj bi ve nardile. Naša Atena ima še kar plenice in še kar dudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa jo skušamo na vse načine, pa nič ne pomaga... Pa smo že rekli, da jo bomo pustili kar pri miru, pa se spet ni nič premaknilo. Saj vem, da ne smeš otroka silit, ampak zdaj mi je pa že res tako dolgo. In predvčerajšnjem sem opazila, da je že predgrizava. Ne vem, če je to od dude, sam me je strah it k zobozravniku z njo. In ni šans, da bi jo dala stran. Sploh ne zna zaspat brez nje. Zdle sem ji že trikrat vzela, pa se takoj prebudi in joče... Ko ji dam nazaj, nazaj zaspi...

Sonček, vaša

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
17.10.2007 16:20:44   
Skaana
Aja, če katera želi videt mojega bušija - no, je že kar trebuh user posted image , si lahko ogleda v albumu. In en pravi sestrski poljub user posted image .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
17.10.2007 22:34:11   
mojčca
Ojla

No, pa se po dolgem času spet javljam. Preberem vas še na hitro, da bi pa kaj napisala, sem pa čisto preveč utrujena. Ampak, saj bo boljše.

Modrooka, čestitke user posted image user posted image user posted image . Ja punce, ste pa res pridne. Zadnje čase je ful otročkov. Naš Matic je v slabih dveh tednih dobil tri nove sošolke, enega oz. eno sošolko pa dobi čez slabe tri tedne, ali pa že prej. Sem ravno danes premišljevala, da so v našem koncu samo fantki. Vsaj od naše družbe. No, Matic bo imel (trenutno stanje, kar jih jaz poznam) 12 sošolcev in samo dve sošolki. No, ampak leta še ni konec.

Skaana, ja, te kar zastopim, ko ne smeš user posted image . Ampak tudi to se da preživati. Jaz pri Manci nisem smela od 6 tedna naprej (no, glede na probleme mi tudi ni prišlo na misel, pa tudi v bolnici nisem mislila ravno na sex), pri Maticu pa je bila ista pesem. Najprej celo nosečnost nič, po porodu pa tudi nisem imela kakšne posebne želje, ker so me šivi boleli kot user posted image .
Ja, ful dobre slikce. Imaš prav lep trebušček.

No, da se malo pohvalim. Naša fasada je končana (včeraj) in hiška izgleda super user posted image user posted image user posted image . Je Manca čisto navdušena nad njo. Se včeraj peljemo mimo hiše, pa Manca pravi: mami, naša hiša, pa še pobarvana je user posted image . Ko potegnemo iz aparata slike, bom naredila en album (ne jaz, ampak user posted image ),da si še ve ogledate našo lepo hiško. No, pa še slike od kamina bova dala zraven. Sem danes mojemu razlagala, da smo malo čudni. Ponavadi vsi najprej uredijo notranjost hiše in šele potem zunanjost, mi pa ravno obratno user posted image . Bo počasi treba začeti igrati loto, ker nam primankuje eurov. No, za fasado sem zvela kredit jaz, za hišo pa moj. No, ko odplačava kredit (čez 15 let), bo pa potrebno že obnavljati.

16.11. imava z Manco spet pregled pri zdravnici in me prav zanima, kaj nama bo rekla. Je terapevtka zadnjič rekla, da na slabše ne gre, skrbijo jo edino, če bo Manca znala obdržati ta tonus (v bistvu ravnotežje), ki ga ima sedaj. Greva pa na kontrolo tudi z Matice, ker se mi obrača samo na eno stran in je terapevtka rekla, da ne ve, ali se bova izmazala brez razvojne. Močno upam, da mi ne bo treba hoditi tja še z njim. Ampak, če bo pa treba, bova pa hodila. Vse za zdravje naših otročkov.

Drugače pa, naša Manca je tako zgovorna, da zvečer, ko gre spat, da si prav odpočijemo ušesa. Je pa začela čez dan protestirati glede spanja, ampak me sploh ne gane. Ko je ura pol enih, jo dam v posteljo, potem pa zaradi mene lahko dve uri skupaj poje in se zgovarja. Važno, da počiva. Je pa najboljša zjutraj, ko se zbudi. Ne, da bi rekla, mami, dobro jutro, ampak so njene prve besede: mami, jst sem pa tko lačna user posted image user posted image user posted image . In to čisto resno, potem pa mora počakati, da jo jaz lepo oblečem in gresta nato z user posted image  v Kranj, kje se Manca pazi pri tašči. Ja, drugo leto pa gre v vrtec, čeprav vsem naokoli razlaga, da sva jo že vpisala v vrtec.

Nič, grem počasi malo počivati (nam ga Matic zadnje dva dni nekaj biska - ja mislim, da bo dobil zobek, je ful bogi, čisto otečeno dlesen ima, pa kar trese se od bolečin, zobek pa mu ne more predreti, tako da se mi ful smili. Mi gre kar na user posted image , ko ga vidim, kako je bogi).

Upam, da se vam večkrat oglasim, drugače pa bom mojemu rekla, da potrebujem vsake dve dni brco v rit, da kaj lepega napišem.

Še to, Toše Proeski, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je bilo ful hudo, ko sem prebrala za njegovo nesrečo.

Nočko

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
17.10.2007 22:44:47   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Punce help. Kaj bi ve nardile. Naša Atena ima še kar plenice in še kar dudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa jo skušamo na vse načine, pa nič ne pomaga... Pa smo že rekli, da jo bomo pustili kar pri miru, pa se spet ni nič premaknilo. Saj vem, da ne smeš otroka silit, ampak zdaj mi je pa že res tako dolgo. In predvčerajšnjem sem opazila, da je že predgrizava. Ne vem, če je to od dude, sam me je strah it k zobozravniku z njo. In ni šans, da bi jo dala stran. Sploh ne zna zaspat brez nje. Zdle sem ji že trikrat vzela, pa se takoj prebudi in joče... Ko ji dam nazaj, nazaj zaspi...

Sonček, vaša

Glede plenic nimam nobenega nasveta, ker jo ima tudi naša, ampak samo ponoči.

Glede dude pa je bilo pri nas tako. Pred kakšnim dvem mesecem sem bila z Manco pri zobozdravnici in je ful pohvalila njene zobke, edino enkice je imela malenkost premaknjene naprej od dude. Smo pa imeli dudu samo ponoči. No, jaz sem ji dudo hotela ukiniti že prej, pa je bil moj proti. No, tisti dan, ko smo prišli od zobozdravnice, pa smo dudo pospravili. Manci sem rekla, da gre tisti dan  spati brez dud, ponoči pa bo po dudo prišel škrat Dudek in bo dudo nesel svojim otročkom. Sva ji rekla, da ima škrat doma deset majhnih škratkov in ker nimajo denarja za dudo, bo prišel po njeno. Če bo seveda zaspala brez dude in ne bo problem, pa sva ji rekla, da ji bo škrat prinesel še darilo. No, drugo jutro, ko se je zbudila, pa je zraven postelje imela dariln vrečko, notri darilo in pa še pismo od škrata.

No, glede spanja je potem imela dva dni še malo problemov, tretji dan pa je zaspala brez joka in od takrat ni več izrazila želje po dudi.

Sem mislila, da bo kaj težila, ker ima Matic dudo, pa naju je ful presenetila.

Če te zanima, kako je izgledalo pismo, pa ti ga lahko pošljem.

Zdej bom pa res nehala težiti.

Nočko

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
18.10.2007 9:36:15   
ugi
Skaana: Hvala, bom poskusila tako, al bom pa kar v album dala. Za plenice in dudo pa nimam kakega pametnega nasveta. Nas je se vedno v plenicah.user posted image Dude pa nikoli ni imel - je ni maral. user posted image

Mojcca: Bravo za fasado user posted image Komaj cakam slikce. Upam, da Maticu cimprej pokuka zobek ven in da ga ne bo vec bolelo. A Manca je pa taka klepetulja. To poznam, midva z user posted image si tudi kar usesa spocijeva ko Luka zaspi zvecer.

Tko zdej bom pa poskusila se enkrat s slikami.

Pa-pa

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
18.10.2007 9:47:10   
ugi
Sem naredila se en album, prejsnjega pa ne znam zbrisat.
No v glavnem, to so pa zdej se luknje v spodnjem stuku. Album se pa imenuje radiator. Gesla pa ni.

Pa-pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
18.10.2007 10:34:02   
Špacka

Danuser posted image

Baje, da bomo imeli pester vikend, Linina soba naj bi končno prišla. Sem še vedno skeptična, ker user posted image user posted image  lahko, da so se nas samo elegantno rešili.user posted image user posted image

UGI nič kaj majhna luknja, ampak saj boste poštimali pa bo.user posted image user posted image
Mi je pa tako fajn prebrati, kako Luka uživa v vrtcu. user posted image user posted image user posted image  Luka!

SKAANA nimam receptauser posted image user posted image  plenic smo se rešili po hitri poti, sploh nisem mogla verjet. Sem pa opazila pri Lini, da nič ne dosežem s pregovarjanjem, podkupovanjem in ostalimi fintami.....dokler se ne odloči je tako in pika. Pri njej je duda zakon in seveda ninica- plenička, brez tega ne gre spat. V vrtcu se je tega že zdavnaj znebila in sploh nič ne teži, vendar takoj ko pridemo domov hoče oboje, da se mal pocarta. Če se ji kaj dogaja, če kam gremo....nikoli ne pogreša, če ji je dolgčas pa kar naprej sprašuje, kje je duda. Jo je že X-krat  nesla v smeti, ker je velika punca, ampak v trenutku že brska po smeteh. Sicer pa pravijo, da je duda potuha za staršeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak za enkrat ji dudo še pustim. Tudi naš čas bo prišel.user posted image user posted image
Ima pa Lina res zobe bolj naprej, samo ne vem al od dude al pač tako je. Samo meni je zobozdravnik rekel, da pri mlečnih zobeh ni neke panike, ker se zelo hitro popravijo nazaj, problem so stalni, samo do takrat se bomo pa že znebili dude, kajne?user posted image user posted image
Ti jo kar pelji k zobozdravniku, da jih boš pa slišala, se pa lahko pripraviš.user posted image user posted image user posted image

NILE hvala za recept, zelo kmalu ga bom poskusila, tako da poročam kako mi bo uspelo.

EVA1 zelo lepo je brati, kako se tvoja škrata razumeta med sabo. user posted image user posted image user posted image

Verjetno sem še kaj pozabila, se še oglasimuser posted image

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
18.10.2007 11:23:53   
Dolina
Samo na hitro se javim, ker sem v službi, dela preveč...

NiLe, sladica je fantastična. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Skaana, jaz sem jo (sladico user posted image ) dala v srednje velik pekač in je bilo dovolj za tri plasti "testa".

Letim...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
18.10.2007 14:23:18   
Skaana
Ej, moje Marčevke, dajte mi sporočit svoje emaile, da vam lahko pošljem pesmice, ki sem jih dobila - Sparkyjeve. So izbrane tiste najbolj luštne za naše zakladke user posted image .

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
19.10.2007 8:15:28   
mojčca
Skaana, hvala za pesmice user posted image user posted image user posted image . Matic in Manca sta čisto navdušena nad njimi, posebno pa nad Piko nogavičko - to je edina pesmica, s katero pomirimo našega Matica, kadar joka, kot da bi ga dajali iz kože.

Letim drvim, ker se je zbudil naš najmlajši družinski član.

Še enkrat HVALA!!!!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
19.10.2007 8:52:32   
NiLe
Jutro punce user posted image

no, pa sem spet ostala doma. Še dobro, da sem bila včeraj dopoldne pri svoji splošni zdravnici, malo pojamrala in je tako ali tako ugotovila, da ne izgledam preveč dobro in naj si vzamem malo časa in pridem k sebi. Če bo pa še kdaj panika, pa tudi ni problema, da ostanem za kak teden doma user posted image .

Po službi se mi je mudilo na predavanja, zunaj je lilo in kaj se mi zgodi: en norec prileti z avtom vame oz. moj avto. Jaz nič kriva. Ful sem bila šokirana, še dobro, da ni bil hujši trk, ker drugače bi zihr šla na urgenco se saj pokazat, če je vse OK. Ampak je bil samo šok, malo zvite in razbite pločevine ... v glavnem, čist sem bila zmedena, mudilo se mi je na fax, tako da se danes dobim s tem tipom in upam, da dobim kuponček.

No, še ena vesela novička: od srede naprej smo ponosni lastniki novega, modrega avtočka - Ford C Max. Ful je lep, udoben, prostoren,  otroka sta tud ful navdušena ... upam, da smo za nekaj časa izpolnili bonus s "car crashi" user posted image

Me veseli, da ste sprobale recept za GIBANICO in da se sladkate. A ni to eden od enostavnejših in okusnejših receptov? Ja, Skaana, jaz delam v srednjem pekaču (iz jena stekla) in pride ful visoko in ravno pravšnja količina sestavin. Pa nikar se ne sekiraj glede dude in plenice. Očitno mora priti pravi čas, da Atena spozna, da ne rabi ne enega ne drugega. Mi imamo edino problem z nočno plenico, ampak upam, da se je bomo enkrat že znebili. Pogledala fotke z bušijem user posted image user posted image , tudi moj je že kar velik, bom ob priliki prilimala v album. Za pesmice se toplo priporočam - moj mail: lejkasmejka@gmail.com

Eva1: lepo je brati, kako krasno se ujameta tvoja dva pobalinčka. To pa je ena izmed prednosti majhne razlike.

Mojčca: bravo za fasado. Poteši našo nestrpnost in daj kakšno fotko na ogled user posted image Mi2 ravno ugotavljava, odkar imamo novo fasado, nam skoraj ni potrebno kuriti. Se ful pozna. Pa še hiška je 100x lepša.

Ugi: uf, vaša luknja je pa kar konkretna. Držim pesti, da jo uspešno popravite. Tvoj nasvet je pa dober za vse tiste, ki še gradijo: raje kakšna stvar preveč kot premalo. Tudi mi imamo v kuhinji en radiator, ki smo ga v dveh letih samo 1x prižgali.

Ketrin: še malo, pa boš uživala v novi hiški in se spočila do prihoda vašega novega člana.

Nič, grem zajtrkovat, želodček se oglaša ... potem pa letim k zobarju in upam, da se mi rata dobit s tipom, ki mi je "razbil" avto.

Mejte se user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.