NiLe
|
Evo mene, punce mah, sem se prav polenila, preberem vas še, ampak k pisanju se pa ne spravim ... no, sedaj imam malo več časa, mož ima športni večer, tako da nimam dostopa do TV-ja , otroka že spita (Lea je spet imela prebliske; jaz je ne štekam, zbudila se je ob 7h, čez dan ni NIČ spala, ampak ne, ona ob 20.30 še ne bi šla spat , pa spet dretje in pravljice ... no po pol ure je le omagala). Najprej se moram zahvaliti ugi za super idejo glede dajanja AB. Po tvojem predlogu nimamo več problemov , "štamperle" je zakon in ne morem verjeti, kako z lahkoto sedaj jemljemo AB. Hvala še enkrat Skaana: tvoja barvna študija je super, težko bi se odločila za eno varianto, mislim pa, da je tretja nekako po mojem okusu. Čeprav je rdeča zelo močna in prevladujoča barva, bi mogoče v dnevni sobi pustila samo to barvo in probala s pohištvom in dodatki razgibati jedilnico. Kuhinja je super, za rumeno pa bi se raje odločila za hodnik, stopnišče - ker je rumena tako topla, sončna barva in prinese dodaten žarek svetlobe v prostor. Moje mnenje pač. Aja, moj sprašuje v katerem programu si to delala. A tvoja Atena bi bila pa kuža? Joj, joj, kaj vse se ne spomne Suzi*: upam, da sta s tvojim preživela lep večer in da sta se pogovorila in zgladila stvari. Veš, v vsakem odnosu pride do takih trenutkov, meni se včasih tudi zdi, da živiva eden mimo drugega, toliko obveznosti, problemov, čas gre enostavno mimo nas ... zato si preprosto MORAMO vzeti čas tudi za za partnerja in skrbeti za odnos. Sedaj si ga lahko lažje vzameta, ko še nimata . Pri nas bo drugo leto kar pestro, ampak če bo kriza, si bova enostavno vzela čas za razvajanje in najine trenutke. Rainbow: ojoj, kaj se pa vam dogaja??? Naj se Enja čim prej pozdravi in "izogibajte" se bolnic nadaljnih par let . Ja, tole zdravstvo je res v podnu, jaz sem to vedela, da če si ob otroku, da moraš plačati in ti bolniška NE pripada. Mislim, too much. Jaz sem bila na infekcijski z Nikom, ko je pri 1,5 letu staknil eno bakterijo in sva bila notri tri dni. Dolina: pri vas je pa tudi pestro. Od težav v vrtcu do trmarjenja in igranja dojenčka. Veš, Nik je imel prav tako eno obdobje, ko je prišel iz vrtca in je šel raje k tašči in tastu, ki sta en štuk nižje ... mi je bilo ful hudo, ampak to je samo obdobje. Aja, pa bravo še za eno . To glede čakanja pri G je pa pri meni praksa, saj je 3 ure čisto normalno Katrin: kako si? Si se pocajtala? V glavnem: najprej poskrbi zase in za svojo pikico, potem pa služba. Prav??? , da prideš k sebi. Počasi bo treba počivat, saj sem bila danes ful pridna: dopoldne sem malo pospravljala in skuhala ričet za kosilo, nato smo šli do mesta na sprehod in kavico, po kosilu sva z možem po dveh letih pospravila en prostor, v katerem smo včasih imeli spalnico in sva imela še polno cunj in navlake, tako da sem se od večine stvari poslovila (ta znucane so romale v smeti, ostalo pa bom odnesla na RK), nato sem spekla gibanico (tako na hitrco), pa še večerjo - sem mogla možeku skuhat špagete, ker gre jutri na en daljši tek in predpripravo za lj. maraton . Tako, bodi dovolj. Lepo pančajte oz. imejte krasno, jesensko nedeljo.