|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
23.10.2007 8:24:42   
bela vrtnica
Dobro jutro vsem!
No končno imam malo časa v službi, da vas preberem in kakšno napišem. Vidim, da ste kar aktivne. Saj prav, ne smemo pustiti vremenu, da pokvari razpoloženje. Kako ste kaj drugače, še kaj bruhate. Jaz sem v 15. tednu in bruham samo še zjutraj, tako da se kar bolje počutim. Čeprav upam, da tudi to kmalu mine. Trebušek kar lepo raste, tako da sem si včeraj spet šla kupit nove hlače. A ni fajn, ko imamo tako dober izgovor za zapravljanje?
Glede izcedka, tudi jaz ga imam. Mi je rekla G, da je to čisto normalno, za vsak slučaj pa mi je dala svečke,ki uravnavajo kislost, da ne bi prišlo do glivičnega vnetja.
A vas že zanima, kaj nosite pod srčkom (punčka ali fantek)? Jaz komaj čakam, da izvem. No, važno je da je vse ok, ampak tako me zanima kaj se skriva v trebuščku.
Podatek za seznam, naslednji pregled imam 5. 11. 2007.

Lepo se imejte in se beremo!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
23.10.2007 9:38:03   
Ketrin
Dobro jutro frajlice!

Kako smo!? Jaz sem bila včeraj na telovadbi za nosečnice v ZD Fužine. Ne boste verjele, resnično je zastonj! user posted image  Nisem verjela dokler ni bilo konec in sem šla domov... Kaj pa je danes še zastonj, ne? user posted image  Skratka vodi ena višja medicinska sestra in meni je bilo super. TKo da bom kar hodila! user posted image  

Tosja, glede brckov je ravno včeraj rekla tale sestra, ki je tudi babca. Odvisno je od tega kje otročiček leži in kako aktiven je! Tudi jaz nisem suhica ampak včeraj zvečer, ko sem šla spat se mi je nekaj zazdelo... Tako kot ste opisovale... pa ne vem a je to to, al ne!? Ena moja kolegica je v 20. tednu, bolj suha kot jaz pa nič ne čuti... Ampak je pa tudi res, da vsakič ko je bila na UZ je morala G. prebudit njenega zaspančka in ga je vsakič komaj našla ni izmerila... Za razliko od našega user posted image , ki je očitno naspidiran, vsakič ko sem ga videla je delal prevale in ni bil nič pri miru.... user posted image user posted image

No, ja, to sem ti hotla povedat, ker vem da že nestrpno pričakuješ.... user posted image Saj bo! user posted image user posted image

Urša, držim pesti! Dobro opravi in čimprej poročaj!  user posted image user posted image user posted image

O, bela vrtnica, me veseli da si bolje! Kmalu bodo tudi jutranje slabosti minile! user posted image  Zdaj punce nič več ne jambramo, zato predvidevam, da se je serija slabosti več ali manj končala... user posted image user posted image

Punce, kaj ste ble zdaj zadnje čase kaj v HM v LJ? Je kaj za nosečke al nima smisla da sploh hodim? user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
23.10.2007 10:05:20   
sasy20
Dan!

Danes sem pa tudi jaz boljše volje, za razliko od včeraj, ko me je skos nekaj preganjalo. Imela sem take črne misli da joj no sej ko je moj domov prišel me je pol potolažil in sem malo pozabila.....pa sploh ne vem zakaj ker drugače sploh nisem panik...daleč od tega moja mami pravi da sem včesih preveč flegma.
Samo da je bolje in da sem se danes naspala in da sem polna energije...tako da je najbolje da to energijo potrošim za likanje user posted image .

Glede izcedka; jaz ga imam vsak dan, je pa res da ne nosim več dnevnih vložkov ker se mi je že kar vnelo spodaj in sem jih enostavno nehala uporabljati. G pa je rekla da je to čisto normalno in da nimam kaj za skrbet.

Brcik jaz še ne čutim...no saj je še ful prekmalu...jih pa komaj čakam user posted image

Lepo se imejte papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
23.10.2007 10:10:31   
Ketrin
No, Sasy, super da si danes boljše volje... Kaj pa vem, taki dnevi po moje kar pridejo... Jaz tudi drugače nisem panik, pa me včasih tudi malo prime, da bi kar kaj zakomplicirala in paničarla... Pa včasih mi rata, da se umirim in pozabim, drugič ne... In potem se te črne misli samo stopnjujejo.... Tistih oddaj na Kanalu A (al kje že) o prizadetih otrocih in drugačnih otročkih, ki se taki rodijo, sploh ne gledam... Mi tud mož ne pusti... user posted image

Pa saj dnevi kar minevajo.... in kmalu bomo na sredini nosečnosti, ne?! user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
23.10.2007 10:24:30   
barby78
Ojla aprilčice!user posted image
A vas kaj zebe?jaz tak kurim,pa se mi zdi še kar hladno.
Jaz sem že par dni čist brez volje in ful utrujena (ne vem od česa?).sem včeri popoldan tak zaspala,da za sebe nisem vedela.upam da bo čimprej minilo.user posted image
Sasy20,me čaka isto veselje kot tebe-likanje.saj ne vem,če mi bo danes uspelo.ampak moram.
grem še mal počivat.user posted image
LP,se čujemo.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
23.10.2007 10:38:15   
sasy20
Ketrin tudi meni moj ne pusti takih odaj gledat. Pa če po pravici povem se tudi tukaj na forumu izogibam tem, ki bi me lahko spravile v slabo voljo in v dvome; kaj pa če.....
Sej se tudi jaz hitro potem umirim ker pomislim da ni dobor za user posted image  da jokam in da premišljujem da bo kaj narobe.
Tko da hitr črne misli stran in uživat 100 na/h user posted image  zdej k smo srečkeuser posted image .

Barby veš tud mene mineva ko pogledam v sosednjo sobo in vem da se morm spravt likat...raje bi šla malo po trgovincah pa mal okol...

Pridne bodite pa božite svoj trebuščkeuser posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
23.10.2007 10:45:51   
leni5
Joj, meni se je tudi včeraj zvečer zazdelo, da čutim brciko...in sem prepričana, da ni prebava, ker je blo čisto nežno. Pa skoraj ne morem verjet, da že tako zgodaj...

No, vse ki se srečujete s težavami v nosečnosti, pa le pogumno, saj se z dobro voljo in pozitivnimi mislimi da premagati še tako nepremostljive težave! In uspelo vam bo!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
23.10.2007 11:22:10   
Kaa
Pozdravljene souser posted image  !

Da se vam še jaz malo javim. Slabosti so (hvala bogu) končane, tako da zdaj uživamo 100 na uro! user posted image  user posted image  user posted image
Žal brcik moje user posted image  še ne čutim..upam, da jih bom kmalu.

Za seznam: naslednji GP imam 29.10. Glede na vaša pisanja mi ne bo delal UZ user posted image , jaz pa iz dneva v dan komaj čakam, da spet vidim svojo pikico!

Tiste, ki že veste spol: kdaj se vam je videlo? Sem namreč v 15.tednu in ni bilo še nič za videti user posted image

Punce, ste že kaj nakupovale za otroško sobico? Jaz sem ogromno stvari dobila (posteljica, stajica, lupinica..), ampak mi govorijo, da ni dobro, če te stvari prinesem domov.

Kako ve gledate na to?! user posted image

Kdaj pa potem naj pripravim vse za našo bebico - v 9.mesecu ali kaj?
Baje stare vraže govorijo, če prineseš prej stvari domov (oz. kupiš oblačila ipd) je ponavadi nekaj narobe. Groza! Saj človek več ne ve kaj naj si misli.
Ko sem rekla kolegici, da si bom počasi začela pripravljat otroško sobico mi je zabrusila naj ne norim, da to prinaša nesrečo. Joj,joj,joj.

No, lepo se imejte in uživajte v toplih posteljah...vse, ki pa še delate pa vam naj hitro mine!

LP user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
23.10.2007 11:27:13   
maja24-2
ojla punce jaz sem pa dons tako zaspana da je kaj smo meli slabo nočko, in ko se zbudim še 2 uri gledam v zrak.
No tud jaz imam izcedek ampak G pravi da je vse OK. sploh pa če me nič ne peče in srbi si pa rajši 2x na dan zamenjam sp. hlačke.
Sem šla na UZ pa je hvala bogu miška OK jo elektrika ni nič zmotila.
Mi je pa ful všeč ker user posted image user posted image vsak dan pogosteje čutim.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
23.10.2007 11:40:30   
NiLe
Daaan user posted image

najprej pozdravljene vse nove aprilčice, se kar množimo in tako je tudi prav user posted image

Jaz ta teden uživam doma, še dobro, ker je zunaj tak mraz in tako turobno je. Zjutraj zrihtam otroka za v vrtec in šolo, nato pa počivam, pospravljam, surfam po netu ... no, danes sicer nisem ne vem, kako dobro razpoložena, saj me že od jutra matra bolečina tako kot pred menstruacijo in me je ful strah, da ni kaj narobe. V bistvu me kr skoz boli, razen ko ležim. No, bomo videli, če se bo stopnjevalo, bom pa kar na urgenco skočila, ker do svojega G ne morem, ker dela samo 1x na teden, pa še to sprejema samo naročene.

Urška, Sinska in Resnično srečna
: močnooo držim pesti in mislim na vas ... da se bo vse dobro izteklo in da bomo drugo leto skupaj pestvale naše user posted image

Ketrin: ta brezplačna telovadba pa dobro zveni.  Ob katerih dneh in urah pa je? Mogoče bi pa tudi jaz hodila.

Kaa: z nakupi in opremljanjem za otročka je pa tako. Včasih je bila to vraža, jaz mislim, da s tem glih ne boš priklicala kaj slabega ... ti naredi kot se ti zdi oz. če čutiš, da boš počasi začela opremljati sobo, le daj. Jaz večino stvari imam od prej, vse cunjce in ostalo pa bom zrihtala kakšen mesec pred PDP.

Tosja: naj vam selitev hitro mine in le glej, da ne boš preveč časa odsotna z RR, ker te bomo pogrešale - poskočna žabica user posted image Ja, kopel sva si z dragim ravno v soboto privoščila in je bilo super, je pa res, da me je po pol ure bilo že kar vroče in sem šla ven ... direktno v posteljo user posted image - tako kot piše v tvojih navodilih.

Kaj boste danes kuhale? Jaz se moram ta teden prilagajat mojemu dragemu, ker mora zaužiti veliko OH, ker gre v nedeljo na LJ maraton. Tako da bomo ta teden več ali manj jedli testenine. No, danes bodo špageti s tuno in skleda mehka solate, za desert pa čokoladni puding.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
23.10.2007 11:56:16   
Kaa
NiLe, imaš prav - naredila bom kot čutim.
Glede cunjic - jih mislim tudi jaz pripravit in nabavit kak mesec, dva pred PDP.

Glede ostalih stvari (opreme) pa je tako, da se sorodniki (ko so mi vse to dali) selijo in pač morajo nekam spravit. In ker drugje ni prostora, je logično, da stvari odnesem jaz (ker so zame oz. za user posted image ). Saj jih ne bi še sestavila skupaj, ampak imela v enem prostoru.

No, upajmo, da stare vraže ne veljajo. Čeprav sem jaz slišala, da prve 3 mesece ni dobro nič kupovat, za potem pa ni bilo panike.
Bomo videli.

Uživajte pikice moje!

LP

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
23.10.2007 12:27:39   
malamalinca
Ojla, bejbike,

včeraj sem bila tudi jaz prvič na nosečniški telovadbi v Otelu v Domžalah.Mi je bilo kar všeč, tako da sem se odločila, da bom hodila kar dvakrat na teden.Možek pravi, da ni problem, bo že on dal otroka spat, takrat ko me ne bo.
Tudi meni se zdi, da me micenu že malo pobrca sem in tja, vsaj občutek je isti kot pri prvih dveh, pa vendar, že pri 14 tednih??
Sicer še vedno čakam izvide DHT-ja, joooj kako se to vleče, že prejšnji torek sem dala kri.To bi pa res lahko malo bolj pohiteli, saj menda vejo, kako smo na trnih....
Dobili smo angelsounds in moram reči, da sem bila v user posted image , ko sem poslušala srček..moj pa noče poslušat, on pravi, da mu je to grozljivo in da se mu zdi kot da bo nehalo biti???user posted image user posted image user posted image  Sem mu rekla, da mal preveč filme gleda.
Mi smo se na prihod našega petega člana družine že malce pripravili, saj smo včeraj kupili enoprostorca, da bo imelo vsako dete svoj sedež s svojim pasom, pa še naša nemška dogica bo imela več prostora.
ne vem pa še vedno, kako bomo šli na morje...Bo treba še kakšno montano kupit.

Urška in resnično srečna, še vedno držim pesti za vaju in vajine male pikice in verjamem da bo vse ok.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
23.10.2007 12:45:56   
Ketrin
Kaa, jaz tem starim čenčam prav nič ne verjamem... Normalno da boš vzela stvari, če se ljudje, ki ti jih bodo dali selijo... Ne moreš zdej rečt, dejte mal počakat, da bom v 7. mesecu pa bom potem odnesla... Haooo? Take čenče se men zdijo čist butaste in samo morijo nosečno brez potrebe. OK prve 3 mesece se strinjam, ker je veliko teh SS in problemov... Potem pa je verjetnost vedno manjša.... Jaz imam doma skoraj vso otroško opremo (razen posteljice in vozička), je možek enkrat iz nekje prinesel, je bil ob pravem trenutku na pravem mestu in imava vso novo opremo... Ampak prinesel jo je, ko še sploh nisem bila noseča.... Pa kaj naj, jo dam pospravit k mami, al kaj! Oh, prov neumno, no! Kaj pa naj bi naredila npr. NiLe, ki ima vso opremo že od prejšnjih otročičev.... Naj jo proda in kupi novo al kaj? Potemtakem bi moralo biti povsod kaj narobe....

No, se opravičujem, sem se malo razburila in razpisala. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem hotela povedat, da jaz tega ne verjamem in bom začela sobico opremljat ko se bo meni, oz. nama z možem to zazdelo... Sicer pa meni nihče tudi ne govori teh čenč in tračev, zanje sem izvedela tu gor na RR.

NiLe, kako lepo da si malo doma, a ne? Super! Če te vse špika in se ne počutiš idealno, počivaj! Pospravljanje bo že počakalo....  Mi bomo danes imeli za kosilo prebranac, veeeeeliko skledo solate in domač jabolčni štrudel... Mnjammmm!
Ja, tale telovadba je meni prav fajn. Je v ZD Fužine ob ponedeljkih in sredah ob 19 in traja cca uro in pol. Res je prijazna tale voditeljica.... Jaz sem zadovoljna, pa še zastonj je, ker drugje tele zadeve kar cepajo, evrčki pa tako hitro grejo od nas.... user posted image

Maja, super da je z user posted image  vse ok. Si videla vse je super! user posted image user posted image

Malamalnica user posted image user posted image user posted image  za AngelSound! Kako lepo da slišiš srčeka! user posted image user posted image
In čestitam za novega enoprostorca! user posted image user posted image  Kaj pa ste kupili, če ni skrivnost? Rabljenega ali novega? Oprosti, ampak midva tudi razmišljava o nakupu novega avtučka, pa me malo zanima...  Bova pa to uredila spomladi (še pred dojenčkomuser posted image )

No, veliko sem napisala, zdaj pa grem še malo podelat....

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
23.10.2007 13:05:20   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image se bila takooooooo zeloooooooo pridna, da moram spet mal počvekat user posted image  pardon - zaregljat user posted image  user posted image  user posted image
Zlikala sem kup cunj, oprala vse nove (včerajšnja pridobitev) user posted image ... čaka me še pakiranje v škatle user posted image

Ketrin: glede brcik se pustim čist presenetit; poslušam user posted image  z angel soundom in sem user posted image  Ti ne bom ravno kaj pomagala - v MB sem včeraj v H&M sprašila 155 ojrekov - dvojne hlače, pleten pulover user posted image  v tem imam tako lepega bušija, majico, spodnjo majico, nekaj spodnjega perila, rokavice... Sem kr zadovoljna z nakupom. S hlačami sem res zadovoljna - bi še kake 3 kupila, pa sem se mogla mal brzdat. Grem še v četrtek v AUT.

sasy20: dobro, da si odrinla te grde sanje . pomisli na pomlad, april, ko nas bo kr nosilo par cm nad tlemi.user posted image

barby78: tud jaz si ful kurim; ko pa sem šla prej v DM pa sem ugotovila, da imam zeloooooo toplo user posted image  Ti kr uživaj na toplem in se čist pozdravi!

Kaa: glede oblekc, tud meni govorijo, da ne smem nič kupit user posted image  pa tud sama mislim tako. Januarja bodo razprodaje!!! user posted image
Imamo pa že zagotovljeno posteljo (v njej sta spala moja nečaka user posted image ) Tu se pa skor konča user posted image , sicer pa vsi komaj čakajo, da bodo začeli kupovat user posted image  bomo videli kolk besed bo uresničenih user posted image

NiLe: s kosilom pa si mi nardila lušte user posted image  Mislim, da bomo tud mi dans jedli testenine in tuno user posted image

malamalinca: držim pesti, da še v tem tednu dobiš suuuuuuuuper izvid!!! user posted image  user posted image  user posted image  Tud mi2 - mi3 smo od včeraj ponosni lastniki enoprostorca user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 1914
23.10.2007 13:08:51   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image
Kako se naša Ketrin razkuri user posted image  user posted image  user posted image
Saj imaš prav... Jaz bi tud recimo od sestre dobila stvari - obleko, sam sem baje predolgo časa rabla user posted image  pa je že vse dala naprej (ne posodila, ampak dala!!!) user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
23.10.2007 13:11:27   
Kaa
Punce, hvala za mnenje. Mi ful pomeni. Zlate ste!  user posted image  

Zdaj ste še meni naredile take lušte s testeninami, da sem poklicala user posted image  in bomo tudi mi jedli testenine s tuno! Njami...komaj čakam, da bo ura tri in grem domov! user posted image  user posted image

Tosja kateri enoprostorec pa sta vidva kupila? Tudi midva imava namen menjat avto (če ne prej, spomladi) in ful tehtava kaj naj kupiva. Odločava se med Renault Scenic in Citroen Xsara Picasso.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
23.10.2007 13:21:31   
tosja
V bistvu je najin med ta malimi enoprostorec user posted image  user posted image  user posted image
C max. Najina kolega sta kupila picasoja - tud zelo zadovoljna! user posted image

Pa še to moram dodat user posted image  Tud jaz sem bila za to, da menjamo avto spomladi...moj user posted image  pa se je odloču, da se moram avta navadit, preden bom vozila najinega pikolinota user posted image  user posted image  user posted image
Kot, da ga že zdaj ne vozim user posted image  user posted image  user posted image
Pač moška glava!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
23.10.2007 13:35:35   
Kaa
Vidiš, Tosja, kako lepo tvoj user posted image  skrbi zate! Prav, da se navadiš na nov avtek že pred porodom.

Saj jaz sem mojemu dragemu tudi rekla, da bi nabavili že prej, ker bomo spomladi itak vsi napeti, v pričakovanju novega člana. Mogoče si celo premisli in se bomo tudi mi vozili že pozimi z novim avtom. Upam! user posted image

Pridne bodite!

Še to, Tosja - svaka čast za seznam! Res se ful trudiš! Si zaslužiš pijačko! user posted image

LP vsem

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
23.10.2007 13:39:44   
NiLe
Hej Tosja, potem imamo pa istega avtočka. Mi smo ga dobili prejšnjo sredo (smo ga naročili pred 3 meseci, ko sem po mojem ravno zanosila) in smo ful zadovoljni. Sploh moja dva škrata, še najbolj pa moja 2,5 letna pupa, ki se že dva dni z očijem v vrtec pelje z "mojim Cmaksom" user posted image user posted image - čeprav je vrtec oddaljen 100 m.
Grem malo odspat, mi učke skupaj vleče - očitno sem si tudi jaz preveč segrela stanovanje user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
23.10.2007 13:48:01   
Katja 271
Helou apriličice moje! Prav lepo vas je prebirat, samo časovno pa težko znese, da še jst kej počvekam. Še dobro, da ti čveki ne potekajo v živo (osebno), drugače nas ne bi bilo narazen za spravit, toliko si imamo za povedat user posted image

Glede vraž (takih in onakih) - jst nobenmu ne verjamem nič. Vse delam po občutku, saj me ta ni še nikoli pustil na cedilu, zato mu čist zaupam. Ne pa kakim tetkam, ki mi pravijo npr., da če mi kislo zelje paše, da bom rodila fantka - ja pa jade... Pa če se mi nardi kakšen mozoljček, da bo pa punčka - torej nosim oboje, al kaj?user posted image  

Ja, avtoček pa tudi midva kupujeva nov. Zaenkrat imava nagledano Alfo karavan. Pa glede na to, da sva bolj športne sorte, vedno in povsod z ogromno rekviziti, bo potrebno kupiti še kakšno montano. Konec koncev, pa važno, da se bomo varno vozili, kajne.

Punce, nosečniške hlače nosimo več ali manj že vse. Kaj bomo pa z bundicami naredile? Meni kmalu tudi te ne bodo več prav. A bomo tudi kar nosečniške kupovale, ali ima katera kakšno drugo idejo, kako bi grele naše trebuščke?

No, lepo se grejte in bodite še naprej dobrovljke!

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
23.10.2007 13:48:20   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Hej Tosja, potem imamo pa istega avtočka. Mi smo ga dobili prejšnjo sredo (smo ga naročili pred 3 meseci, ko sem po mojem ravno zanosila) in smo ful zadovoljni.

Tud mi zaenkrat zelooooooo zadovoljni, čeprav ga imamo od včeraj user posted image  user posted image  user posted image  Smo ga dobili takoj, ker je bila Ford flota user posted image

Kaa - razloži tvojemu user posted image , da se morš tud zimskih gum navadit user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
23.10.2007 13:51:42   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Katja 271

Punce, nosečniške hlače nosimo več ali manj že vse. Kaj bomo pa z bundicami naredile? Meni kmalu tudi te ne bodo več prav. A bomo tudi kar nosečniške kupovale, ali ima katera kakšno drugo idejo, kako bi grele naše trebuščke?

No, lepo se grejte in bodite še naprej dobrovljke!

Tud jaz imam ta problem - nagledano lepo bundo, ki pa je decembra -januarja ne bom mogla zapret user posted image  Nosečniških jaken, bundic pa še nisem videla user posted image

Pončo je ena fina rešitev, sam pol morš bit spodaj kot ena čebula user posted image  user posted image  user posted image

Sem včeraj vidla eno user posted image  v trgovini - oblečena kot čebulica, sam tako zelo user posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.10.2007 14:02:26   
malamalinca
Mi smo pa kupili tudi manjšega enoprostorca in sicer WV Touran, samo ni nov, ampak ima že dve leti
Se mi zdi ravno pravšnji za družinico, Sharan mi je že nekam velik, mi je pa blazno všeč Ford S-max, sam se rabljenega skoraj še ne dobi.
Sej C-max pa niti ni nekam mejhen, no, vsaj meni se tko zdi, je pa res da sem jaz ful mejhna, pa se mi zdi vse večje, kot ostalim

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
23.10.2007 14:04:03   
Katja 271
Ja, tile ponči niso slaba ideja. Samo dvomim, da so dovolj topli za zimo, ko bomo imeli minus... user posted image
Se mi dozdeva, da imajo nosečniške bundice pa tako navite cene glede na to, da jih bomo nosile samo 4-5 mesecev.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
23.10.2007 14:06:08   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

blazno všeč Ford S-max

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tud moj NAJ favorit!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......