NiLe
|
Daaan najprej pozdravljene vse nove aprilčice, se kar množimo in tako je tudi prav Jaz ta teden uživam doma, še dobro, ker je zunaj tak mraz in tako turobno je. Zjutraj zrihtam otroka za v vrtec in šolo, nato pa počivam, pospravljam, surfam po netu ... no, danes sicer nisem ne vem, kako dobro razpoložena, saj me že od jutra matra bolečina tako kot pred menstruacijo in me je ful strah, da ni kaj narobe. V bistvu me kr skoz boli, razen ko ležim. No, bomo videli, če se bo stopnjevalo, bom pa kar na urgenco skočila, ker do svojega G ne morem, ker dela samo 1x na teden, pa še to sprejema samo naročene. Urška, Sinska in Resnično srečna: močnooo držim pesti in mislim na vas ... da se bo vse dobro izteklo in da bomo drugo leto skupaj pestvale naše Ketrin: ta brezplačna telovadba pa dobro zveni. Ob katerih dneh in urah pa je? Mogoče bi pa tudi jaz hodila. Kaa: z nakupi in opremljanjem za otročka je pa tako. Včasih je bila to vraža, jaz mislim, da s tem glih ne boš priklicala kaj slabega ... ti naredi kot se ti zdi oz. če čutiš, da boš počasi začela opremljati sobo, le daj. Jaz večino stvari imam od prej, vse cunjce in ostalo pa bom zrihtala kakšen mesec pred PDP. Tosja: naj vam selitev hitro mine in le glej, da ne boš preveč časa odsotna z RR, ker te bomo pogrešale - poskočna žabica Ja, kopel sva si z dragim ravno v soboto privoščila in je bilo super, je pa res, da me je po pol ure bilo že kar vroče in sem šla ven ... direktno v posteljo - tako kot piše v tvojih navodilih. Kaj boste danes kuhale? Jaz se moram ta teden prilagajat mojemu dragemu, ker mora zaužiti veliko OH, ker gre v nedeljo na LJ maraton. Tako da bomo ta teden več ali manj jedli testenine. No, danes bodo špageti s tuno in skleda mehka solate, za desert pa čokoladni puding.