|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
24.10.2007 22:21:15   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Jumpy-ali si ti ž imela menstruacijo, jaz jo zdaj imam čisto normalno samo en tako obilno čeprav je g rekla, da lahko da je sploh več ne bom imela

Ste slišale, da je v Postojni umrla 22 letnica pri porodu- me je kar zvilo, kar ne moram nehat mislit na njo in na otročka, ki je ostal brez mamiceuser posted image Res potem se pa jaz kdaj živciram, ker imam stanovanje razmetano, ja taki dogodki mi res dajo mislit!!

Sem pisala o blazini, jo že imamo stala je manj kot smo mislili 130 eur je pa super, Jaka se že skoraj na njej prevali na trebuh, res uživa!

Lahko noč!user posted image

Nisem še mela menstruacije in je ne pričakujem dokler bom dojila. Tako je bilo pri prvih dveh, da sem jo dobila, ko sem popolnoma prenehala z dojenjem. Morda je pa sploh ne bom imela več?????user posted image user posted image user posted image

Za to v Postojni sem tudi jaz prebrala. Ko se kaj takega zgodi sem vedno ful srečna, da sem preživela vse tri nosečnosti in porode. In kljub želji v skritem delu mojega srca po še enem otročku nekoč v prihodnosti si mislim, da je bolje, da ne izzivam usode ponovno. user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.10.2007 22:23:07   
Talika19

Ste slišale, da je v Postojni umrla 22 letnica pri porodu- me je kar zvilo, kar ne moram nehat mislit na njo in na otročka, ki je ostal brez mamiceuser posted image Res potem se pa jaz kdaj živciram, ker imam stanovanje razmetano, ja taki dogodki mi res dajo mislit!!

Ja res groza.Sva se z mojim o tem pogovarjala, če ga je bilo kaj strah pri mojem porodu. Pa kako mora res to biti grozno, da otrok nima mamice in je sploh nikoli ne pozna in kako ga sploh potem živijo in vzgajajo. Res ob takšnih dogodkih so naše "težavice" brezpomena.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
24.10.2007 22:25:14   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ja res groza.Sva se z mojim o tem pogovarjala, če ga je bilo kaj strah pri mojem porodu. Pa kako mora res to biti grozno, da otrok nima mamice in je sploh nikoli ne pozna in kako ga sploh potem živijo in vzgajajo. Res ob takšnih dogodkih so naše "težavice" brezpomena.

Ja, to meni moj stalno govori, da ga je bilo zdej res ful strah, ko se je zakompliciralo.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
24.10.2007 22:27:41   
Sisy
čer

Glede nošenja pokonci-v razvojni ta položaj strogo odsvetujejo (dovolijo samo za podiranje kupčka pa še to če se da naj bi raje čez koleno podiral kupčke)..Prva stvar o kateri so me poučil je bla da je takšno nošenje strogo prepovedano zarad hrbteniceuser posted image ...Tut naši ta položaj paše pa jo vseen raj minimalno tko nosim...Če tak halo okol tega delajo je že verjetno kej na tem...

Menstruacija-sem mislila da sem jo zanč dobila pa se je samo mal ulil pol pa n duha ne sluha več o njej...Bog ve kaj bi to blouser posted image

Zimske vreče in pajaci-jst bom ko bo huda zima oboje uporabljalauser posted image , zaenkrat jo pa oblečem sam v zgornji del bundice...Me pa res zanima kdaj začnejo "temperaturo uravnavat"?

Jst mam pa en ful problem-naša tamala zadnjih par dni po celo noč sesa prstek pa me ful skrbi da ne bi blo kej narobe-zarad prsta,dlesni,zobk itd...pa ji sploh ne morm preprečit razen če celo noč bedim pa ji ga ven dajemuser posted image  dude pa itak noče, jo takoj ven špukne...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
24.10.2007 22:30:35   
abc100
Oj!

Nekje na tem forumu sem brala, da otrok do 3 mescov pozna 5 besed. Sem si z mule posnela, pa sem že poslušala. Je zlo zanimivo. Priporočam vam, da si dol potegnete, pa poslušate. Imenuje pa se Dustan baby language. Sta pa dve lekcije. Če se naučiš teh besed, lahko ločiš med lakoto, zaspanost, kupčka podrt, krčki in če mu je neudobno.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.10.2007 22:31:17   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

ma ne govorte...grozn...

Ko je tista prva punca umrla v Postojni sem si rekla grozno...ampak  tut take stvari se na žalost zgodijo , zdej pr tem primeru sem se pa že začela sprašvat a je res kej s Postojnsko porodnišnco kej narobe al je to zgolj naključjeuser posted image  Jst sem bla z vsem zadovoljna,ampak tole je pa kr zaskrbljujoče...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
24.10.2007 22:35:58   
abc100
Ta punca ni nič več boga, je nič več ne boli. A si predstavljate očita, ki je ostal sam brez ljubljene osebe. Ostal mu je samo novorojenček. Kok mu more bit hudo. A si predstavlate svoje partnerje, da ostanejo sami z otrokom. Vsakič ko ga pogleda se spomne na njegovo mamico. Bogi. Otroček se pa zdej hvala bogu ne zaveda kaj je zgubu.

Grem pančkat. Lahko noč!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
24.10.2007 23:00:04   
*lenc@*
A je ta mrtva punca umrla zaradi poroda ali je bila že drgač kaj bolna in ogrožena?

Zelo žalostno, tudi mislit si ne morem...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
24.10.2007 23:03:57   
*lenc@*
Punce moje , še nekaj me zelo zanima glede spanja.

Ko ma naša prve znake(tečna postane, zeha in si mane oči) grem v spalnico ji ponudim še joško in nato v postljico: Tema, mirna glasba igra, jaz zraven postljice a tiho. Preden pa zaspi pa min zihr dobre pol ure povprečno.

Je to ok, men se zdi da mal dolg traja preden zaspi. Saj gre, ne jambram, ampak me zanima kako je pri vas.
A delam kaj narobe? kar napišite mi, se še učim in spoznavam svetuser posted image .

NOČKO!

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
25.10.2007 7:58:14   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Punce moje , še nekaj me zelo zanima glede spanja.

Ko ma naša prve znake(tečna postane, zeha in si mane oči) grem v spalnico ji ponudim še joško in nato v postljico: Tema, mirna glasba igra, jaz zraven postljice a tiho. Preden pa zaspi pa min zihr dobre pol ure povprečno.

Je to ok, men se zdi da mal dolg traja preden zaspi. Saj gre, ne jambram, ampak me zanima kako je pri vas.
A delam kaj narobe? kar napišite mi, se še učim in spoznavam svetuser posted image .

NOČKO!

Če zaspi sama, zakaj si pol zraven? Veš kaj jest našmu kdaj nardim, da mu pomagam zaspat. S stegnenim prstom ga božam po nosu (med očmi) tako, da grem tok nad učkom. V bistvu ga prisilim da zamiži, ker je pa zaspan pa jih ponavadi ne odpre več nazaj. Probej čez dan preden zaspi, mogoče bo padla na foro.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
25.10.2007 8:30:17   
April
O, abc100, imaš spet nove fotkeuser posted image .

saskija, zakaj pa je dobra ta blazina? Pa ravno pocen pa tud ni.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
25.10.2007 8:33:25   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: April

O, abc100, imaš spet nove fotkeuser posted image .

saskija, zakaj pa je dobra ta blazina? Pa ravno pocen pa tud ni.

Ja, je treba mal dodajat. Sej se te malčke itak skoz slika.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
25.10.2007 9:17:55   
pajac
Joj kaj za hudiča user posted image user posted image pa sem jaz pojedla včeraj???user posted image user posted image user posted image user posted image

Peter je že ves popoldan bil siten, nato pa je ob 20. uri zaspal, zbudil se ob pol enih in nato pa sva imela žurko do jutra... Nič ni jokal, ssamo napenjalo ga je pa je prdel, stokal, buden kot čuk.. Pa jesti, jesti, jesti. Ob pol šestih pa se mi je z čisto utrujenimi očmi začel smejat...

Zdaj sem pa mojega klicala da so nama zamenjali  otroka, ker je od 6. ure do zdaj ležal poleg mene, imel samopostrežno dojenje in nič jokal. Celo 15 minut je bil sam v igralnem centru brez joka user posted image user posted image user posted image . Nato pa se je POKAKAL kot veliki ded user posted image user posted image user posted image

Pa zdaj je na previjalni (hmmm še kk teden pa konec tega mojega veselja...), kejr je res rad in se zamoti...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
25.10.2007 9:23:27   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Joj kaj za hudiča user posted image user posted image pa sem jaz pojedla včeraj???user posted image user posted image user posted image user posted image

Peter je že ves popoldan bil siten, nato pa je ob 20. uri zaspal, zbudil se ob pol enih in nato pa sva imela žurko do jutra... Nič ni jokal, ssamo napenjalo ga je pa je prdel, stokal, buden kot čuk.. Pa jesti, jesti, jesti. Ob pol šestih pa se mi je z čisto utrujenimi očmi začel smejat...

Zdaj sem pa mojega klicala da so nama zamenjali  otroka, ker je od 6. ure do zdaj ležal poleg mene, imel samopostrežno dojenje in nič jokal. Celo 15 minut je bil sam v igralnem centru brez joka user posted image user posted image user posted image . Nato pa se je POKAKAL kot veliki ded user posted image user posted image user posted image

Pa zdaj je na previjalni (hmmm še kk teden pa konec tega mojega veselja...), kejr je res rad in se zamoti...

A kar samga ga pustiš na previjalni? A si upaš?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
25.10.2007 9:50:05   
Talika19
Lenča78 pri nas tudi ne zaspi takoj. Sedaj ga vedno dam spat okrog 20:30 - 21:00. Potem je v košku in običajno kar gleda in je miren. Če začne jokati grem k njemu in ga malo pobožam, pa dudo dam, če jo hoče in to lahko traja tudi pol ure ali še več. Vendar nisem zraven koška. Tudi pogovarjam se ne več z njim. Edino kar se mi trenutno ne zdi ok je to, da je ta ritual še v dnevni sobi kjer je prižgana tv ampak ker nimam baby fon-a ga še ne dam direktno v spalnico. Ko bo šel v pravo posteljo (v roku 1 meseca) bomo tudi to nabavil.
Meni se zdi, da se je zdej že navadil, da je čas za spanje, ker čez dan ne bi nikoli tako mirno ležal v košku. Slejkoprej pa zaspi.
Upam, da je tak način ok. Še vedno nisem šla po tisto knjigo Elizabeth Pantley.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
25.10.2007 9:54:21   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Jaz si ga tudi ne upam pustiti na previjalni samega, ga vedno dam v posteljo, ki je zraven, tudi če grem samo vodo iskat. Nikoli ne veš.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
25.10.2007 9:59:48   
birdy
Hojla
Abc100, luštne slike. Najbolj mi je pa všeč una z kužijemuser posted image  A to je vajin kužek?
Pa tud mene zanima, kaj je zdaj s to Postojnouser posted image  Jaz sem že razmišljala, da grem naslednjič tja rodit, ker majo EA. Pa sem si premislila, pomoje bom šla spet kar v Ljubljano. Pa nč bat, nisem še noseča, čeprav bi moj to najraj vidu.
Sva včer vidla eno nosečnico, pomoje bolj proti koncu, pa je moj reku, kdaj bom mela tud jst spet takle napihnjen trebuščekuser posted image  Sem mu rekla, da še tri mesece ni minilo, kar sem ga mela nazadnje. Pa da naj vsaj kako leto počaka, madona!
Tia, ne vem kako naj ti pomagam pri hemeroidih. Men je pomagalo, da sem začela več sadja jest, sam verjetn te je strah krčev. Pa pomembno je da res greš takoj ko te prime, ne čakat! Moji hemeroidid so čedalje bolje, še vedno mi ni užitek it na w.c. je pa ful bolje kot prej. Vsaj jokam ne več ko grem!
To da malčki gledajo v levo pa res ne vem zakaj. Pa še šele čez 10 dni mave fth, ker fizioterapevtke ta ponedeljek ki pride ni. Pa me kar malo skrbi. Jo pa res prov moriva s tole desno. Sem ji celo dovolila da gleda t.v., ker je morala gledat v desno.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
25.10.2007 10:07:02   
Talika19
Naš Mark ima pa danes 2 meseca. Jupi!!! user posted image user posted image user posted image
Še 1 mesec pa bo konec krčkov user posted image user posted image user posted image .

On že proslavlja ... pridno pančka v košku.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
25.10.2007 10:10:34   
Talika19
Sedaj pa že nekaj noči spi od 21h do 3h. Potem pa je tako smešen, ker je takooooo lačen, da se kar zaletava v mojo joško, pa tako odpira usta, kot drugače čez dan nikoli, mu jim moram včasih kar malo odpirati, da lepo zagrabi cel kolobar.
Potem se je spet zbudil ob 6h, potem pa ni mogel zaspati nazaj po hranjenju, mogoče zato, ker je bil pokakan. Sem ga previla, dala še mal na joško, potem pa sem ga kar pri sebi v postelji pustila in sva spala do 8:15.
Ker grem jaz tudi spat najkasneje ob 22:30, moram reči, da sem čisto fajn naspana. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
25.10.2007 10:11:05   
April
naš je tudi 2 m staruser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
25.10.2007 10:14:04   
birdy
Naš Mark ima pa danes 2 meseca. Jupi!!!
Še 1 mesec pa bo konec krčkov .

On že proslavlja ... pridno pančka v košku

Vse najboljše za dva mesecauser posted image
Saskija, ti si pa ful velka zagovornica dojenje, a ne? Sej jst sem tud, ba rada dojila vsaj eno leto. Pa ne vem, če bo šlo,  ker mamo take probleme. Pa kot je že ena napisal v eni drugi zadevi, upanje umira zadnje!
Sem ji pa  torek zvečer dala dodatek. Seveda po dojenju, sem mislila, da bo vsaj ene štiri, pet ur tako odspala, ker zadnje čase jeva tudi ponoči na največ tri ure. Pa se je vseno zbudila po treh urah za jest. Sem rekla, da pol je pa čist brezveze nek dodatek dajat, če vseeno ne spimo. Tako da mamo kar ritem pri nas. Naporen ritem vstajanja ponoči na največ tri ure, večinoma pa manj. Mi vsaj zize sprazni, ki jih mam zadnje čase ponoči ful polne, mi skoz mleko izteka.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
25.10.2007 10:20:24   
*lenc@*
Čestitke vašim bejbijem za 2. meseca. Talika, tvoj mali mi zgleda prav navihan, tak dobrovoljček. Faca je full!

A otročke kar pustite ko še bedijo in jih pustite same v prostoru? Naj se ne sliš čudn, ampak jaz mam kar slabo vest, da bi jo pustla samo v spalnici. Pa ne narobe razumet, čez dan je ne nosim velik in je ne crkljamo...(ni potrebe če ne joka)ni to da sem skoz zraven, je lahko tud sama in to tud do pol ure, sam slišat me more.
Jaz kar mislim, da je to obred pred spanjem in da bom kmal itak pravljice pripovedovala, dokler ne zaspi, saj bi jih loh že zdaj ne.

R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
25.10.2007 10:25:41   
birdy
Jaz kar mislim, da je to obred pred spanjem in da bom kmal itak pravljice pripovedovala, dokler ne zaspi, saj bi jih loh že zdaj ne.

user posted image user posted image
Jsz sem ji jih pripovedovala (bolje rečeno brala), ko je bila stara kak tedenuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
25.10.2007 10:27:06   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

user posted image saj vem!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
25.10.2007 10:29:05   
LadyB
kako naj dam sliko na forum??? Dam prilepi pa se nč ne zgodi.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.