Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Mene pa zanima zdj ko bo zima, pa ko bo v kombinezončku, a jih je treba dat v vozičlu se v zimsko vrečo, al je dost da se ga pokrije z deko. Ma jaz mam vedno probleme s tem kako ga oblečt. A je to res da do 6-ega meseca ne znajo še uravnavat temperature ? To mi je dons ena povedala Jaz ga bom dala v kombinezon, če bo pod nulo in še kak veter, pa obvezno še v vrečo. Je pa res, da moja zimska vreča ni preveč zimska ampak bolj pomladna. Ni debela. Temperaturo pa po mojem znajo po enem mesecu regulirat. Nisem prepričana. Mene pa zanima, če katera ve kako se obnese "štorklja". Pred leti je bila ful popularna, zdej pa samo še o slingih pa o pouchih govorite. Sem razmišljala, da bi to nabavla, da se bom pozimi lažje odpravila na sprehod s starejšima, pa če bo sneg kakega snežaka delat, ali pa sankat,... (ja, sej vem, da ne bo snega ). Samo, nekak se mi zdi, da mu je topleje v tem. Pa zdi se mi, da je štorklja najenostavnejša za uporabljat. Ne vem. Mi smo bili pa danes v dežju na sprehodu. Smo se imeli ful luštno prvih 5 minut, potem pa je najprej v škornje malo zajela vodo (med gazenjem po lužah) ta starejša, čez tri minute pa je ta srednji zagazil v 50cm globoko blatno lužo. (visok pri svojih treh letih pa je morda en meter) Čeprav sem mu prej stokrat zabičala, da naj ne pleza po enih hribčkih navožene prsti. No, na sredi teh hribčkov se je očitno nabrala voda, on pa plavat. Potem je moral do popka popolnoma premočen, z vodo v škorenjčkih, peš prilaziti še do doma, saj ga jaz nisem mogla nesti,... Vsakič, ko se odpravim ven doživim avanturo. Pa naj še kdo reče, da je starševstvo dolgočasno ter brez adrenalina in izzivov.
|