|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
24.10.2007 13:05:39   
tia01
prijemi me zanimajo... handling?? a se držite tega? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
24.10.2007 13:08:57   
tia01
Pajac - ja evo mene zgubljeno dušo user posted image . Mi smo pa zbolel in to cela familija. Najprej je oči zbolu, pol pa še jst. Timon je pa zdej tut ful prehlajen in je čist bogi. Sploh ne vem kaj naj nardim. Kašla, pa kiha, pa nosk ma polhn smrkla. Sm klicala učer zdravnico, pa je rekla da če nima vročine, naj ne hodmo. Bogi moj Timončekuser posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
24.10.2007 13:57:16   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Pajac - ja evo mene zgubljeno dušo user posted image . Mi smo pa zbolel in to cela familija. Najprej je oči zbolu, pol pa še jst. Timon je pa zdej tut ful prehlajen in je čist bogi. Sploh ne vem kaj naj nardim. Kašla, pa kiha, pa nosk ma polhn smrkla. Sm klicala učer zdravnico, pa je rekla da če nima vročine, naj ne hodmo. Bogi moj Timončekuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image hitro okrevajte!!!!!!!!!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
24.10.2007 14:08:37   
LadyB
Jaz sm pa lih iz CP- ja prsla, ma moj dons rojstni dam, sm sla po daril.
Moj tvecer tud tok tul, takrat ko mora it spat, eno uro se dere, pol ga pa čist zmanjka, seveda v mojmu naročju, pa ga položim v postelco, pa se cez 5 minut začne spet dret, pol pa spet v roke, pa takoj zaspi do treh ponoč. Ponoč je pa zlo pridnm postal , se sam enkrat zbudi.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
24.10.2007 14:08:43   
abc100

Ojla!!!

Probi mu sprot nosa pucat, ker če ma zabasanga je večja verjetnost, da pride do vnetja ušes. Mi smo bli tud že vsi bolni.

Kako sta pa drugač s Timonom? Upam da se bosta do naslednega srečanja pocajtala, da se vidimo.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
24.10.2007 14:10:18   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jst pa ne vem, moram na fth vprašat, Neli mi glavo sam v levo suče. Vem kaj moraš delat, da ti tud drugo stran obrajta sam ne pali.user posted image  Prov hudo mi jeuser posted image  Mislim, sej vem da se bo to popravl, sam to je mene najbolj skrbel, da bo začela desno zavračat. Še ko se dojive bi ona najraj kr v levo gledala, jo moram prov prisilit.

točno to se dogaja pri nama

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
24.10.2007 14:16:12   
abc100
VRHNIČANKE POZOR: mande da se je vrnil dr. Caserman!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
24.10.2007 14:23:39   
tia01
Evo prej sm mu probala s tisto pumpico noska spucat, pa ne gre skor nč vn.

A naslednje srečanje je že kej določeno al se še mente? Upam da bom lahko pršla!! Pa da bomo že zdravi. No zdej morm pa spet na moj slavni wc se matrat user posted image .

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
24.10.2007 14:24:18   
tia01
Aja a ma kera še kakšn dobr recept za hemeroide, ker bom počas zgubila živce...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
24.10.2007 14:32:17   
tikca
Kaj pa vem, kaj so ti že vse svetovali. Meni so pomagale svečke in krema Faktu. Pa mrzli obkladki, pa nič napenjanja. Sicer kar traja nekaj časa, ampak počasi se popravi.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
24.10.2007 14:37:40   
tia01
Ja sej te faktu svečke mam, pa ne pomaga kej dost... Kok časa je pa pri tebi trajalo da se je pošlihtal? Pr men zdej že en mesec in pol traja... pa nič bolše ni.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
24.10.2007 14:44:36   
abc100

Evo prej sm mu probala s tisto pumpico noska spucat, pa ne gre skor nč vn.

A naslednje srečanje je že kej določeno al se še mente? Upam da bom lahko pršla!! Pa da bomo že zdravi. No zdej morm pa spet na moj slavni wc se matrat user posted image .

A pa mu daš prej fiziološko v noska? Jest sem zdej kupila Sterimar za noska, pa mi je bol ušeč.

Za hemeroide pejt pa na kašn zdravstveni forum, mogoče ti bojo tm kej bol svetval.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
24.10.2007 14:56:53   
tikca
tia01 pri meni je tudi nekaj takega trajal, pa še vedno je zunaj čutiti nekaj malega, čeprav pred porodom in po podrodu je bilo kar za nekaj grahkov velikih vozličkov, tako, da je že veliko boljše. Po moje je res najbolj pomembno, da ne kakaš na trdo, ker se napenjaš. Jaz se po vsaki potrebi tudi umijem na bideju z mrzlo vodo. Mogoče tut to kaj pomagauser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
24.10.2007 15:18:50   
birdy
prijemi me zanimajo... handling?? a se držite tega?

Načeloma se jih pri nas držimo. Razen kadar ravno zaspi, pa se bojimo, da bi se zbudila takrat se ne držimo.
Napišem ostalo kasneje, moram dat krompir kuhatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
24.10.2007 15:25:21   
Talika19
Naš je pa obseden z mrzlim zrakom. Dones sva šla na sprehod in je skoz spal, pa sva bila še v trgovini spotoma, pa je tudi spal, potem sem pa šla še kar en krajši krog in je še kar spal. Potem sem še na dvorišču s sosedo govorila, pa je še kar spal. Več kot 2 uri skupaj. user posted image user posted image  Saj bi še bla zunaj, pa je že mene zeblo, pa noge so me že bolele od te hoje, sva naredila ene 10 km.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
24.10.2007 15:28:44   
Talika19
****, a se jutri dobiva na kakšni kavi, sprehodu... v Kranju? Imaš čas?
Jest častim, ker ima Mark 2 meseca. user posted image user posted image
V petek bo spet slabše vreme, drugi teden imamo pa gazdo doma in se ne bova z malim sama potepala. user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
24.10.2007 15:47:35   
saskija
katera mogoče ve, kje bi lahko kupila tak zimski kombinezonček ko je pri nogicah v celem kot vreča in ima luknjo za avtosedež? Je vseeno kje se dobi lai v lj, kr ali avstriji samo, da bi ga dobila. Sedaj imam enega takega sposojenega od sodelavkine kolegice št. 62 pa mu je že skor premali je pa super, ker dosti prevažam z avtom otroke sem in tja.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
24.10.2007 16:45:17   
tonja
A tudi ve opazite, da imajo vaši dojenčki pod plenico na koži drobne kristalčke user posted image  to sem zaenkrat opazila samo pod Fiksies plenicami.
A se kateri kaj sanja kaj naj bi to bilo???

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
24.10.2007 16:48:11   
tonja
Aha še to:

pred 14 dnevi sem že stokala o tem, da našega Lovra vleče vse na levo stran pa se je moja mami pogovarjala o tem s sodelavko in je rekla (stare vraže): da otrok, ki mu najprej "zalaufa" leva stran, je pol full brihten - tile naši avgustovčki bojo pol sami Ajnštajni user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
24.10.2007 16:48:43   
PUJKEC
hej mamčke.

kombinezončke imajo pri nas v sg, mogoče kak ariel ali pa pikapolonica, bi jih tudi znali imeti.

handling-kaj pa vem, js vse delam po občutku in mislim da je kr okej. še pri kopanju mi je zoprno držat tisto ramo user posted image .

mi še nismo bili bolni user posted image , je pa res da mene malo lovi nahod user posted image  in upam da se mali ne bo nalezel, ker potem bomo pa bedeli kakih par noči user posted image . sicer fiziološko uporabljam kr redno, da ne bi ušeski zboleli.

zanima me, ali je že katera dobila menstruacijo in doji še naprej? meni se je včeraj malo hotelo pokazat. zdaj pa me je strah da bom nehala dojit. sam meni se zdi da lahko mleko obstane kljub temu da imam mamica perilo. a se motim?
ton pa res ne bi hotela, ker še vedno ne rabim dodajat. vsaj do 4meseca bi si želela samo dojiti.

pri nas dežuje že 4dni in že dva dni sem zaprta v stanovanje. danes je bilo sicer full oblačno in sem se vseeno odločila da grem z malim malo na zrak, pa je v tistem zopet začelo deževat. pa sej ne morš vrjet. luft, LUFT, rabim user posted image !

zdaj pa grem malo likat al kaj že morem...
aja. danes smo dobili nov hladilnik. večji. prej sem se pritoževala glede majhnosti, da nič ne spravim not, zdaj je pa tako velik, da je skoraj prazen user posted image .

čav.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
24.10.2007 17:12:11   
*lenc@*
HM jih ima, lušne!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
24.10.2007 18:24:13   
LadyB
zanima me, ali je že katera dobila menstruacijo in doji še naprej? meni se je včeraj malo hotelo pokazat. zdaj pa me je strah da bom nehala dojit. sam meni se zdi da lahko mleko obstane kljub temu da imam mamica perilo. a se motim?

Jaz sem dubla zanč menstracijo, je trajala skor dva tedna, pa še vedno na polno dojim. To nič ne vpliva na mleko, sam ene dobijo prej ene srecnice pa ne. Jaz ne spadam me teuser posted image

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
24.10.2007 18:33:03   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

A tudi ve opazite, da imajo vaši dojenčki pod plenico na koži drobne kristalčke user posted image  to sem zaenkrat opazila samo pod Fiksies plenicami.
A se kateri kaj sanja kaj naj bi to bilo???

Sem opazila ja, ampak to samo takrat ko je bila plenica res napita.  Pomoje da je s tem nafilana, da mokroto nase vleče.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
24.10.2007 18:34:56   
abc100
Talika19 - hvala za slikice in za pesmice. Sem jih že preletela, jutr bom pa fotokoperala.

Še enkrat hvala.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
24.10.2007 18:46:37   
saskija
Imam ravnokar menstruacijo kljub polnem dojenju in vstavljeni MIRENIuser posted image . Mleka ni nič več nič manj, tudi pri prejšnjih dveh otrocih je bilo isto, prejšnjega sem dojila 2 leti tako, da ni panike glede dojenjauser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.