|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
24.10.2007 18:51:31   
Talika19
Ker bo vedno bolj mrzlo, sem mislila, da bi v voziček dala neko bolj debelo dekico, da ga bo grelo v križ. A je merino volna primerna za takšne majhne dojenčke? Kaj bi ve priporočale?

Pa še nekaj: koliko časa lahko tako starega nosiš pokonci? Tako, da ga podpreš pod ritko in ga držiš za vrat oziroma glavo? Našemu ta položaj ful ustreza, še posebno, če ga moj nosi.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
24.10.2007 18:52:30   
Talika19
Pa spet sem zasedla prvo mesto na strani. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
24.10.2007 19:01:44   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ker bo vedno bolj mrzlo, sem mislila, da bi v voziček dala neko bolj debelo dekico, da ga bo grelo v križ. A je merino volna primerna za takšne majhne dojenčke? Kaj bi ve priporočale?

Pa še nekaj: koliko časa lahko tako starega nosiš pokonci? Tako, da ga podpreš pod ritko in ga držiš za vrat oziroma glavo? Našemu ta položaj ful ustreza, še posebno, če ga moj nosi.

Jest sem dala ovčjo kožo v voziček, čez pa rjuhco. Pa je tok toplo pa mehko.

Glede nošenja pa ne vem.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
24.10.2007 19:21:42   
PUJKEC
hvala za odgovor. sem si kr oddahnila. hvala bogu user posted image .

talika19-js mojga malega že kr neki časa takole nosim in mu isto ustreza. pravzaprav našega otročka sploh nikoli nismo nosili ob telesu v ležečem položaju. no, js pri Luiu opazim ko postane utrujen ali pa mu je dovolj in takrat ga položim na ravno podlago oziroma na tak mali povštrček, da si odpočije. sigurno pa ni fajn če bi ga nosili tako ure in ure. tak nekje okoli 15-20monut, pa je čist zadovoljen. malo pogleda po stanovanju se skom pogovori malo pogleda skozi okno in je ta del končan.

moj mali danes že celi dan bedi, bomo izgleda imeli spet mirno noč. sam za 1uro je zadremal. ampak ni nič siten. lepo papa in se igra. tu in tam me malo pokliče in kakšno "rečeva" user posted image  pa je spet zadovoljen.

lahko noč

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
24.10.2007 19:53:35   
LadyB

moj mali danes že celi dan bedi, bomo izgleda imeli spet mirno noč. sam za 1uro je zadremal. ampak ni nič siten. lepo papa in se igra. tu in tam me malo pokliče in kakšno "rečeva" pa je spet zadovoljen.

moj tud, pa ponavad spi 3-4 urce na dan. Mi je lih kar na joski zaspal user posted image za noč upam

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
24.10.2007 19:57:09   
LadyB
Mene pa zanima zdj ko bo zima, pa ko bo v kombinezončku, a jih je treba dat v vozičlu se v zimsko vrečo, al je dost da se ga pokrije z deko. Ma jaz mam vedno probleme s tem kako ga oblečt. A je to res da do 6-ega meseca user posted image ne znajo še uravnavat temperatureuser posted image ? To mi je dons ena povedala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
24.10.2007 20:01:36   
pajac
Jaz sem pa danes "obnovila" čiščo se mi zdi.. user posted image ni ker je čisto taka kot čišča.. A jo ima še katera, ki je rodila konec avgusta ???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
24.10.2007 20:03:57   
pajac
pa Peter je bil siten za pouser posted image že cel dan. Enkrat je zaspal za uro in pol (ko sva bila na sprehodu) nato pa nič več. Pa še prebava ga zvija, je bil ful pokakan večkrat (tudi do vratu 1xuser posted image , tako da spet peremo user posted image user posted image ) in cel popoldan stoka, pa nisem jedla nič takega...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
24.10.2007 20:06:57   
LadyB
Aja jaz sm se pa zdj spomnila da sem še jaz eno slikco nardila z vami, sam komi zdj sm dala baterijo filat, tko da jutr jo dam gor

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
24.10.2007 20:50:54   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Mene pa zanima zdj ko bo zima, pa ko bo v kombinezončku, a jih je treba dat v vozičlu se v zimsko vrečo, al je dost da se ga pokrije z deko. Ma jaz mam vedno probleme s tem kako ga oblečt. A je to res da do 6-ega meseca user posted image ne znajo še uravnavat temperatureuser posted image ? To mi je dons ena povedala

jaz bom dala v kombinezonček in v torbo  v vozičku,ki je  isto kot vreča.
Kukr jaz vem ne morejo samo prvi mesec uravnavati temperature, potem ti pa že če jim kaj ne paše pove  z user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
24.10.2007 20:52:50   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Pajac - ja evo mene zgubljeno dušo user posted image . Mi smo pa zbolel in to cela familija. Najprej je oči zbolu, pol pa še jst. Timon je pa zdej tut ful prehlajen in je čist bogi. Sploh ne vem kaj naj nardim. Kašla, pa kiha, pa nosk ma polhn smrkla. Sm klicala učer zdravnico, pa je rekla da če nima vročine, naj ne hodmo. Bogi moj Timončekuser posted image .

da te potolažim da nisi edina.mi imamo takle že en mesec.user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
24.10.2007 20:56:12   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

katera mogoče ve, kje bi lahko kupila tak zimski kombinezonček ko je pri nogicah v celem kot vreča in ima luknjo za avtosedež? Je vseeno kje se dobi lai v lj, kr ali avstriji samo, da bi ga dobila. Sedaj imam enega takega sposojenega od sodelavkine kolegice št. 62 pa mu je že skor premali je pa super, ker dosti prevažam z avtom otroke sem in tja.

jaz sem takega videla na vrhniki  v  spar centru, v trgovini  Wenice

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
24.10.2007 20:58:24   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Jaz sem pa danes "obnovila" čiščo se mi zdi.. user posted image ni ker je čisto taka kot čišča.. A jo ima še katera, ki je rodila konec avgusta ???

Jest jo imam že ene 14 dni, vmes je nisem imela kakšen teden. Sedaj imam ves dan rahel izcedek, ki je skoraj črne barve.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
24.10.2007 21:01:03   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Jest sem v soboto pizdla, ker sem mislna da sem jo dobila. Pa je sam en "izliv" bil. V nedelo ni blo pa ne duha ne sluha o kakšni krvavitvi. Je moj reku, da je del čišče zašou, zdej je pa pot vn najdu.user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
24.10.2007 21:12:56   
*lenc@*
TUd men je ven priletel ene 14 dni nazaj, pa je pol ponehala. Sem mislnla, da je tardeča. al pa je clo bila, samo zeeeelo šibka,prej čišča bi rekla, možno je.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
24.10.2007 21:14:13   
*lenc@*
Naša zdaj spi, pa poliva danes nenormalno, sem jo 2x preoblekla, čist mokre bodije ma.

Že tak mi ne je velik, pol pa še poliva. Upam, da bo kaj bolš...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
24.10.2007 21:38:28   
Anonimen
Talika-jutri ne morem,ker je moj končno doma in imamo dost za obletat.Sej ni rečeno da bo v petek dežuser posted image Mogoče bo sneguser posted image
Saskija-a tebi so vstavili mireno,kljub temu da še nisi imela menstruacije?A sem narobe razumela...

Jaz pa nimam več čišče.Pa je že parkrat nehala pa pritekla ko sem bila kje brez vložkauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
24.10.2007 21:42:43   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Talika-jutri ne morem,ker je moj končno doma in imamo dost za obletat.Sej ni rečeno da bo v petek dežuser posted image Mogoče bo sneguser posted image

Bova videli, če bo ok vreme se lahko dobiva tudi v petek, drugače pa enkrat drugič.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
24.10.2007 21:50:35   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Jaz ga bom dala v kombinezon, če bo pod nulo in še kak veter, pa obvezno še v vrečo. Je pa res, da moja zimska vreča ni preveč zimska ampak bolj pomladna. user posted image  Ni debela. Temperaturo pa po mojem znajo po enem mesecu regulirat. Nisem prepričana.

user posted image  Mene pa zanima, če katera ve kako se obnese "štorklja". Pred leti je bila ful popularna, zdej pa samo še o slingih pa o pouchih govorite. Sem razmišljala, da bi to nabavla, da se bom pozimi lažje odpravila na sprehod s starejšima, pa če bo sneg kakega snežaka delat, ali pa sankat,... (ja, sej vem, da ne bo snegauser posted image ). Samo, nekak se mi zdi, da mu je topleje v tem. Pa zdi se mi, da je štorklja najenostavnejša za uporabljat. Ne vem.

Mi smo bili pa danes v dežju na sprehodu. Smo se imeli ful luštno prvih 5 minut, potem pa je najprej v škornje malo zajela vodo (med gazenjem po lužah) ta starejša, čez tri minute pa je ta srednji zagazil v 50cm globoko blatno lužo. (visok pri svojih treh letih pa je morda en meter) Čeprav sem mu prej stokrat zabičala, da naj ne pleza po enih hribčkih navožene prsti. No, na sredi teh hribčkov se je očitno nabrala voda, on pa plavat. user posted image  Potem je moral do popka popolnoma premočen, z vodo v škorenjčkih, peš prilaziti še do doma, saj ga jaz nisem mogla nesti,... user posted image  Vsakič, ko se odpravim ven doživim avanturo. Pa naj še kdo reče, da je starševstvo dolgočasno ter brez adrenalina in izzivov. user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
24.10.2007 21:53:16   
Jumpy

Saskija-a tebi so vstavili mireno,kljub temu da še nisi imela menstruacije?A sem narobe razumela...

Jaz pa nimam več čišče.Pa je že parkrat nehala pa pritekla ko sem bila kje brez vložkauser posted image

Se bom malo uštulila. user posted image  Meni jo je moja g. vstavila na pregledu 7 tednov po porodu. Menstruacije takrat še nisem imela in je tudi sedaj še nimam. Pogoj za vstavitev je bila popolna abstinenca od user posted image  do prvega poporodnega pregleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
24.10.2007 22:05:41   
Anonimen
Men je pa rekel,da šele po prvi menstruaciji vstavijo.Pismo me je n....gnuuser posted image
Ja sem se držala,nisem podleglauser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2771
24.10.2007 22:07:06   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako ste luštne na slikcah in vaši bejbiji tudi...mi je kar hudo, ker me ni bilouser posted image , ...kaj ste mogle izbrat tak datumuser posted image ...
Res vas je lepo videti vse na kupu in upam, da boste to kmalu ponovile tudi z mano vreduser posted image .

Res ste luštne in vaši user posted image  tudi zato tudi jaz komaj čakam, da vas naslednjič spoznam!!!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
24.10.2007 22:12:08   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Zvečer pa istouser posted image  Samo, ko sva jo pa hotla posnet, je pa gledala direkt v objektiv in bila čist tiho. Pa tolk sva jo hotla posnet da pokaževa kako ona vriska, pa to je vedno tako. A vaši tud ostrmijo, ko vidijo fotoaparat al pa kamero? Seveda je v tistem momentu, ko je ugasnil fotkiča mala začela vriskat, "govort",...

Joj pri nas je isto! Mi smo jo tudi hoteli posneti potem pa kar naenkrat utihne in gleda v fotič! Se trudim že tri dni da bi jo posnela ampak mi še ni ratalo! Upanje umre zadnje!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
24.10.2007 22:14:38   
saskija
Janana torej praviš wenice na vrhniki, hja bom pogledala pod to firmo tudi tu pri nas v mb.

****- tako kot Jumpy so tudi meni vstavili mireno brez menstruacije 9 tednov po porodu,s em se bala da bo bolelo, pa je rekla g. če ste trikrta rodili potem tudi vstavitev mirene ne bo nič hudega in imela je prav.

Jumpy-ali si ti ž imela menstruacijo, jaz jo zdaj imam čisto normalno samo en tako obilno čeprav je g rekla, da lahko da je sploh več ne bom imela

Glede kombinezona, jaz imam za v voziček super debelo zimsko vrečo, mu dam za noter bundico ali en tak debel pajac pa še dekico in je ful vroč v njej je pa podložena s flisom in na zunaj material kot bunda.

Ste slišale, da je v Postojni umrla 22 letnica pri porodu- me je kar zvilo, kar ne moram nehat mislit na njo in na otročka, ki je ostal brez mamiceuser posted image Res potem se pa jaz kdaj živciram, ker imam stanovanje razmetano, ja taki dogodki mi res dajo mislit!!

Sem pisala o blazini, jo že imamo stala je manj kot smo mislili 130 eur je pa super, Jaka se že skoraj na njej prevali na trebuh, res uživa!

Lahko noč!user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
24.10.2007 22:19:06   
Talika19

Men je pa rekel,da šele po prvi menstruaciji vstavijo.Pismo me je n....gnuuser posted image
Ja sem se držala,nisem podleglauser posted image

Tko je s temi ginekologi. Jest sem čist enostavno dobila hormonsko injekcijo na prvem pregledu. Je pa kolegica pri enem drugem g tudi za to injekcijo rekla, pa ji je rekel, da ji ne sme nič dati v žilo, ker doji. Sploh ne ve, da se ta injekcija lahko daje tudi če dojiš in jo dobiš v mišico na ritki. Tolk o tem kolk vejo o vseh zadevah.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.