|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
25.10.2007 14:29:26   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Joj kaj za hudiča user posted image user posted image pa sem jaz pojedla včeraj???user posted image user posted image user posted image user posted image

Peter je že ves popoldan bil siten, nato pa je ob 20. uri zaspal, zbudil se ob pol enih in nato pa sva imela žurko do jutra... Nič ni jokal, ssamo napenjalo ga je pa je prdel, stokal, buden kot čuk.. Pa jesti, jesti, jesti. Ob pol šestih pa se mi je z čisto utrujenimi očmi začel smejat...

Zdaj sem pa mojega klicala da so nama zamenjali  otroka, ker je od 6. ure do zdaj ležal poleg mene, imel samopostrežno dojenje in nič jokal. Celo 15 minut je bil sam v igralnem centru brez joka user posted image user posted image user posted image . Nato pa se je POKAKAL kot veliki ded user posted image user posted image user posted image

Pa zdaj je na previjalni (hmmm še kk teden pa konec tega mojega veselja...), kejr je res rad in se zamoti...

A kar samga ga pustiš na previjalni? A si upaš?

Jaz ga tud puščam na previjalni... Ob strani sicer nimam visokih stranic, ampak imam ful dolgo previjalno, in na eni strani je printer, na drugi pa lukna. Pa ga dam na uno stran k je printer in če bi se že obrnu bi lahko objel printer, če bi se na drugo stran bi se mogu pa ene 3x da bi lahko dol padu... Itak ga imam pa skoz na očeh. Je tud Luka ful rad na previjalni... Sicer bo pa res počas treba opustit to navado...
Sem Žana tud puščala samega gor pa ni nikoli dol padu...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
25.10.2007 15:04:52   
pajac
Pajac, za take kot sem jest, k si nič imen ne zapomnem, bi mogla zraven user posted image  imen tud naša imena napisat. Mi je prov neroden, ampak jest si tok težko imena zapomnem, sploh če jih je več novih naenkrat. Tko da ne vem, če sem si od kere pravo ime zapomlna.Pa ne zamert.user posted image

Jaz sem zdaj dala enako slikico v album in dodala tokrat naša imena (samo za ABC100 ) ... Antigona pa je zadnjič povezala naše nicke z našimi 

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
25.10.2007 15:16:54   
birdy
Jaz sem zdaj dala enako slikico v album in dodala tokrat naša imena (samo za ABC100 ) ... Antigona pa je zadnjič povezala naše nicke z našimi

Pajac, to si pa fajn naredilauser posted image  Hvala
Midve pa zdele poslušava pesmice, mala pa zraven "kolo voz"user posted image  Zdej me pa tako lepo gleda kokr češ pridi k meni.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
25.10.2007 15:46:00   
Talika19
Lovilec barv... to pa moram kupiti.

A pri belem perilu tudi deluje? A se vam kdaj zgodi, da postanejo pri belem spodnjem perilu robovi temnejši kot celo perilo (tisti del, ki je obrobljen)? Jaz sem tolk jezna, ker se mi to skoraj vedno naredi, pa ne vem zakaj, ker ne dam nobene čudne barve zraven, samo belo perilo. Sem dodajala tudi že Vanish za belo perilo, pa je bilo isto.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
25.10.2007 15:47:22   
Talika19

user posted image user posted image A celi okvir ali samo šipco?? Šipca se da zamenjat...

Žal se je razbil ravno okvir, šipa je ostala cela. No saj bomo zalepili, vendar se bo zelo videlo. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
25.10.2007 18:05:00   
Talika19
Ker smo danes stari ravno 2 meseca (in nimamo pregleda) smo opravili domače merjenje:
5800 g
60 cm

Mislim, da smo bili kar se da točni.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
25.10.2007 18:11:20   
abc100

Pajac, za take kot sem jest, k si nič imen ne zapomnem, bi mogla zraven user posted image  imen tud naša imena napisat. Mi je prov neroden, ampak jest si tok težko imena zapomnem, sploh če jih je več novih naenkrat. Tko da ne vem, če sem si od kere pravo ime zapomlna.Pa ne zamert.user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
25.10.2007 20:55:03   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hojla
Abc100, luštne slike. Najbolj mi je pa všeč una z kužijemuser posted image  A to je vajin kužek?

To je kužek mojih staršev. Zdej k mamo Janeza hodim vsak dan na sprehod, pa se zmeri tud pr naših ustavim, je Šnopi ful vesel. Pa skoz hoče it z mano domov, ker sem mu dala eno Janezovo račko, ki gaga. Jo je že čist raztrančeru.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
25.10.2007 20:59:39   
abc100
Ja punce, kje ste zdej vse? A otroci še ne spijo?user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
25.10.2007 21:03:45   
Antigona
Luka spi že od sedmih. Ima kr uro takrat in lepo spi...
Očitno imamo zdej že večerni ritual. Mu dam okol petih al pa šestih jest, pol ga skopam in zmasiram, mal počakam da se ura približa sedmi, še na drug jošk in potem direkt v pojstlo... Zaenkrat špila, se pa ne bom preveč hvalila, ker se bo sicer ziher pokvarl user posted image ...

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
25.10.2007 21:04:53   
Antigona
Zdej pa sestavljam album od une poroke k si bla tud ti ABC... Od tvoje sestrične al kaj že?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
25.10.2007 21:15:00   
birdy
Abc, ful luškan kuža. Pa tolk sta simpatična oba! A ste ju tko naštimal, al sta se sama tko naštimala?
Talika, ti lovilci barev delujejo tud pri belih oblačilih, če ne bi mel mi vse plenice modreuser posted image
Midva sva pa Neli spet uspela "poškodovat" ko sva ji nohte strigla. Isti prst, samo druga roka.
JOJ, kolk je Neli zdele tečna! Zaspana kot sto hudičev, spat pa ne!user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
25.10.2007 21:23:04   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Zdej pa sestavljam album od une poroke k si bla tud ti ABC... Od tvoje sestrične al kaj že?

Ne, to je Jernejeva sestrična. A smo tud mi trije kje gor?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
25.10.2007 21:26:11   
Antigona
Vsi trije sicer niste, je Uroš reku pa da sta vidva ko jima čestitata... Morm poiskat. A bi jo mela?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
25.10.2007 21:28:31   
Antigona
Sem najdla... Pa se vaju u bistvu niti ne vidi dobr, ker je slikano od zadaj oz. iz strani, da se vidi ženina in nevesto...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
25.10.2007 21:32:32   
abc100

Abc, ful luškan kuža. Pa tolk sta simpatična oba! A ste ju tko naštimal, al sta se sama tko naštimala?
Talika, ti lovilci barev delujejo tud pri belih oblačilih, če ne bi mel mi vse plenice modreuser posted image
Midva sva pa Neli spet uspela "poškodovat" ko sva ji nohte strigla. Isti prst, samo druga roka.
JOJ, kolk je Neli zdele tečna! Zaspana kot sto hudičev, spat pa ne!user posted image

Janez čez dan dostkrat na kavču spi, Šnopita smo pa mi naštimal. Tista stara gospa k ma Janeza v naročju je pa moja prababica, se pravi Janezova         pra-prababica. Februarja bo 95 stara. Lepa starost a ne?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
25.10.2007 21:38:52   
birdy
Tista stara gospa k ma Janeza v naročju je pa moja prababica, se pravi Janezova pra-prababica. Februarja bo 95 stara. Lepa starost a ne?

Pa tud dober zgleda za svojo starostuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
25.10.2007 21:54:29   
Antigona

Tista stara gospa k ma Janeza v naročju je pa moja prababica, se pravi Janezova pra-prababica. Februarja bo 95 stara. Lepa starost a ne?

Pa tud dober zgleda za svojo starostuser posted image

To pa čist res user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
25.10.2007 22:13:12   
mony5
Ojla!

Moja Zoja je pa danes popoldne čist čudna! Zjutraj smo jedli okoli 7-ih, potem ob 11-ih s tem da je malo na joškah visela potem se je pa skoz nekaj jokala in jo prijela in spet spustila ji dam 60 dodatka in ga takoj spije, gremo potem v BTC in je jedla šele od 16-ih s tem da je skoraj vse kaj je pri meni pojedla ven vrgla, potem ob 18.30 in spet nekaj na pol je in joka ji naredim dodatek ga noče in jok, jok, jok in potem je malo tiho, zaspi pa spet jok, jo dam na previjalo se smeji kot nora in se skopamo in se spet smeji kot nora, potem jo dam spet na joško okoli 21-ih malo potegne zaspi, se čez 20 min zbudi jo dam na drugo spet malo potegne spet zaspi, potem se zbudi pa spet jok, ji probam dat dodatek ga noče in potem mi zaspi!

Mi je ful čudno, da je tok malo jedla sploh pa zvečer! A je možno, da jo malo v trebuščku muči k sem danes tri bele kavice spila? A ja pa skoz je predela kot nora (to itak skoz k mi kakamo na tri dni in pol skoz prdi)! A mislite da je kaj narobe???

Malo sem se razpisala, sam sem mogla dat to ven k me malo skrbi!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
25.10.2007 22:32:24   
saskija
Mony5- tako kot opisuješ gre verjetno za to, da jo anpenja, pa če zraven še prdi in to pmeni, da ko zagrabi dojko malo poje postane trebušček dejaven in jo spet boli. Probaj se potolažit s tem, da tudi mi odrasli včasih jemo več, včasih manj. če je drugače živahna ni veliko možnosti, da bi bila bolana in kot vidiš da ne mara niti dodatka je mlekca tvojega tudi dovoljuser posted image  Mamice pač najprej pomislimo, da naše mlekarne ne obratujejo dobrouser posted image

Birdy- res sem zagovornica dojenja ampak odkrito rečeno vas vse mamice, ki imate prve otročke in tako lepo dojite zelo spoštujem, saj je dojenje moje prve deklice bil pravi fijasko, še danes si ne morem odpustiti svoje norosti glede dojenja.user posted image  Sploh pa je najbolj pomembno vsaj zame, da se obro počutita otroček in mama z dojenjem ali brez njega. V drugo sem bila kar malo fanatična zdaj pri tretjem me je že kar spustilo

Pajac, Antigona- sama ne pustim jakca niti sekundo na previkjalni. ZAKAJ? Moj sredinček je padel iz postelje ko mu je bilo 4 mesece sem ga imela v kombinezonu, se pripognem da poberem plenico in hop je bil an tleh. Na srečos e ni nič zgodilo.

April- blazino airex imamo, ker Jaka zadnji teden zelo uživa na trdni podlagi in je ta blazina optimalna za motorični razvoj otroka. res je malo dražja ampak pri ans sedaj še ta večja delata prevale in razne telovadne vaje.

Povejte avgustovke kako je kaj z mašo Od Paštetke nič se ne javi ali sem morda spregledala, drugih tem pa ne odpiram zaradi pomankanja časa!! Upam, da je O:K!

Tudi naš Jaka je prejšnjo noč spal od 12 do 6 h zjutraj hja kaj takegauser posted image
Danes sem prvič odšla na pilates za eno urco, podojila, telovadba in spet podojila.

Želim vam mirno noč in lepo jutro!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
25.10.2007 22:36:08   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Drugače smo pa mi ok, Tjaška pa je začela malo zafrkavati, ko se hranimo, vsakič manj je oz. vsakič dlje jemo, ker jo zanima vse naokoli in namesto, da bi vedno več in hitreje jedla se je vse ustavilo in jo moram dobesedno prositi, da je...ko pa flašo vzamem pa tuli kot jesiharuser posted image ...taprava lumpa jeuser posted image

Naš ga je tudi začel takole svirat. Je s široko odprtimi očmi. user posted image  Prej so mu bili fascinantni vzorci na moji majici, sedaj pa prav glavo obrača okoli med dojenjem, pa skoz spušča bradavico in bulji naokrog, se malo posmeji in zopet jest. Zato se manj naje in zdej spet bolj pogosto zahteva dojko. Grrrrrr...

Mony, možno, da jo kaj črviči, lahko tudi od kave. Lahko pa je kakšno virozico fasala, pa je danes samo sitna, jutri pa ji bo začelo teči z noska. Opazuj jo.

Grem spat, lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
25.10.2007 22:39:14   
Talika19
Jaz imam še vedno te user posted image  hemeroide. Spet krvavim ob veliki potrebi, pa boli ko user posted image . Zdele tud sedet na morem na riti.
Antigona, menda ti lahko zrihtaš eno kremo od Justa. Za kaj se pa ta krema še uporablja in koliko stane?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
25.10.2007 22:42:52   
birdy
saj je dojenje moje prve deklice bil pravi fijasko, še danes si ne morem odpustiti svoje norosti glede dojenja.

Kako si ga pa "sračkala"? Mislim, kaj je bilo narobe?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
25.10.2007 22:44:27   
birdy
sedaj pa prav glavo obrača okoli med dojenjem, pa skoz spušča bradavico in bulji naokrog, se malo posmeji in zopet jest. Zato se manj naje in zdej spet bolj pogosto zahteva dojko. Grrrrrr...

Isto pri meni, spusti, pa se smeje, pa zaletava se v joško, pol pa jest znorim pa pospravim jošk. Čez pet minut pa jok.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
25.10.2007 22:58:22   
saskija
Za Birdy o moji prvi katastrofi dojenja prvorojenke:
1. bila sem prepričana, da se mora redit najmanj kilo in pol na mesec, ker je bila nedonošenka in mora noter spravit. In ko se je drug mesec zredila "le" 800 g sem že bila v skrbeh
2. Vsakič sem z roko tehtala plenice koliko so polulane in če kdaj ni bila že panika kaj je narobe da premalo spije pri meni
3. Ko sem jo podojila je zaspala sem jo odložila in čez pet minut je bila budno- sem si rekla joj ni mleka spet je lačna lai pa je melko zanič
4. Vsak jok sem povezovala z lakoto in ko se je obračala vstran sem bila prepričana, da ni mleka in že smo kuhali dodatek,čajček
5. Bila sem prepričana da je dojenje na ure super in da če se joška sprazni ni več mleka in basta. Sem iemla kup enke plastične kložnje od sterilizatorja, flašk, dud...
6. Podlegla sem vsaki bedariji iz okolice, da je pri 3 mresecih manj mleka in da moram pazit, da ne bo hujšala, da moram dodajat in tako dalje...

Mleka je bilo več kot dovolj jaz pa zmedena, nesamozavestna, obupana in pri 4 mesecih smo  samo še flašo dajali kljub temu, da se je naša nedonošenka že od samega začetka ko je prišla iz inkubatorja lepo dojila. 

Drugič čez 21 mesecev pa je pela druga pesem- brez dude, kakršne koli flaške črpalke..dojenje, dojenje dojenje.

Zdaj v tretje sem ubrala srednjo pot, dojim ampak sem mu dala tudi dudiko, ečprav na začetku s težkim srcemuser posted image

Zdaj pa grem tudi jaz spat!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.