|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
22.10.2007 10:30:42   
zvončica30
tudi jazuser posted image se pridružujem šeenkrat, tokrat 19. aprilauser posted image
uživajte v veselih dnevih pričakovanja!!!
lp

(odgovor članu ruki)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
22.10.2007 10:44:11   
sasy20
Dan!

Sem sedaj brala kot neprijavljena ker prejšnje strani od resnično srečne naprej nisem mogla prebrat. Ste bile kar pridne čez vikend. Jaz sem že bolje prehlada skoraj da ni več, res pa je da nisem nič ven hodila, ker je bilo zelo mrzlo. Malo mi še iz oči teče samo mi v lekarni nič ni dala je rekla da naj samo s toplo vodo spiram.
Komaj čakam sredo ko imam GP, sem imala danes čudno grozne sanje in komaj čakam da mi G reče da je vse ok in da mi bo potem lažje.
Tako souser posted image  uživajte.

(odgovor članu zvončica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
22.10.2007 10:49:50   
sasy20
...aja...vsem novim user posted image  dobrodošle pri nas čvekah. user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
22.10.2007 11:44:30   
u04111976
Dobrodošle nove user posted image user posted image !

Resnično srečna, hvala ti!   Vedi da držim pesti zate in ravno tako za Sinsko T. Pa javita ko bo kaj novega, jaz grem danes popoldan  na posvet k G, pa bomo videli, če bo treba že jutri v LJ, pa kam in kako, imam tisoč vprašanj.... 

Tosja, ti si pa res ena pridna mravljica ups žabicauser posted image .

Vsem hvala za dobre želje.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
22.10.2007 11:44:56   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Ojla Tosja!
Ja,moj prehlad gre na bolje,vsaj kašljam ne več,je pa tu moj dolgoletni spremljevalec-zamašen nos,ki se pojavi predvsem ob kakšnih vremenskih spremembah.ne morem ti povedat kolk me to nervira,ker se sploh ne morem normalno pogovarjat.sploh ne vem,kaj naj si še špricnem notri?

barby, ravno sem brala koledarček na RR in piše, da ima veliko user posted image v tem obdobju težave z zamašenim nosom user posted image
Tako, da kolker ti ne nagaja prehlad je to še ena user posted image v tem obdobju user posted image user posted image user posted image

Uživaj še naprej in prav je,da si ti za komando,saj si šeficauser posted image .

user posted image user posted image user posted image Pri nas rečejo - komanda je pol dela!!! user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
22.10.2007 11:48:15   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: u04111976

jaz grem danes popoldan  na posvet k G, pa bomo videli, če bo treba že jutri v LJ, pa kam in kako, imam tisoč vprašanj.... 

user posted image user posted image user posted image Že sedaj stiskam pestke...prav je, da imaš pripravljenih veliko vprašanj.user posted image
Čutim, da boš dobr porihtala! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
22.10.2007 11:53:52   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

u04111976 in resnično srečna (+ ostale s težavami in preprekami v nosečnosti) - vem kako vam je, ker sem jaz na podobnem. Hotela sem vam samo sporočit, da mislim na vas, res upam, da se nam bo dobro izteklo in ko bo ta preizkušnja za nami, VEM da bomo nadoknadile za nazaj vso brezskrbnost in vesele trenutke. Se bomo še bolj zavedale majhnih radosti, ki so večini same po sebi umevne. Tako da kar glavo pokonci, aprila bomo zibali in pika user posted image !

Lep vikend vsem, verjetno se nekaj časa ne  bom oglašala, ker grem "na deželo" na počitnice za par dni, izklopla se bom kolikor se bo dalo in samo uživala v vsakem momentu z mojim lubijem in z najino kepico malo...

user posted image Šele sedaj sem ugotovila, da tud našo sinskoT tarejo težave user posted image Malce z zamudo, pa vseen iz user posted image želim, da tud tvoje težave minejo...sama pa si tko lepo napisala user posted image Res je, težave te naredijo še močnejšega in bogatejšega. user posted image

Prav je, da si si vzela par dni za oddih, ko se boš lahko posvečala svoji ljubezni user posted image in user posted image in seveda tud obratno user posted image
Verjamem, da bi tud malo sonlčka spremenilo počutje, pa nam zgleda zima trka na duri
user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
22.10.2007 11:55:49   
tosja
user posted image sasy20: prav je, da si oči spiraš z vodo... tud pediatri več ne priporočajo kamilic user posted image Pa glej, da boš do sončka zdrava. user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
22.10.2007 12:22:06   
tosja
Se spomnite, ko smo govorili o polnem nosu?  V tem obdobju je zanj »kriva« nosečnost. Pa tudi bolečine in občutek raztezanja v spodnjem delu trebuha lahko pripišete rastoči maternici.
V tem tednu je ponavadi na vrsti nov pregled pri ginekologu. To naj bi bil drugi ali tretji pregled, praviloma si ginekološki pregledi sledijo na 4 do 5 tednov, v začetnem obdobju lahko dlje, proti koncu pa pogostje, v zadnjem mesecu enkat tedensko. Ginekolog ali medicinska sestra preverita krvni pritisk, telesno težo, poslušata plodove utripe in opredelita nosečniško stanje bodoče mamice. Ultazvočne preiskave pri tem obisku ni.
user posted image  user posted image  user posted image  pa sem le uspela nekaj skopirat...user posted image  user posted image  user posted image  To o polnem nosu user posted image  pa čeprav sam en stavek user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
22.10.2007 13:56:44   
tasyo
Dan, punce!
Se samo na hitro javim - pri nas je tako zelo mrzlo in piha, da je groza. In sedaj čakam serviserja, kerje odpovedala peč in mam hladno - zato sem lepo v spalnici pod odejo.

Upam, da ste preživele lep vikend, čeprav je bilo vreme  bolj tako tako... Moj prehlad je skoraj mimo, upam da se ne vrne prej kot serviser...

Sicer se pa tudi sama pridružujem vsem pesti stiskajočim za vse, ki imate težave! Mislite pozitivno! user posted image  za pomoč!

Božajte trebuščke! Grem na toplo...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
22.10.2007 13:57:00   
simvir
Ojla!

Preživeli smo ne preveč naporen vikend, zunaj zdaj dežujeuser posted image  in je res mrzlo. Vam moram povedati, da je včeraj dopoldne pri nas snežilo, saj sneg se ni prijel ampak pogled skozi okno je bil pa čisto zimskiuser posted image .

Barby78 hvala za voščilo.
Vidim, da nas je aprilčic vedno večuser posted image .

Tosja želim ti uspešno selitev, ste že končali?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
22.10.2007 14:19:58   
Ketrin
Hojla punce moje!

Vsem novim želim dobrodošlico in upam, da bomo fino čvekale... Moram pa priznat, da ne sledim prav 100% na novo pridruženim aprilčicam, sploh tistim, ki se nikoli ne javijo... user posted image  Še dobro da tosja dela seznamček! user posted image

Ja, vikend je spet mimo... Uau, drug teden bo pa praznični in se bomo lahko pše dva dni več razvajali! user posted image  Kako gre hitro! user posted image

Resnično srečna, Sinska in Urška! Držim pesti, stiskam močno, močno! In kar nekaj čutim, da bo vse ok in boste vse uredile in bomo skupaj porivali vozičke! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pri nas ni nič novega in nič drastičnega....

Lep "Zimski" dan!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
22.10.2007 14:34:09   
NaTaŠa*
Ojla punce!
Se še jest mal oglasim. zunaj je čist zimsko vreme sam da je brez snega ampak tko kukr je začel misl da ga bomo mel prov kmal pa velik.user posted image  Sploh pa jest k ne maram ne snega in ne zime k mora bit tok oblečena. Še dobr da sm tak cajt user posted image  da pol k rodim bo že pomlad in bom lohka več zunaj z user posted image . Tko da upam da mislte isto. Drgač pa komaj čakam četrtek k mam kontrolo da bomo vidl user posted image , kok je zrastu pa kok je težek zj. Tko da use aprilčice pobožajte svoje trebuščke pa se slišmo še kj- te dni malo več k je zunaj grozn vreme.
PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
22.10.2007 14:37:04   
scorpiogirl
Pozdravček, punce!

Resnično srečna
, SiniskaT, u04111976 držim pesti za vas, da se vse izide maksimalno fajnuser posted image pa da bomo aprila skupaj cartale svojeuser posted image

fouš tistim, k se lahko grejete pod odejouser posted image smo dopoldne po trgovinah letali pa eno lampo iskali, zdaj pa na faks šibatuser posted image

dobrodošle vse nove user posted image !!! Je super, ko nas je vedno večuser posted image user posted image

imejte se maksimalno fajnuser posted image
user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
22.10.2007 15:29:59   
NaTaŠa*
OJLA!
Spet jest! Zanima me ali imate ve tudi močan izcedek. Ker jest ga mam full sploh nevem kaj nj naredim. Skos se tuširam, menjam hlačke pa dnevne uložke da mi gre počas že prov na živce. Tko da komaj čakam četrtek da grem k G da mi nekaj predlaga kaj nj naredim. Pobožajte trebuščke pa se slišmo še kj!
PA-PA

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.10.2007 16:03:03   
Ketrin
Vijolica, pravijo da je to normalno... Kjer koli sem jaz prebrala, je to pisalo... Tko da po moje to ni panike... Je pa res, da jaz tok močnega nimam, kot si ti opisala... Ne nosim dnevnih vložkov... Mislim pa, da pretirano tuširanje tudi ni preveč priporočljivo, zaradi glivičnega vnetja...

No, ja sicer pa bo četrtek kmalu tu in boš dobila vse odgovore....

Papa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.10.2007 19:26:33   
u04111976
Pozdravljene!

Pri G sem dobila napotnico in grem jutri v LJ, tam dobim zdravila in oni mi bodo razložili, kako poteka zdravljenje naprej in če, kdaj bo AC. Če bo obezna, potem upam da to opravijo čim prej.

LP vsem souser posted image , Urša

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.10.2007 22:31:44   
resnično srečna
čao...

se javljam malo utrujena ampak naspidirana...cel dan v službi je kar kriza, ampak moram, ker imamo tako pred decembersko norijo, da človek dol pade...sploh pa plavam v delu in ne vem česa naj se lotim...še od doma odgovarjam na službene maile...moj me itaq spet heca, če si bom kar posteljo tja odnesla...

Urška...AC delajo od 16. tedna naprej, tako da bova nekako istočasno nabodalci (by the potka govorila danes  z enim dobaviteljem iz češke in ženskica je tudi noseča, šla je čez AC in pravi, da te itaq tako zamoti ultrazvok, ki je stalno na očeh, ko doktor gleda kje je  fetus, da sploh ne opaziš kdaj te prebode...)...ti pa držim pesti, da bo vse ok...na AC, na zdravljenju za tokso...pa veliko sreče v ljubljanski gužvi...in če kaj ne boš našla ali vedela...javi se...na ZS ti bom pustila mojo mobilno ševilko pa kar pokliči...

tosja čestitke za selitev...upam, da bo kmalu vse tipi top in boš lahko grela kavč...

Tasyo...vem kako je če crkne peč...nekega ledenega novembra smo bili v službi brez kurjave kak teden...in sem dobila naravno vijoličen lak na nohte, tako nas je zeblo...kar lepo ostani na toplem v postelji...in ven prikukaj, ko bo že lepo ogreto stanovanje...

vse pred kratkim pridružene...pozdravljene v svetu rastočih trebuščkov, ki bodo aprila svetu pokazali zakladke, ki se skrivajo v njih...pa le pridno pišite, da nam ne bo preveč dolgčas in ne bomo vedno čvekale ene in iste...

sinskaT javi se, ko bo kaj novega in boš spet virualno aktivna...

scorpiogirl in vse ostale...hvala za pesti in podporo...in upam, da se res srečamo z vozički na toplem spomladnem sončku...

sedaj me imate pa dovolj...grem še mojega predragega malo razvajat v posteljo, saj je tak srček, ko me prenaša...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
22.10.2007 23:18:46   
scorpiogirl
Od kje se je znašel pa ta ticker pod mojim postom zgorajuser posted image user posted image user posted image user posted image tud prbližn mi ni jasn, ker ga zihr nisem dajala zraven ... pa še taprav niuser posted image

violica, povečan izcedek je baje normalen. mene tud moti, pa ga nimam toliko kot pišeš tiuser posted image

fajn se imejte, fejst se cartajte, grem pockrljat mojgauser posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
23.10.2007 7:50:50   
tosja

ALI STE VEDELI?

Odsvetuje se obiskovanje savn in vročih kopeli med nosečnostjo zaradi nevarnosti pregretja telesa. Primerno topla kopel pa nosečnico prijetno sprosti. Zato morda na tem mestu samo majhna ideja: privoščite si kopel v dvoje, potem pa takoj pod rjuhe. Mamica potrebuje krepčilen spanec!

user posted image user posted image user posted image Dobro jutro, aprilčice!

Danes sem pa prva user posted image Od pol sedme, ko je user posted image šel v službo ne spim, pa sem se odločila, da se bomo vsi trije popoldan mal crkljali, pa nadoknadli... user posted image user posted image user posted image

Drugač pa nič kaj novega user posted image aja slabo vreme, pa to imate verjetno povsod user posted image
Jaz sem zelo dobro, polna energije...simvir - nismo se še čist dokončno preselili user posted image počasi pa ziher user posted image user posted image user posted image
V sredo bo večje stvari peljal kombi, pol pa bo počasi. user posted image
Nekaj sem že gori prpopala, bom še nekaj poskusla, za vse tiste, ki že nestrpno pričakujemo prve brcike. Jaz bom med bolj poznimi, ker imam zaloge user posted image user posted image user posted image

Uživajte, božajte bušije, bodite user posted image in predvsem ne dopustite, da bi vam vreme prišlo do živega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1895
23.10.2007 7:54:03   
tasyo
Ojla!
Peč je popravljena,tako da sem sedaj spet na toplem... In posledično pred računalnikom. Noč je minila mirno, zbudila sem se ob 5.30, tako da sem kar naspana.

Vijolica, jaz imam tudi povečan izcedek, sam ne toliko, kot ti. Zdej sem se že kar navadila, tako da ni panike. Mogoče pa imaš vnetje - povprašaj svojo G, to te nič ne stane, pa še bolj mirna boš. Je pa tko, kot ti je napisala že Ketrin - pretirano tuširanje ni dobro!

Urša, držim pesti - poročaj, kaj si izvedela in upam, da bodo novice čim bolj vzpodbudne!

Tosja, vi ste bili pa ekspresni s tole selitvijo! Se vidi, da je dobra komanda pri hiši...user posted image  Pa še enkrat pohvale za urejanje našega seznamčka!user posted image  Res upam,da se bomo kdaj dobile, ko bomo imele že velike trebuščke, pa se ti oddolžimo vsaj s sladico!

Neposredna povezava do sporočila: 1896
23.10.2007 8:01:07   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica; PDP 02.04. - GP 30.10.  NS user posted image

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.morfologija 13.11.
 Izola  NS user posted image

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04. -
GP 29.10.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 26.10. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 05.04. NS user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.
NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. - GP 08.11. UZ 04.12.
NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 06.11.
NS user posted image  LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 06.11.
morfologija 05.12. NS user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 06.11. NS user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04. NS user posted image

kekec in mojca: PDP 13.04. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. morfologija 28.11.
NS user posted image  
LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
NS user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  
 NS user posted image   MB

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. -
GP 24.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 07.11.
 NS user posted image    LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 24.10. NS user posted image  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04.  NS user posted image  CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
morfologija 04.12. 
NS user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 05.11. 
NS user posted image   LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. NS user posted image

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. NS user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04. - GP 07.11.
NS  
KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04.
- GP 16.11. UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04.  NS user posted image PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 06.11. NS user posted image

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 25.10. NS 24.10. 

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.
KR
NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
68 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

ruki in zvončica30  - dobrodošli

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 2
05.04. 4
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 1
10.04. 3
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
14.04. 5
15.04. 4
16.04. 3
17.04. 2
18.04. 3
19.04. 4
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 3
26.04. 4
27.04.
28.04.
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

nikica18
eminak

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
23.10.2007 8:02:04   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

24.10.2007

user posted image   resnično srečna - GPuser posted image
user posted image   sasy20 - GP user posted image
user posted image   pikica030407 - NS user posted image

25.10.2007

user posted image   Katja 271 - GPuser posted image
user posted image   pikica030407  - GPuser posted image  

26.10.2007

user posted image   Tanja555 - GPuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
23.10.2007 8:10:52   
tosja
Vas kaj zgečka v trebuščku, občutite metuljčke? Ste morda pomislili, da so to prvi gibi vašega otročička. Nekatere bodoče mamice, predvsem tiste, ki niso noseče prvič, lahko zdaj že začutijo gibe ploda. Kako neverjeten občutek je to! Da pa vas ne bi prestrašili, povemo predvsem prvorodkam, da večina mamic prve gibe občuti okoli 20. tedna nosečnosti, povsem normalno pa je tudi, če prve gibe začutite šele kasneje, po 22.  tednu nosečnosti. To velja predvsem za tiste mamice, ki imate kar nekaj kilogramov svoje zaloge. Zato kar mirno, tudi zato, ker boste prvi nežni gib zagotovo občutili med mirovanjem. Oborožite se z veliko mero potrpljenja! Verjemite! Vredno bo!
Vas kaj zgečka v trebuščku, občutite metuljčke? Ste morda pomislili, da so to prvi gibi vašega otročička. Nekatere bodoče mamice, predvsem tiste, ki niso noseče prvič, lahko zdaj že začutijo gibe ploda. Kako neverjeten občutek je to! Da pa vas ne bi prestrašili, povemo predvsem prvorodkam, da večina mamic prve gibe občuti okoli 20. tedna nosečnosti, povsem normalno pa je tudi, če prve gibe začutite šele kasneje, po 22.  tednu nosečnosti. To velja predvsem za tiste mamice, ki imate kar nekaj kilogramov svoje zaloge. Zato kar mirno, tudi zato, ker boste prvi nežni gib zagotovo občutili med mirovanjem. Oborožite se z veliko mero potrpljenja! Verjemite! Vredno bo!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
23.10.2007 8:24:32   
tosja

...bom počasi za danes nehala, da ne bom preveč težila user posted image  

- sasy20: tud sama sem že imela res prave more. Občutek, ko se zbudiš je grozen. Ampak sem potem nekak razpucala user posted image  v glavi, pa smo šli naprej user posted image  Dobro, da imaš pregled, boš mirna! user posted image

- simvir: verjame, da je pogled na sneg zelo lep. Tud jaz uživam, ko gledam zasnežen vrh Pohorja user posted image  Še malo, pa bo to vsakodnevni pogled iz terase. user posted image

- tasyo: sem vesela, da so vam popravili peč. Je verjetno res zoprno prav v tem hladu ostati brez kurjave user posted image
Zdaj pa si zagrej na ful...tak kot jaz user posted image  user posted image  user posted image  (na 24 ), pa skupaj uživajma user posted image  user posted image  user posted image  Glede selitve, pa nismo ravno ekspresni - se mi zdi user posted image  smo bili pri prejšnji v treh dneh user posted image  Sedaj pa traja že mesec user posted image  Saj bo!!! user posted image

- scorpiogirl: te razumem, kako je to laufanje po trgovinah, pa iskanje tega, pa zmanjka to, pa.................. user posted image  Ampak, pol ko je konec je pa zadovoljstvo tolk lepše. Tud jaz sem si včeraj privoščila H&M in si kr nabrala nekaj novih oblek. user posted image

- violica_23: glede izcedka ti je že Ketrin odgovorila. Pomembno je, da se ne sekiraš preveč user posted image , ker ga boš očitno imela do aprila user posted image  Menjuj si dnevne vložke, pa umivaj se samo z vodo (čim manj mil za intimno nego), pa bo user posted image

- u04111976: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  stiskam pestke, stiskam pestke...danes v LJ dobro in še bolje opravi!!! Samo zate in tvoj zakladek user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image

- resničo srečna: počasi pa bo res konc s to selitvijo...boste najbolj vedele, ko bo nekaj dni brez RR user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Me že zdaj tipkovica zeza... NNNNNNNNN mi šteka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......