NiLe
|
Hojla nosečke ... danes sem doma, ker je bil zame včeraj ful grozen dan ... v glavnem: po službi se mi je mudilo na predavanja, zunaj je lilo kot iz škafa in kaj se mi zgodi: en norec prileti z avtom vame oz. moj avto. Jaz nič kriva. Ful sem bila šokirana, še dobro, da ni bil hujši trk, ker drugače bi zihr šla na urgenco se saj pokazat, če je vse OK. Ampak je bil pa šok in malo zvite ter razbite pločevine ... Danes sem OK, mi je prav pasalo, da sem malo počivala in se relaksirala. Aja, pa k zobarju sem šla pokazat zobke, ker so v nosečnosti zobje in dlesni bolj občutljive, tako da sem bolj mirna in zaenkrat je vse BP. Včasih je veljala ena "vraža", da te vsaka nosečnost stane enega zoba ... no, pri meni se to ni zgodilo, tako, da imam še vse vidim, da se kar vrstite z novičko, da čutite brcike. Glede na to, da je to moja tretja nosečnost, se bom počasi zasekirala, da jih jaz še nisem začutila Bom potrpežljivo čakala in upam, da kmalu delim lepo novičko z vami. Tako da Ketrin, ni vse ravno po protokolu Čestitke vsem za dobro opravljene preglede in NS, same lepe novičke in tako je prav Danes je zunaj tak lep, jesenski dan, da ga je treba izkoristit, saj v naslednjih dneh ne kaže nič dobrega. Počasi bo treba iti v vrtec in šolo po otroka, pa malo na sprehod in skuhat kosilo. Lep vikend želim vsem!