|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
18.10.2007 13:53:18   
tosja
simvir, ti si danes napolnila 15t na trakcu ti piše:
15 weeks pregnant. Only 175 days to go.

jaz sem včeraj napolnila 15t in mi piše:
15 weeks & 1 day pregnant. Only 176 days to go.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
18.10.2007 13:58:42   
Ketrin
Tosja, že čutiš brcike??? Zdaj, zdaj bodo tukaj.... user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam rada vse letne čase. Vsak ima svoj čar. Ampak najraje pa imam poletje in morjeuser posted image  (čudno, a? Sem rakica po horoskopu, tko da je poletje moj čas)

Se pa strinjam s Tosjo: vsak dan si moramo narediti najlepši.... user posted image

Tosja, katera ima prav pri odštevanju??? user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
18.10.2007 14:30:42   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Tosja, že čutiš brcike??? Zdaj, zdaj bodo tukaj.... user posted image user posted image user posted image

user posted image še ne, vsak dan jih pričakujemo user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam rada vse letne čase. Vsak ima svoj čar. Ampak najraje pa imam poletje in morjeuser posted image  (čudno, a? Sem rakica po horoskopu, tko da je poletje moj čas)

user posted image user posted image user posted image tud jaz sem rakica user posted image Imam rada morje, pa zrak na morju...sam tiste ubitačne vročine pa nimam rada... vsaj doma ne, ker na morju se lažje prenaša user posted image

Se pa strinjam s Tosjo: vsak dan si moramo narediti najlepši.... user posted image

Tosja, katera ima prav pri odštevanju??? user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image štejem, štejem user posted image
                          ...pa nič ne preštejem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
18.10.2007 14:31:08   
5erca04
Kak ste kaj aprilčice, jaz sem super. Zdaj celo imamo v Mariboru C&A in lahko bolj ugodno kupimo nosečniška oblačila. Katera je iz MB naj gre malo pogledat ni nevem kaj, je pa bolj ugoden kot H&M. Res super počasi bomo v MB-ju meli tudi dobre trgovine za mamice. Tak jutri imam spet pri ginekologinji pregled, kaj ve katera, če mi bo že spet delala ultrazvok glede na to da sem nuhalno imela prejšnji teden?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
18.10.2007 14:34:37   
scorpiogirl
Aloha, punceuser posted image

Tosja, zgleda, da boš dva dni dalj nosečauser posted image user posted image user posted image mogoč zato, ker si fulllllll pridna z našim seznamomuser posted image

Resnično srečna, se strinjam s Tejcho ... kakorkoli se bosta odločila, bo zagotovo prav. jaz bi najbrž najbolj upoštevala mnenje genetičarke - ona skor mora vedet, o čem govori.

komaj sem prišla do tele kište, pa že moram šibat na faks ...
je pa skor mal hecno ... nas je več kot pol manj kot lani (od lani samo 6 pa še 6 ponavljalcev oziroma pavzerjev od prej), pa še dve sva nosečiuser posted image se mi zdi, da FDV ni neki navajen na takele situacijeuser posted image

aja, za prehlad je fajn tud propolis (par kapljic na žličko sladkorja). je rekla Babnikova, da ga lahko.

imejte se krasno, kljub kislemu vremenuuser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
18.10.2007 14:41:34   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

Tosja, zgleda, da boš dva dni dalj nosečauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
18.10.2007 14:48:21   
simvir
Tosja, zgleda da te prehitevam user posted image user posted image user posted image .

Saj na koncu bomo itak rodile mimo naših PDP, pa bova potem videle katera zmaga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
18.10.2007 19:57:34   
sky77
Ojla user posted image

Pa je minil še en dan na seminarju. Na srečo je naslednji šele naslednji petek. Mi je bilo pa ful fajn, pa ne toliko zaradi vsebine, ampak zato ker sem začutila kako mi mala pikica skače po mehurju. Najprej nisem bila sigurna, pa so se brcike ponavljale, tako da to je to.

Čestitam vsem za super rezultate na nuhalni user posted image user posted image user posted image  Je svet takoj lepši, ko izveš da je vse ok. Tudi dež ne moti.

Resnično srečna kakorkoli se bosta odločila, bo odločitev pravilna.

Mi pa zdajle moj user posted image  dela večerjo. Mmmm, topli sendvič. Pri vsej količini hrane ki jo pojem, sem se na srečo v 6 tednih zredila samo za pol kile. Edino upam, da ne gre vse na malega, tako kot je bilo v prvo.

Evo večerja je nared.

nočko

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
18.10.2007 20:04:23   
kekec in mojca
Jutri imam pregled... tako sem nervozna... kaj če kaj ne bo vredu? Ful me je strah, da ne bi zaznali srčka...

To je prekletstvo rr. V prvi nosečnosti nisem vedela o teh težavah, pa me tudi ni skrbelo...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
18.10.2007 21:34:42   
pikica030407
kekec in mojca: Ne skrbet, saj to je to vec ves bolj se sekiras in sprasujes ce je vse vredu. Drzim pesti da bo vse ok. Ti pa se ne prevec sekirat user posted image . Javi kak je sel pregled.
papa

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.10.2007 4:02:58   
resnično srečna
vse najboljše simvir...danes je tvoj dan...

...ja ja...prišla pozno domov iz službe...napral me je dež in nazebla sem se pri čakanju na buse...in potem sem se šla kar v posteljo pogret in takoj zaspala...

zdaj pa spet sovo igram in sem pokonci ob norih urah...

mi2 sva se odločila, da ne kockava ampak greva na AC...tako da nam jo dela Pušenjak 30.10. on 06.30...očitno tud on  ne more spat, al pa je mal mazohista, pa si namesto jutranje kave privošči prebadanje trebuha nosečnicam...

kakorkoli...malo bomo spraznili TRR...ampak če ne drugega, bomo malo mirnejši in z zagotovostjo bomo vedeli kdo se nam spomladi pridruži, saj AC razkrije spol 100% natančno...

kar se tiče računanja..tosja jaz itaq sploh ne vem kje sem...mi pišejo roke, kot se jim zazdi..tedne pa tudi...trebuščka se še ne vidi in kmalu bodo vsi začeli dvomiti, da sem sploh noseča...ampak sem že pri prvem šele v 6. mesecu začela z nosečniškimi hlačami...

je pa vsaj ena prednost biti noseč v drugo...ne boli me medenica, saj mi jo je že prvi po mojem razširil...ker se spomnim, kako sem zaradi tega trpela v prvo...

kakorkoli že...se grem malo k najdražjemu še pogret...potem bo pa itaq treba v službo...jaz imam zadnje dneve tak tempo, kot da stalno šprintam na 100 m...ampak saj smo navajeni...le na pijačo skušam misliti, pa vsaj en topel obrok na dan vržem v želodček...

uživajte...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.10.2007 7:50:22   
kekec in mojca
Danes zjutraj sem se zbudila - in začutila prve otročkove gibe. user posted image Takoj sem se pomirila, torej je z njim vse OK.

Resnično srečna, na amniocentezi ti želim vso vso VSO srečo! Boš videla, na koncu bodo tvoje skrbi popolnoma odveč. Je pa res, kar praviš o drugi nosečnosti. Tudi mene je bolela medenica, zdaj pa nič. In v desni nogi me je vsake toliko časa štihnilo, da mi je cela noga klecnila in sem se bala, da bom padla... Bolj, ko je šlo proti koncu, hujše je bilo. Po porodu je pa "čudežno" izginilo.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.10.2007 7:51:28   
tasyo
Dobro jutro, punce!

Danes sem za spremembo bolj zgodnja (tasyo tukaj, da ne bo pomote...)

Resnično srečna, vesela sem, da sta se odločila in je vsaj to za vama. In prepričana sem, da bo vse ok!

No, moj prehlad gre na boljše- vaši nasveti in počitek so mi pomagali. Dragi je bil navdušen nad darilom, obiskov pa na srečo ni bilo preveč, tako da sem šla že ob pol enajstih v posteljo in zaspala kot top. Tudi ponoči se nisem zbudila za na WC!!! Za tole pa kar takoj podpišem, ko bi le trajalo.

Sky, kako ti zavidam, da že čutiš brcike! Sama bom verjetno morala počakat še kakšen mesec. A si sploh lahko predstavljate, kako je to dolgo? Pa do G pregleda je tudi še cela večnost.

Kekec in mojca, dobro opravi na pregledu, pa boš videla, da je vse v najlepšem redu! In potem z novičkami na plano!

Simvir, vse najboljše!user posted image Naj bo to leto še lepše od prejšnjega! Za najlepše darilo pa sta itak poskrbela že poleti, kajne.... Ja, pa hvala za kitajsko idejo, jo bom uporabila jutri, ko pridejo moji in tašča na kosilo!

Zdaj pa grem na zajtrk, želodček se že pritožuje! Se tudi jaz čudim, da sem se do zdaj zredila samo 0.5 kg, ker se mi zdi, da skos jem, pa čeprav po malo.... Božajte trebuščke! Če pa je kje kaj sonca, pa se priporočam za eno veliko pošiljko!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.10.2007 10:14:43   
sasy20
Ojla sonosečke!

Jaz sem že malo bolje, res je da se z domačimi zdravili dalj časa zdraviš, ampak sem že skoraj čisto ok.

Komaj čakam sredo ko imam GP, se mi že tko vleče od zadnjega pregleda, nč ne vem kaj se s pikico dogaja.
Danes je petek user posted image  spet je pred nami vikend ko se bomo lahko crklale z našimi user posted image , pa še vreme bo slabo.

Uživajte pa božajte svoje bušije.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.10.2007 10:28:16   
zolika
Ojla dekleta - Zolika tukaj...danes je dan D v naši družini - ob 13:30 gremo na NS! Me malce v trebuhu zvija! user posted image

Saj veste kako je to ko UPAŠ da reče dr VSE JE BP! user posted image

Mislimo pozitivno! Kaj ne?

Drugače pa se slabost (jutranja) pri meni nadaljuje - nobene metode, da bi jo prelisičila ne pomagajo - dolgo lčežanje, prepečenec v postelji, bobi palčke,....NIČ! Me od vsega tega bruhanja boli prepona, ko se napenjam...mu bom danes rekla, če ima kaj za POMOČ! Ker to je pa že res...user posted image  Ni lušno - pa še energijo jemlje tole...pa ko je jesen TAKO lepa - te pa ...mi bruhamo in ležimo na kavču! Jah - kaj čemo, ne...saj bo minilo - samo KDAJ?!?!?! user posted image

NIč dekleta moja...grem nekaj pojest! Za kosilo pa juha in ZLATE KROGLICE!!!!! Obožujem jih!user posted image

Lep PETEK!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.10.2007 11:18:03   
NaTaŠa*
TUDI JAZ SE PRIDRUŽUJEM APRILČICAM. SEM PRVIČ NOSEČA IN PRIČAKUJEMO 5.4.2008user posted image

(odgovor članu majazmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.10.2007 11:46:19   
maja24-2
Ojla
Danes zjutraj pa sem začutila našo user posted image user posted image v bušiju, se mi se sicer zdelo že zadnjič ampak nisem bla čisto 100% no ampak je bilo to user posted image to

Kar se tiče PDP mi vsak pravi drugače tako da ne vem čisto kje sem, sem si začela še svoje tedne vodit
Na prvem PG je UZ trajal 3 sekunde in moja G se tega drži kot pribito da je to 15.4. pa do sedaj še ni nardila razen prvega UZ nobenega 
Na samoplačniškem UZ so rekli 9.4 +- 2 dni
Na NS so rekli 11.4 no in meni se zdi ta datum najbolj tapravi ker vem kdaj sem mela OV na M se pa ne morem zanašat in tako kot je testerček pokazal je ta datum tapravi.
No itak bomo pa rodile ko bo čas za to, no pri nas je Lari pohitela in prišla 3 tedne prej in je prav pasalo, če bo sedaj tako bo to marecuser posted image  pa ne bo noben datum tapraviuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.10.2007 12:29:16   
tejč29
Tosja, na seznamu sem zasledila da si mi pripisala morfologijo za 04.12, verjetno si se zatipkala - pravi datum 13.11. - te pa morem pohvalit ker tako dosledno slediš vsem našim spremembam...user posted image

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.10.2007 13:33:50   
zolika
dekleta moja...

...moram kr takoj napisat kako je bilo na NS!

VSE JE BP! user posted image user posted image user posted image

Tveganje za DS je 1:5084
za mongoloidnost pa 1:16905
Nosna kost se super vidi! Veliki smo 6,56 cm in veselo skačemo in plavamo po maminem trebuhu! Ata je bil zraven - VESEL - tamali/tamala pa mu je veselo mahala! Imamo dve nogi, dve roki in vseh 5 prstov! Ni pa želel razkriti kaj nosi med nogicami - jih je prekrižal! user posted image user posted image user posted image

Tako,da...VESELI SMO!!!!

In vikend se lahko prične!

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.10.2007 13:44:16   
Ketrin
Dober dan punce moje!

Madona, izgleda, da imamo mi ob petkih po novem norišnico v službi... Že prejšnji petek sem komaj sfolgala... Komaj čakam da bo koncec!!!

Čestitke vsem za uspešno NS! user posted image user posted image  

Bo Tosja povedala, če smo zdaj vse opravile tale pregled in lahko gremo v boje za nove zmage! user posted image

Violica, dobrodošla. Povej kaj več o sebi in upam, da bomo veeeelik čvekale! user posted image

Bravo, punce! Čutite brcke!!!! user posted image user posted image   Kako gre vse lepo po vrsti, ne? Najprej punce mnogorodnice, potem pa počasi še me enorodnice! user posted image  Vse po protokolu.... user posted image  

Le konec tedna vam želim aprilčice moje! user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.10.2007 13:51:59   
simvir
Živjo!

user posted image  vsem, ki že čutite brcike, meni se tudi zdi da občasno nekaj čutim, samo še nisem 100% če je to to.

Resnično srečna jaz mislim da sta se prav odločila, bosta vsaj vedela pri čem sta. 30.10. pa bomo vse držale pesti, da bo AC potekala bp.

Tasyo in sasy20 me veseli da sta bolje.

Violica_23 dobrodošla. Oglasi se še kaj, da izvemo kaj več o tebi.
Zolika ti ravno pišem vso srečo na NS, ti pa že poročaš super rezultate.user posted image

Resnično srečna in Tasyo hvala za voščilo. Sem šla prej kupit tortice in kremšnite v Srednjo agroživilsko šolo (v LJ). Sem ta teden jedla njihovo kremšnito, pa je bila odlična. Imajo kar precej izbire, cene pa so tudi ugodne. To pišem samo zato, če bo katera kdaj kaj rabila, zdaj ko bomo imele manj časa za peko.

Lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.10.2007 13:56:26   
kekec in mojca
Nazaj s pregleda, vse je ok in bp! Res sem vesela!

Mi je pa pri G tako slabo postalo, da se je zbala, da bom omedlela. Ponudila mi je kozarec vode, pa mi je bilo malo bolje. Pač te slabosti... Shujšala sem za 2 kg. Dobila sem že napotnico za v porodnišnico, za CTG v 38., 39. in 40. tednu, za krvno sliko, preverjanje sladkorja v krvi... Zelo me je presenetilo, da sem vse to dobila tako zgodaj...

Imam pa novi PDP in sicer 13.4.2007. In ta ostane do konca.

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.10.2007 14:01:19   
simvir
Še nekaj.

Če katero zanima jutri je v LJ BTC-ju Festival nakupov in zabave in imajo skoraj vse trgovine popuste pri nakupu (npr. Kepica -15 % - za tiste ki ravno kupujete kakšne user posted image  hlače ali pa kaj drugega).
Ce so cene že tako visoke, je pa že dobro vnovčiti kakšen popust, kajne.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.10.2007 14:04:56   
kekec in mojca
Simvir, hvala za te informacije. Mogoče se bom pa jutri zapeljala tja...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.10.2007 14:41:16   
NiLe
Hojla nosečke ... danes sem doma, ker je bil zame včeraj ful grozen dan ... v glavnem: po službi se mi je mudilo na predavanja, zunaj je lilo kot iz škafa in kaj se mi zgodi: en norec prileti z avtom vame oz. moj avto. Jaz nič kriva. Ful sem bila šokirana, še dobro, da ni bil hujši trk, ker drugače bi zihr šla na urgenco se saj pokazat, če je vse OK. Ampak je bil pa šok in malo zvite ter razbite pločevine ... user posted image user posted image user posted image user posted image Danes sem OK, mi je prav pasalo, da sem malo počivala in se relaksirala.

Aja, pa k zobarju sem šla pokazat zobke, ker so v nosečnosti zobje in dlesni bolj občutljive, tako da sem bolj mirna in zaenkrat je vse BP. Včasih je veljala ena "vraža", da te vsaka nosečnost stane enega zoba ... no, pri meni se to ni zgodilo, tako, da imam še vse user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image vidim, da se kar vrstite z novičko, da čutite brcike. Glede na to, da je to moja tretja nosečnost, se bom počasi zasekirala, da jih jaz še nisem začutila user posted image Bom potrpežljivo čakala in upam, da kmalu delim lepo novičko z vami.  Tako da Ketrin, ni vse ravno po protokolu user posted image user posted image

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede in NS, same lepe novičke in tako je prav user posted image

Danes je zunaj tak lep, jesenski dan, da ga je treba izkoristit, saj v naslednjih dneh ne kaže nič dobrega. Počasi bo treba iti v vrtec in šolo po otroka, pa malo na sprehod in skuhat kosilo.

Lep vikend želim vsem!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......