|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
19.10.2007 14:59:26   
Ketrin
O,joj NiLe! Samo da si OK! Prav, da si ostala doma in se malo spočila! Glede brckov pa imaš še čas...saj nobena od nas enorodk še ni nič čutila...Tko da .... gremo v akcijo! Mal ga porukaj! user posted image user posted image  Pa ne se sekirat slučajno!

No, vidiš kekec in mojca, vse je ok! Super, čestitam! user posted image

Simvir user posted image ! Vse najboljše! Saj bi ti zapela, pa me ne bi slišala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa jutri navalimo v BTC! Če bo še slabo vreme, bo norišnica, najbolje, da gremo peške.... user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.10.2007 15:02:48   
kekec in mojca
Simvir, vse lepo in iskrene čestitke še od mene. Sem ti že zjutraj želela čestitati, pa sem bila preveč zmešana od skrbi... 

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.10.2007 16:04:45   
scorpiogirl
Haljo, souser posted image

danes pa (spet) ful zmatrana, pa vesela tud fuluser posted image sem dobila dvoje user posted image hlačeuser posted image za uspešno NS pa sva zuser posted image kupila škarjice za nohtkeuser posted image šopingiranja za nekaj časa dovolj, so danes € kar leteli stran od meneuser posted image

simvir, vse naj najuser posted image user posted image

resnično srečna, bomo močno džali pesti 30. 10.

sem kar mal fouš tistim, ki že čutite brcikeuser posted image

imejte se krasno, vam pošiljam sončkauser posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.10.2007 16:23:15   
u04111976
Resnično srečna, moji rezultati za TOXO nso nič boljši, tako da ne morejo določiti kdaj je okužba nastala. Sledi zdravljenje v Lj in AC. V ponedeljek grem k G, da mi vse točno razloži. Glede na to, da imava približen PDP, mi lahko malce razložiš kaj so ti rekli okoli AC, lahko mi pišeš tudi na ZS če hočeš. Mislim da bom kar umrla do ponedeljka, da mi vse razjasnijo kako in kaj.

Vsem drugim nosečkam, vse lepo in uživajte v družbiuser posted image , pa ne se po nepotrebnem sekirat, user posted image  vse čutijo.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.10.2007 16:51:46   
sinskaT
u04111976 in resnično srečna (+ ostale s težavami in preprekami v nosečnosti) - vem kako vam je, ker sem jaz na podobnem. Hotela sem vam samo sporočit, da mislim na vas, res upam, da se nam bo dobro izteklo in ko bo ta preizkušnja za nami, VEM da bomo nadoknadile za nazaj vso brezskrbnost in vesele trenutke. Se bomo še bolj zavedale majhnih radosti, ki so večini same po sebi umevne. Tako da kar glavo pokonci, aprila bomo zibali in pika user posted image !

Lep vikend vsem, verjetno se nekaj časa ne  bom oglašala, ker grem "na deželo" na počitnice za par dni, izklopla se bom kolikor se bo dalo in samo uživala v vsakem momentu z mojim lubijem in z najino kepico malo...

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
19.10.2007 18:26:01   
kekec in mojca
SinskaT, Resnično srečna in u04111976, seveda boste vse lepo stiskale svoje otročke v aprilu, boste videle!!! Le pogumno naprej, vse, ampak res vse bo vredu. Vem, kako je, ko se bojiš za svojega sončka, v prvi nosečnosti sem bila tudi sama na tem. Če je meni uspelo donosit zdravega otroka, bo tudi vam!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
19.10.2007 18:36:23   
NaTaŠa*
LEPO POZDRAVLJENE APRILČICE!
Nevem kaj nj vam povem o sebi.

---   Mogoče to da sm prvič noseča in je zame to še use novo.
Tko da sm kr skos nekaj na teh forumih in berem kjer najdem dost koristnih stvari, zahvala gre seveda vam usem ki ste noseče dalj časa ali pa je to ze druga, tretja,... nosečnost. Tako sm dobila kr nekaj napotkov o NS, ampak mi je zelo žal da sm šla k nam na Jesenice k Dr. TRATNJAKU in ne km drgam. Pokazal ali povedau mi ni čisto nič tako, nism nič zvedela.
--- Pa mogoče vas prov zanima s ke sm tko da vm povem, da sm z Jesenic, da zaključujem šolo za med. sestro.
---   No tako nevem več kaj nj vm napiše, kaj vas zanima drgac pa me lohka kj prašate pa vm z veseljem odgovorim.

HVALA LEPA ZA TAKO LEP SPREJEM NA TALE VAŠ FORUM!!!

ŠE ENKRAT VAS LEPO POZDRAVLJA VAŠA NOVA ČLANICA oz. NOV UPORABNIK VIOLICA_23

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.10.2007 9:29:13   
scorpiogirl
Dobro jutro, punceuser posted image

ob taki uri pa prvauser posted image user posted image sicer pa grem še mal vodoravno, je bla čudna noč ... smo bolj slabo spaliuser posted image
popoldne pa na Kras mal pogledat ... že komaj čakamuser posted image user posted image

krasen dan vsemuser posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.10.2007 11:34:35   
simvir
Živjo!

Zunaj je zelo mrzlo, a je vsaj sonček, tako da je dan takoj lepši.

Resnično srečna, u04111976 in SinskaT žal mi je da nimate tako brezskrbne nosečnosti kot ostale, sploh v teh tednih ko so izginile slabosti in utrujenost. Jaz verjamem, da se bo za vse dobro končalo in da boste aprila zibale zdrave user posted image .
NiLe samo da ni bilo kaj hujšega in da sta z user posted image  OK.

Violica_23 ti se kar vklopi v naše debate, pa te bomo še tako malo spoznale.

Ketrin, kekec in mojca, scorpiogirl hvala za čestitke. Ketrin ti kar zapoj, bo pa user posted image  poslušal user posted image user posted image user posted image .
Jaz malo pripravljam za praznovanje danes in jutri, ampak ne bom preveč komplicirala, ker bom potem samo utrujena.

Preživite lep vikend in pobožajte trebuščkeuser posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.10.2007 12:22:04   
kekec in mojca
O slabi noči raje sploh ne bi... Vsako večer kar padem v posteljo in to ob devetih, zaspim pred malim Kekcem, potem pa se ob treh zjutraj zbudim in bedim kakšno uro ali pa dve, potem pa spet zaspim kot ubita... in potem ob sedmih vstajam. Hvala bogu, da imam takšno uro, da mi ni treba vstajat ob šestih, ker ne vem, kako bi to potem zdržala.

Ko sem v prvi nosečnosti vsa navdušena brala razne revije in članke na temo nosečnost, sem nekje zasledila, da bi se naj telo na tak način pripravljalo na noči brez spanja... Zdaj me je kar strah, ker vem, da je bilo pri Kekcu hudo, pa je bil priden, ponoči se je zbujal samo za dojenje, kako bo pa pri drugi pikici... pravijo, da je drugi drugačen, kot prvi. Kaj če pa je prvi bil priden glede na to, da sem ga dojila in bo drugi še hujši? user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh... ti strahovi. Imam že preveč časa. Hvala bogu, da sem v službi in ne na bolniški, ker bi se mi potem itak že mešalo...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.10.2007 15:01:29   
resnično srečna
pozdravljene punce...

Urška prav žal mi je za tak rezultat toxe....kaj te čaka...v 16. tednu navadno delajo Ac...kaj to je?...kopiram kar iz RR...V 16. tednu nosečnosti se pri bodočih mamicah, pri katerih obstaja sum na morebitne kromosomske nepravilnosti ploda ali redke genetske bolezni in napake ploda, lahko opravi preiskava, imenovana amniocenteza. To je invazivna metoda, torej ne presejalni test, njen rezultat pa je stoodstoten. Mamicam, pri katerih, razen povečane starosti 37. let, ne ugotavljamo posebnosti, vseeno priporočamo amniocentezo, ki je zanje brezplačna. Se spominjate, da se tveganje za Downov sindrom od 35. leta dalje znatno povečuje. Amniconetezo je moč opraviti tudi na željo nosečnice, kadar ji izvid presejalnega testa ne zadošča, vendar je poseg drag, stane okoli 1000 €.

Amniocenteza je preiskava, pri kateri skozi trebušno steno nosečnice  s tanko iglo odvzamejo vzorec plodovnice. Vedno poteka v rokah izkušenega zdravnika pod nadzorom ultazvočnega tipala, tako da se izognejo plodku. Poškodbe so torej skorajda nemogoče. Preiskava ne boli, zato je strah odveč, vendar je 3 dni po posegu priporočljivo počivanje, saj so zapleti takrat najbolj možni. Najpogostejši zaplet preiskave je splav, vendar je le-ta zelo redek, okoli enega odstotka. Plodovnica se po posebnem postopku pregleda; iz odmrlih plodovih celic kože, ki so plavale v plodovnici, se pod posebnimi pogoji ustvarijo rastoče celice in tako lahko pregledamo vse plodove kromosome. Zdrav človek ima 46 kromosomov, sestavljenih iz 23 parov – polovico jim dobi od matere, polovico od očeta. Preiskava  razkrije tudi spol ploda, kajti en par kromosomov je sestavljen iz dveh spolnih kromosomov, bodisi xx ali ****. Če želite biti ob rojstvu presenečeni, potem omenite, naj vam v izvidu spol zamolčijo. Izivid je končan po približno 2,5 tednih, tako da ima mamica v 19. tednu že dokončen odgovor, ali je s plodom kromosmsko vse v redu.

ker jaz nisem upravičena do brezplačne...je cena pri dr. Brezigar 580 EUR...AC dela g. Pušenjak, tam odležiš nato dve uri, da se nadomesti 20 ml plodovnice, ki ti jo vzamejo...nato pa obvezno ležanje doma...

midva sva se odločila, da želiva izvedeti spol...v bistvu nama je vseeno...ampak raje bi vedela ali naj pripravim še nekaj punčkastih oblekic ali ne...pa tudi posteljnino za košek in posteljico ter dekoracijo sobice bi rada prilagodila prihajajočemu članu...

Urška, če imaš ša kako vprašanje pa kar na dan z njim...sem z veselem na voljo za odgovore...

drugače pa hvala vsem za podporo...

danes je pri nas za kosilo sladko rdeče zelje, pražen krompir in mlada govedina (čeprav drugače nisem preveč mesojeda, se zaradi otroka kar prisilim v to), za desert pa sadna solata s sladoledom...

navkljub rahlemu pršenju sredi sončnega dopoldneva, smo se odpravili na sprehod...in čeprav je danes dan nakupov v BTC, se gneči raje izognem in redke proste trenutke, ko smo vsi na kupu preživim zunaj ali pa v stiskanju na kavču...

tako da...uživajte...vikenda bo itaq še prehitro konec...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.10.2007 17:11:37   
Naša črtica koraka
Tam zunaj je tak mraz in veter ... doma pa toplo, vsi spijo po dobrem kosilu, jaz pa malo berem RR in vidim, da je spet napeto.  user posted image user posted image user posted image user posted image   za vsako user posted image , ki ima zdaj težave. In močno, močno stiskam pesti, da bo kmalu vse hudo mimo!

Po PDP sem tukaj ta "tanajstarejša", stara približno 16-17t. (Točno ne vem, ker je na NS rekla teden manj in tudi G je rekel 14t, ko bi moral biti 15t ... na RR pa kaže zdaj 17, torej verjetno 16t ... ) in mojo user posted image  včasih prav dobro začutim. Ne vsak dan, na 2 dni pa že user posted image . Zadnjič sem jo v vrtcu, ko je bilo v garderobi vse polno cvrčanja malčkov ... prav user posted image  občutek je.

Buši raste, verjetno bolj od čokolade, kot pa od user posted image . A še vedno vandram okrog v običnih hlačah (v avtu nujno vse odpetouser posted image ). Ampak ti dnevi so šteti. Sploh pa, če se bom še srečevala z indijančkom ... (za vse, ki neveste,:čudovita beljakova sladica, kolobarjaste oblike, oblita s čokolado, podložena na piškotku, zraven paše toplo mleko). Najboljša zamenjava zanj je trenutno kaki.

Sicer pa ravno polna energije (razen za čvekanje) nisem, me vleče bolj na vodoravno ...  včeraj pa me je CEL dan bolela glava, nehala za 3 urice, potem pa tak glavobol ... mi je šlo na jok. Pomagala sem si z lekadolom, vsaj toliko, da sem si lahko umila zobe ... zjutraj me je še bolela - zdaj pa ne več.
Tokrat me kar pogosto boli glava. Pa vnetje ušes sem že imela ... bo treba pazit, sploh zdaj ko je tak veter!

Drage souser posted image , zdrave bodite, vitamine jejte, na magnezij ne pozabite (da ne bo krčev v mišice) in bušite, pa user posted image  in user posted image  pobožajte!

Vaša naša č.k

Neposredna povezava do sporočila: 1862
21.10.2007 9:41:46   
barby78
Morgen aprilčice!
Že kar nekaj časa nisem nič napisala,zato se moram vsaj malo javit.ampak berem pa redno.
Najprej Simvir,vse naj,naj ob tvojem roj.dnevuuser posted image user posted image !
Kekec in Mojca,vidim,da razmišljava o istih stvareh.tud jaz vedno bolj razmišljam,kako bo pri drugem,ker s prvim res ni bilo problemov.na začetku se je zbujal 1-2x,po tretjem mesecu pa je spal celo noč.in smo se res naspali.zdaj,sigurno ne bo tako.me je kar malo strah.se bomo že navadili.zato pa imamouser posted image ,da nam priskočijo na pomoč.
Naša č.k.,mene tudi zdaj dosti bolj matrajo ti glavoboli.sem zadnjič zvečer mislila,da me bo že kap.pol sem pa vzela pol lekadola (nisem upala več) in sem šla spat.ampak zjutraj,ko sem se zbudila,je bil glavobol že (še)  tu.včasih res ne vem,kaj naj še vzamem.
Resnično srečna,držim pesti,da bo vse OK.mora bit.
LP vsem.se čujemo.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
21.10.2007 10:03:04   
kekec in mojca
Danes spet ni moj dan. Tako slabo mi je... kdaj se bodo nehale te slabosti? Pa v 15. tednu sem no!!! Za povrh sem pa še sama doma, ker mora moj user posted image delat v volilni komisiji. 

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
21.10.2007 13:15:57   
resnično srečna
ja uboga kekec in mojca... meni so slabosti na srečo minile, glavabol sem pa do sedaj imela samo en...ampak sem ga preživela brez tablet...edino kar me malo še matra je utrujenost in potreba, da se raztegnem na kavču vsake toliko...drugače pa moram priznat, da niti ne čutim, da sem noseča...

prsi so me nehale boleti, hrana mi ne smrdi več, vrtoglavica se le sem ter tja še kakšna pojavi...še celo kuhati sem spet začela z užitkom...

danes zjutraj je pri nas malo padal dež, potem pa smo ob 11ih sklenili, da gremo kljub oblakom malo na sprehod in se je kar naenkrat pokazalo sonce...in na sončku je bilo prav prijetno toplo...

pri kosilu danes ne bomo komplicirali...ravioli v sirno -smetanovi omaki, velika skleda mešane solate in puding s sadjem za desert...

smo se odločili, da je danes dan za pogovarjanje in druženje pa da se s hrano ne bomo ravno obremenjevali...

upam, da uživate v nedelji...jutrišnjega dne pa raje ne omenjam...

kar pa se tiče pridnosti otrok...moj prvi je bil zlat...tako zlat, da se prvih mesecev spominjam samo po previjanju, dojenju in spanju...pa dolgih sprehodih...ponoči se ni zbujal...samo malo je zacmevkal, če se je hotel dojiti...

v posteljo ga striktno nisem jemala, sem imela pa posebno udoben stol za dojenje in večinoma sem ga podojila v polsnu, ga vrnila nazaj v njegov košek oz. kasneje posteljico in zaspala...

zjutraj pa je bil seveda čas za crkljanje...ponoči se nismo nikoli previjali, ker se mi zdi, da potem otroka navadiš na prebujanje...

tako da, ko prebiram vse te zgodbe o sitnosti, neprespanosti, krčih razmišljam ali si to nakopljemo sami z vzgojo ali pa so nekateri otroci res tako težavni...vsak otrok je svoj original...in nekako se pripravljam na to, da  bo naš drugi velik tečnež, ko je že ta nosečnost tako težavna...in kakršen koli že bo, bo naš... težave pa bomo reševali, ko do njih pridemo...

sedaj pa nazaj uživat...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1865
21.10.2007 16:09:30   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica; PDP 02.04. - GP 30.10.  NS user posted image

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.morfologija 13.11.
 Izola  NS user posted image

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04. -
GP 29.10.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 26.10. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 05.04. NS user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.
NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. - GP 08.11. UZ 04.12.
NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 06.11.
NS user posted image  LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 06.11.
morfologija 05.12. NS user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 06.11. NS user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04. NS user posted image

kekec in mojca: PDP 13.04. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. morfologija 28.11.
NS user posted image  
LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
NS user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  
 NS user posted image   MB

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. -
GP 24.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 07.11.
 NS user posted image    LJ

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 24.10. NS user posted image  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04.  NS user posted image  CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
morfologija 04.12. 
NS user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 05.11. 
NS user posted image   LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. NS user posted image

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. NS user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04. - GP 07.11.
NS  
KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04.
- GP 16.11. UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04.  NS user posted image PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 06.11. NS user posted image

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 25.10. NS 24.10. 

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.
KR
NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
66 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

violica_23 - dobrodošla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 2
05.04. 4
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 1
10.04. 3
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
14.04. 5
15.04. 4
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 3
19.04. 3
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 3
26.04. 4
27.04.
28.04.
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

nikica18
eminak

< Sporočilo je popravil tosja -- 21.10.2007 16:12:15 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
21.10.2007 16:22:08   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

24.10.2007

user posted image   resnično srečna - GPuser posted image
user posted image   sasy20 - GP user posted image
user posted image   pikica030407 - NS user posted image

25.10.2007

user posted image   Katja 271 - GPuser posted image
user posted image   pikica030407  - GPuser posted image  

26.10.2007

user posted image   Tanja555 - GPuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
21.10.2007 18:35:06   
maja24-2
Punce čist sem prestrašena ko sem čistila stikala me je stresla elektrika sicer sem čutila samo mravlinčast prst samo sem se vseeno ustrašla ali mislite da je lahko kaj narobeuser posted image   sicer me vsi tolažijo in pravijo da ni nič samo me je vseeno strah.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.10.2007 19:18:09   
kekec in mojca
Maja, po moje tudi ne bo nič narobe. Sama se spomnim, kot otrok sem prijela skupaj 2 žici v nezaščiteni štek dozi in v trenutku začutila, kako je šla "toplota" skozi mene od glave do tal in to po hrbtu, pa sem še vedno živa in zdrava. Mislim, da tvoji pikici nič ne bo, če je tebe le malo streslo v prst. Mogoče bi se lahko upravičeno bala, če bi te vrglo po tleh ali bi imela hujši krč...

Da boš pomirjena, pokliči v bolnico na ginekološki oddelek, pa ti naj tam povedo...

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.10.2007 19:26:07   
maja24-2
Sem klicala na gin. urgenco so rekli da če se jaz počutim OK potem je vse vredu sam saj veste da me skrbi
lahko nočko

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.10.2007 19:59:37   
tosja
user posted image maja24-2: mislim, da si se pošteno prestrašila, da pa to ni zmotilo tvoje pikice user posted image .

tasyo: čeprav malce pozno - upam, da ste lepo praznovali, se lepo imeli, da se nisi preveč matrala...vse naj naj.user posted image

resnično srečna in u04111976: verjamem, da sta postavljeni pred težko življenjsko preizkušnjo. Bodita močni in ko bo vse za vama, se bosta lahko sproščeno nasmejali in si čestitali...user posted image
Verjamem, da je zmaga že vajina!!!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barby78: se mi zdi, da se že doooooooooooolgo nisi oglasila user posted image
Kako kaj prehlad? Bolje? user posted image user posted image

Kako ste kaj ostale aprilčice? Verjamem, da nas je vse skupaj to vreme malce vrglo iz tira user posted image Danes, ko sem zagledala pobeljen vrh Pohorja sem se nasmejala in user posted image rekla: "Smo že bližje pomladi. user posted image Sam zima nas še čaka... user posted image smo preživeli že poletje in jesen!" user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem popolnoma zaposlena s selitvijo. Počasi se stvar umirja in bo končana! user posted image V glavnem sem bila za komando, saj  kot pravijo - komanda je pol dela user posted image user posted image user posted image
Pa še nov avto sva nabavljala user posted image teden mi tako mine, da sploh ne morem verjet. Ko se mi zdi naslednji GP takooooooooooooo daleč si začnem računat, kdaj sem bila zadnjič na UZ...pa sploh ni bilo tako daleč nazaj! user posted image user posted image user posted image

Mal sem pokukala na skupen seznam user posted image user posted image Res nas je kr velik, so pa gor punce, ki so izgubile user posted image , pa mal čuden je oštevilčen. Me kr mal jezi, da je tako "šlampasto" narejeno, ker pač dela seznam moderatorka user posted image

Tako moje aprilčice, sem se razpisala user posted image Bom verjetno par dni brez neta user posted image user posted image

Pridne mi bodite, uživajte, pustite se razvajat, božajte bušije (ki so vsak dan večji - moj je že kr ogromen user posted image ) in bodite user posted image

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.10.2007 20:03:15   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NS je opravilo 47 aprilčic (po seznamu)
seznamu se bo v sredo pridružila še pikica030407!!!

40  user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.10.2007 21:57:14   
barby78
Ojla Tosja!
Ja,moj prehlad gre na bolje,vsaj kašljam ne več,je pa tu moj dolgoletni spremljevalec-zamašen nos,ki se pojavi predvsem ob kakšnih vremenskih spremembah.ne morem ti povedat kolk me to nervira,ker se sploh ne morem normalno pogovarjat.sploh ne vem,kaj naj si še špricnem notri?
Me veseli,da ste že pri koncu s selitvijo.zdaj,ko bo to za tabo,te čakajo pa le še priprave na user posted image .super,a ne?
Jaz sem tudi mislila,da ne bo nikoli konec s to prenovo stanovanja.zdaj je pa tak fajn,ko je vse za nami.
Uživaj še naprej in prav je,da si ti za komando,saj si šeficauser posted image .

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
22.10.2007 10:15:52   
ruki
zivjo,

tudi jaz bi se vam rada pridruzila.

sicer nisem cisto nova na tem forumu, a sem imela vmes pavzico.
zdaj sem pa drugic noseca in valda vedno visim na ringaraji (tako kot pri prvi nosecnosti) :)

sem v 15 t in zaenkrat je vse OK. Rok imam dolocen za 16. 4. 2008. :)

Se beremo

:)

pozdravcek vsem

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
22.10.2007 10:20:09   
ruki
zivjo aprilcice,

tudi jaz bi se vam rada pridruzila :)

sicer nisem cisto nova na tem portalu, a sem imela vmes pavzico.

zdaj sem pa drugic noseca in valda vedno visim na ringaraji (tako kot prvic)

sem v 15 t, rok pa imam 16. 4. 2008. zaenkrat je vse OK in upam, da bo tako tudi ostalo.

lep pozdravcek za vse in se beremo

:)
ruki

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......