pot
|
Pozdravljene pozitivke! Ja, andreja2000, danes imam še točno en teden do roka. Sem se pa odločila, da bom rodila 27.10. Mi je ta datum zelo všeč. Po naravni poti seveda in vse se bo tako lepo odvijalo, da si ne bi mogla lepše želet. No, vsaj pozitivne misli tako pripravljam. Zaenkrat so uspevale v tem, ko sem se ˝dogovorila˝ z malim, da se bo rodil oktobra, čimbližje roka, čeprav me je G strašila, da lahko zaradi krčev in otrdevanja kaj prej rodim. Pa se nisem dala, še vztrajam. Hvala, za lepe želje, tudi tebi želim čimlažji porod. Sicer pa tudi ti nimaš več tako daleč, devember bo kmalu tukaj. Meni čas tako hitro beži, da sploh ne dojemam, da je že kar pri koncu. Po moje bom še v porodni začudeno rekla, kako, a že? Saj sem šele včeraj jedla K in šele včeraj zanosila...? Tvoja mami pa je očitno kar dobro , očka pa se bo na koncu še odločil, da odpre gostilno. metuLJchy, moj trud za službo bo gotovo poplačan, ampak imam občutek, da šele po porodu , upam pa da bom kljub temu, da nimam najbolj iskane izobrazbe, hitro našla službo. Kdo pa me ne bi hotel zaposliti, ko sem pa tako pozitivna punca? No, vsaj tako sem se pozitivno naravnala... Saj veš, kaj pravijo, zastavi si cilj, predstavljaj si, da si ga že dosegel in si že pol poti opravil. Zato si probaj še ti predstavljati, da telo sodeluje s tabo. Izgubiti nimaš kaj. Drugače pa ti lahko na privat pošljem telefonsko številko enega bioenergetika iz Ljubljane, ki mi ga je ena prijateljica priporočila pred kratkim. Kolikor je povedala, je dober, te že kar v naprej prebere, ali pa že preko tega, da nekdo dobro pomisli nate, že ve celo diagnozo zate. Če bi želela it pogledat, bom poiskala telefonsko... Ja, sem jo našla, tako, da če rabiš povej, pa ti jo pošljem na ZS (če želi še katera druga pozitivka, lahko tudi njej posredujem telefonsko). V vsakem primeru ti pošiljam ogromno pozitivnih misli (tudi ostalim) in upam, da se bodo stvari končno zasukale, kot si želiš. polma, potrudi se čimveč tekočine spravit v telo, če ne gre drugače pa po žlici. Tako je meni G svetovala in je pomagalo. Moreš nosečniški hormon, ki se kopiči v telesu in povzroča slabosti odplaknit. Poskusi. Meni je pomagalo, pa čeprav niti na pijačo pomisliti nisem mogla, razen popoldan, ko sem lahko celo kosilo pojedla, potem pa spet slabosti, na srečo brez bruhanja. Pa dobro opravi na prvem pregledu. citrončica, tudi tega se ne bi branila. Služba je služba. Poročaj malo kako stvari potekajo pri tebi. lejca, čestitke!!!!!!!!!!!!!! To je pa res velik dosežek! ALENKA101, ne se sekirat, je že pozabljeno. Seveda bo šlo vse po planih, zato pa so pozitivne misli. Lepo praznujte, boš vidla, otroci bodo gotovo zadovoljni, že zato, ker bodo skupaj. Tilen, vse najboljše!
|