pot
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Čakaj, čakaj- pot je pa lahko že pravzaprav rodila, ne? Aja, 27.10. je napisala, sem preverila. Polna luna je pa 26.! Ja, bo kar držal tale datum!!! No, slabosti moje so malo manj hude ker zdaj vse že obvladam. Mogoče pa se tudi zato redim, ker me želodec boli če je prazen? Saj ne kompliciram, samo naglas razmišljam-da ne bo katera mislila da imam strašen problem okrog tega. Ampak- mogoče bi včasih poklepetala z ostalimi nosečnicami, pa me pomoje sploh ne bi razumele, ker majo druge probleme. bom počakala do naslednjega pregleda pri G, pa naj on pove če je panika. Ja, ja, polma, 27.10 sem se ˝odločila˝ rodit. No, še vedno sem doma, v petek imam še zadnji pregled pri G in 1. CTG, tako, da še ne ˝smem˝ it rodit prej, pa čeprav naj bi imela jutri rok. Morem dokazat, da pozitivne misli delujejo, pa da strašenje G, da bom prej rodila zaradi otrdevanja trebuha in krči že zgodaj v nosečnosti, ne držijo, če se jaz tako odločim. Ker si skozi lačna, jej raje manj pa večkrat, pa raje kaj popij najprej (1-2dcl) potem pa daj kakšen kos sadja ali kakšen piškot v usta ali kak kreker, če te je strah, da se boš preveč zredila. Malo bolj razporedi hrano čez dan v manjše obroke pa večkrat. Sicer pa dobro poznam, kako je, ko si tako lačna, da bi pojedla vse kar ti pride pod roke. Pa se niti nisem veliko zredila, vsaj mislim, da ne (12kg do zdaj). Sem pa na začetku izgubila 1kg in ga nikakor nisem mogla nazaj dobit zaradi slabosti, dokler mi ni G rekla, da naj pijem po žlički, če je treba, da hormone spravim iz telesa. Punce pozdravite se, pa upam, da vam bo čakanje hitro minilo in da bodo novice in odgovori, ki jih čakate pozitivni, kot ste pozitivne ve.
|