|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
22.10.2007 13:56:09   
andreja2000
jadrnicauser posted image pozravljena in vse lepo za naprej.

polma user posted image  bravo za user posted image ,joj,to je res posebno lep občutek,tako edinstven in svojstven.
Ja,naša punčara bo strelka,razen če bi hudo prehitevala......,

No,pa je tudi mene ujela viroza,ki me je fajn zdelala,vendar je z vsakim dnem bolje......

Vsem pozitivkam lep pozdrav in naredite si dan čim lepši!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 676
22.10.2007 17:29:02   
citrončica
Polma, user posted image  za srčka, uživaj prav vsak trenutekuser posted image !!!
Andreja, upam, da si že kaj bolje, no, ne pusti se virozi!!user posted image
Pozdravček vsem!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 677
22.10.2007 17:57:44   
ALENKA101
OJLA PUNCE

KAKO KAJ?
danes pa spet ta dež, joj kak mi tako vreme gre na...

naj vam povem, da je rojstni dan uspel 100%. otroci so bili zelo pridni, moj tamali pa je bil tako poln adrenalina, da niti jest ni mogel. darila, prijatelji, torta so ga ful vznemirili. kako je fajn gledati otroka, ki se veseli svojega rojstnega dne, res sem imela veliko skrbi z organizacijo, vendar je blo super, tako da mi ni žal, da sem se mantrala. če vam povem da sem v petek imela dopust, da sem napekla peciva, ostalo so mi pa pripravili v gostilni, tam kjer smo praznovali. blo je super, tudi odrasli smo se fajn meli. včeraj pa me že  vprašal kdaj bomo spet praznovali - ha, ha , ha. on bi kar vsaki dan praznoval. otroci, otroci.

punce vse po vrsti vas pozdravljam tiste user posted image  in tiste ki še bomo. fajn se mejte,uživajte, pa lepo otroke delajte, vreme je glih pravo, drugo itak ne moreš delat.

user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 678
22.10.2007 17:59:27   
ALENKA101
polma user posted image  ti za user posted image .

uživaj, želim ti lepo user posted image .

(odgovor članu ALENKA101)
Neposredna povezava do sporočila: 679
22.10.2007 20:14:36   
*ajetam*
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

Drugače smo pa punce res kot ena happy family tu...jaz imam te zlate punce že prav za ta prave prijatelce, čeprav marsikateri še imena ne vem...bistvo je očem skrito, meni spoh ni važno kdo smo, kašne (na zunaj) smo,bistveno mi je intuicija in občutek, in tu smo le to kar smo, in fino smo se uštekale! Kakšne nove smo pa vedno vesele! user posted image

to si pa lepo napisala.
evo punce jaz imm točno še 1 mesec do ginekologa na leonišču. grem pa v četrtek h moji ginekologinji da vidive če mi lahko ona kako pomaga...

drugače pa poiskušam biti čimbolj optimistična in biti čimvečji srečko :D

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 680
24.10.2007 11:10:04   
polma
Bejbike!!!

Imam prvo nosečniško oblačilo-skratka, vse mi je v pasu preozko in sem kupila nekaj pajkic. Na srečo so zdaj moderne take raztegljive obleke, da mi ni treba kakih nosečniških hlač kupovat. Mi niso všeč-čeprav je moda zelo napredovala za nosečnice, se mi še vedno zdijo vse stvari pre klasične za moj okus. Ja, sem razmišljala da bi vprašala koga za nasvet glede mojega prehranjevanja, ker se bojim da se bom ful zredila. Sploh pa nimam občutka da veliko pojem. Ko prebiram na nosečnosti junijčice, se pravi moje sonosečke, imam občutek da se jim bolj ko ne še sploh ne vidi trebuh in da imajo prej obratne probleme-da se ne redijo. Ene celo hujšajo! Jaz pa... No, zgledam že kar pošteno noseča! user posted image Ma nevem, itak je vsaka nosečnost drugačna.

Čakaj, čakaj- pot je pa lahko že pravzaprav rodila, ne? Aja, 27.10. je napisala, sem preverila. Polna luna je pa 26.! Ja, bo kar držal tale datum!!!

No, slabosti moje so malo manj hude ker zdaj vse že obvladam. Mogoče pa se tudi zato redim, ker me želodec boli če je prazen? Saj ne kompliciram, samo naglas razmišljam-da ne bo katera mislila da imam strašen problem okrog tega. Ampak- mogoče bi včasih poklepetala z ostalimi nosečnicami, pa me pomoje sploh ne bi razumele, ker majo druge probleme. bom počakala do naslednjega pregleda pri G, pa naj on pove če je panika.

Lepo vas vse pozdravljam!!!! Pozitivno proti prostim dnevom hitimouser posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 681
24.10.2007 12:23:04   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Čakaj, čakaj- pot je pa lahko že pravzaprav rodila, ne? Aja, 27.10. je napisala, sem preverila. Polna luna je pa 26.! Ja, bo kar držal tale datum!!!

No, slabosti moje so malo manj hude ker zdaj vse že obvladam. Mogoče pa se tudi zato redim, ker me želodec boli če je prazen? Saj ne kompliciram, samo naglas razmišljam-da ne bo katera mislila da imam strašen problem okrog tega. Ampak- mogoče bi včasih poklepetala z ostalimi nosečnicami, pa me pomoje sploh ne bi razumele, ker majo druge probleme. bom počakala do naslednjega pregleda pri G, pa naj on pove če je panika.

Ja, ja, polma, 27.10 sem se ˝odločila˝ rodit. user posted image user posted image user posted image No, še vedno sem doma, v petek imam še zadnji pregled pri G in 1. CTG, tako, da še ne ˝smem˝ it rodit prej, pa čeprav naj bi imela jutri rok. user posted image user posted image user posted image Morem dokazat, da pozitivne misli delujejo, pa da strašenje G, da bom prej rodila zaradi otrdevanja trebuha in krči že zgodaj v nosečnosti, ne držijo, če se jaz tako odločim. user posted image user posted image user posted image

Ker si skozi lačna, jej raje manj pa večkrat, pa raje kaj popij najprej (1-2dcl) potem pa daj kakšen kos sadja ali kakšen piškot v usta ali kak kreker, če te je strah, da se boš preveč zredila. Malo bolj razporedi hrano čez dan v manjše obroke pa večkrat. Sicer pa dobro poznam, kako je, ko si tako lačna, da bi pojedla vse kar ti pride pod roke. Pa se niti nisem veliko zredila, vsaj mislim, da ne (12kg do zdaj). Sem pa na začetku izgubila 1kg in ga nikakor nisem mogla nazaj dobit zaradi slabosti, dokler mi ni G rekla, da naj pijem po žlički, če je treba, da hormone spravim iz telesa.

Punce pozdravite se, pa upam, da vam bo čakanje hitro minilo in da bodo novice in odgovori, ki jih čakate pozitivni, kot ste pozitivne ve. user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 682
24.10.2007 18:03:50   
andreja2000
ALENKA101 user posted image  Super,daje roj.dan tako lepo uspel.

citrončica ja,res se ne bom dala eni viroziuser posted image ,jo kar uspešno preganjam,tako ,da sem že skoraj vredu.user posted image

pot ti si pa res ful pozitivnauser posted image ,ma te kar občudujem.Pa čisto blizo odhoda v Rim,joj,punca kako gre čas!Pa srečno!

polma Verjameš ali ne, sem se jaz v 1user posted image  zredila kot slonuser posted image ,v drugi malo manj,sedaj pa niti ne.Sem v 34t in sem pridelala 9 kg,no obseg treuha pa ni tako mali-109cm. Se pa mi je trebušček videl že kar kmalu po user posted image  in mi tudi skoraj nič več ni bilo pravuser posted image .Si pa do sedaj nisem kupila še nobene user posted image cote in si je tudi ne bom user posted image .

tudi ostalim pozitivkam,lep preostanek dneva,fajn se smejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 683
24.10.2007 21:48:09   
ALENKA101
ojla punce

kako ste kaj, dame?

pot, želim ti čim lažjo pot v Rim in nazaj z user posted image . kaj že veš kaj bo?

kaj pa počnete ostale user posted image  v tem " norem " vremenu?

jaz sem danes popolda bila zelo pridna, ščistila sem spodnjo etažo hiše, jutri pa me še čaka zgornja, potem pa je spet nekaj dni mir - vsaj upam. ko sva gradila se mi je hiša zdela mala, zadj ko pa moram pucat pa je prevelika. no zdaj sem se že kar navadila, da si malo organiiram stvari, ker drugače ne zmorem vsega.

tako punce fajn se mejte, uživajte
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 684
25.10.2007 11:39:29   
metuLJchy
punce pozdrav, zaradi "letečega stanja" zadnji teden sem vas bolj spremljala, tako da sem na tekočem kaj se dogaja, zdaj se vam še oglašam!

Sem še jaz prav na trnih glede tebe pot, vsako jutro se spomnim nate. Držim pesti da sinko počaka še ta 2 dni, iskoristi ju za razvajanje svoje duše!

Andreja, ti se pa tudi čimbolj razvajaj! Tudi tvoja pupika je že kar velika user posted image

Polma, le pogumno in ne se sekirat zaradi teže. Tu ti sicer težko dam kakšen nasvet, ker nimam izkušenj.

Alejinad, dobra novička. Po 1 mesecu tablet se je moj prolaktin že znižal s 186 na 48! Ni še v mejah normale, a jaz sem vseeno tako vesela. Da vidim da se izboljšuje. Do sedaj sem 1 tabletko jedla, tudi kar dobro prenašam jih, tako da bom poskusila zdaj priti do največ 2 kot so mi rekli. Bom šla čez 1 mesec magari spet na samoplačniško v adrialab, da vidim če se bo moj napredek še izboljšal. Polma, hvala ti da si me prepričala s svojo izkušnjo da so tablete nujno. Za to sem ti iz srca hvaležna.

Citrončica, zgleda da ko sem bila na dopustu sem malo slabo brala...kako je s tabo, kakšne preiskave delaš trenutno, kako so obeti za naprej?

Alenka, super za rojstnodnevno zabavo. Čistit pa ne preveč user posted image  Čeprav si zelo pridna, ampak vseeno...do neke mere je že prav da je pospravljeno, jaz si še vedno raje vzamem urico zase...ker itak je čez dan ali dva spet vse v razsulu...življenje teče in ne čaka, pospravljanje počaka...

Neposredna povezava do sporočila: 685
25.10.2007 12:40:05   
polma
Ej metuLJchy, to pa je novica dneva!!! Sem zelo vesela zate!!! preseneto hitro ti pada prolaktin in to je zelo dober znak!!!  Bravo, res!

Ostale moje pozitivke pozdravljam s krulečim želodcem, zdaj skočim na kratko malicouser posted image !!

alenka, bodi pridna še zame-jaz razmišljam bolj kot metuLJchy... Pa našemu ni bilo čisto prav, ampak se je pač navadil user posted image !!! Jasno, če smo pa pozitivke fejst babeuser posted image user posted image user posted image !!!

Dober tek!!!

Neposredna povezava do sporočila: 686
25.10.2007 13:17:28   
pot
Pozdravljene pozitivke.

Naš malecki se že nekaj pripravlja, je že par dni tako živahen notri, kot bi iskal najboljšo pozo za prit na svet. Trebuh mi spet pogosteje otrdeva, včasih z menstrulano podobnimi krči, kar po moje pomeni, da se maternica počasi le pripravlja na rojstvo. Pa tudi otrdevanja so že kar dolga, po minuto ali več, vendar niso v dovolj pogostih presledkih, da bi lahko kar šla rodit. Tako, da lahko zdaj pa že vsak dan pričakujemo... user posted image Danes je sicer rok, tako, da sem že dokazala, da pozitivne misli delujejouser posted image user posted image user posted image , ampak, ker se je parkrat na UZ pokazala tudi možnost 29.10, je še čas. Zato sem pa ˝izbrala˝ zlato sredino 27.10.. user posted image

ALENKA101, pravijo da bo fantek. Če ni sredinca kazal na ultrazvoku pod ritko, bo fantek.
Kaj počnemo v tem vremenu? Jaz sem skozi lačna in pečem. Sem sprobala dva nova recepta, pa še ni konca moji lakoti ali pa peki.  user posted image Sem sprobala rulado, pa makove kocke... Danes je na vrsti kruh, ker moram še kvas porabiti. Pa še tako dober je... mmmm.

metuLJchy, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To so pa SUPER novice! Kakšen napredek!

Hvala vsem za lepe želje in da mislite name. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vam pa pošiljam en velik paket pozitivnih misli, v katerem so besede: Rada se imam, Sonček je v mojem srcu, Srečna sem, Zaslužim si vse dobro, Sprejemam samo pozitivno... Uživajte v svoji krasni družbi, pozitivke! user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 687
25.10.2007 13:44:51   
polma
Bravo, pot!!!!! Komaj čakam, da se javiš in poveš kakšen je tvoj lepi fantek!!! Drži se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.10.2007 15:11:36   
*ajetam*
metuLJchy  fantastično user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.10.2007 15:50:37   
metuLJchy
ajetam in pot, sem prej narobe napisala, samo 2 tedna je minilo od meritve ko je bil prolaktin 186 in med takrat ko je bil 48! Ajetam tako da vidiš, da lahko zelo hitro kar precej pade!

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
26.10.2007 15:19:10   
metuLJchy
pot kako kaže? Če ne bo odgovora sklepam, da si že v porodnišnici..kakorkoli in kjerkoli...poguma in sreče v izobilju tebi in tvojim!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 691
26.10.2007 16:00:06   
andreja2000
pot tudi jaz te dni veliko mislim nate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čim lažji porod!

Neposredna povezava do sporočila: 692
27.10.2007 19:08:46   
ALENKA101
pot želim ti srečo in veselje in veliko lepih trenutkov. predvidevam da si že mamica, ker se ne oglašaš.

uživaj, ko bo lahko nam kaj napiši.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 693
27.10.2007 20:15:47   
citrončica
pot,
tudi jaz mislim nate,
upam, da si že stisnila k sebiuser posted image  in nam čimprej sporočiš lepe novičke!!user posted image user posted image

vsem pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 694
27.10.2007 20:18:58   
citrončica
vidim, da se je moj post od včeraj izgibil...nič hudega, nekaj je povezava nagajala, pa ga je izgleda izbrisalo....

hotela sem vsaki posebej zaželeti srečo,

MetuLJchy,vesela sem, da nepreduješ,user posted image
Andreja,uživaj še te zadnje dni, dokler na pride tvoja princeskauser posted image ....

pa vsem skupaj tudi: srečno na poti do cilja!!user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 695
28.10.2007 11:02:14   
*ajetam*
metuLJchy ko sem nazadnje dobila neke izvide od endokrinologinje je nekaj napisala da mi ne bo dala tablet za znižanje prolaktina ampak naj mi samo ginekolog ne daje več cyclo progynove...
tko da ne vem. nestrpno čakam ginekologa da izvem več za kaj gre...
kot sem razumela ne bom rabila tega zdravjenja...
ne vem....
piše:
pri bolnici smo ugotavljali hiperprolaktinemijo, sice gre za makroprolatinomijo, vrednst PEG  prolaktina je 17,8% celokupne vrednosti prolaktina, bolnica nima indikacij za zadravjenje iperrolaktinemije.
to je men mal đibriš :) sam kukr razberem nimam tako zelo povišn prolaktin da bi bilo potrebno zdravljenje...
kar je super.joj komaj čakam da izvem kaj me čaka naprej...

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 696
28.10.2007 16:29:10   
pot
Hvala vam punce, da mislite name. user posted image user posted image user posted image

Med vikendom ima po navadi naš računalnik dopust... V petek sem pa imela pregled pri G. Pa sem vam danes javljam, ker sem vseeno zalaufala računalnik.

Moje pozitivne misli so očitno tako dobro delovale na malega, da je še kar na varnem, pred mrazom. user posted image Še čakam. Je pa menda že spuščen in tudi maternični vrat je že izginil, na CTGju pa je bil tudi zaznan en lep močan popadek in še en šibkejši. Zdaj si pa user posted image sam izbira dan in datum, kdaj nas bo razveselil. Ga vabim ven, pa se še kar ne more odločit, če bi že prišel ali ne. user posted image Sicer pa komaj čakam, da objamem malo štručko. user posted image

metuLJchy, a kar v 14ih dneh!?!?! To je pa res odličen rezultat. user posted image user posted image user posted image

Ostanite pozitivne! Vsem želim veliko sreče in bodite same sebi najboljša pozitivna misel.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
29.10.2007 10:28:41   
andreja2000
user posted image  pot hvala,da si se nam javila,sedaj pa boš res vsak čas cartala svojega user posted image  in verjamem kako močno si že to želiš.
Torej,naj bo porod čim lepša izkušnja,pa srečno pot v Rim,ko se pač tvoj user posted image  odloči za to.

Vsem ostalim pa lep pozdrav iz štajerske!user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 698
29.10.2007 17:53:08   
metuLJchy
pot mislimo nate in upam, da si že mamica! Upam da preživljaš najbolj srečne dneve svojega življenja (do sedaj) in da se vsi počutite čimbolj! Če pa še nisi na poti v Rim, naj ti bo tudi ta pot zanimiva - saj veš za cilj je vredno prehoditi pot.

Alejinad, mi ni čisto znano kaj bi te dohtarske fraze pomenile, upam da res čimprej prideš do ginekologa, da ti to razjasni in čimprej pove kako naprej!

Punce jaz mam eno lepooo novičko! Zadnjič sem šla dat kri zaradi ledvic in je bilo vse ok...ma nekaj je še bolojšega. Že celo življenje imam (oz. sem imela!) obupno kri. Hemoglobin 90, če je bil 100 je bilo že dosti...zdaj ga imam 125! In kri nasplošno zelo dobra, dohtar je rekel za žensko perfektna! Pa nobenih tablet nisem jemala, razen občasno tisto vitaminsko evital vzamem...no, že to je razlog zakaj je bolje da do zdaj ni bilo še pikice... zdaj pa...gre vse na bolje! Res vam ne znam povedat kako sem vesela, ker se te kronične anemije kar pomnim zase nisem mogla rešit...kaj je pomagalo zdaj še sama ne vem, a bistveno je da je pomagalo! user posted image

Kako ste punce, jadrnica upam, da še kaj pokukaš med nas! 

Neposredna povezava do sporočila: 699
29.10.2007 19:39:13   
jadrnica
hojla, metuLJchy, ja pokukam ,ampak bolj mal napišem, sem pomojem preveč bizi, imam prvec izkoriščevalsko sluzbo  - beri 11-13 ur dela na dan za bedno plačo , pa full odgovornosti, ampak ne bo za vedno takouser posted image user posted image user posted image

vidm, da pot se vedno greje dete pod srčkom in da je povprečje pozitivnih misli na tem forumu dobro. Jaz sem bila dans na špikanju pri dr. Rešu (greva namreč v prvi ICSI postopek)  , pa sem nekako preživela user posted image user posted image user posted image , se pa že karmalo veselim tega postopka, saj se mi zdi, da se priblizujem želenemu cilju, samo vem, da ni nujno, da nama rata (imava namreč zelo  slabe plavalce, se raje soncijo user posted image jaz sem pa še v klubu  PCO user posted image ), ampak kar bo pa bo, bolje, da pač pozrem te bolečine, vse malo na hec obrem, pa bo, kar bo...pozitivne misli pa za zihr pomagajo (mer prazniki bomo pa za en dan na šoping skočla v avstrijo, pa bo spet dogajal :) pa saj ne da kaj rabim, samo malo za spremembo  ( moj partner rabi srajce,  - to je izgovor, itak si bom pol jaz 3x več kuplauser posted image user posted image )
cau, lepo se imetje in se fajn smejte

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......