polma
|
MetuLJchy!!! Tolk sem ga imela jaz, ko sem šla drugič na zdravljenje, takrat sem prišla tudi na RR po tolažbo in - evo, mislim, da je blo to letos januarja. Ne, bromergone sem začela jemat prej-kako leto bo od tega. Jemlji tablete! Ne vem, če si vidla- konec avgusta letos sem dala pregledat kri, prolaktin 21. Ko sem klicala za rezultat (kri sem dala kar pri G, navadno-če bi bila vsebnost prolaktina visoka, bi šla pol na tisto zoprno 3krat zaporedno merjenje na endokrinološko), sem mela ravno O, pa je rekel G da imam dober rezultat in da zdaj pa bo vse v redu. Jaz pa njemu, da imam res občutek da se kmalu vidiva . no, oba sva zmagala- ko sva govorila po telefonu, se je ravno prijemalo ! Mislim, da je za vse ki imajo težave s prolaktinom, dobro da se pogovarjava o tem. Dokler nisem prišla na RR sem mislila, da sem edina na svetu, zdaj pa sploh še vedno ne verjamem koliko je teh motenj prolaktinskih!U, še ena prednost bromergona-nosečniških slabosti sploh ne boš zaznavala , ker bromergon ti pa tako zdrma in strenira želodec, da edino tiste res bruhalno.slabostne nosečnosti prekašajo bromergon, se mi zdi ! Ajej, da ne bom prehitro se hecala, ker nimam slabosti, pa da ne pridejo slučajno!!!! Skratka, v drugem krogu sploh ni bilo tako hudo z Bromergonom. Meni je pomegala, da sem pojedla kos črnega kruha in rezino sira, če mi je bilo slabo. Pa tudi s težo v tem drugem krogu nisem imela težav, ker prvič sem se poredila. Je pa res, da se mi je življenje po vseh možnih pretresih precej umirilo-morda tudi to vpliva na padec prolaktina-pa vseeno-bolje da nam pri tem pomaga uradna medicina. Daj, javi kdaj imaš pregled-reci da je nuuuujno, da boš čimprej začela jest te bromergone!!! Drži se!
|