|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
30.10.2007 19:27:55   
andreja2000
punce,naša pot je  rodila fantka user posted image  Oskarja!user posted image

pot iskrene čestitke in veliko lepih trenutkov z tvojim sinkom Oskarjem!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

metuLJchy sem zelo vesela vsake tvoje lepe novičke in se veselim s teboj.user posted image

Vsem ostalim pa pošiljam veliko pozitivnih misli.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: pozitivne misli pomagajo
30.10.2007 20:23:55   
citrončica

pot,
čestitke za malega Oskarja!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
31.10.2007 8:21:50   
metuLJchy
Pot iskrene čestitke! user posted image user posted image  Ti si obrnila novo poglavje v svojem življenju, mali Oskar začenja s prvim poglavjem v tej knjigi življenja. Obema (pa zraven tudi očku, babicam in dedkom) želim da bi bila ta poglavja popisana s prečudovitimi trenutki, čarobnimi mozaiki... Naj se tudi tvoj mali princ naučiti tako pozitivno gledati na svet kot ti, kar ob mamičinem pogledu na svet ne dvomim!

user posted image user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 703
31.10.2007 18:24:57   
ALENKA101
user posted image user posted image user posted image  pot. malemu oskarju pa želim lepo in srečno otroštvo.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
31.10.2007 18:51:09   
polma
user posted image DOBRODOŠEL NA TA LEPI NORI SVET, OSKAR!!!!!!!!!!!!! ISKRENE ČESTITKE TEBI, DRAGA POT IN VSEM TVOJIM!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu ALENKA101)
Neposredna povezava do sporočila: 705
1.11.2007 19:18:37   
citrončica
Zdaj sem brala nekaj o zdravju,povezanem s čustvi.....
prav luštno napisano, pa še res je!!evo par odlomkov:

Negativni ljudje ne iščejo rešitev,temveč samo povečajo probleme tako sebi in drugim.
Raje se pritožujejo in jamrajo in živijo v pesimizmu.
Bolje je prižgati šibico,kot čepeti v mraku.
Čeprav je čebela majhna,proizvede najslajši med.
Mi smo to,kar mislimo, da smo.
Negativne misli ustvarjajo energijo,ki se transformira v bolezen.
A kdor skriva realnost,se pretvarja,pozira.
Kdor želi vedno narediti vtis,da je dobro, da je popoln,ljubezniv in prijazen, nabira v sebi tone težkega bremena.
Nič ni slabše za zdravje,kakor življenje v prividih in fasadah.
To so ljudje z veliko sijaja ampak malo bistva.
Zunaj sijaj, znotraj trpljenje!
Biti to,kar smo v resnici,je bistvo zdravega življenja.

Zato bodimo pozitivni,
se smejmo, jokajmo in tolažimo,
in bodimo to, kar smo!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 706
1.11.2007 20:18:18   
metuLJchy
citrončica to si zelo lepo napisala. Zadnjih par dni sem bila fraj z delom in sem imela malo več časa. No, en večer sem se malo v računalnik bubila, tudi ta forum sem prebirala bolj podrobno. Punce - sem tako vesela, da smo se tu našle punce, ki razmišljamo pozitivno in podobno, sem bila kar šokirana, koliko jeze in negativnihčustev imajo ljudje v sebi - če si vzameš čas in malo prečekiraš te forume, ugoroviš preveč tega. Zato punce drage, hvala vam da ste tako fajn, hvala vam, da verjamete v lep in sončen svet! Vesela sem da vas poznam!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.11.2007 8:58:38   
*ajetam*
pot  iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
3.11.2007 16:28:43   
citrončica
Oskar je prvi
user posted image na naši pozitivni strani, ne??Še enkrat čestitke, Pot!! pa seveda, čakamo
user posted image še punčko.....

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 709
3.11.2007 20:40:51   
*ajetam*
neka se sprašujem že nekaj časa.
na tej strani je prepovedano jambranje ??
predvidevam da je če se gre za optimizem.... ?

Neposredna povezava do sporočila: 710
3.11.2007 23:34:01   
metuLJchy
ajetam jamranje NI PREPOVEDANO user posted image user posted image  Jamramo kdaj, potem pa dobimo itak od drugih punc tolko pozitivne energije da ne vemo več kaj to je...jaz sem že dostikrat jamrala...in to ornk...pa me potem mine...tako da, če te kaj žuli...ne se šparat

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 711
4.11.2007 11:01:26   
citrončica
ajetam, seveda ni prepovedano jamranje,
ko ti nič ne gre, ko pride tak trenutek, je jamranje obvezno, in sploh na tej temi, ko veš, da te čaka pozitiven "fitback",s katerim si nahraniš dušo....
tako da ti kar pojamraj, kar ti leži na duši,pozitivne misli pa ti bodo pomagale skozi življenje-ne glede kje- tukaj ali kjerkoli......

Neposredna povezava do sporočila: 712
4.11.2007 13:31:40   
*ajetam*
aja..
fino. zlate ste...
mene načeloma malokrat prime da bi jambrala...
sem kar optimisična.
včasih pa me seveda tudi to prime...

Neposredna povezava do sporočila: 713
4.11.2007 16:25:51   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam*

mene načeloma malokrat prime da bi jambrala...
sem kar optimisična.
včasih pa me seveda tudi to prime...

to je vse popolnoma normalno,to se dogaja bolj ali manj vsem ,je pa stvar v tem,da se je pomembno po vsem tem jamranju spet hitro vrniti k optimizmu.In tu so punce,ki odlično znajo spodbuditi te k temu.Tako da ja,tudi jamramo,tako da ni panike....

Vsem pozitivkam lep pozdrav in veliko dobrih,lepih misli,ki nas naj vodijo skozi življenje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
4.11.2007 19:50:01   
*ajetam*
no, sam da vem.. da mi ne bo smotan če bom kej jambrala...

Neposredna povezava do sporočila: 715
7.11.2007 12:51:38   
andreja2000
ups,smo padle že na drugo stran.......,

No,meni ful nagaja internet in se zato bolj poredko javljam.user posted image
Drugače pa sem vredu in danes je natanko še en mesec do mojega PDPuser posted image user posted image user posted image ,sedaj pa bomo že začeli odštevat.....

Sedaj pa še grem na en sprehod,saj me vabi zlato sonce,ki meče svoje žarke na pisano listje,uh,res čarobno lepo.....

Vsem lep ,prijeten dan in veliko pozitivnih misli,pa uživajte v barvah jeseni....
pa,pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
7.11.2007 12:54:31   
andreja2000
ja,pa vidim ,da se kljub težavam z interetom le ne javljam še tako redko.......user posted image  ,no se mi je tako  le zdelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 717
7.11.2007 16:20:33   
*ajetam*
meni je pa moja ginekologina zrihtala da mi ne bo treba nič  čakat in grem jutri v leonišče. upam da se kaj pametnega zmenimo..
jaz bi že otročka... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 718
7.11.2007 19:56:47   
citrončica
Andrejauser posted image , uživaj do zadnjega dne...joj, kako je šlo hitro tole, vsaj meni,
user posted image pa izkoristi vse sončne dni za sprehod v naravi!! ajetam, dobro se zmeni!!user posted image  pa vsem en pozdravček... 

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 719
7.11.2007 20:02:19   
metuLJchy
andreja, sem vesela, da si v redu, me je zadnja 2 dni že kar malo skrbelo kje si, ker si ponavadi zelo pridna na forumuuser posted image  Ja, tako hitro je šlo to! Upam tudi da je naša pot v redu, da sta se z Oskarjem že vrnila domov, in da sta oba zdrava in da uživata v prvih skupnih tednih! Pot en "drži se" na daljavo!

Ajetam, super za leonišče! Sporoči kako boš opravila! Držim pesti!!!

Polma, tebe tudi že pogrešamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
8.11.2007 12:38:27   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Andrejauser posted image , uživaj do zadnjega dne...joj, kako je šlo hitro tole, vsaj meni,
user posted image pa izkoristi vse sončne dni za sprehod v naravi!!

Ja,hvala citrončica ,v bistvu je tudi meni ta čas šel kar hitro,če prav vrjamem,da tebi še bolj.....user posted image

metuLjchy  ja,žal imamo kar velike probleme z internetom......drugače sem pa jaz rada skoraj vsak dan pokukala tu gor....zdaj je pač tako,da pokukam ko mi to dopuščajo okolščine.....,pa hvala za skrb in vse lepo tebi,metuLjchy!user posted image

Lep dan še vsem ostalim pozitivkam!user posted image user posted image user posted image
Rada vas imam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 721
8.11.2007 17:23:52   
*ajetam*
na kratko:
vedno ko sem šla na pregled, dem full preveč pričakovala in sem bila vedno razočarana. tokrat sem se zavedala, da ne smem preveč pričakovat pa sem vseen razočarana. spe semd obila neke tablete, ki so drugače za diabetike ampak jih je dal ker naj bi tudi sprožile ovulacijo. rezveze. sej sem jedla že klomifen in tut cyclo progynovo pa ni nič pomagal. ne vem zakaj pa te bi user posted image
brezveze...
ko da zdej morem est te konjske tablete po dve na dan, 15 dni, potem morem dozo zvečat in čet en mesec sem naročena spet v leonišču na ulztrazvoku...
brezveze...
ma dobr. bolš kot nič sam vseeno..

Neposredna povezava do sporočila: 722
8.11.2007 17:30:14   
polma
Ahoj! Res je, grozna sem! Grem zdaj po novem najprej na nosečnost pošnofat in pol mi časa zmanjka za kako  misel tu na pozitivkah.
V bistvu sem ok, dela imam dosti, kar me malo izčrpava, ker še nisem čisto končala s slabostmi. So pa šibkejše, tak da je zdaj mač beteruser posted image !
Pozna se mi trebušček kar precej user posted image , zdaj že vsi vejo za  user posted image , jaz sem kar vsem povedala in če bi kaj blo narobe (BOG, NE DAJ!!!!user posted image ), bi me pač vsi razumeli zakaj sem žalostna. no, tko nekako smo si pri nas doma vse razložli-ker nekateri so me ful čudno gledali, češ-kaj, ti si res noseča? - Ja, sem.  Pa že kar povedala si? - Ja! Pa ni prezgodaj? - Ja, ne vem, če bi blo kaj narobe bi itak vsi zvedli, zakaj sem na bolniški. A  ni fino da se raje veselimo kot da mislimo na slabo? No, pa so utihnili. Zdaj me vsi gledajo in božajo- še posebej fantje! Simpatično, ni kaj!
Zdaj bomo meli večerjo in se že kar tresem od veselja, da bo hrana na mizi!!!!

do naslednjih pregledov je pa še 2 tedna, tak da nič novega ne vem. Malo, ne kar precej se vlečejo tile tedni- ko veš, da je user posted image potrjena, da se srček vidi, ampak nič še ne čutiš user posted image . Joj, kje je še to....user posted image

uživajte, bom se večkrat oglasila, pozitivke moje!!!

Neposredna povezava do sporočila: 723
8.11.2007 17:34:55   
polma
Čakaj, *ajetam*, kaj je zdaj to? A ne boš šla tudi do endokrinologa? Kar se pa tiče teh novih tablet- itak nimaš kaj zgubit, dokler te kompletno ne pregledajo, skratka vse. Ej, zdaj sem se spomnila-meni je enkrat G delal tut hormonsko sliko, pregledal mi je spolne hormone, pa so bli ok. Mogoče je pr tebi v tem fora. Skratka- pri nezmožnosti zanositve se vedno0 pregleda tudi prolaktin. a to si ti že opravla?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 724
8.11.2007 17:38:33   
polma
Ne se sekirat, no, *ajetam*, boš vidla da nama hitro mineta 2 tedna! Evo, zdaj sem se odločla, da se tudi meni ne bosta vlekla, ker jaz čakam na nuhalno svetlino in se mi  je zdelo daaaaleč. Ampak zdaj pa ne več!!! To bo 1,2,3!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......