polma
|
Ahoj! Res je, grozna sem! Grem zdaj po novem najprej na nosečnost pošnofat in pol mi časa zmanjka za kako misel tu na pozitivkah. V bistvu sem ok, dela imam dosti, kar me malo izčrpava, ker še nisem čisto končala s slabostmi. So pa šibkejše, tak da je zdaj mač beter ! Pozna se mi trebušček kar precej , zdaj že vsi vejo za , jaz sem kar vsem povedala in če bi kaj blo narobe (BOG, NE DAJ!!!! ), bi me pač vsi razumeli zakaj sem žalostna. no, tko nekako smo si pri nas doma vse razložli-ker nekateri so me ful čudno gledali, češ-kaj, ti si res noseča? - Ja, sem. Pa že kar povedala si? - Ja! Pa ni prezgodaj? - Ja, ne vem, če bi blo kaj narobe bi itak vsi zvedli, zakaj sem na bolniški. A ni fino da se raje veselimo kot da mislimo na slabo? No, pa so utihnili. Zdaj me vsi gledajo in božajo- še posebej fantje! Simpatično, ni kaj! Zdaj bomo meli večerjo in se že kar tresem od veselja, da bo hrana na mizi!!!! do naslednjih pregledov je pa še 2 tedna, tak da nič novega ne vem. Malo, ne kar precej se vlečejo tile tedni- ko veš, da je potrjena, da se srček vidi, ampak nič še ne čutiš . Joj, kje je še to.... uživajte, bom se večkrat oglasila, pozitivke moje!!!
|