|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
7.10.2007 12:14:47   
*ajetam*
ja sej vem. sam jest sem bila na mri in mi je tm na endo. rekla da morem poslat izvide in pol mi pošlejo datum. sam da zdej tega datuma ni e ene 14 dni. ma jih bom v ponedejek pokicala. sej mene že poznajo tam da se sitna user posted image
ma sem pleti klicarla skos ker sem pa čakala izvide in napotnico za mri in sem čakala ene 2 meseca. sem skos klicarla. mi je ženska rekla da je ta dohtrca na dopustu in se ji pač te stvari na mizi kopičijo in čakajo da pride ona nazaj.
halooooooooooo a ne morejo nobenega dat namesto nje za ta čas da grejo stvari naprej .
kr neki res...
mah.....
grem na kosilo user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 626
8.10.2007 9:58:13   
polma

Hej, pozitivke!

Tale vikend sem preživela stran od računalnika-na kavču pa na soncu.... Malo sem živčna, ker grem jutri na službeno pot pa se mi res ne da z enimi pogovarjat, ker pač vem da bomo skup 3 dni in me je že zdaj grozauser posted image . Ja, leta prinesejo svoje, ne da se mi več z nobenim spoznavat, kaj čmouser posted image !

*ajetam*
, prav si se odločila-po moje. Saj si verjetno brala, kaj vse sva z metuLJchy gruntale da bi se izognile bromergonu, pa žal ne gre drugače. držim pesti, da ti zrihtajo datum takoj, mislim! A si jih dans že klicala?  Reč da je n ujno, pišukauser posted image ! želim ti, da na endo dobro opraviš in da ne boš dobila take doze tablet, kot jo mam jaz!!!
ALENKA101, a je šla mala šola delanja otrok dobro ta vikend user posted image ?
citrončica je verjetno prerojena po toplicah... hmmm  ni slaba ideja za kako masažo. 
andreja2000, pot, dajta nam povedat, kako kaj vajini trebuščki... Po moje nas vse firbec matrauser posted image !!!

Grem!

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
8.10.2007 11:03:13   
andreja2000
polma sprauješ o trebuščku,ja vsak dan je večji,moj obseg je že 107cm,kaj šele bo?Ja,pa včasih je prav čudne oblike,ko se Eva odloči izvajat telovadbouser posted image .

No,danes je en prekrasen sončen danuser posted image ,vsaj pri nas.Jaz sem že bila v trgovini,sedaj pa se bom počasi podala za štedilnik....
Nič,imejte se lepo in začutite lepoto jeseni,vse te pisane liste,ki se lesketajo v bleščečem soncu,jutranjo svežino.....in se zavedajte,da ste z vsakim novim dnem bliže k svojemu cilju .Navijam za vse vas,ki še čakate user posted image ,da čim prej pridete med nas user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 628
8.10.2007 17:00:13   
citrončica
polma, meni se že sanja o toplicah...v sredo ponoči grem, tako da bom-prerojena-upamuser posted image , drug teden!!

Andreja, user posted image  za tvojega buškota, naj še pridno raste!!

pozdravček vsem!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 629
9.10.2007 12:42:16   
*ajetam*
zivjo. včeraj sem poabila poklicat (butl) sem pa klicala danes in n sreč na telefn dobila dohtrco in mi je rekla da mi ona ne bo dala nobenih tablet. da se morem naročit v leonišče in bo tm ginekolog naprej z mano delal. zdej pa kličem že pol ure konstantno ke pa se nihče ne javi. mah sm za ta bom spet čakala 3 mesece da bom na vrsto prišla..
gruntam da se neki zmislim da moram nujno priti čimprej tja user posted image
ah....

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 630
9.10.2007 12:45:17   
*ajetam*
zdej majo pa nepriključen telefon user posted image
a imajo zdej malico ali kaj ?

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
9.10.2007 12:53:55   
metuLJchy
ajetam ti bom jaz mail na zs poslala, preko katerega se lahko naročiš. Saj datuma ne dobiš nič prej, ampak vsaj živcev ne izgubljaš s telefoni...drugače sem jaz datum v leonišču dobila kar hitro, cca. 3 tedne od klica, ginekologinja h kateri hodim je tudi zeloo v redu, če ne boš vedela koga izbrat dr. pinter je ful v redu

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
9.10.2007 13:00:48   
metuLJchy
ajetam mail naslov te čaka, me pa jezi da te tako pustijo čakat..ker tu so tablete res nujne, zaradi birokracije pa čakat...tako me vedno razjezi

Neposredna povezava do sporočila: 633
9.10.2007 13:16:00   
*ajetam*
hvala. sej naslove že poznam. sem že bila večkrat v leonišču. imam dr. zorn-a in sem zadovoljna z njim. ja najbolje da kar mail pošljem...
malo sem edino zmedena ratala ker ne vem ali se morem naroči k njemu ali lahko moja ginekologinja kaj naredi. zato bom poslala mail tja pa še ginekologinja mi je reka da naj ji izvide prinesem da vidi če lahko ona kaj naredi...
ne vem...

Neposredna povezava do sporočila: 634
9.10.2007 13:33:35   
metuLJchy
če gre samo da ti zdravilo predpišejo, mislim da ti lahko predpiše tudi tvoj G., vsaj meni so tako razložili...sporoči kako si opravila!! Držim pesti

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 635
9.10.2007 13:38:48   
*ajetam*
hvala. zdej sem poslala mail ker na telefon se jih ne da dobit.
pol bom šla pa še k moji g. da vidim kako in kaj...
joj upam da smo blizu cilja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 636
9.10.2007 14:39:08   
metuLJchy
ajetam vsak dan si bližje cilju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 637
9.10.2007 14:50:25   
*ajetam*
ah upam no...
sicer sem pa zadnje čase zelo pomirena tako da mi ni težko čakat...

Neposredna povezava do sporočila: 638
10.10.2007 17:03:06   
ALENKA101
ojla punce

kako ste kaj? nisem pozabila na vas, samo časa mi zmanjkuje odkar sem nazaj v službe - zjutraj malega  vrtec, potem služba, ki je terenska, potem po malega v vrtec in domov kuhat, potem pa je že itak ura 6 ali 7 ko je počasi tema, groza, kak hitro mine dan.

no naj vam povem da bi v ponedeljek lahko kar nadaljevala bolniško ampak ne  zaradi vnetja tmveč zaradi padca, pri katerem sem si poškodovala desno zapestje.. kupla sem se nove rolarje, ter jih hotela preizkusiti, ker je bila že skoraj tema ko sem se vračala domov, sem naletela na kamenje - drobno in sem ga dobla med koleca - tako me je vrglo da je blo veselje...user posted image . nekaj časa mi je blo kar slabo od sile, potem pa sem šla naprej. samo ne vprašajte včeraj - no danes je že malo bolje, pa nisem mogla z roko nič. hvala bogu, da ni blo zlomljeno. upam da bo hitro bolje, ker že komaj čakam ,da grem rolat, samo ne več tako pozno kot sem zadnjič.
no vidite punce, tako sem preživela teh par dni ko vas nisem prebrala.

polma, ja mala šola delanja otrok je bla kar uspešna, dobla sva lepo oceno tako da sva zdaj v prvem razredu.

sedaj čakam user posted image  - danes bi bla mogla priti, do zdaj je še ni tako da čakam. zdaj bo verjetno malo zamika zaradi vnetja.

ok punce fajn se mejte, javim kako bo.

uživajte

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 639
10.10.2007 17:07:48   
ALENKA101
ojla punce
to mi je poslala moja sestra, jaz pa vam pošiljam da vam polepšam dan.

Pismo enega dojencka za svojo mamico:

Oj, mami kako si? Jaz sem dobro, hvala Bogu. 
Ze je minilo nekaj dni, ko si me spocela v svojem trebuscku.

Po resnici povedano, ne morem ti razloziti, kako sem vesel in srecen, ker vem, da bos ti moja mamica! 

Vse kaze, da bom jaz najbolj srecen otrok na svetu! 

Druga stvar, ki me polni z ponosom je videti ljubezen z katero sem bil spocet. 

Mami, ze je minil en mesec odkar sem bil spocet in ze zacenjam videti kaksnen je moj telescek, zacel se je spreminjati, zelim reci, ni tako lep kot ti, ampak mi daj priloznost! Zelo sem srecen! Ampak je nekaj, kar me pusca zaskrbljenega... 

Zadnje case opazam, da je nekaj v tvoji glavi, ki me ne pusti spati, ampak uredu, to bo minilo, ne obupaj. 
Mami, ze je minilo dva meseca in pol in zelo sem vesel z mojimi novimi prstki in ze imam zeljo igrati se z njimi.

Mamica, mi reci, kaj ti je? Zakaj toliko jokas vse noci??? 
Zakaj, kadar se ti in ocka srecata, toliko vpijeta en na drugega? 
Me ne zelita vec ali kaj? Bom naredil vse kar je mozno, da me bosta zelela...

Ze so minili 3-je meseci, mami, in cutim, da si zelo potrta, ne razumem kaj se dogaja, zelo sem zmeden. 
Danes dopoldne smo sli k zdravniku in on je narocil se en obisk za jutri... 
Ne razumem, jaz se pocutim zelo dobro... Ali se ti pocutis slabo, mami?

Ej!!! Kaj ta cevka dela v moji
hisici?! 

Mami, ze je dan, kam gremo? Kaj se dogaja, mami? 

Mami, ne ulegaj se, komaj je 2 popoldne, nisem se zaspan, zelim se se naprej igrati z mojima rokicama. 

Je to kaksna nova igracka? Glej!!! 

Ejj, zakaj to vsesava mojo hisico?! 
Mami!!! Pocakaj, tole je moja rokica!!! 
Stric, zakaj si me ranil?! Ne vidis, da me to boli?! 
Mami, me brani!!! 
Ne vidis, da sem se premajhen, da bi se branil sam? 
Mama, moje nogice so raztrgane!!! 
Mami, mi pomagaj, prosim!!! 

Reci jim na prenehajo, prisezem ti mami, da bom priden, se bom lepo obnasal in te ne bom vec brcal. 
Kako je mogoce , da eno humano bitje to pocne z mano? 
Bo on videl samo ko jaz zrastem in bom mocan... Au mami, ne zdrzim vec... au...mami, mamiii, pomagaj mi...

Mami, ze je minilo 17 let od tistega dneva, in jaz, tukaj odzgoraj  opazujem kako te se boli, ko si sprejela tisto odlocitev.
Prosim ne joci. Zapomni si, da te imam rad in da te tukaj pricakujem z ogromno objemi in poljubi.
Mami, zelo te imam rad!!!
Tvoj otrocicek

(odgovor članu ALENKA101)
Neposredna povezava do sporočila: 640
10.10.2007 18:34:01   
beyba
Halo pozitivke!

Srce parajoč tekst, katerega se pa pri meni na bomo posluževali. Naj vam povem namreč da bom kmal mama. Danes mi je CB pokazal user posted image user posted image in upam da bo tokrat vse ok!!!

Neposredna povezava do sporočila: 641
10.10.2007 19:22:07   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Halo pozitivke!

Srce parajoč tekst, katerega se pa pri meni na bomo posluževali. Naj vam povem namreč da bom kmal mama. Danes mi je CB pokazal user posted image user posted image in upam da bo tokrat vse ok!!!

Joj,memi je šla kar kurja koža ob branju tega teksta.
beyba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke in seveda lepo in zdravo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ALENKA101 Oh,boga revica,da si tako grdo padla in sreča,da se ni kako huje končalo.Moja sestra je namreč z rolerji tako padla,da je imela težko operacijo kolena in je zdavljenje bilo zelo dolgotrajno.No,upam,da se ti čim prej spet poštimaš.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 642
10.10.2007 19:45:23   
pot
joj, tale tekst, pa nevem, če paše na našo pozitivno stran, pa brez zamere. Saj otrok zelo lepo pove na koncu, da ima mamico rad, ampak.... user posted image user posted image user posted image preveč žalostno za našo stran, žal mi je. user posted image

draga beyba, tebi pa iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image Naj se vse dobro izteče.

tale zgodba me je zdaj preveč zadela... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 643
11.10.2007 9:54:07   
*ajetam*
čestitke za nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mi je uspelo dobiti datum. 22,11. bolje kot dva ali trije meseci user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 644
11.10.2007 18:11:28   
ALENKA101
ojla punce

se opravičujem glede teksta, ko sem vam ga poslala še nisem celega prebrala, začetek se mi je zdel super, no potem pa - groza. se opravičujem če sem katero užalila - ni bil to namen.

drugače pa beyba user posted image  ti za user posted image . super.

jaz pa sem danes dobla user posted image , tako da grem po nove zmage po user posted image .

kako preživljate te turobne dneve, meša se mi od takega vremena - ne maram ga - sonce kje si???

punce faj se mejte

user posted image user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 645
12.10.2007 8:32:30   
*ajetam*
evo alenka danes je sonček samo zate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 646
15.10.2007 14:40:02   
*ajetam*
no, kje ste zdej vse pozitivke?

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 647
15.10.2007 17:53:38   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: pot

joj, tale tekst, pa nevem, če paše na našo pozitivno stran, pa brez zamere. Saj otrok zelo lepo pove na koncu, da ima mamico rad, ampak.... user posted image user posted image user posted image preveč žalostno za našo stran, žal mi je. user posted image

draga beyba, tebi pa iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image Naj se vse dobro izteče.

tale zgodba me je zdaj preveč zadela... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, se strinjam, res ni za na našo temo,
vem, da ni bilo slabo mišljeno, a vseeno, mene je kar v prsih stisnilo.....

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 648
15.10.2007 20:30:52   
metuLJchy
ALO, alo punce, jaz sem cele dneve leteča - pa rata taka stvar, da se vam celo večnost nisem oglasila...jutri me čaka spet pregled pri G., da spet izmerijo mi ta presneti prolaktin, pa da vidimo kako in kaj naprej... ajetam, zate sem pa vesela, da si dobila kar hitro datum, glede na čakalne dobe pri nas, je še kar ok... drugače je za mano kar naporen teden, vnetje ledvic me je dobilo...in je kar zoprno, 2 dni sem nekaj čivkala in jamrala, zdaj pa pridno pijem čajčke in se ne pustim smilit sama sebi...

Kako ste ve, pot in andreja, se že pripravljata počasi vsaka na svoj lep dan? Andreja kako je tvoja mami? Polma, le pogumno na pot, saj zdaj je verjetno službena pot že za tabo... Lejca, kje si, kako je s tabo? Pozdrav tudi vsem ostalim puncam...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 649
15.10.2007 21:18:23   
pot
metuLJchy, držim pesti, za dobre novičke jutri pri G.  user posted image user posted image user posted image

Ja, meni se kar nikamor ne mudi, v nasprotju z vsemi nosečkami, ki bodo in že rojevajo zdaj oktobra, sem po moje med redkimi, ki se ji nikamor ne mudi. user posted image Počutim se dobro, pa še cel kup stvari sem si naložila, tudi Zavod za zaposlovanje, kjer me jutri čaka prvo predavanje o iskanju zaposlitve. Upam, da me nihče ne vpraša, da ne bodo debelo gledali, ko pa imam rok čez 10 dni. user posted image Jaz pa na zavodu iščem službo. Optimistka, ni kaj.

Punce, kako se stvari odvijajo pri vas? Toliko pozitivk, pa tako malo za povedat. Ali bere katera od vas kakšno dobro knjigo? Če imate čas seveda. Je pripravljena deliti z nami kakšno lepo misel iz knjige?

Uživajte v malenkostih in mislite lepo, da bodo tudi dogodki, ki se vam bodo zgodili lepi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......