ALENKA101
|
ojla punce to mi je poslala moja sestra, jaz pa vam pošiljam da vam polepšam dan. Pismo enega dojencka za svojo mamico: Oj, mami kako si? Jaz sem dobro, hvala Bogu. Ze je minilo nekaj dni, ko si me spocela v svojem trebuscku. Po resnici povedano, ne morem ti razloziti, kako sem vesel in srecen, ker vem, da bos ti moja mamica! Vse kaze, da bom jaz najbolj srecen otrok na svetu! Druga stvar, ki me polni z ponosom je videti ljubezen z katero sem bil spocet. Mami, ze je minil en mesec odkar sem bil spocet in ze zacenjam videti kaksnen je moj telescek, zacel se je spreminjati, zelim reci, ni tako lep kot ti, ampak mi daj priloznost! Zelo sem srecen! Ampak je nekaj, kar me pusca zaskrbljenega... Zadnje case opazam, da je nekaj v tvoji glavi, ki me ne pusti spati, ampak uredu, to bo minilo, ne obupaj. Mami, ze je minilo dva meseca in pol in zelo sem vesel z mojimi novimi prstki in ze imam zeljo igrati se z njimi. Mamica, mi reci, kaj ti je? Zakaj toliko jokas vse noci??? Zakaj, kadar se ti in ocka srecata, toliko vpijeta en na drugega? Me ne zelita vec ali kaj? Bom naredil vse kar je mozno, da me bosta zelela... Ze so minili 3-je meseci, mami, in cutim, da si zelo potrta, ne razumem kaj se dogaja, zelo sem zmeden. Danes dopoldne smo sli k zdravniku in on je narocil se en obisk za jutri... Ne razumem, jaz se pocutim zelo dobro... Ali se ti pocutis slabo, mami? Ej!!! Kaj ta cevka dela v moji hisici?! Mami, ze je dan, kam gremo? Kaj se dogaja, mami? Mami, ne ulegaj se, komaj je 2 popoldne, nisem se zaspan, zelim se se naprej igrati z mojima rokicama. Je to kaksna nova igracka? Glej!!! Ejj, zakaj to vsesava mojo hisico?! Mami!!! Pocakaj, tole je moja rokica!!! Stric, zakaj si me ranil?! Ne vidis, da me to boli?! Mami, me brani!!! Ne vidis, da sem se premajhen, da bi se branil sam? Mama, moje nogice so raztrgane!!! Mami, mi pomagaj, prosim!!! Reci jim na prenehajo, prisezem ti mami, da bom priden, se bom lepo obnasal in te ne bom vec brcal. Kako je mogoce , da eno humano bitje to pocne z mano? Bo on videl samo ko jaz zrastem in bom mocan... Au mami, ne zdrzim vec... au...mami, mamiii, pomagaj mi... Mami, ze je minilo 17 let od tistega dneva, in jaz, tukaj odzgoraj opazujem kako te se boli, ko si sprejela tisto odlocitev. Prosim ne joci. Zapomni si, da te imam rad in da te tukaj pricakujem z ogromno objemi in poljubi. Mami, zelo te imam rad!!! Tvoj otrocicek
|