|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
17.10.2007 10:57:16   
Anonimen
OK, dela! user posted image user posted image user posted image Aleluja!!!!!

Najprej Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke! Carica si, da lahko ob malčku še diplomo napišeš! Pa, sej, Maykl je itak priden! user posted image

No, mi smo ok, Alena zgleda zobki zdelujejo... Mislim, da bo glih spodnja desna enkica vn pokukala. Tuli ko star traktor. Neke nove finte ma, poleg špukanja zdej še res ornk renči in spušča take glasove, da sm zadnjič gledala če mi ni slučajn pralni stroj kej crknu... user posted image user posted image user posted image

Zdej pride moj na zajtrk, pa me baš boli... user posted image Sma se pičla včeri kot še dolgo ne... Sm rekla, da štrajkam cel mesec! Mama trenutno TIHE DNEVE! user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ve tudi kej čez tašče... No comment. user posted image user posted image user posted image

Pa moja sestra je uradno med. sestra! Naredla je oba strokovna izpita! Sma jo v ponedeljek z Alenom peljala v Celje, pa sma skor 3 ure čakala na njo. Oblaufala sma seveda Od Planeta, City centra, C&A, Pikapolonice... Skor pa sma šla peš v mesto user posted image A vete kolk mi je ostal od porodniške? user posted image user posted image user posted image Sej ne, sma sproti še položnice plačala, sma bila pridna!

Potepama se pa fuuul! Mi je kr škoda zagonit take dneve! Sma na jezeru, gledama labode in račke (no, tamalega niti ne zanimajo kej preveč, razen, če je kater na obali, da je čist blizu) Sma šla tudi konje gledat - ful jih obožuje!

Včeraj sem mu za probo kupla neke skute s sadjem, pa ni govora. Se je po eni žlički 5 min. stresal. Mu ni dobro, al kaj? No vglavnem, to je potrdilo mojo odločitev, da še počakam kak mesec z mlekcom! Evo - ati lahk tistih par skutic poje za zajtrk! user posted image user posted image user posted image

Grem še posteljo pospravit, pa spreoblečt sem sm še kr v pižami user posted image

Se slišimo, če me rač. ne bo zaj.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
17.10.2007 17:49:57   
Anonimen
Ka je zdaj, babe? Ste vse na MSN?? user posted image user posted image user posted image Js mam tudi MSN!! user posted image user posted image user posted image user posted image Ali pa žurate tam pri Kolumbo in Mayklu?

Midva sma bila zunaj, zdej sma prišla, js sem se najedla, Alen je pa isto sekundo ko sem ga položila v posteljo zaspal, tak, da ne vem če bi še šla z njim do jezera. Bom vidla, kdaj se bo zbudu.

Nobena nič ne piše sem! Smotke! Ajde, postroj!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
17.10.2007 18:11:30   
visnjaaa
jasna81  kaj papca tvojuser posted image . Praviš, da mu mlečnih izdelkov še ne daš, zizata tudi še sigurno....mal me zanima, ker mi zmanjkuje idej.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
17.10.2007 20:16:17   
malecka_mateja
jasna pošlji mi msn email na zs!da bom otam na čveku kdaj!

se javim malo kasneje da dam malo spat!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 20:49:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
17.10.2007 21:15:04   
malecka_mateja
jaz sem tukiuser posted image

kje ste babnice?
kaj samo slončkate!jaz mojega čakam če bo kaj!ker jutri pride teta s krvava!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
17.10.2007 21:18:03   
DeMer
Zivjo!

Tale vreme nas je zvabu ven in ni bilo casa za RR. Zvecer je bilo pa treba kej postimat.  A ste vidle vremensko napoved? user posted image NO, zdej sem tlele in pisem.

Vidim pa, da ste vse pobegnile na msn. Kwa je zdej to? A bomo kr ukinile tole stran al kako?

Kolumbo, kdaj imas zagovor?

Atena, kje se skrivas?

Midva sva bila danes na telovadbi in me je zelo utrudila, Marka pa nic :(

A kera ve, kaksni so pogoji, da ti podaljsajo porodnisko? Mene kr zvija, ko pomislim na januar.

No, pridte!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3307
17.10.2007 21:38:58   
malecka_mateja
tle smo demar

ja midve sva tudi ble cel dan zunaj!
valda da stran ostaja!sam če sma sam dve se lažje menit preko msnjauser posted image user posted image

ja zdaj pa bo vreme res za zjokat!sploh nevem kak bo naša ko bi skoz zunaj bla!?
ma sej bo!

midve pa sva danes čofotale v bani in je mala ful uživala!Pa te igračke za v vodo pol pa mam več vode okoli bane ko notuser posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 21:39:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
17.10.2007 21:52:05   
DeMer
Kolk je to fin obcutk, k vidis, da te nekje pogresajo. user posted image

Ja, Kolumbo, res, danes sem zamocila in zamudila poln hladilnik. user posted image A ga boste se kej napolnili?

A gledate fuzbal al kako, da vas ni?

Neposredna povezava do sporočila: 3310
17.10.2007 21:54:07   
ribicau
Halo bejbe!

Ja Kolumbo, sej smo rekle, enkrat ko nas bo več, da ti več škode v hladilniku nardimo user posted image ....ne me tko resn jemat, sem glih en pir spila!

user posted image user posted image  dobila sem varuško, tko da bom šla delat po 4 ure do septembra. NO jutr morm še na sestanek z direktorjem, da mu to povem! Varuška pa je od moje sodelavke mami, ki je upokojena in jo že od prej poznam, tko da bom Evo z veseljem peljala v varstvo!

Ej, kva pravte, kaj bo z vremenom.....sej a ni samo sneg napovedan, a je dež tud? Mal povejte no, jest sem zgleda za luno....

Neposredna povezava do sporočila: 3311
17.10.2007 21:55:03   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

A gledate fuzbal al kako, da vas ni?

Sama žalost gledat tole tekmo....

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
17.10.2007 21:58:37   
DeMer
Mark ga ful smrka in mu dopoldan ful tece iz nosa, pol je pa ok popoldan. Zdejle ima inhalacijo iz kaplic 31 in pod postlo kamilice in upam, da bo kmalu dobro. Tole noskanje se tako vlece, ker ne znajo pihat. user posted image Ampak apetit ima, to je vazno.
In zdej k ma zabasan nosek, se ni vec hotel dojiti, tako da smo zakljucili s tem. user posted image No ja, sej je bilo kr dolgo, kukr je bilo na zacetku vse cudno in crno(dojila sem z nastavki, mastitis, ....).

A keri kuha tasca al same vse kuhate? A kuhate vsak dan?

Men nic ne kuha in kuham sama, kdaj se pocrklam pri moji mami. Se mi res ne da skoz kuhat. Moj itak je kosilo v LJ, tako da kuham vec ali manj za sebe in Marka, pa se to 2 razlicna menija.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
17.10.2007 22:00:54   
DeMer
Vremenska napoved:

Ponoči in jutri zjutraj bo še deloma jasno, ponekod po nižinah bo zjutraj megla. Čez dan se bo pooblačilo, na severu bo začelo deževati, popoldne pa bodo padavine zajele vso državo. Popoldne bo zapihal severni veter, na Primorskem burja. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo spustila do nadmorske višine okoli 1100 m. Zvečer bodo padavine počasi ponehale, najkasneje na jugu države. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 7, ob morju okoli 9, najvišje dnevne od 11 do 17, na Primorskem do 19 stopinj C.
Obeti V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Čez dan bodo možne posamezne plohe. V soboto bo povečini sončno, le v vzhodnih, popoldne tudi v osrednjih krajih bo bolj oblačno, vendar večinoma suho. Oba dneva bo hladno in vetrovno.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
17.10.2007 22:03:10   
malecka_mateja
jaz skoz kuham!edino nedeljo me tašča razvaja!

jutri nimam ideje kaj naj kuham??
mate kaj?

demar pri riji iz RR si pupico za nos nabavi je zakon!user posted image user posted image user posted image

kolcat me je začelo kera misli na mene???

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
17.10.2007 22:04:45   
malecka_mateja
moram da grem slončkat bo moj že tri minute doma pa se morem pripravit!n egrem še pod tuš in ga že čakamuser posted image user posted image
tako da punce lepo in mirno noč!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3316
17.10.2007 22:07:35   
atena777
Kolumbo, kdaj imas zagovor?

ja kdaj? Se posipam s pepelom, ker sem se kar ugreznila v tla, včeraj na razvojniso datume pomešali, sem celo dopoldne stražila za Bežigradom, da sem počakala pop. turnis in potem so povedali, da je v petek! Grrr.

Kolumbo - Kako je s 3 napakami, ali so se že kaj pomnožile ali so odpravljene?

Žur! Skoraj bi zamudila žur! Pa ne no.

Danes sem bila ful slabe volje, ker sva se tudi midva z mojim tudi nekaj bolj na trdo pogovarjala (ja ježe prišel iz ČG in smo hitr pozabil, kok smo se pogrešali user posted image , ampak me je pa RR takoj fuuul v dobro voljo spravila. BRAVO RR in februarke! SPrva sem že mislila, da bom šla po poti Jasne81, ker ste tolk napisale in bom nekaj dni brala, ampak je šlo hitro...

Ja Visnjaaa ne omenjaj tega lajajočega kašlja, en mali ga je imel v čakalnici pediatrične sem bila čist panična, da izpostavljam Davida vsem živim virusom tam notri..prideš zdrav, greš ves narobe...

DeMer tudi jaz imam gtalk, reci tvojemu naj ti en firewall postavi, pa naj ti MSN pusti, da bomo imele vse enega, ali pa MSN LIVE.

Bubilu ti kar svojega v roke vzami, da ne sme govoriti o skype, ko vidva spita, to ja ne gre...

Malecka_mateja kdo sedaj vse rpide v Cateske?a ze kaj priganjas? Je Tjaska zdrava?

Danes sem cisto crjena, pomojem bom sla kar spat.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
17.10.2007 22:08:52   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

demar pri riji iz RR si pupico za nos nabavi je zakon!user posted image user posted image user posted image

jaz ravnokar mislim na tebe. Ti tale rija pa meni še ni poslala, pa sem ji že v soboto denar nakazala?

a sedaj pa greš, lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3318
17.10.2007 22:10:50   
ribicau

Mark ga ful smrka in mu dopoldan ful tece iz nosa, pol je pa ok popoldan. Zdejle ima inhalacijo iz kaplic 31 in pod postlo kamilice in upam, da bo kmalu dobro. Tole noskanje se tako vlece, ker ne znajo pihat. user posted image Ampak apetit ima, to je vazno.
In zdej k ma zabasan nosek, se ni vec hotel dojiti, tako da smo zakljucili s tem. user posted image No ja, sej je bilo kr dolgo, kukr je bilo na zacetku vse cudno in crno(dojila sem z nastavki, mastitis, ....).

A keri kuha tasca al same vse kuhate? A kuhate vsak dan?

Men nic ne kuha in kuham sama, kdaj se pocrklam pri moji mami. Se mi res ne da skoz kuhat. Moj itak je kosilo v LJ, tako da kuham vec ali manj za sebe in Marka, pa se to 2 razlicna menija.

Joj, kot bi jest tole napisala user posted image

Jest sem tukaj na RR pri riji naročila uno pumpico za nosek in sem jo danes dobila. Ful je dobra, prklopila sem jo na sesalec in ne boš verjela, kej vse je ven prletel. Super! Sej pr nas se tole iz nosa tud že vleče 14 dni!

Glede dojenja, ne se sekirat, si za Marka naredila več kot dovolj v osmih mesecihuser posted image .

Ne, jest sama kuham. Za kosilo 2 različna menija (zame in za Evo), za večerjo pa zame in za mojega skupaj naredim. Kosilo ima v LJ. Jest sem še isti dan, ko sva z Evo prišli z porodnišnice skuhala sama, sicer špagete s paradižnikovo omako, ampak sem pač sama skuhala. Se pa jaz tudi pri mojih prešvercam, ko mojega ni doma (jadranje itd).

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
17.10.2007 22:13:45   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

jaz ravnokar mislim na tebe. Ti tale rija pa meni še ni poslala, pa sem ji že v soboto denar nakazala?

jest sem ji nakazala v petek, pa sem danes dobila

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
17.10.2007 22:18:23   
DeMer
Ampak punce, tole s sesalcem in nosom se mi slisi tako kruto, da ne vem ce sem za. Sej mogoce ni tako hudo, kot si predstavljam. Mi mamo centralno sesalno in potegne ko sus.

Kaj pa se vse neki kregate? Lepe sladke besede namenite svojim dragim, pa boste nazaj dobile isto. HOHO! (Moj mene klice ljubkovalno PURFELCEK)

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
17.10.2007 22:18:53   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

jest sem ji nakazala v petek, pa sem danes dobila

a tako. UPANJE torej UMRE ZADNJE user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 22:26:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
17.10.2007 22:31:15   
DeMer
Joj, zdejle sem skoz dol padla, k sem brala blog od ene sosolke. Je sla po knjigo o prehrani nekam na Hrvasko iskat, da bo lahko hranila svojega otroka zdravo. Jej, ampak eni si pa dajo opravka s tem. Je vegeterjanka in svojemu otroku ne bo dajala mesa. Hm. No ja, vsak po svoje, ampak.......

DRgac pa teli blogi se mi zdijo kr neki. No vsaj tisti, ki jih berem jaz. Zdi se mi, da ljudje ne pisejo tistega, kar se jim res zgodi, ampak tisto kar bi si zeleli, da se zgodi. Vse je tako lepo, osladno. Vsi pa vemo, kaksno je zivljenje. Ah, kr neki.

No, zdej grem pa spat.

Bodite fino in lepo spite!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
17.10.2007 22:32:15   
DeMer
KOLUMBO, KJE SI?!?!?!?!?!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.