Anonimen
|
OK, dela! Aleluja!!!!! Najprej Kolumbo Čestitke! Carica si, da lahko ob malčku še diplomo napišeš! Pa, sej, Maykl je itak priden! No, mi smo ok, Alena zgleda zobki zdelujejo... Mislim, da bo glih spodnja desna enkica vn pokukala. Tuli ko star traktor. Neke nove finte ma, poleg špukanja zdej še res ornk renči in spušča take glasove, da sm zadnjič gledala če mi ni slučajn pralni stroj kej crknu... Zdej pride moj na zajtrk, pa me baš boli... Sma se pičla včeri kot še dolgo ne... Sm rekla, da štrajkam cel mesec! Mama trenutno TIHE DNEVE! Vidim, da ve tudi kej čez tašče... No comment. Pa moja sestra je uradno med. sestra! Naredla je oba strokovna izpita! Sma jo v ponedeljek z Alenom peljala v Celje, pa sma skor 3 ure čakala na njo. Oblaufala sma seveda Od Planeta, City centra, C&A, Pikapolonice... Skor pa sma šla peš v mesto A vete kolk mi je ostal od porodniške? Sej ne, sma sproti še položnice plačala, sma bila pridna! Potepama se pa fuuul! Mi je kr škoda zagonit take dneve! Sma na jezeru, gledama labode in račke (no, tamalega niti ne zanimajo kej preveč, razen, če je kater na obali, da je čist blizu) Sma šla tudi konje gledat - ful jih obožuje! Včeraj sem mu za probo kupla neke skute s sadjem, pa ni govora. Se je po eni žlički 5 min. stresal. Mu ni dobro, al kaj? No vglavnem, to je potrdilo mojo odločitev, da še počakam kak mesec z mlekcom! Evo - ati lahk tistih par skutic poje za zajtrk! Grem še posteljo pospravit, pa spreoblečt sem sm še kr v pižami Se slišimo, če me rač. ne bo zaj....
|