Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:19:11
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer A mate skype mogoce instaliran, bi mele lahko tam čet. Jest mam, mapak lohk teb, k maš vilo in se tvoj majkl ne bo zbudu, men pa praktično na kolenih spi...takoj bo vse slišu... Nč grem spat!!! Že stotič!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:19:20
|
|
|
|
malecka_mateja
|
demar najprej za kremo nevem točno iz česa je vem da je od bebivala in da je hladilna! sem pa točno iz tezna-maribor! **** pa tvoja porodniška če nemorem prit!pa dajte babe se bom v lj preselila a bom lahko na kavo hodla no mogoče bi mojega za čet napizla sam potem mi spet srečanje za kak mesec spet odpade! ker pravi da smo tako preveč skupaj!
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2007 22:19:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:20:46
|
|
|
|
DeMer
|
Jest mam, mapak lohk teb, k maš vilo in se tvoj majkl ne bo zbudu, men pa praktično na kolenih sp Sej bi lahko takole pisale. A?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:22:14
|
|
|
|
DeMer
|
st nimam skajpa, zakaj nimaš ti msnja Jest mam gmail. Mi moj ne pusti uporablat takih stvari k pravi da je prenevarno zame.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:23:37
|
|
|
|
malecka_mateja
|
demar ti si kr na skrivaj to naret!nebo nič vedno!P abomo mele nočne žure!
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2007 22:26:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2007 22:26:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:27:50
|
|
|
|
DeMer
|
Ne morm narest, ker je vse odinstaliral, ker baje ene podatke posilja, k mu jih ne bi bilo treba. Hm, nic ne vem, tako je reku . No ja, pa dejte tle cvekat. Atena, kaksen nick imas pa na skajpu?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:29:00
|
|
|
|
DeMer
|
KAJ ZDEJ ZA SREDO ZBILJE? KJE JE MARGIT? A castis? No, pol pa JAAAAA! A vreme bo, a ne? Sam mal bl mraz je zdej, sicer je pa zdej tudi v lokalih fino, ker ne kadijo.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:29:04
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ma sej me ko mamo tako pridne otroke ko spijo do 12 si lahko privoščimo! potempa se zbudiš in ugotoviš da so samo more joj sem slišala ful dober vic danes! sta bla banan pa vibrtor na nočni omarci pa se nekaj menita pol pa se vibrator začne pajtlat!pa mu banana eče alo kaj se te ti paktlaš sej nebojo tebe pojedli!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:31:24
|
|
|
|
malecka_mateja
|
demar ti sam ateno pokliči ti ona vse na inštalatira
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:32:44
|
|
|
|
DeMer
|
Jest pocasi padammmm v postlo. Sem ze od 7h auf. BOdite fino, pa ne bodte preglasne, da nas ne zbudite! Fino se mejte in dobro spite! Nocko!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:34:27
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo demar je došla in sedaj žur na msn!hura demar lepi spi!nočko
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.10.2007 22:37:27
|
|
|
|
malecka_mateja
|
no resni pogovor za jutri! kako je čateškami!a se gremo kopat ali gremo tam nekje na kavo? ker jaz se kopat ne grem zarad in tamale in mi je brezveze vstopnino plačevat!kolumbo j etud rekl ada enebi šla not???torej kako bomo rekle!sobota se bliža????? KATERA PA SPLOH PRIDE??? POFOČKAJTE SE MALO!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2007 22:56:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 8:22:16
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! kje ste??? jaz grem počasi na kavo z metuljčico! pa ve??no kkao je z čatežkami?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 8:27:01
|
|
|
|
DeMer
|
Mateja, tudi meni bi se prilegla ena kava. Jest v Catezke ne grem, ker imam moj rojstni dan. NO zdej se pa nas malcek oglasa. Je spal do zdejle od 19.45. Fino, a ne.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 12:52:47
|
|
|
|
ribicau
|
Zdravo! Bi se vam morala že včeraj zvečer oglasit, kot sem obljubila, pa sva z imela večer zase . Kolumbo za diplomo! Zbilje jutri????? Jest ne morem ta teden ! Kaj pa drug teden? Kolumbo, sej če te skrbi, da ne boš imela nič več od porodniške naslednji teden, lahko kr na Zbilje u kafič nakažeš....za drug teden
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 12:53:54
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer [ Aja, Ribcau ima novo frizuro in ji ful pase. Thanks
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 12:54:51
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: DeMer A mate skype mogoce instaliran, bi mele lahko tam čet. Jest mam, mapak lohk teb, k maš vilo in se tvoj majkl ne bo zbudu, men pa praktično na kolenih spi...takoj bo vse slišu... Nč grem spat!!! Že stotič! Tud pr nas mamo skype instaliran
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 12:57:45
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Mateja, tudi meni bi se prilegla ena kava. Jest v Catezke ne grem, ker imam moj rojstni dan. NO zdej se pa nas malcek oglasa. Je spal do zdejle od 19.45. Fino, a ne. A res, roj. dan maš (ti al tvoj)....se pravi na Zbiljah enkrat za diplomo, enkrat za roj. dan - joke Ti a je Marka plavanje tkole utrudil....Naša Eva je spala včeraj ko sva prišle domov pol urce, potem je šla pa spat 20.30 in je spala do 7ih, pa spila dobra 2dcl mleka in zaspala nazaj do pol devetih! Pri nas ni razlike a je plavanje al ne!
< Sporočilo je popravil ribicau -- 16.10.2007 12:58:42 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 12:59:57
|
|
|
|
ribicau
|
pa kako nardite, da vaši čez dan spijo vsaj eno uro v kosu.....men to ne uspe, pa da se na pol pretrgam! Zdele že godrnja, pa je spala vsega skupaj 25 min
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 13:08:15
|
|
|
|
Bubilu
|
Jst sm pa danes čist preveč pridna. Z eno roko kuham, z drugo pospravljam in čistim, pa še vas berem. Mali princ pa spi. Ga je zmatralo k sma bla na enem pregledu, jutri mu bojo pa vzel full krvi . Bogi moj mižek. Je bil pa zdej ene tri dni grozno siten. Ne vem kaj ga je matralo, ampak sitnaru je too much. Al bo končno zgornja enka ven pogledala?! Mi je pa včeraj sma gor na ležalnik splezal. Sej niti ubesedit ne znam no, stal je lepo gor na svojem ležalniku in se smejal in igral z listkom k dol visi, mene je pa skor sezulo. Drgač mu je pa zdej glavna vaja iz stoječega položaja nazaj dol se spravit . Malecka_mateja, a res Bebival hl.mazilo tut za vse to pomaga? Sm misla da je sam za rokce in obrazek mazat če so suhe in razpokane. Vidiš pa vem nekaj novega.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 13:09:55
|
|
|
|
Bubilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: DeMer A mate skype mogoce instaliran, bi mele lahko tam čet. Jest mam, mapak lohk teb, k maš vilo in se tvoj majkl ne bo zbudu, men pa praktično na kolenih spi...takoj bo vse slišu... Nč grem spat!!! Že stotič! Moj tud pravi, da ga teroriziram, ker grdo gledam, če se ponoč po skypu s kom meni, ampak mam res tolk tanko stenico s spalnico, da je skor prozorna.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.