|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 22:39:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 22:40:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3327
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
18.10.2007 8:51:04   
pikecpokec
Jutro!
Evo me, celo prehlajeno, smrkavo, kašljajočo...user posted image . Eh, bo že bolš. se zdravim s samimi domačimi pripravki (med, limona, sirup iz črne redkve...). bom šla zdej še mal kamilce vdihvat. mal se bom zadelauser posted image
Ej, včeri sm bla pri enih family friends ki majo dnarja ko dreka. in so si zdej postavli novo bajto. dol padeš, ej! celo notranjo opremo jim je ena arhitektka predlagala in izrisala načrt, oni so sam rekli ja, in - evo novo opremo. sam jst ne bi mela takega stanovanja. je tko kot iz kake fensi revije za notranjo opremo. nč domače. pa tko pospravljeno pa spucano u nulo...user posted image . ne vem, no, sej je nobl, zam živela pa ne bi v takem.
aja, dejte mi prosim poslat na ZS vaše maile da se kej na MSNju dobimo. ko bom kej gor. ker se učim (bolj ali manjuser posted image ).

kolumbo: jst berem blog od ene RR-jevke in so pol na njenem blogu linki na druge bloge (najrajš berem Hirkani, ka-ma, mami3, marjetica, ribica, zvesta, poslednja mohikanka). aja, še link: http://www.lubica.net/gaby/blog/

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 3328
   [Brisano sporočilo]
18.10.2007 9:18:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
18.10.2007 9:20:01   
malecka_mateja
jutro!

kak ste spali!Jza sem ji nočni obrok zvišala na 230 ml in je spaala do pol devetihuser posted image user posted image sicer je ob 5 začela nekaj javkat pa semjo pustila oz mal čaja dala pa je še malo javkala in zaspala!

mater zdaj grem vrtce oblaufat če bo kje fraj!ker tega kosmo jo vpisali je vse puno in nevedo če bo do jan fRAJ!

ma sej bo bolje!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3330
18.10.2007 9:40:32   
pikecpokec
Slike bojo... jutr. grem na obletnico osnovne šole pa se bom spedenala u nulouser posted image . mogoče se bom celo slikala pa dam kako sliko gor.

Neposredna povezava do sporočila: 3331
18.10.2007 14:14:21   
Bubilu
Jst sm čist hin. Maju so včeraj vzeli 5 velikih, 1 srednjo in dve mini epruvete krvi zarad enih preiskav, danes zjutri je pa kr vročino dobil brez kakršnihkoli znakov prehlada. Sma bla pr pedijatrinji in je rekla da je vse u redu, naj ga opazujem in če se bo vročina vlekla pridema nazaj. Tko da midva v soboto ne pridema v Čateške. Zdej grem pa ležat...

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

Neposredna povezava do sporočila: 3332
18.10.2007 14:38:50   
pikecpokec
Halooo! kje pa ste vse? zuni je dež, tko da nimate kej zuni delat, user posted image tud verjetn ne ker so vaši user posted image v službi. verjetno kuhate pa pospravljate, ne? jst sm pa dans pri babici v spodnjem štuku jedla, tko da mi ni blo treba kuhat. je nardila telečjo obaro pa ajdove žgance, tko da je tud Gal lahk jedu. pa še pudinga za posladekuser posted image .njam! 

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
18.10.2007 15:04:16   
Anonimen
Mmmmmmm, grem zdejle, ko napišem post puding skuhat! user posted image A mislite, da bi lahka naredla puding za Alena iz prilagojenega mleka? Mislim, okus... Ker tega Hippovga mleka naš mali ne mara kej preveč. Sem ga pa dobla veliko škatlo ko sma bila v posvetovalnici. Ga morm porabit, če ne ga nasl. teden morm vržit.

Punce hvala za MSN, se bom vpisala dans, če bo slučajno žur! user posted image Morm sam geslo najdit, ker moj dragi vsak teden neki briše in inštalira na novo, tak da... user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče stilskih preobrazb user posted image No comment. A sem vam povedla, da sem se sama barvala? Sam mal sm si hotla posvetlit lase, pa sem izpadla ko mavrica user posted image user posted image user posted image Konice so bile rjave, lasje pri korenu pa svetlo rjavi, vmes pa kar hočeš - od rdečkaste, oranž, rjavkaste... user posted image Sem pičila naslednje jutro kr po rjavo barvo, pa hiter nazaj. Ne barvam se več doma, ma ni šans!!!

Kolumbo kdaj dobiš vrečo za Traxxa? Men je tud poletna ful fajna, topla. Tak da not to worry... user posted image

Višnjaaa  glede hrane za Alena je nekako takole: Zjutraj AD3+ziza, ko mami spije kavo in pozajtrkuje kake kosmiče dobi Alen zraven kej od sadja (kak miks al pa sadje + plazma keksi), pol je kosilo - je kr isto kot midva z atijem, res pa je, da šparam z začimbami. Skuham pa tako, da lahko tudi on je - kak krompirjev golaž, riž z zelenjavo in piščančjim mesom, krompir+špinača, juhica z razno zelenjavo - ko je skor kuhana, dam za Alena še veliko žlico polente not, da je bolj gosto, grez s prilagojenim mlekom + naribano jabolko, al katero koli drugo sadje, še kr jemo tiste  žitne kašice ko se mešajo z vodo... Milijon receptov je. Kupljene kašice mamo samo za na pot. Juter bo prvič jedu špagete. Morm si neko omakco zmislit, ker bolognese mu glih ne bi devala. No - probu jo bo ziher kako žličko. user posted image Jajco sma tudi jedla - kuhano. Pa kruh obožuje - mu namažem z Ramo! Ma take borbe s kruhom, da moram obvezno sesat po kosilu! user posted image user posted image user posted image

Grem zdej tist Msn poiskat!

Neposredna povezava do sporočila: 3334
18.10.2007 15:04:54   
Anonimen
Pa še neki - nej mi prooooosim ena pove, kako se da avatar spremenit, ker mam čist vse slike prevelike!!!!!??????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
18.10.2007 15:11:24   
Anonimen
Muchas gracias punce, mam vas na msn (mateja + kolumbo) Kaj pa druge? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
18.10.2007 17:24:57   
ribicau
Evo, mal heca na ta turoben danuser posted image ;

Pride novinarka v dom za ostarele... pa vidi na klopi  starcka, ter stopi
do njega in rece: "ja ate kolk ste pa vi  stari?"
starcek: "drug mesec bom 98!"
novinarka: "joooj pa vam nebi dala!"
starček: "uff ne skrbte, saj tud mogu nebi vec!!" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
18.10.2007 20:33:27   
malecka_mateja
kje ste a vse gledate volitve???

jaz jih da vidim če si še premislim do nedelje amapk mislim da si ne morem ker moj kandidat je zakon!

go jelinčič gouser posted image user posted image user posted image

no tako da mam čas samomed oglasi!user posted image user posted image

kje ste vse??

kolumbo ziher kje pijan aleži ker je diplomsko končno spravla skupajuser posted image user posted image user posted image mal heca!

no prite kaj pogledat jaz pridem čez 15 jmin ko bodo spet oglasi!
papauser posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
18.10.2007 20:43:08   
malecka_mateja
evo še prej kot 15 min
mater majo reklam ko listja!katastrofa
ampak jelinčič ga pa rula!

kaj še kr ni nobene!

jaz grem in pridem spet čez čisto malo ko bodo reklame!user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
18.10.2007 20:52:06   
visnjaaa
ven me je vrglo

še enkrat od začetka.

nejc še vedno full kašlja, zato grema jutri k P. Hotla sem ga peljat že danes, pa ni labaratorij delal. P je reku, da morma dat obvezno kri, ker ni nujno, da se bo na pljučkih kaj slišalo....sej bože nedaj da se......apetit se mu je že malo povrnil,  sam komi čakam, da bo spet star jedec....pit pa noče ćist nič drugega kot samo iz zize.

Noben kurčev sirup mu ne pomaga....upam, da se bo jutri zbudil zdrav.

Kaj pa je zdej glede srečanja?
Katera pride v Čateške?
A sploh katera pride?

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 18.10.2007 20:53:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 3340
18.10.2007 20:52:41   
DeMer
Zivjo Mateja!

Kwa a bomo kej od volitev rekel? Ne, sej se hecam, ker nisem spremljala niti ene predstavitve. Pr nas mamo TV bolj za okras. Je bila pred fuzbalom vceraj, 3 mesce sploh izklopljena, pa niti opazili nismo. :)

No, Kolumbo, a si prebrala blog? Tvoje mnenje?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3341
18.10.2007 20:58:27   
pikecpokec
DeMer, a pošleš še men link od tistega bloga?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
18.10.2007 21:01:13   
malecka_mateja
evo me spet!
oglasiiiiii

višnja mislim da odpaejo če pa so kkr nekaj bolani pa eni ne morejo....tako da drgič ko nas bo več!pa še ful slabo vreme je napovedano in se mi zdi brezveze!No mi ne pridemo ve pa se lahko dobite!

ja punce eno od volitvah koga boste voilile???

kaj pa nei ministri izjavljalo!mislim halo!da če nam je težko jest en dan stari kruh!Mislim halo!to se nanaša na to da nebi plače povišali!Mislim haloooo!take bi jaz odstranla!

no še malo pa se začne!Grem spet pred tv!sej veste čez deset min sem nazaj!papauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
18.10.2007 21:01:50   
visnjaaa
oooo babe se zbirate?

Neposredna povezava do sporočila: 3344
18.10.2007 21:02:37   
DeMer
Avtorica bloga na objavljenem linku je prosila za izbris linka.

< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 19.10.2007 22:33:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 3345
18.10.2007 21:03:50   
visnjaaa
ok pol srečanje odpade, oziroma ga bomo prestavile, ker je res napovedano slabo vreme.

Pa dej nehi s temi volitvami še ti....user posted image user posted image user posted image user posted image jaz jih imam še vrh glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
18.10.2007 21:15:22   
pikecpokec
Sem mal brala blog... bohpomagi, no! Mal ženska pretirava, se men zdi. Pa Svarun je dala otroku ime? Jao jao! Bošček mali user posted image . in zdej bo mogu bit pa še vegetarjanc! no sej, sto ludi, sto čudi user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
18.10.2007 21:23:42   
visnjaaa
Ja jaz sem tud prebrala blog....oooo kriza...pa ta je defektna 100%.

Vegeterjanka....da ne omenjam imena.....ni dala cepit otroka.....user posted image   ...sicer pa tud jaz rečem 100 ljudi 100 čudi.

Neposredna povezava do sporočila: 3348
18.10.2007 21:24:35   
visnjaaa
DeMer dej nazaj slikco, ker je bla full dobra.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
18.10.2007 21:26:36   
DeMer
Visnjaaa, kera slikca ti je bila vsec? JIh je bilo v zadnjih 10 min kr nekaj. user posted image

Ja 100 ljudi, 200 cudi. user posted image

Vcasih se tud jest vprasam o prizemljenosti nekaterih.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.