Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 13:43:17
|
|
|
|
malecka_mateja
|
bubilu ja men je v lekarni rekla da je na to!sam to je t a mala hladilna ko mal hladi in če v očke spraviš peče!nam pomaga! kavica uspela še lulu se je pridružla!Joj kako je lep jani pravi frajer je !smo se načvekale pa mal trgovine pa sej vete kak to gre! kolumbo kje si??? no torej ribicau ti prideš v soboto????? pa še katera pride
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 21:03:03
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja no torej ribicau ti prideš v soboto????? Ni šans, tolk daleč z avtom in Evo notri pa ne gre. Moram obvezno koga imet zraven! Midve se pridruživa februarkam v gorenjski regiji oz. bližnji okolici . Žal tko je zaenkrat. Si vas pa zelo želim spoznat in vseeno upam, da se kmalu vidimo kje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2007 21:54:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2007 21:56:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 22:04:38
|
|
|
|
ribicau
|
Kolumbo, sem si zrihtala frej, povej kdaj se dobimo
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 22:14:40
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo žal že zato ne ker mamo zdravnika zjutra!pa nevem kdaj bom fertik pa pol je kr dobra ura vožnje in pol bi lahko tam bila samo kako uro! ker imam zdravnika komaj ob 11!tako da lahko pa prestavimo na čet! ?
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2007 22:24:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2007 22:27:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2007 22:29:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 22:31:29
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja potem pa mi bote v sredo vse tadobr že psili in pojedli kaj pa naj jaz v četrtek???
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 22:41:21
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jaz grem ajat!sem čist zjebana! tako da lepo bodite!pa se tipkamo! lahkonoč in mirno noč!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 22:45:34
|
|
|
|
ribicau
|
Jest moram v ŠK. LOKO iti h ginekologu po tabletke...pol pa lahko pridem! Samo morm še zvedt, če sploh dela jutri zjutraj! Grem na RR mal vprašat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2007 22:45:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2007 23:05:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 16.10.2007 23:28:40
|
|
|
|
helimaša
|
hej! no jst bi tud jutr pršla, sam bi mi bolj odgovarjal za v četrtek.če bi še katera pršla, da vas mal spoznam.ker čist nobene od vas še ne poznam.pa zdele je še neki lepga vremena napovedanga, potem je pa kao sneg no če bo kej novga za v četrteg vas pa berem nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2007 0:43:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.10.2007 8:34:40
|
|
|
|
visnjaaa
|
Jutro! Bravo Kolumbo ...pridem v tvoj hladilnik Jaz vam drgač vsak dan kej napišem, samo me vsakič zabriše ven. Nejc še vedno kašlja...obup....jaz tak kašelj še nisem slišala....da bi lahko kdo tako nabijal....samo vročine nima, iz noska mu popolnoma nič ne teče.... Eva1 mi je povedala, da razsaja en virus, ki povzroča samo lajajoč kašelj in to je to. Naredim mu inhalacije in namažem ga po prsih in lopaticah z eno kremo...ne vem kako se ji že reče...podobna materini dušici, pod posteljo mu dam pisker z vrelimi kamilicami....in dost pomaga. Sej dons ponoč sma saj mal spala, ker prejšnje noči ni spal nič pa podnevi tudi ne, ker je tko nabijal, da je kr bruhu. Upam, da bo čim prej popolnoma zdrav in komaj čakam da se mu povrne apetit. Kolumbo eno vprašanje za tebe: Jaz imam sosedo, ki ima krave in bi lahko dobila mlek pri njih. A je to o.k.? Mislim glede na sestavo? Kaj se razlikuje od kupljenega? No vem da je kupljen predelan....a samo to a še kej? Hvala lp
< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 17.10.2007 8:36:09 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.10.2007 8:46:51
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! višnja da se čimprej pozdravite!mi mamo danes okntrolo in bomo videli! višnj atorej čatežke odpadejo? kje pa demar? mi smo spali ok!oz zelo super!sem se prav naspala do pol doevetih
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.10.2007 8:48:15
|
|
|
|
malecka_mateja
|
višnja tudi jazs em razmišlala o tem melku in se mi zdi da je vseen bolj zdrav in z več vitamini kot kupljena lai ne??nevem meni se zdi tako! naj kolumbo še kaj pove!in potem bomo vse kravce nabavle ne bom pa res po mleko hodla če je boljše!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.10.2007 8:52:56
|
|
|
|
ribicau
|
Jutro! Kolumbo, a je še kakšna kandidatka? Jest sem zato, da se dobimo potem enkrat, ko nas bo več....kaj praviš? Da ne bova sami praznili hladilnika ! Visnjaaa pomojem greš komot po domače mleko, je 100% boljše kot v trgovini. ti pa priporočam, da ga zaliješ! Cao
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.10.2007 8:57:53
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ribica potem bi se ti nam pridružla v čet? a bi še kater aprišla da se nebom tako daleč vozla pa bova z kolumbo same se ga napile! čuj kolumbo a če se ga napijem maš kako sobo za goste da lahko prespiva
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.10.2007 9:11:50
|
|
|
|
ribicau
|
Kaj pa drug teden?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.10.2007 9:19:37
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jaz sem tak skoz doma! meni je vseeno! kaj pa kolumbO??? pa še katera bi prišla??lahko pa pridete k meni v mb!vas na pico peljem
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2007 9:54:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.10.2007 10:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! Samo preverjam, da mi ne bo spet po pol ure pisanja vrglo ven tisti sorry, bla bla bla...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.