Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 21:26:57
|
|
|
|
visnjaaa
|
KJE STE ZDEJ VSE???? AJDE PRIDTE NA ČVEK....TAKOJJJJJJJJJJJJJJJ
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 21:30:41
|
|
|
|
DeMer
|
Jest skoz prisotna. Sam mal po stanovanju
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 21:31:12
|
|
|
|
malecka_mateja
|
tu smo! so ble reklame sam je mal dlje trajalo! mater res ene ko blog pišejo!katastrofa!Mislim da res živijo v sanjskem svetu! višnja a si mu kupla tisto kremco??a mu je pomagala?? naša je končno malo prej zaspala sej je menla v poijstlci pa premetavala pa plazla...zdaj pa jo je vrglo!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 21:31:55
|
|
|
|
pikecpokec
|
nO, SM HOTLA ŠE KEJ DRUZGA NAPISAT, PA NISM UPALA u šit, črke, pardon! V glavnem, una ženska je prtegnjena direkt. boh pomagi temu otročku. ne cepit, pa sam zelenjavo pa sadje mu futrat...verjetn mu tud AD3 kapljic ne daje. no, sej baje tiste kapljice niso ne vem kaj, ampak vseen-jst mu jih devam. sicer ne vsak dan ker včasih pozabim. pa ful ma rad meso, pa tista cepljenja mu tud niso tko škodila da bi blo zarad tega treba v luft skakat. ja, eni pa res ne vem zakaj majo otroke
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 21:33:49
|
|
|
|
pikecpokec
|
Kok je naš Gal hecn! ne zna se plazit, ampak vseen prgura kamorkoli si zmisli. ko leži na trebuhu se vrti okol svoje osi tko da se nacilja, pol se pa skotali do tja ko hoče pridit. pol pa lepo CD-je s police vleče. prou hecn je
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 21:39:58
|
|
|
|
visnjaaa
|
pofukan siol...spet me je ven vrglo....ne morem se lepš izrazit. Ja kupla eno kremico podobno materini dušici in mal že pomaga. A katera mogoče hujša?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 21:43:18
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja veš kak hujšam ne več pojem boljše je! ne ampak res od 1.11 sem rekla grem pset v skcijo do božiča če ne dalje! gre katera z mano????
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 21:58:02
|
|
|
|
DeMer
|
Mateja, kako bos pa hujsala?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 21:59:06
|
|
|
|
DeMer
|
Kje sta Kolumbo in Atena? Pa Ribicau?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 21:59:37
|
|
|
|
malecka_mateja
|
al 90 dnevno ali pa smao ločevalno in po kosilo sam kako sadje do 5 ure in potem nič več!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 22:04:23
|
|
|
|
malecka_mateja
|
babe jaz vas zapuščam sem zaspana ful! tako da pridne bit!pa lepo in mirno noč! LP
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 22:04:57
|
|
|
|
DeMer
|
Hm, sem mislila, da bos kaj lazjega vzela. Kaj pa vem. Pocasi bo treba kaksno kilo dol dat, sam volje pa nimam. Zdej sem se mogla nazaj drzat zaradi dojenja, da nisem jedla, kar se mi je zelodec pozelel, danes NE.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 22:05:53
|
|
|
|
DeMer
|
Mateja, mislim da sva sami. Tudi jest grem spat. Nocko!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 22:25:25
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Kje sta Kolumbo in Atena? Pa Ribicau? Evo mene, sem prišla iz lajfa....sem bla s frendicami na pjački
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.10.2007 22:26:26
|
|
|
|
ribicau
|
....jest na RR, ve pa spat! Pol grem pa jest tud! Aja, una baba na blogu je pa čist adijo! Pa še iz Kranja je....DeMer a jo poznaš ? Lahko noč!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2007 22:28:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.10.2007 8:07:56
|
|
|
|
visnjaaa
|
Oj! Ja jelinčič go go vidim, da nas je čedalje več podobnega mnjenja Malecka_,amteja jaz se ti tudi pridružim v hujšanju lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.10.2007 8:36:51
|
|
|
|
DeMer
|
Men je pa dolgcas ratal. Otrok spi, zlikala sem ze, kosilo mam ze, pozatrkovala sem ze, pospravljen imam. Hm. Kaj bi pocela? se je zbudil ob 7h, hotu jest. Zdej je pa kr nazaj zaspal. Jest sem pa ustala, ker sem mislila, da bo akcija. No, pa sem se zmotila. Vreme je en sit. Mraz k svina, megla. Prov za sopat. Kolumbo, a si kaj kupila vceraj?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.10.2007 9:42:06
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! naša pa je ob sedmih začela juckat se menit...do pol osmih ko sma vsatle sem ji kašico pripravl apotempa je kmalu nazaj zaspala in sem spala do zdaj!dragi in tamala pa še spita! ampak grem mojega vreč s postelje ker mamo opravke po mestu pol pa k tašči na kosilko ker imajo nov avto!ker so čisto novi avto menjali za čisto ovega s tem da so 4000 evrov več dali tao ker je druge barve in ker je disel!delajo pa 7000 kh na leto samo!in se ijm disela sploh ne splača met amapk vsak po svoje! no višnja in kolumbo vaju za besedo držim glede hujšanja! se pol kaj javim! papa
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2007 10:58:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.10.2007 12:23:41
|
|
|
|
Angelca
|
DeMer... dobr si poskrbela za obiskanost mojega foruna, ni kej... še dobr, da si me včeraj dopoldne vabila na kavico, zvečer se pa že sprašuješ o moji prizemljenosti... no ja... dobr da ti hinavščina ni tuja
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.10.2007 12:42:51
|
|
|
|
pikecpokec
|
Hja, Angelca: če na svojem blogu vesoljnemu svetu razlagaš o tvojih idejah o prehrani dojenčka in o ne-cepljenju, moraš biti pripravljena na to, da se mogoče kdo ne bo strinjal s tabo. Drugače pa ne piši bloga in ne boš slišala nobene kritike, če je ne preneseš. Tudi jaz se kdaj s kom ne strinjam, pa še vedno lahko normalno greva na kavico in se čisto lepo pogovarjava, pa to ni nobena hinavščina. Ne?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.10.2007 13:48:56
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Hja, Angelca: če na svojem blogu vesoljnemu svetu razlagaš o tvojih idejah o prehrani dojenčka in o ne-cepljenju, moraš biti pripravljena na to, da se mogoče kdo ne bo strinjal s tabo. Drugače pa ne piši bloga in ne boš slišala nobene kritike, če je ne preneseš. Tudi jaz se kdaj s kom ne strinjam, pa še vedno lahko normalno greva na kavico in se čisto lepo pogovarjava, pa to ni nobena hinavščina. Ne? pikecpokec
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.10.2007 13:55:29
|
|
|
|
ribicau
|
Mi mamo pa ****rijo glede spanja , se ne morem drugač izrazit! Eva je začel stat v posteljici....za popizdrit res! Zdej vas pa ostale že razumem počas ! Kaj ste nardile? Ne vem, al nej jo pustim stat dokler ne bo padla, ker usest se pomojem ne zna , pa da potem v tem zaspi al kaj? Tud sanja se mi ne, kako naj k temu pristopim! Prejle je jedla, pa mi je v stolčku že kr spala, pol sem jo pa samo prestavila v postejico in sva imele zdele eno uro vaje. Sem jo probala tud dol tišat, pa ni šlo. Nazadje mi je zdele med previjanjem zaspala, ja čisti fenomen je tale smrkla (btw, še vedno smrka, ful)! Zdele bo pomojem spala pol urce (tko kot zmerom), ampak ponavadi je šla ene pol petih še enkrat spat za pol urce, danes pa pomojem to ne bo šlo, ker je zdele zaspala eno uro kasneje kot ponavadi, pa potem bova rabile spet verjetno eno uro, da jo uspavam...bo pa ura skoraj osem zvečer, ko gre normalno spat ! Berem, da Maj in Nejc tud ful kašljata! Kva je zdej spet u luft? Malecka_mateja, a Tjaša je po antibiotikih zdej u redu?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.10.2007 14:00:20
|
|
|
|
ribicau
|
....aja še tema "volitve"....jest sploh zdele ne grem volt! Bom šla naslednjič, ko bo drugi krog! Upam pa, da v drugem krogu ne bomo imel Elene Pečarič, al karkoli že je! Vse lepo in prav, pa nič nimam proti invalidom ipd., ampak predsednik države, je le predsednik države in mora bit fizično in psihično (kle Drnovšek pade), zdrav!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.