|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
17.10.2007 9:31:53   
Suzi*
Midva sva prvič skupaj hodila v materinsko šolo (v LJ), pa je blo ful dobro za slišat vse to. No,mogoče je 1x manjkal zaradi obveznosti. Pa tudi rodit je šel z mano, pa tud zdaj bo šel. V materinsko pa tokrat ne bova hodila, je vse znanje še dovolj sveže. user posted image  Je blo pa zelo veliko očkov prisotnih, tako da men je ta izjava, da njegovi frendi niso bli, čist mim. user posted image user posted image  In mislim, da je on tolk oče kot ti mati in da o tem kako bo otroka rihtal in kako boš rodila, pa le lahko vsak moški kaj ve.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
17.10.2007 9:34:17   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. user posted image mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled: 13.11.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled: 09.11.

02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled: 18.10.
02.
user posted image Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image (A+) pregled: 19.10.
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 25.10.
03. user posted image Vrtnica76, 31 let, 2.user posted image (0) pregled:25.10.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 06.11.
04. brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
04. user posted image Janey, 22+1 let, 1.user posted image (0) pregled: 18.10.
04. Bajsa, 25 let, 1.user posted image (0) pregled: 17.10.
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled: 05.11.
05.
user posted image srečka nosečka, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 29.10.
05. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: 18.10.
05. user posted image
Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: 06.11.
06. ARIANNA L.05, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: 14.11.
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image (B+) pregled: 23.10.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 19.11.

09. Sandra*, ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
11.
user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 22.10.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: 19.10., 3D 21.11.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: 29.11.
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled: 29.10.
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 13.11.
15. user posted image Meti7707, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 15.11., 18.12.
15. anariya, 24.et, 1.user posted image (?) pregled: 17.10.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled: 09.11.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: 15.11.
16.
larisa, 29let, 1. user posted image (A+) pregled: 08.11.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:?
18.
user posted image Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: ?
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 09.11.
22.
dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: M 18.10.
22.
pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 09.11, 3D 28.11
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 17.10
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: M 19.10.
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82, 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 07.11.
27.
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

10 deklic in 13 fantkov! user posted image
gerilum, dobrodošla! user posted image

< Sporočilo je popravil anandrej -- 17.10.2007 9:44:36 >

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
17.10.2007 9:34:39   
MetiLu
mmmmmmmmmmmmmm, gressssssssssssssssss s čokoladooooooooooooooo user posted image  jest bi tud

user posted image ... jest vsak večer zaspim najkasnej ob 21.00 user posted image  prej pa tko ni nobenga doma al so pa druge stvari za delat user posted image

Itata, nč ne bom pametna, dobr se držiš. En user posted image  zate!

Mene krčki še nič ne dajejo, upam, da bo še en čas mir, se pa ponoči skoz zbujam, ker mi je zlo zoprno na boku spat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
17.10.2007 9:36:53   
MetiLu
Ja moj pa mene že kar priganja naj najdem en ta tečaj za starše, da bova začela hodit user posted image  je reku da bo sigurno šel z mano rodit.

Glede UZ, tudi moj G je bolj skop z njimi user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
17.10.2007 9:36:56   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

17.10. nuka
17.10. bajsa
17.10. anariya
17.10. pina-1 (M)

18.10. maja80
18.10. ella79
18.10. Janey
18.10. dolenjka (M)
19.10. lillchy123
19.10. amaya (M)
19.10. neja.mat
22.10. katka37
23.10. anandrej
25.10. nizy
25.10. vrtnica76
29.10. srečka nosečka
29.10. mary_lou
05.11. itata
06.11. p@tricij@
07.11. torcica
08.11. larisa
09.11. zoya24
09.11. mlavla
09.11. Suzi*
13.11. bamby
13.11. mala_pikica
14.11. misar
15.11. Meti7707
15.11. listek1
19.11. Marusah
21.11. lillchy123 (3D)
28.11. pina-1 (3D)
29.11. ŽogiMarogi
18.12. Meti7707

< Sporočilo je popravil anandrej -- 17.10.2007 9:42:23 >

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
17.10.2007 9:39:27   
bamby
Pina, vidim, da imaš morfologijo danes. Takoj poročat ali bo user posted image  ali user posted image !!!!!!!

Sploh pa vsem danes želim uspešno opravljen pregled!!!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
17.10.2007 9:42:59   
Marusah
Pozdravljene čvekice.

Sem se vrnila iz krajših počitnic. Sem se malo razvajala pri mami, ker mojega možeka par dni ni bilo doma...

V ponedeljek sem imela morfologijo. Sinek zdrav kot riba user posted image  Težek je 680 g. Izvidi so tudi vsi O.K. Sem pa bila pohvaljena, ker sem se končno zredila za 2,5 kg.

Tudi jaz imam probleme s krči v mečah. Me je ponoči, tako kot Janey tako močno zagrabil, da se mi je mišica tako razbolela, da danes komaj na nogo stopim. Pa tudi redno pijem magnezij in kalcij...

Gerilum dobrodošla med nami...user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
17.10.2007 9:43:46   
Marusah
Aja še za statistiko sem pozabila - naslednji pregled imam 19.11.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
17.10.2007 10:02:59   
pina-1
dobro jutro..
evo pina je tu,...na raport..sem na hitro preletela vse kar ste napisale, kaj dosti nima časa komentirat.
Na hitro le toliko: itata prav si ravnala. sedaj je na njemu da se končno strezni in ugotovi, da en del dreka pa mora tudi nase prevzet... Ti pa punca kar korajžno. Vse bo še dobro.

Druge pa ne mi zamerit ker nič ne napišem ampak pri meni je stanje KRIZNO.
Sem vsa v k**** zaradi pregleda. ME je strah kot še nikoli.. Pa ne toliko zaradi user posted image , ampak zaradi sebe same. Če je tam spdi vse tako kot mora bit.
Za spol bom pa vprašala, ker če ne me moja dva doma pojesta. Pol grem pa v trgovino kupšit nekaj v roza ali modri barvi in tečem domov razveselit moja dva.. .Pol pa takoj na RR poročat.

Punce držite pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
17.10.2007 10:06:46   
Suzi*
Pina, vse bo ok!!!!! Ampak vseeno stiskam pesti. Ti pa le hitro poročaj, ko prideš domov.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
17.10.2007 10:13:59   
vrtnica76
Pozdravljene user posted image !
No, pa mi je končno ratal prebrat vse skupi pa še nekej stvari od učeri mi je ostalo.Kar se krčev tiče zaenkrat še ni krize, le občasno otrdevanje trebuha.
Pa kaj mislite, da bo tolk huda zimauser posted image ?Bomo že kakšne tople stvari navlekle gor, da nam bo zadost toplo!
Čestitke Marusah za dobro opravljen pregled, za vse tiste, ki so na vrsti danes, pa držim pestiuser posted image .
Za tečaj se je tut mojuser posted image že zanimov, ampak predvsem zato, ker ga skrbi, če bo mogu spet hodit tja.Pravi, da mu je ful hecno tisto dihanje, ker mu sliči na pseuser posted image .Verjetno bova šla kr prihodnji mesec!
Eno jotico smo končno skuhal, ampak je nisva jedla s tavelko žlico, ker sem jest tolk kriplasta.Bo treba mal kamasutro naštuderat, da ne bovauser posted image pomečkala.Ja, tale moj bauhi ni več primeren za klasiko!user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
17.10.2007 10:17:44   
itata
pina vse bo ok!! user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
17.10.2007 10:19:49   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Za tečaj se je tut mojuser posted image že zanimov, ampak predvsem zato, ker ga skrbi, če bo mogu spet hodit tja.Pravi, da mu je ful hecno tisto dihanje, ker mu sliči na pseuser posted image .Verjetno bova šla kr prihodnji mesec!
Eno jotico smo končno skuhal, ampak je nisva jedla s tavelko žlico, ker sem jest tolk kriplasta.Bo treba mal kamasutro naštuderat, da ne bovauser posted image pomečkala.Ja, tale moj bauhi ni več primeren za klasiko!user posted image

Oprosti, sem zgleda spregledala user posted image ....to bo zdaj vaš 2 otroček?? Pa bosta vseeno šla na predavavnja???
...glede jote.....je pa čist odvisno kaj je za vaju klasika. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4213
17.10.2007 10:25:00   
Janey
Pina vse bo dobro. Stiskamo tak, da bo vse ajdečo na jokicahuser posted image user posted image

Uf kak čvekate...jaz tuv guzvi pa ne folgam niti čitat vsega. Mah grem dalje delat..ve pa kar veselo čivkajte in kokodakajte.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
17.10.2007 10:37:11   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

...glede jote.....je pa čist odvisno kaj je za vaju klasika. user posted image user posted image user posted image

jato je pa čisto res, samo midva tudi najino klasiko težko izpeljeva...bo treba spilit tehnikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
17.10.2007 10:42:01   
torcica
Pina, drži se in srečno user posted image user posted image user posted image . Bo vse OK, boš vidla.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
17.10.2007 10:44:13   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

jato je pa čisto res, samo midva tudi najino klasiko težko izpeljeva...bo treba spilit tehnikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva sva jo zadnjič že priredila, tako da bo nekej časa tako štimalo user posted image user posted image user posted image user posted image  pol bo pa spet izobraževanje. user posted image  baje na koncu večina pristane na pasjem položaju. user posted image  no, pri nas v prvo ni blo lih tako. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
17.10.2007 10:47:55   
misar
ja moj je tud že cel navdušen nad materinsko, pa me skoz preganja naj se kaj pozanimam. Pa tud pri porodu hoče bit, tud če bi jaz pravzaprav raje videla, da ne bi bil. ampak on hoče pa pika!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
17.10.2007 10:53:57   
bamby
pina, naj te ne skrbi preveč. Morda imaš le eno novo nosečniško normalno težavo, prav gotovo pa ni nekaj, kar bi te moralo spravlaj ob pamet. Ni dobro, če boš preveč napeta, ne zate ne za user posted image .

Pri nas smo še vedno pri običajnih receptih jote, vendar bo treba recept spremenit, ker se ne da več tako mešat, oziroma je težko mešat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
17.10.2007 11:02:02   
*Naja
Moj gre tudi zraven v šolo...če bo vse dneve prisoten pa ne vem. Ga ne bom silila. Prvič naj gre, pol naj se pa sam odloči. Rodit greva pa skupajuser posted image . Ni nikoli nič kompliciral glede tega....imel je sicer neke nore ideje, da bi on meni delal porod, ker ga je že, ko je bil na reševalni zaposlen. No, pa  sem mu to hitr iz glave izbila. Sem mu rekla, da bo zraven, dol ne bo pa nič štoraluser posted image .

Glede krčev- mene tudi vsake toliko zagrabijo ko user posted image . Ampak ne v meča temveč v podplate. Mi tak zvija prste na nogah, da je za znoret.

Jst tudi ne vem, kako bo z mojo zimsko garderobo. Tašča mi je dala zadnjič eno malo večjo bundo...mogoče bom pa prišla skozi brez dodatnih nakupov.
Nekej mi še povejte. Na M mi je označil, da nosim posteljico spredaj: A to pomeni, da bom imela veeeeeeelik bauhiuser posted image user posted image

Kako pa kaj vaš apetit po hrani? Jst imam prave napade lakote. Sam hrana mi gre po glavi. Pol se pa spravim jest in ko zaključim sem še kr lačna. user posted image Jst bi se rada do sitega najedla. Sem mojemu rekla, da to je pravo podjebavanje samega sebe. Ješ...pa še kr si lačen. Sam če bom poslušala svoje telo in tolk jedla, kot se mi lušta, se bom februarja odkotalila do bolnice.

Še za seznamček- naslednji pregled 08.11.07

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
17.10.2007 11:02:15   
dolenjka
Pasji položaj? user posted image  user posted image  Ne no, sej na boku pa še lahko ležimo a ne? user posted image

Joj, jaz komaj čakam M jutri ob 12h, sem že čist naspidirana. Najrajš bi šla spat ob 8h zvečer, da bi bil prej jutri user posted image

Anandrej, naslednji redni pregled imam 15.11., ne vem če sem sporočila user posted image  
A sem vam jaz pojamrala o mojih kg na pregledu? 10,3 user posted image  user posted image  user posted image  Pa res ne vem kaj dogaja. Ene 6 bi še rekla, ampak da so šle pa 4 še nekam pa res ne vem user posted image  user posted image  user posted image

Pina, da ne bi slučajno pozabila povedat al je user posted image  al user posted image  !!

Zakaj vas za pončo tako skrbi? Pa sej se obleče spodnja majica (jaz jih do sedaj nisem nosila), pa kaka bombažna z dolgimi rokavi, pulover in pončo. Pol se vedno lahko slečete če vam je preveč (npr. tisto bombažno majco, lahko je pa samo T shirt) user posted image  Februarja bomo pa itak bolj malo zunaj in med ljudmi, za šetnjo okrog hiše je pa tut od user posted image  kej dobr, a ne?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
17.10.2007 11:09:24   
ŽogiMarogi
Hvala vsem za nasvete.

evo jaz sem naju tudi vpisala na materinsko šolo in začneva drugi mesec. Ni imel nobenih pripomb, da ne bi šel, pa mislim da bo tudi pri porodu, če ne bo skup padu. user posted image  
Sem pa kar naenkrat postala vsa navdušena in bi kar kupovala za user posted image  in sobico urejala, mojga dragega pa kar nekaj trokira user posted image , češ da je še prezgodaj. No sej ga zastopim, po dveh neuspelih poskusih, ga je zdaj malo strah, sam jaz sem se odločila da bom optimistična in ne bom več mislila na to. Dva glavna pregleda sta mimo, zdaj je pa čas da se malo sporstim.

gerilum dobrodošla med nami.

pina držim pesti za pregled, pa saj bo vse vredi, ne sekiraj se preveč.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
17.10.2007 11:16:50   
vrtnica76

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Oprosti, sem zgleda spregledala user posted image ....to bo zdaj vaš 2 otroček?? Pa bosta vseeno šla na predavavnja???

Ja, res je 2.user posted image ampak je že 6 let od kar sva bila na tečaju.Nekje sem zasledila, če se ne motim, da velja le 4 leta, potem pa moraš ponovno obiskovat tečaj, če želi biti očka pri porodu zraven.A katera kaj ve o tem?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
17.10.2007 11:22:17   
vrtnica76
Pomoje, da bo res pri joti karuser posted image obveljal.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
17.10.2007 11:38:47   
bamby
dolenjka, tvoja kilaža ne govori samo, da si se "zredila". Lahko si samo polna vode. Morda kaj otekaš v noge? Pa za prebavo tudi jamraš. Ne pozabi tega povedat G, pa naj ti kaj svetuje ali predpiše kakšno dovoljeno odvajalo. Pa tudi ti ne pozabi vprašat in nam povedat za spol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?