|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
16.10.2007 14:37:51   
Suzi*
Dolenjka, jaz tud ne vidim kakšna barva je, niti kakšen točno je, je ful slaba fotka. user posted image user posted image  Bo Janey nas informirala...

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
16.10.2007 14:39:03   
Suzi*
aha, črn torej.....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
16.10.2007 14:40:37   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Bejbe 1 VELIKA PROŠNJA: jaz ne znam razbrati barve tega pončota od neckermanna. Je kateri jasn al je siv al črn al kakšen je sploh? A mogoče po tel. se da zvedet? Jaz od tle glih ne bi klicala, da ne bankrotiram, dam pa za kavo tisti, ki to zame naredi user posted image  user posted image

Povej katera šifra izdelka je, pa če te  še kej zanima, se bom pozanimalauser posted image !

Sorry punce men tole skos neki šteka, zato sem tolk uzat z debato!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
16.10.2007 14:41:01   
dolenjka
Bejbe, jaz grem v šoping user posted image  Na net seveda user posted image  user posted image  user posted image  Še katera? Moram pohitet, da jih ne zmanjka zaradi februarskih nosečk user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
16.10.2007 14:47:25   
vrtnica76

Bejbe, jaz grem v šoping user posted image  Na net seveda user posted image  user posted image  user posted image  Še katera? Moram pohitet, da jih ne zmanjka zaradi februarskih nosečk user posted image  user posted image  user posted image

Oj, tut jestuser posted image !

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
16.10.2007 14:51:26   
dolenjka
Mater jim vola, ne da se mi zdele registracije delat user posted image  user posted image  user posted image  No ja, bom vseen, šta se mora, nije teško a? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
16.10.2007 14:54:12   
Janey
Punce lep dan naprej vam želim. Dolenjka in vrtnica lepo nakupujta..pa po pameti user posted image user posted image

Se slišimo jutri zjutraj navsezgodaj...ko ve še spite jaz že tu svetim.

Kak bom fino papcala..njami...

Joto si privoščite, jaz si je še en tedn ne moremuser posted image
aaa...čez en tedn že pride...jupiiiuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
16.10.2007 14:54:38   
gerilum
Pozdravljene,

forum spremljam že kar nekaj časa, pa zaradi časovne stiske pišem komaj sedaj user posted image . PDP imam 17.2, trebušček imam že kar ogromen, ker sem suhe postave pa mi prav hecno štrli naprej. user posted image

Včeraj sva z lubijem naročila voziček na nemškem e-bayu in potem to slišita babica pa njena sestra in me nakričita da kaj delam, da bom nesrečo nadse priklicalauser posted image ?!?
No po naravi nisem vraževerka in akcij tudi ni veliko, tako da sem kupila ker sem s tem privarčevala vsaj 200 €. Drugače pa imam od opreme doma edino zibko in posteljico, ki sta še moji. Drugega še nisem kupovala.

Zanima me kdaj ste se ve odpravile po nakupih?

Lp, Primorka :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
16.10.2007 14:58:32   
Janey
Ja nisem še šla...sem se spomnima na Marusho...včeraj je imela M....kje siiii????

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
16.10.2007 15:02:28   
misar
''Včeraj sva z lubijem naročila voziček na nemškem e-bayu in potem to slišita babica pa njena sestra in me nakričita da kaj delam, da bom nesrečo nadse priklicalauser posted image ?!?
No po naravi nisem vraževerka in akcij tudi ni veliko, tako da sem kupila ker sem s tem privarčevala vsaj 200 €. Drugače pa imam od opreme doma edino zibko in posteljico, ki sta še moji. Drugega še nisem kupovala. ''

Kaj pa je zdaj to??? nisem vedela, da je kupovanje na e-bayu škodljivo za otroke...ta je pa divjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
16.10.2007 15:05:58   
MetiLu
eeeeeeejjjjjjjj čveke, saj vas sploh ne dohajam...

Neckermann - never ever again!!! Same slabe izkušnje. Do sedaj sem bila zadovoljna samo z naročili iz Otto.si.
Na sliki vse tko lepo zgleda, potem pa dobiš domov, pa ni ne dolžina, ne obilka, kaj šele barva takšna kot zgleda na telih teticah v katalogu...

No, sem pa dones baje dobila po pošti iz La redoute jopico, ki sem jo pred 14 dnevi zamenjala za eno drugo jopico  user posted image  me prov zanima kakšna je...

Kam rodit? upam, da ne bo takrat glih pol metra snega zapadlo, pa da bom brez težav lahko prišla do LJ porodnišnice. Drgač pa še ne rezmišljam preveč, ker me je kar malo strah. Sem gledala ene filmčke o porodih, pa sem bila kar malo šokirana.

Po nakupih sem se pa jaz odpravila že konec tretjega meseca, tako, da imava midva že kar nekaj opreme in oblekic za malega.

Današnje kosilo - baje danes kuha moj dragi, ker je začuda frej in pomojem bova šla na pico user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
16.10.2007 15:06:02   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Kaj pa je zdaj to??? nisem vedela, da je kupovanje na e-bayu škodljivo za otroke...ta je pa divjauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  po moje so vraževerci včasih mislili, da je nasploh kupovanje prezgodaj škodljivo, ne pa po e-bayu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
16.10.2007 15:06:12   
gerilum
misar...user posted image , ne ne nima veze ebay, ampak kao naj se ne bi kupovalo več kot 2 meseca pred PDP user posted image ... drugače pa verjetno ne bi še kupila vozeka, samo akcije ne čakajo, model pa imava zbran že nekaj časa user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
16.10.2007 15:16:58   
misar
OK priznam, na to nisem pomislila...user posted image user posted image user posted image  vidim, da nisem dobro seznanjena z vražami user posted image user posted image user posted image  sem vas pa vsaj malce nasmejala

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
16.10.2007 15:17:58   
dolenjka
Gerilum dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image

Kar se starih mam, tet, prijateljic in vsej najbolj pametnih bab na tem širnem svetu tiče pa takole: Me imamo rok februarja in če je katera budala user posted image  mislila, da bomo decembra letale naokrog, ko bo povsod v iber gužva, ledeno po tleh in po možnosti še ful snega, me pa neokretne z našimi bauhiji... user posted image  user posted image  user posted image  Nej najprej same to sprobajo!!
Kaj pa bog ne daj, če katera rodi konec decembra in nima iz vraževerja nič doma? Pol bo pa največja koza, pa nemarnica, pa neorganizirana in že v naprej slaba mama... user posted image  user posted image  user posted image  Sam ne jih poslušat bejbe!
Uf sem sem raz user posted image  !!

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
16.10.2007 15:24:36   
Suzi*

Uf sem sem raz user posted image  !!

user posted image user posted image user posted image user posted image  ne se zarburjat, no. To škodi lepoti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
16.10.2007 15:32:30   
vrtnica76
Dolenjka, a ti je že ratal naročit pončota?Jest sem že.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
16.10.2007 15:33:25   
pina-1

jaz sem ga žeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
16.10.2007 15:33:40   
MetiLu
O Dolenjka, tole pa je ****is user posted image user posted image user posted image  se čist strinjam user posted image  Men pa skoz pravijo da od jeze rit raste user posted image  tako, da se res ne preveč jezit!

Mi nismo pa nič vraževerni, zato pa imamo že voziček, avtosedežek (akcije pa res ne smemo spustit user posted image ), jogi, pa eno goro bodijev in pižamic in kompletkov,... user posted image  aja, pa še eno flaško sem zadnjič dobila zastonj v pikapolonici, sem iz revije Mama izrezala en kupon. Previjalna je že zmerjena, zrisana in v delu, nekaj stvari pa dobim tudi od strica.
V bistvu mi od večjih nakupov manjka le še posteljica in banjica.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
16.10.2007 15:34:41   
MetiLu
no, potem bom vedla, da če katero srečam v pončotu, jo ziher poznam s tlele gor user posted image  jao ste navalile

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
16.10.2007 15:34:59   
vrtnica76
Gerilum dobrodošla med nami čvekami in en šopek user posted image zate!

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
16.10.2007 15:44:55   
pina-1
dobrodošla nova čveka. lej da sedaj pridno čvekaš, da nam boš lahko sledila....

ajd babe grem jaz domov.... jutri pa končno morfologijauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
16.10.2007 15:46:51   
katka37
Gerilum, dobrodošla! user posted image

Itata, meni je  všeč anandrejev odgovor v zvezi s tvojo težavo, mogoče res realno razmišlja o vsem, me smo bolj čustvene. Verjetno bi bilo res boljše, da gre trenutno živet stran, dobro premisli, se pomiri, pretuhta in prebavi vse skpaj, pa bo boljše. Občutek krivde bo gotovo potem manjši. Če pa ugotovi, da ne gre, si pa sama rekla, da si sposobna živeti sama. Takšna so dejstva, kruta, ampak... Je pa res hudo, ne bi rada bila v tvoji koži,user posted image , glede na to, kako vse zdržiš. Misli pa seveda še na sebe in svojo user posted image .   user posted image

Žogi Marogi, jaz imam kapljice za nos iz Avstrije-Sinex, ki so mi dosti boljše od Operila, po Operilu mi takoj teče kri iz nosa in me vse peče.

Ne poslušajmo vraževernih bab, gremo v nakupe!user posted image

Pončota pa imam jaz že rezerviranega pri kolegici, bom nekaj prišparala.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
16.10.2007 15:53:07   
itata
evo drage moje user posted image ,
hvala za vse besede. popoldne se je situacija umirila. je ugotovil, da si mora nekako čas zapolnit. pa še ne ve a bi šel v savno al na fitnes al kej... kriva nisem ta moment nič. sam rekel je, da je utrujen. jutr gre še odločno na sodišče dat potrdit ...
sej je res prizadet sej nič ne rečem. pa je težko. sem se pomirila tudi jaz pa bo že nekako. sej je tudi mene mal presenetilo, da se je direkt k meni preselil. sam tko se je odločil zadnji moment. najprej je govoril, da bo šel do staršev za par tednov... niti ne vem zakaj se je tko odločil pol. je pa to mal težje pol vse skupaj je res. pa zlo stresno zame. sam to pa res bom mogla preživet in je to to.
upam, da bo kmal spet bolš. turbulence bodo pa še velikokrat, to pa vem - sam ta danes pa včeri je bla mal močnejša... hvala ker ste me poslušaleuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
16.10.2007 16:00:55   
katka37
Itata, turbulence take ali drugačne so žal del našega življenja, jih je pa res težko prebroditi. Poskusita si zadeve urediti tako, da bo za oba najboljše. Res upam, da vama bo uspelo, ne, VERJAMEM, da vama bo uspelo.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?